Víkendový horoskop od 19.1. Merkur s Jupiterem vás popostrčí

V pátek 19. ledna vás podrží skvělý trigon Merkuru s Jupiterem. Slibuje příliv nadšení a lásky. Můžete tak očekávat, že věci, na kterých vám záleží, mohou velmi dobře dopadnout. Tento harmonický aspekt je tu v krátké době potřetí a protože Merkur byl donedávna retrográdní, může se stát, že to, co jste plánovali v prosinci minulého roku se vám dnes může podařit.

Jistou opatrnost bude potřeba vnést do partnerských vztahů, protože kvadratura Venuše s Jupiterem a konjunkce Luny s Uranem může přinést spoustu otazníků, které budete potřebovat zodpovědět. Všichni kolem mohou spěchat a kvůli tomu nebude těžké dělat zmatky, nebo se o něčem dohadovat. Naštěstí přátelská setkání, rande, či večírky mohou vzít nakonec příznivý směr.

V sobotu 20. ledna vejde Luna do znamení Blíženců a v trigonu s Plutem a Sluncem dají příslib odpočinku a zaslouženého víkendového klidu. Avšak odpoledne vejde Slunce do konjunkce s Plutem a za chvíli do znamení Vodnáře a díky tomu vás podrobí zkoušce trpělivosti a sebeovládání. Vyplavat na povrch mohou různé skrývané věci, anebo můžete změnit pohled na věci, u kterých jste si mysleli, že vás nemůže nic překvapit.
K večeru Slunce opustí znamení Kozoroha a vejde do Vodnáře, díky tomu vás budou více iritovat lidé, kteří s vámi hrají různé hry a pokouší s vámi manipulovat.

Slunce vejde v neděli 21. ledna do znamení Vodnáře a s ním i jeho stín Pluto. Poprvé mýtický vládce světa zesnulých vešel do tohoto znamení v březnu loňského roku. Počítejte s tím, že budete pozorovat velké změny.

Je to neobvykle důležitá konstelace, ale na dopady přijdou spíše za delší čas. Možná tento den společnost Pluta ani nepocítíte a možná ani v soukromém životě, ale na druhou stranu, tento aspekt bude první krok k velkým změnám a spíše světového charakteru. Ne pro všechny mohou být příjemné. Ti, kteří přestanou chápat svět kolem sebe a nechtějí se učit nic nového, mohou mít pocity strachu a bezradnosti. Naopak lidé, kteří se umí chopit příležitosti, budou ve svém živlu.

Beran

 

V pátek budete na dobré cestě k odhalení tajemství, jak vydělat ještě více peněz. Sobotní Luna v sextilu prinese V neděli zatoužíte po tom, aby vás někdo skutečně podpořil. Uvědomíte si, že potřebujete odpočinek. Neděle může přinést nečekané změny plánů a vaše nálada může být jak na houpačce. Máte však možnost něco doma vylepšit.

 

Býk

 

V pátek budete silně motivováni zlepšit si svoji finanční situaci a možná objevíte konkrétní cíl. V sobotu by se vyplatilo dopřát si nějaký výlet daleko od lidí. V neděli se rozmazlujte, dopřejte si saunu, masáž a třeba i bahenní masku, protože Pluto opozici vás rozhodně hýčkat nebude.

 

Blíženci

 

V pátek můžete měnit své plány, bylo by dobré se obrnit flexibilitou. V sobotu radí Slunce v trigonu sledovat informace na pracovních portálech, můžete se dozvědět něco důležitého ohledně vašeho zaměstnání. Neděle přeje lásce.

 

Rak

 

Páteční Luna v kvadratuře může přinést pocity napětí vyvolané názory a postoji druhých lidí. Snažte se nezvyšovat hlas a raději se věnujte sami sobě. V sobotu vás mohou čekat zajímavé diskuse s vaším partnerem. Možná se shodnete na společném postupu ohledně vaší rodiny. V neděli je ideální den pro kulturu.

 

Lev

 

Páteční Luna v kvadratuře může přinést výkyvy nálad. Varuje před velkými emocemi a hádkami. Nenechte se zbytečně vyprovokovat. Budete rozhodovat o důležitých věcech a potřebujete k tomu klid. V sobotu poslouchejte svoji intuici a možná pochopíte, co hledáte. Neděle přeje lásce a zábavě.

 

Panna

 

V pátek vám věští Luna v trigonu den, kdy budete přitahovat pozornost ostatních lidí. Sobotní Luna v kvadratuře přeje odpočinku. V neděli nastane skvělý den pro nové věci a učení se. Překvapit vás mohou nějaké pomluvy. Večer myslete více na sebe a zvolněte.

 

Váhy

 

V páteční aura dne vam přeje se můžete cítit klidnější. Starejte se o své tělo i o duši. Relaxací a zklidněním možná přijdete i na dobré nápady. Sobotní Slunce a Luna v trigonech dovolí postarat se o svoji vizáž a příjemné domácí prostředí. V neděli se před vámi rýsuje nějaká pracovní výzva a je docela dobře možné, že vás čekají diskuse na téma závazky a odměny.

