Víkendový horoskop od 10.3. Venuše s Marsem, Merkur s Uranem nasadí barvy nových nadějí

Víkend uplyne v rytmech nových nadějí. V pátek 10. března nasadí opozice Luny s Venuší a trigon Luny s Marsem nahodit různobarevný rytmus dne. Dopřejte si nějakou radost. Kdo bude chtít tančit ať tančí a kdo milovat ať miluje.

V sobotu 11. března Venuše v sextilu s Marsem začne nabádat, abyste se postarali o svoji fyzičku, kondici a vzhled a také o své lásky a rodinu. Máte možnost doslova vykonávat zázraky. Merkur v sextilu s Uranem. To přináší hodně setkávání, oslav, výletů, dobré muziky i nápadů a jedním slovem skvělou zábavu.

V neděli 12. března bude dobré si přispat, protože opozice Luny s Uranem může poněkud rozhodit jindy klidné nedělní ráno. Omylem můžete říct něco, co jste vlastně říci nechtěli a bude vás to pak mrzet. Naštěstí se později aura dne vyjasní, příznivé trigony Luny s Merkurem, Sluncem a Neptunem navodí příjemnou, klidnou a srdečnou atmosféru. Milujte a dovolte aby vás milovali.

 

Beran

 

V pátek se můžete dozvědět hodně podivných informací. Čísi tajemství vám může vrtat hlavou. Sobota může být více hektická, ale večer už bude patřit jenom vám. V neděli přijde dobrá nálada a chuť flirtovat.

 

Býk

 

V pátek budete mít dobrou náladu, pozor však na nepozornost. Někdo se vás pokusí ošidit. Sobotní Luna v opozici otočí vaši pozornost směrem k módě a krášlení svého okolí. V neděli sklidíte uznání za své dobré nápady.

 

Blíženci

 

V pátek vás čeká hodně radostných momentů. Ve chvílích potíží vám mohou pomoci přátelé. V sobotu buďte všechno, jenom ne nesmělí. A v neděli rozvíjejte své dovednosti a koníčky.

 

Rak

 

V pátek může přijít touha objevit všechny možné výprodeje. Najdete si při tom všem i čas se v klidu a dobře najíst. V sobotu si nepřipouštějte doléhající starosti. Trigon Luny vám nese úspěch, pouze si držte mimo svůj okruh lidi, kteří si na všechno a pořád stěžují. Nedělní Luna v trigonu vybízí k pobytu v přírodě. Pozor na sousedské debaty. Mohli byste vypustit do světa nějakou informaci, která by vám v budoucnu způsobila potíže.

 

Lev

 

V pátek se bude točit všechno kolem lásky a plánování víkendových činností. Nebude v tom chybět i příjemná zábava. V sobotu zpomalte, hrozí vám nedorozumění a bylo by dobré odpustit si nevhodné komentáře. V neděli nasaďte úsměv a sledujte, jaké zázraky umí vykouzlit.

 

Panna

 

V pátek vám nebude chybět dobrá nálada, věřte však sobě a ne lidem, kteří vám pochlebují. Možná by stálo za to dopřát si čas jenom pro sebe. Sobotní Luna v sextilu zvýší vaši sebedůvěru a umění společenské konverzace. V neděli budete mít srdce plné dobroty a možná někomu pomůžete, byť by to bylo jenom tím, že někde doplníte krmítko.

 

 

Váhy

 

Uvidíte věci z jiného úhlu pohledu. Luna v konjunkci věští nečekaná setkání jako souhry náhod. V sobotu zatoužíte po větším prostoru pro sebe a svůj odpočinek. Ten získáte ve chvíli, kdy dokončíte práci, která se táhla delší dobu. V neděli je ideální čas na rande a plány do budoucna.

 

Štír

 

V pátek budete konečně moci alespoň trochu vypnout. Možná potkáte někoho zajímavého. V sobotu by mohl být vcelku úspěšný den, na nějaké větší spory to nevypadá. Různé schůzky a rande by tak mohla dopadnout víc než dobře. V neděli můžete změnit něco k lepšímu u vás doma, samozřejmě pokud se na to z nějakého důvodu nevykašlete.

