Víkendový horoskop: Co nese úplněk ve Střelci?

V pátek 2. 6. se snažte ubrat v nárocích na svůj výkon. Luna v opozici s Merkurem a Uranem potřebují na chvíli vypnout, uvolnit psychiku a hlavně stres.

Sobotní (3. 6.) trigon Venuše s Neptunem předpovídá vlídné společenské akce a možná pomůže nastolit klid mezi rozhádanými lidmi a zpečetí to podporou milostných schůzkek.

V neděli 4. 6. můžete jet na plný plyn, protože úplněk ve znamení Střelce bude motivovat k výkonu. Budete chtít všemu přijít na kloub. Pokud zatoužíte dobře vypadat, je možné, že obejdete všechny módní výprodeje. Výrazněji vadit vám může snad jen kritika od druhých lidí. Konjunkce Merkuru s Uranem může přinést zajímavá překvapení i nové informace. Některé se budou možná týkat vaší kariéry.

Úplněk ve znamení Střelce je ideálním obdobím pro stanovení si nových cílů, věštění, plánování cest, přehodnocování, studium i dosažení snů. Střelec je ohnivé znamení, jehož planetárními vládci jsou Jupiter a Neptun.

Pokud si chcete pojistit štěstí a hojnost, dejte na malý talířek špetku soli, malou skleničku s vodou, zelenou svíčku a libovolnou minci jako úlitbu. Myslete na to, co si chcete do života přitáhnout a co uchovat a případně, kam se chcete podívat a poproste o to vesmír.

Beran

V pátek vás pohltí všechno spojené s magií, především rituál na posílení odvahy. Sobotní Luna v trigonu k vašemu znamení podpoří dobrou náladu i sílu intuice. Nedělní úplněk přeje lásce a vy si dopřejte dělat jen to, co si přeje vaše srdce.

 

Býk

 

V pátek více dbejte o svůj vzhled, někdo se na vás bude dívat víc, než je běžné a pravděpodobně získáte jeho sympatie. V pracovní oblasti šetřete síly. V sobotu si naplánujte odpočinek, protože jenom odpočatá hlava dokáže vymyslet nové věci. Nedělní úplněk vás nastartuje k novým nápadům ohledně vašeho útulného zázemí.

 

Blíženci

 

V pátek si budete připadat jako informační kancelář, každý se vás na něco bude ptát. Odpoledne přeje novým známostem. Sobotní Luna v opozici možná urovná nějaký starý spor. Nedělní úplněk si vyžádá duchovnější pohled na svět a odpočinek.

 

Rak

 

V pátek se vám podaří vyřešit nějaký zapeklitý problém a udělat si oko u někoho důležitého. Sobota přeje kultuře, společenským akcím a novým znalostem. V neděli si budete chtít udělat ve všem pořádek.

 

Lev

 

Možná budete v pátek poněkud vnímavější, a to vás ochrání před nečekanými nástrahami. Poděkujte své intuici. Sobotní sextil Luny podpoří váš rozený entuziasmus a potřebu pomáhat druhým lidem. V neděli zatouží s vámi navázat kontakt nějaká stará známost. Dobře si rozmyslete, jestli zvedat telefon anebo zdrhat.

 

Panna

 

Pátek vypadá velmi úspěšně a možná se vám podaří získat pro sebe nějaké benefity. Sobotní Luna v kvadratuře přeje štěstí v lásce, a tak na nic nečekejte a domluvte si rande. Nedělní úplněk může probudit vašeho vnitřního kritika, ale také vylepší některé nápady.

 

Váhy

 

Jestli si chcete v pátek spravit náladu, vyjděte si s přáteli na něco dobrého. V sobotu si vzpomeňte na heslo mluviti stříbro a mlčeti zlato. Udržte si aureolu tajemství. V neděli můžete přemýšlet o svých plánech a možná na nich i začít pracovat. Úplněk vám bude přát.

 

Štír

 

V pátek budete mít na výběr z několika variant, tak se pro jednu rozhodněte a ostatní pusťte z hlavy. Někdo si s vámi bude chtít povykládat o plánech na budoucnost. V sobotu můžete být poněkud roztržitější, a tak si více hlídejte své věci, ať je někde nezapomene. V lásce budete mít štěstí. Nedělní Luna v úplňku nese prorocké sny a tak si ráno zapište, co se vám zdálo.