 

 

Štír

 

V pátek si pohlídejte svůj vzhled, okolí vás bude více sledovat a hodnotit. Máte šanci někoho okouzlit. V sobotu se bavte. Nedělní aura dne dodá příliv síly a lepší náladu. Hlavně neztrácejte čas dohadováním se s partnerem a raději se vydejte někam na výlet. V lásce vám jde štěstí.

 

Střelec

 

V pátek budete mít úspěch mezi svými přáteli. Sobotní Luna v sextilu možná zvýší vaše sympatie k partnerovi a uvědomíte si, že jste znovu zamilovaní. Dopřejte si nějaký výlet, nebo alespoň kino, či večeři při svíčkách. Neděle vám přinese potřebu být chvilku sami, tak to respektujte a běžte někam do přírody na procházku. Až se vrátíte, budete zase plni energie.

 

Kozoroh

 

Páteční hvězdy radí, abyste byli klidní a s nikým se nehádali. Budete mít potřebu více hájit své zájmy, ale to zvládnete i s chladnou hlavou. Sobota slibuje úspěch v lásce, a tak můžete zkusit oslovit někoho, kdo se vám již delší dobu líbí. V neděli vás může někdo nečekaně překvapit, ale vy to dokážete ustát a situaci dokonale zvládnete.

 

Vodnář

 

Páteční aura dne nese úspěch v lásce. Budete mít šanci zazářit i v práci, protože najednou budete vědět, jak zapůsobit na druhé lidi. V sobotu budete mít Slunce v konjunkci a budete plni síly a aktivity, ale co se týká citu, bude všechno velmi proměnlivé. Hvězdy přejí randění a lásce. V neděli si dopřejte péči sami o sebe a nezapomínejte na pitný režim.

 

Ryby

Páteční Luna v sextilu nese zajímavé nápady. Budete plni ideálů a touhy po pochopení pravdy a smyslu života. Hlídejte si své okolí a buďte opatrní k lidem, které neznáte. Někdo se vás pokusí zmanipulovat. V sobotu zapojte do domácích prací i ostatní členy rodiny, abyste měli odpoledne více času si někam společně vyjít. V neděli narazíte na zajímavé informace, které se vám budou v budoucnu dost hodit.

Pro Kartářky světla Hel a Pet

Foto: Schutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy po ruce, stejně tak, jako váš telefon. Rády vám odpoví.

Kdo seje vítr, může sklidit i obrovskou bouři

Poklidné nedělní odpoledne na Malé Straně rozrážel snad jen hukot nekonečných hloučků všudypřítomných turistů z ulice. Kocour spal spokojeně v kovové pyramidě. Uprostřed ní, na proutěném ...
/ Články, láska magie

Karmické slunce v Býku

NENÍ NÁHODA, ŽE JSTE SE NARODILI SVÝM RODIČŮM Býk má za úkol postavit dům a obrnit se proti útokům z venčí. Zabezpečit, aby se ...

Víkendový horoskop: Luna ve Střelci si chce užívat

V pátek 26. dubna vnese Luna, vcházející do znamení Střelce nadšení a chuť něco podniknout. Podpoří tak náladu na výlety do svěží zeleně přírody, či ...

Starý cikánský horoskop je považován za velmi přesný. Víte, jaké je vaše znamení?

Stejně, jako v západní astrologii máme zvěrokruh s 12 znameními, i v tom starověkém romském jich je 12. Tím ale jeho podobnost se standardním zvěrokruhem končí. Romský ...

Gabriel je andělský ochránce zrozenců v Býku. Jak pomůže i vám?

Býkům se připisuje Hagiel a podle některých tvrzení i Gabriel  Kdy Gabriela volat? Když mate z něčeho velký strach. Nevíte, co je či není pravda ...

Umění relaxovat

Cítí se často bez energie? V noci se budíte a nemůžete znovu usnout? Býváte často vystaveni stresu a trvá dlouho, než se zklidníte? Tělo vám naznačuje, ...
/ Články

Jak si získat Býky?

Býci ztělesňují krásu v pohybu. Mají cit pro přírodu a také na peníze. Z jejich investic by se mohlo hodně lidí poučit. Býci cítí, že ...

8 univerzálních snů a jejich význam

Každý z nás má sny a jejich symbolika může být u každého člověka trochu jiná. Přesto existují některá „univerzální témata,“ která se objevují ve snech různých ...

Ve středu 24. dubna se připravte na neobyčejný den. Nastane úplněk ve smyslném znamení Štíra

Úplněk, kterému se říká Růžový vrhne světlo na skrývané city, posvítí na tělo, smysly a sexualitu. Proklepne strachy z opuštění a city. Instinktivně budete vyhledávat vše, ...

Samuelčiny šamanské vzkazy na týden 22.4.-28.4.

Berani Navigace – důvěřujte svým instinktům, bezpečně vás povedou. V určité situaci jste zahnání do kouta možná i nějakou osobou, které moc nevěříte. Nebo celý ...