Víkendový horoskop: Merkur v Beranu rozváže křídla

V pátek 17. března  Venuše v sextilu se Saturnem nepodpoří příliš formální vyřizování, tak to moc nepřehánějte a šetřete sílu na jiné věci. Buďte také raději opatrní i na vztahy se staršími lidmi. Merkur v kvadratuře s Marsem věští náročnějších konec týdne.

 

V sobotu 18. března budete potřebovat nabrat energii při odpočinku. Večerní kvadratura Luny s Uranem pomůže trošku zvednout emoce.

 

V neděli 19. března vejde Merkur v sextilu s Plutem do znamení Berana a vy ucítíte, že končí doba, kdy jste se museli o všechno více prát. Konečně se vám bude také lépe komunikovat s okolím, získáte pocit, že vám lépe rozumí. Odpoledne vejde Luna do znamení Ryb a bude v konjunkci se Saturnem. Možná to nebude úplně jednoduché, ale máte jedinečnou příležitost si uspořádat myšlenky v hlavě.

 

Beran

 

V pátek se vám mohou připomenout důležité věci, na které jste již zapomněli. Luna v sextilu nese štěstí a pomůže vše vyřešit. Sobota vypadá optimisticky, dokonce vyjde čas i na setkání s přáteli. Neodbývejte však své povinnosti. Nedělní Merkur v konjunkci nese dobré zprávy.

 

Býk

 

Páteční Luna v trigonu vám bude přát a vy získáte silnou motivaci změnit svůj život k lepšímu. Optimismus přinese štěstí v lásce. Sobota uběhne velmi rychle a bude dobré si vše dobře uspořádat. A neděle může být trochu víc pracovní, ale Luna v sextilu nese dobrý energetický náboj a všechno půjde lépe.

 

Blíženci

 

Páteční den může být díky příznivé Luně v trigonu vcelku příjemný, akorát se držte dál od lidí trousících kolem sebe samé lži. Sobotní Luna v trigonu možná přispěje k rychlejšímu rozhodovaní. Jinak se do ničeho nenechte honit. V neděli vás překvapí přátelé s nějakou dobrou zprávou.

 

Rak

 

V pátek můžete být již po celém týdnu docela vyčerpaní, a tak si naplánujte méně práce. V sobotu se nebudete nudit a čeká vás zajímavá diskuze. Luna v opozici radí příliš nespěchat při práci, ať něco nakonec nemusíte dělat dvakrát. Nedělní Merkur v kvadratuře soustředí vaši pozornost na rodinné záležitosti. Myslete i na sebe.

 

Lev

 

V pátek se vám může podařit zařídit něco díky pomoci dobrých známých. V sobotu si dobře rozmyslete, než přistoupíte na ztřeštěné nápady svého okolí. Všude dobře, doma nejlépe. Nedělní Merkur v trigonu nese dobré zprávy a spoustu inspirace pro vaše koníčky.

 

Panna

 

Páteční Luna v trigonu vám přinese do cesty zajímavé lidi, možná se s nimi domluvíte na spolupráci. V sobotu vám pomůže intuice, díky které vycítíte možnou prekérní situaci a vyhnete se jí. V neděli si dopřejte více času pro sebe, můžete se přistihnout, že nemáte dost trpělivosti pro druhé lidi.

 

Váhy

 

V pátek buďte opatrní na své zdraví a také se nenechte od nikoho honit. Luna v kvadratuře přinese nějaké potíže. Sobotní Luna v trigonu vám navrátí dobrou náladu a optimismus. Postarejte se, ať vám to sluší, můžete potkat někoho, na kom vám záleží. Nedělní Luna v trigonu přeje rodinnému setkávání, spolupráci, zábavě a odpočinku. Nic víc se vám nebude chtít.

 

 

 

Štír

 

V pátek budete mít dost nápadů a možná se vám podaří vyzrát nad někým, kdo si brousí zuby na vaše pozice. Sobotní Luna v kvadratuře přinese vhodnou atmosféru k úklidu a vaření. Najdete si čas i na zajímavé debaty s rodinou. V neděli budete plni energie a proženete i ty nejpohodlnější lidi okolo sebe.

 

Střelec

 

V pátek budete více než obvykle vnímaví k potřebám druhých lidí. Sobotní Luna v sextilu nese zajímavé nápady a přeje vztahům. Nedělní Merkur v trigonu vám dodá osobní kouzlo, díky kterému učarujete svému okolí a můžete tak sklízet úspěchy i na milostném poli.

