Růžová víla Eliška

Sdílejte nás:

Dnešní příběh je plný radosti a pozitivní energie. Ráda se s vámi o něj podělím dámy a pánové, naši milý přátelé ezoteriky.

Éliška k nám na linku volává jen občas, ale jsem vždycky moc ráda, že jí slyším. Tak trochu si připadám jako čertík a vodník z jedné naší známé pohádky. Jen co zjistím, že volá mám chuť zvolat jééé Éliška.

Její energie je velmi pozitivní a okolo ní se stále radostně otáčí a poskakuje růžová andělka. Je to krásná bytůstka asi stejná jako její majitelka. Jen jednou jsem viděla andělku smutnou a to bylo v ten den, kdy pracovní pohovor Élišky nedopadl podle jejích představ. Ale on dopadl dobře jen Eliška to v té chvíli neviděla.

kartářka JarkaNa pohovor jí připravoval její dobrý kamarád, její spřízněná duše, František. I František má krásnou čistou energii a s Eliškou tvoří dobrou dvojku. Nejsou sice partneři, ale jak se říká, jsou to spřízněné duše. Dokáží jeden druhému pomoci v těžkých chvílích, bez problému a ohledu na čas jsou tu jeden pro druhého, ale jak už to tak bývá nejsou životními partnery.

Oba dva si spolu rozumí, ale karmické úkoly, které si jejich duše na této pozemské cestě zvolily je nakonec vždy od sebe vzdalují. Jen v kritických situacích jsou svedeni dohromady. V těchto okamžicích by jeden za druhého dýchali a pohnuli by snad celým vesmírem jen, aby jeden druhého ochránili.

Prožívají stejný příběh jako mnohé spřízněné duše – dvojplameny. Pokud se narodí do stejné doby, času a místa je to velký zázrak, ale většinou mají své individuální úkoly ke splnění a ty je od sebe vzdalují. Jejich jedinou možností je to, že se oba dva zhostí svého úkolu ještě v tomto životě a jejich cesty se pak spojí v jednu.

Tohle je podle mého mínění i cesta Elišky a Františka. Provázejí jeden druhého na cestě životem a tak jeden druhému pomáhají duchovně růst. A to byl i případ Eliščiného pracovního pohovoru.

František jí měl  připravit na pohovor, stát u ní a konejšit jí když neuspěla. Ona mu pak na oplátku pomohla v jeho těžkém rozhodnutí, které se týkala jeho stávající partnerky. Jsem vždycky velmi ráda když slyším jak bezmezná důvěra mezi těmito páry panuje. Jsou na světě jeden pro druhého, a tak to bude po celý život i pro ty životy následující, dokud jejich karmické dluhy nebudou splaceny a oni budou moci splynout opět v jednu bytost a budou se moci vrátit zpět ke zdroji. Čistí a zářiví.

Tolik příběh o Élišce, krásné bytosti s velkým srdcem a růžovou andělkou po svém boku. No řekněte není to paráda. Budu tedy velmi netrpělivě očekávat Eliščin další telefonát a až se tak stane budu to já kdo bude volat jéé Éliška.

S láskou Vaše Jarka