Víkendový horoskop: Mars se Saturnem potěší dobré výsledky!

Odvážný Mars požene svou energií k chuti věřit si a přísný, ale moudrý Saturn v sextilu 24.6.-30.6.) dá pocítit, zač je toho loket. Může se tak stát, že si touto dobou vezmete docela dost úkolů a nedá vám to klid, dokud je nedotáhnete do konce.

 

 

Beran

 

Venuše pomůže souhře náhod a věci se v pátek dají do pohybu svým tempem. Práce a povinnosti nejsou všechno. V sobotu a v neděli budete mít více klidu a času na to, abyste si dodělali věci, na kterých vám záleží. Také se můžete naučit něco nového.

 

Býk

 

V pátek 24.6. budete mít vcelku dobrou náladu, ale ne všechno se vám podaří zvládnout, protože ostatní budou duchem už na víkendu. Luna v konjunkci přitahuje úspěch a peníze. Sobota přeje nakupování, kdy budete mít štěstí na velké slevy. V neděli si dopřejte radost a věnujte se péči o své tělo. Budete se cítit odpočinutí a přitažliví.

 

Blíženci

 

V pátek přijdete na dobré nápady týkající se práce a financí. Venuše se postará, aby vám nic nechybělo. V sobotu poslouchejte, co se kolem vás děje. Můžete se dozvědět velmi zajímavé zprávy. V neděli nepřeceňujte své síly a raději odpočívejte.

 

Rak

 

Luna v sextilu přeje tajemství a odhalení několika záhad. Rozhodnutí ohledně práce a financí se mohou vyjevit jako správná. Buďte citliví a dost získáte. V sobotu odhalíte staré rodinné tajemství. V neděli se věnujte ideálně věcem, kde můžete uplatnit umělecké nadání. Máte šanci získat uznání.

 

Lev

Venuše přeje randění a zajímavým příhodám. Čekají vás lákavé nabídky a obnovení důležitého kontaktu. V sobotu vás někdo požádá o radu a vy získáte uznání za svoji moudrost. V neděli se objeví nová nabídka, či nápad, který zaskočí i vás.

 

Panna

 

V pátek přichází zajímavé nápady a díky dobrým reflexům se vám podaří přizpůsobit se každé situaci. Vyhýbejte se však lidem, kteří rádi intrikují. Sobotní Luna v trigonu předpovídá vydařený den, který také může přinést překvapení. Připravte se a ničemu se nedivte. V neděli se snažte příliš nezajímat o to, co si druzí myslí o vašich návycích. Důležité je, abyste se cítili dobře.

 

Váhy

 

V pátek budete mít potřebu zregenerovat své síly. Pokud to bude možné, odjeďte dřív na víkend. I kdyby se kolem vás v sobotu všichni hádali, vy se snažte zachovat svůj klid. Neděle je den, kdy můžete hodně věcí zařídit se svými známými a prožít i jedno zajímavé překvapení.

 

Štír

 

Slunce vám dá motivaci dotáhnout vaše osobní i pracovní záležitosti do zdárného konce. V sobotu budete příjemně ohromeni svým okolím. Získáte také mnoho důležitých informací. Neděle přeje randění a lásce.

 

Střelec

 

V pátek zvládnete rychle své pracovní povinnosti a potom vás čekají už jen radostné aktivity. V sobotu pocítíte příliv romantických citů, díky nimž budete doslova zářit spokojeností. Pouze se vyhněte diskusím na pracovní téma. V neděli využijte volný čas a věnujte se rodině, která čeká na vaše důležité rozhodnutí.

 

Kozoroh

 

V pátek se vám dostane drobného uznání od člověka, od kterého byste to vůbec nečekali.  Sobotní Luna v trigonu vám přinese chuť něco zajímavého se dozvědět, nebo se podívat na nějaký film. Také vám slibuje více zábavy se známými. Neděle bude dnem, kdy zjistíte, že se o vás, vaše fotky, či projevy a prezentaci zajímá více lidí, než byste si byli ochotni připustit. Někdo z nich je i zajímavý pro vás.