 

Kozoroh

 

V pátek to chce zvolnit. Luna v konjunkci vás může hnát, ale je potřeba si říct dost. Sobota slibuje příjemný den, který bude ještě lepší v kruhu své rodiny, kdy vytěsníte negativní myšlenky a nastavíte pozitivní vnímání okolního světa. V neděli dospějete k názoru, že je na čase začít plánovat letní dovolenou.

 

Vodnář

 

Páteční odpoledne vám vylepší Luna v konjunkci, která přinese dobrou náladu. Možná vás tak budou bavit i nákupy potravin. Sobota slibuje příznivý den, protože Luna v konjunkci pomůže objasnit staré nedorozumění. V neděli zjistěte, jestli vaši příbuzní nemají nějaké starosti, se kterými byste jim mohli pomoci.

 

Ryby

 

V pátek se vám připomene někdo, kdo si bude chtít s vámi popovídat. Můžete počítat s dobrými zprávami. V sobotu vyslyšíte trápení vašeho blízkého a možná odložíte své věci, abyste mohli pomoci. Nedělní Luna v konjunkci vám nese přelomové nápady a veselou náladu. Můžete se naučit něco nového, nebo se pustit do nového koníčku.

Pro Kartářky světla Hel

Foto: Schutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy po ruce, stejně tak, jako váš telefon. Rády vám odpoví.

Partnerský horoskop: Štír. Která znamení se k němu nejlépe hodí?

Každé znamení zvěrokruhu má své přednosti i slabiny. A pokud chcete vydržet s někým ve vztahu, je dobré je znát. Jak miluje tajemný, vášnivý, ctižádostivý, hrdý ...

VIP Intenzivní kurz vykládání karet s kartářkou a vědmou Helen Stanku 4.5.2024

Srdečně Vás zveme na seminář Helen Stanku, který bude probíhat 4.5. 2024 od 10h do 16:30 (s hodinovou pauzou na oběd) v Nerudově ulici 33 ...

Týdenní horoskop 15.4.-21.4. Slunce v Býku vás popostrčí

Uran ve znamení Býka vám dodá větší rozhodnost a vůli překonat různé nástrahy a vykonat vše pro vaši spokojenost. Pondělí 15. dubna přinese krásný den ...

Nejpřekvapivější dvojice znamení zvěrokruhu: S kým vám to může kupodivu klapat?

Pokud trochu znáte astrologii, jistě víte, že pokud jde o lásku a partnerství, některá znamení zvěrokruhu se k sobě hodí lépe než jiná. A nejspíš i ...

Víkendový horoskop: Luna v Blížencích si nenechá nic ujít

V pátek 12. dubna nese prima nápady konjunkce Slunce s Merkurem.  Luna v Blížencích vás požene mezi lidi. Povedete zajímavé debaty, okořeníte své záliby o ...

Poselství včel

Už se opět bzučivě míhají vzduchem. Včely, včelky, včeličky… Jak je krásné vidět tyto malé tvorečky neúnavně létat z květu na květ. Člověk má po ...

Víte, jaký význam pro vás má, když na nebi zahlédnete mráček ve tvaru anděla, prstenu, či knihy?

Ležíte v trávě, na pláži, cestujete a pozorujete oblaka, jejich bílo-modře rozmanité tvary mráčků. Vědět tak, co vám asi mohou jejich prostřednictvím bohové sdělovat? Spojením ...

Ochranná magie stromů

Obklopují nás, voní, dělají radost, hojí a někdy si s vámi i ,,povídají". Věčně zelené stromy. Na jaře v rozpuku mají velikou sílu. Dnes se ...
/ Články

Slyšíte, jak k vám promlouvá duše?

Jak k nám promlouvá duše? Cítíte její přání, volání a touhy? Víte, že máte duši? Proč naslouchat a mluvit se svou duší? Pořád vám někdo ...

Rusalky a splněná přání

Kdysi se věřilo, že se na loukách, v lesních hájích a borech a všude tam, kde byla voda, tedy v okolí jezer, u studánek nebo pramenů, ...
/ Články

 

 

 

Příspěvek byl publikován v rubrice Články a jeho autorem je Helen Stanku. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Autor: Helen Stanku

Jsem kartářka, která s kartami dospívala. Karty byly vždy mými kamarádkami a také mne štvaly. Hádala jsem se s nimi. Zkoušela jsem je obměkčit a časem jsem pochopila, že musím začít u sebe. Karty reagují na mne, na moje podvědomí a na energie člověka, jemuž vykládám. Tyto energie jsou proměnlivé, jako všechno kolem nás.