 

Střelec

 

V pátek opatrně s žertíky, najdou se lidé, kteří by je nemuseli pochopit. V sobotu odhalíte něčí tajemství a možná vás čeká pozvánka na nějakou společnou procházku. Pokud nasadíte úsměv a přestanete řešit své staré, či nefunkční vztahy, přitáhnete pozornost a uznaní okolí. V neděli si odpočiňte a držte se zdaleka od malicherných diskuzích a zejména takových, kde se dva tvrdohlaví lidé hádají, kdo má větší pravdu.

 

Kozoroh

 

V pátek možná budete řešit více věcí současně a díky tomu můžete zapomenout na něco dalšího. Sobotní Luna v sextilu nese úspěch a vám se možná na nákupech podaří narazit na nějaký skvělý kousek, ve kterém budete vypadat dokonale. Nedělní Luna v sextilu přeje lásce a zábavě.

 

Vodnář

 

Páteční Luna v trigonu vám dopřeje příjemnou společnost. Možná se vám podaří objasnit nějakou starou chybu, či křivdu. V sobotu můžete přijít na to, že úsměv dělá divy. Lidé vám budou ochotni na potkání odhalit nějaká tajemství. Neděle by měla proběhnout v poklidu a vy můžete nabrat sílu jen tehdy, pokud ji hned nevyplýtváte na člověka, který se bude snažit upoutat vaši pozornost a okrádat vás o volný čas.

 

Ryby

 

Pátek může být sice pracovně náročný, ale také úspěšný. Někdo bude potřebovat vaši pomoc, a to vám může změnit plány. Sobotní Luna v trigonu nese příznivé klima pro vyřešení nějaké starosti. V lásce vám jde štěstí. V neděli využijte naplno, běžte se bavit a odpočívejte.

Pro Kartářky světla Hel a Pet

Foto: Schutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy po ruce, stejně tak, jako váš telefon. Rády vám odpoví.

Barevná terapie

Ať chceme nebo ne, barvy na nás působí v každodenním životě a ovlivňují naše chování. Donedávna byla sice barevná terapie doménou léčitelů, ale dnes už ani ...
/ Články, Osobní rozvoj

Seminář: Aktivace třetího oka

Helen Stanku a Miroslav Musil vás zvou na jednodenní seminář: Aktivace třetího oka který pořádáme

Hudba umí léčit

Zpívání nebo poslouchání hudby nám může pomoci s mnoha problémy? Nevěříte? Pak je na čase to vyzkoušet! Chcete mít imunitu v té nejlepší formě? Potom byste měla ...
věšby

Kartářka Jarka věští: I-ŤING v květnu

Pro měsíc květen jsem si pro vás dámy a pánové, naši milý přátelé ezoteriky připravila trochu netradiční výklad. Na pomoc jsem si vzala čínskou věšteckou ...
kartářka Jarka

Růžová víla Eliška

Dnešní příběh je plný radosti a pozitivní energie. Ráda se s vámi o něj podělím dámy a pánové, naši milý přátelé ezoteriky. Éliška k nám na linku ...
dovolená v Egyptě

O nalezeném zlatě a štastné cestě do Egypta

Velice ráda bych se s váma chtěla podělit o moje zážitky s životnímy příběhy, jak co mne potkalo, tak i lidičky s kterýma jsem se ...

Svátky jara a rituály

Dobrý den, naši milí přátelé ezoteriky. Svátky jara se nezadržitelně blíží a proto jsem si pro vás připravila průvodce na tento krásný, jarní týden. Ptáci ...
Poradna Helen Stanku

Vědma, kartářka, čarodějka

Pro hodně lidí je to téměř něco jako: Divná bába v černé barvě a s černým kocourem na rameni, bradavicí na nose, na ní chlup, na ...

Vliv planet na nás

Jsou dvě kategorie lidí, jedna se nechá vláčet hvězdami a druhá vláčí je. O působení a vlivu nebeských těles na vše, co se odehrává a ...

Cikánské symboly

Pro cikány bylo zlé znamení houkání sovy- symbolu zemřelých. Předpovídalo něčí smrt. Stejně neblahý význam však měl i krkavec sedící na střeše domu, nebo odfrkávání ...