 

Kozoroh

 

Můžete poznat někoho zajímavého, nebo obdržet překvapující zprávu. Také se prohloubí vaše umělecké sklony. V sobotu budete mít možná větší potíž udržet si střídmost v jídle. Snažte se alespoň jíst zdravě a vyhnout se sladkému. V neděli budete mít pocit, že po vás pořád někdo něco chce. Příliš se vám nepodaří vymotat se z vašich závazků. Večer se možná odreagujete u dobré knihy, či televize.

 

Vodnář

 

V pátek budete mít potřebu zabývat se více důležitými věcmi najednou. Zároveň můžete dostat zajímavý nápad, jak začít více vydělávat. Odpoledne odpočívejte. V sobotu vás překvapí někdo z vašich přátel a nečekaně vám změní vaše dosavadní plány. Neděle si vyžaduje, abyste s optimisticky dívali na svoji budoucnost. Vůbec by nebylo od věci začít se zabývat nějakým esoterickým oborem.

 

Ryby

 

Můžete mít konečně pocit, že si někdo váží vaší péče. Vaše pocity budou mít největší podíl na rozhodnutích. Také můžete počítat s dobrými zprávami od známých. V sobotu budete mít spoustu dobrých nápadů. Odhalíte nějaké tajemství, které bude velmi těžké udržet jen pro sebe. V neděli můžete být ve víru lidí, kteří mají velmi silný magnetismus a vy se pravděpodobně podřídíte jejich rytmu.

 

 

Pro Kartářky světla Hel a Pet

Foto: Schutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy po ruce, stejně tak, jako váš telefon. Rády vám odpoví.

Začít si věřit…

Nevěříte si? Proč vlastně…? Kromě svých mínusů, ve které sveřepě věříte, máte také kupu úžasných vlastností a dozajista umíte něco, co ti druzí ne. Jen ...

Magická jarní rovnodennost: Den, kdy se vám mohou splnit všechna přání

Rovnodennost každý rok označuje příchod jara nebo podzimu. Ta, která nás čeká už ve středu 20. března, je zároveň počátkem nového astrologického roku a přinese ...

Myslíte si, že je to opravdu láska?

Když není láska, všechno je studené. (Osho) Říkáme, že někoho milujeme (přijímáme tok energie z jeho srdce a ztotožňujeme to s emocí) a myslíme si ...

Karta týdne 18.3.-24.3. Král disků

Král disků přitahuje peníze, hojnost, nebo alespoň nápady, jak si tu hojnost zajistit. Možná jste na začátku plodného nápadu, ale budete pro to něco muset ...

Týdenní horoskop 18.3.-24.3. Co nese Slunce v Beranu?

V pondělí 18. března přinesou nečekaně příjemné ráno příznivé trigony Luny s Venuší a Saturnem a pomohou dívat se na svět z té lepší strany. Odpoledne ...

Andělský horoskop od 17. 3. do 16. 4.

Býci, někdo pro vás bude mít velké pochopení a to i přesto, že děláte více přešlapů než obvykle. Kozorozi, nedělejte na nikoho velká ramena, ostatně ...

Magické rituály: Šťastné bankovky

Už jste někdy slyšeli o bankovkách, které přitahují hojnost? Pozorně sledujte sériová čísla bankovek, které vám šustí v rukách. Energie některých z nich vám mohou ...

Víkendový horoskop od 15.3. Slunce s Neptunem vám ukážou svět v jiných obrazech

Z všednodennosti vás vymaní Slunce v konjunkci s Neptunem v Rybách. Váš vnitřní svět bude plný různých zajímavých vizí a nevšedních nápadů.  Štěstí vám nesou ...

Je moudré přátelit se s bývalým?

Rozešli jste se, ale on by rád zůstal kamarád. A vy v sobě nemáte jasno a nevíte, jestli ho vůbec chcete ještě někdy vidět. Kdybyste ...

Symboly lásky. Víte, které jsou ty nejznámější?

Lásku si nejčastěji spojujeme se srdcem a červenou barvou. Existují ale i další symboly spojené s tímto krásným citem. Kolik jich znáte? Barvou vášnivé lásky je ...