 

Střelec

 

V pátek zvládnete všechny své povinnosti s úsměvem a myšlenkou, že už začíná víkend. O to rychleji to bude odsýpat. Sobotní Luna ve vašem znamení přeje randění a dobré zábavě. Sport je také dobrá volba. Nedělní úplněk ve vašem znamení ukáže, co ještě všechno můžete v životě dokázat.

 

Kozoroh

 

Luna v sextilu slibuje odpočinek od vlastních starostí, ačkoliv problémy cizích lidí vás neminou. Možná bude chtít někomu poradit. V sobotu můžete být poněkud citlivější, a tak bude dobré brát poznámky sousedů jako trénink sebeovládání. Nenechte se vytočit. V neděli by bylo dobré nasadit nějakou dobrou detoxikační kúru. Sezóna plavek se blíží.

 

Vodnář

 

V pátek uslyšíte i trávu růst, nicméně neberte hned za bernou minci vše, co se šustne. V sobotu se nebudete nudit a probudíte v sobě kreativního tvůrce. S barvami u kadeřnice neexperimentujte a raději zůstaňte sví. Nedělní Luna v sextilu bude dál provokovat vaši fantazii. Můžete se vyřádit i v kuchyni.

 

Ryby

 

Páteční Luna v trigonu přeje zábavě a možná se i něco nového naučíte. V sobotu můžete být poněkud zasnění a možná by bylo dobré si dopřát klidový den. Kdo jiný vás bude rozmazlovat, když ne vy sami. Nedělní Luna v kvadratuře podpoří zdravý životní styl a vyhýbání se přejídání. Myslet na to budete zvláště při chystání oběda.

Pro Kartářky světla Hel

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy po ruce, stejně tak, jako váš telefon. Rády vám odpoví.

Blíží se květen. Využijte ideální čas udělat si čarodějný rituál

Květen býval z hlediska dávných tradic považován za měsíc, kdy byly více otevřeny brány mezi naším světem a světem zemřelých předků. Duchové navštěvovali náš svět ...

Samuelčiny šamanské vzkazy pro týden 29.4.-5.5.

Berani   Kouzla – přiznejte si svou sílu. Tento týden si berani přiznejte svou sílu v situaci, kterou je nutné opustit pro váš prospěch ...

Karta týdne 29.4.-5.5. je Eso disků. Mocný talisman nese štístko

Vodnáři, zatoužíte po dobrých stránkách života, které však uspokojí příjem peněz. Sentimenty stranou, zaměříte se na peníze. Raci, na cestě jsou investice do rodiny a ...

Horoskop na květen

Býci, zpomalte trochu ve svém tempu. Odjeďte na prodloužený víkend, zajděte si zacvičit nebo s přáteli do kina. Blíženci, květen bude ve znamení nových zážitků ...

Týdenní horoskop 29.4.-5.5. Mars v Beranu nese odvahu

V pondělí 29. dubna si neberte příliš moc úkolů. Konjunkce Marsu s Neptunem by vám mohla přinést zbytečné komplikace. Naštěstí vejde Venuše do znamení Býka, ...

Kdo seje vítr, může sklidit i obrovskou bouři

Poklidné nedělní odpoledne na Malé Straně rozrážel snad jen hukot nekonečných hloučků všudypřítomných turistů z ulice. Kocour spal spokojeně v kovové pyramidě. Uprostřed ní, na proutěném ...
/ Články, láska magie

Karmické slunce v Býku

NENÍ NÁHODA, ŽE JSTE SE NARODILI SVÝM RODIČŮM Býk má za úkol postavit dům a obrnit se proti útokům z venčí. Zabezpečit, aby se ...

Víkendový horoskop: Luna ve Střelci si chce užívat

V pátek 26. dubna vnese Luna, vcházející do znamení Střelce nadšení a chuť něco podniknout. Podpoří tak náladu na výlety do svěží zeleně přírody, či ...

Starý cikánský horoskop je považován za velmi přesný. Víte, jaké je vaše znamení?

Stejně, jako v západní astrologii máme zvěrokruh s 12 znameními, i v tom starověkém romském jich je 12. Tím ale jeho podobnost se standardním zvěrokruhem končí. Romský ...

Gabriel je andělský ochránce zrozenců v Býku. Jak pomůže i vám?

Býkům se připisuje Hagiel a podle některých tvrzení i Gabriel  Kdy Gabriela volat? Když mate z něčeho velký strach. Nevíte, co je či není pravda ...