Víkendový horoskop 4.11.-6.11. Venuše překvapí nadílkou

Venuše, planeta tvůrčí krásy a harmonie v opozici s Uranem (4.11. -8.11.) chystá nadílku překvapení. Může přijít citová exploze. Neseďte doma, můžete nalézt někoho nového a možná objevit i svoji spřízněnou duši. Porozumění bude souznět jak v rovině duší, tak i srdcí a těl. Venuše vám pomůže se uvolnit ze všech možných nevýhodných spojení a životních přítěžků a  brzd, jež se začaly zajídat. V době její kvadratury se Saturnem (5.11.-9.11.) to bude současně dlouho očekávaná příležitost ke změně krátkodobých zájmů a společnosti. Tu, která svazovala, odsuzovala a netolerovala můžete změnit na tu, která dá více svobody, volnosti a dovolí vám být sami sebou.

 

Beran

 

V pátek 4.11. naleznete sílu i důvody, pro které se vyplatí změnit svůj život. Pro své dobro se oddělte od negativních lidí. V sobotu by mohl být pro vás příznivý den, ale může se stát, že někoho z blízkých lidí budete mít večer už plné brýle. Nebojte se, štěstí vás nakonec nemine. V neděli vám může přijít něčí chování tak záhadné, že to budete potřebovat probrat s přáteli a možná i s psychologem. Třeba tak pochopíte nejen toho dotyčného, ale i sami sebe.

 

Býk

 

V pátek vám nebude chybět dostatek příležitostí pro vtipné diskuse se známými. V sobotu myslete zejména na sebe a přestaňte si se vším dělat těžkou hlavu. V neděli strávíte spoustu příjemných chvil se svojí rodinou, nebo přáteli. Tento den nemá cenu být smutný z věcí, které neovlivníte. Myslete spíše na to, čím si udělat radost.

 

Blíženci

 

V pátek buďte opatrní a zbytečně si s ničím nedělejte těžkou hlavu, zejména s různými klepy. Hrozí totiž zbytečné omyly a nedorozumění. Dejte raději na svoji intuici.

V sobotu se vám rýsuje úspěšný den. Pouze příliš nesdělujte své plány okolí, někdo by pak mohl být rychlejší než vy. Raději si dopřejte vycházku na čerstvém vzduchu. Neděle vypadá na klidný den, pokud si na sebe nevezmete ještě další povinnosti navíc.

 

Rak

 

V pátek vás všude rádi uvidí. Den přeje novým známostem a rychlému vyřešení všech neodkladných věcí. Důležité je spoléhat se zejména na sebe. V sobotu bude skvělý den pro rodinné záležitosti. Bude dobré si vše rozložit a nedělat více věcí současně. Mohli byste být potom z únavy zbytečně přecitlivělí. V neděli buďte k dispozici pro své přátele. Budou vás potřebovat a vy můžete být silnou oporou. Hodně se také o druhých lidech dozvíte.

 

Lev

 

V pátek vás Luna v trigonu ochrání před zbytečnými potížemi. Mějte oči otevřené. V sobotu můžete díky svému vlastnímu osobnímu kouzlu vyřešit dávné spory, či nedorozumění. V lásce vám jde také štěstí. Neděle bude příjemným a úspěšným dnem, možná akorát nebudete vědět, co dřív. Na pořadu dne bude také společenský život.

 

Panna

 

V pátek budou mít na vaše rozhodnutí velký vliv emoce. Snažte se nedělat si starosti s tím, co nemůžete ovlivnit. Dobré zprávy jsou již na cestě. V sobotu hlavně neseďte doma, protože můžete potkat milé známé. Vyslechnete si sérii běžných klepů, a nakonec přijdete na skvělý nápad ohledně vlastních financí. V neděli bude přát aura dne úspěchu. Nebojte se rozhodování, ale dělejte jen to, čím neublížíte druhým lidem.

 

Váhy

 

V pátek můžete mít poněkud zmatek. Pamatujte si, že s úsměvem jde všechno lépe. Hlavně nespěchejte. V sobotu budete toužit po lásce. Příliš se také nezapojujte do cizích sporů, věci se stejně vyřeší samy. Nedělní Luna v opozici radí věnovat se odpočinku a nechat věci plynout. O zajímavé diskuse nebude nouze.

 

Štír

 

V pátek si můžete dopřát konečně trochu odpočinku. Štěstí vám jde vstříc, hlavně nesmíte být nesmělí. Něco visí ve vzduchu. Že by láska? V sobotu se postarejte o svůj vzhled a věnujte více pozornosti přátelům. Úklid a povinnosti počkají na později. V neděli buďte opatrní, hrozí více únavy, než by se mohlo zdát. Dopřejte si nějakou relaxaci. Nedorozumění neřešte, všechno se vyjasní i bez vašeho přičinění.

 

Střelec

 

V pátek se snažte odpočinout si od pracovních stresů a rodinných potíží. Drobnosti rovnou vynechte a snažte se naladit více optimisticky. To pomůže všem stranám. V sobotu můžete v sobě odhalit nový talent. Nestyďte se za své dary. Nedělní Luna v trigonu radí věnovat se odpočinku a hlavně nespěchat. Stejně se vám nebude chtít dělat nic náročného.

 

Kozoroh

 

V pátek můžete někoho upozornit na jeho chyby a nedotažené věci. Odpočiňte si. Bylo by dobré vyrazit si na nákupy a splnit si alespoň jedno přání. V sobotu díky svému pochopení pro druhé lidi můžete získat nové přátele. V neděli nemusíte mít nejlepší náladu, a proto se snažte vyhýbat hádkám a diskusím s rodinou. Raději si vyjděte mezi lidi, či na rande.

 

Vodnář

 

V pátek vám bude přát štěstí k lepšímu výdělku, či protekci někoho vlivného. Nezapomínejte však i na své blízké. V sobotu můžete mít dobrou náladu, ke které vám pomůže Luna v sextilu. Ráno uklízejte, nebo zařiďte důležité rodinné záležitosti. Odpoledne už bude čas pro odpočinek a případně pro vaši lásku. V neděli by bylo moudřejší na místo úklidu a vaření jet někam na výlet. Mohou vás zastihnout příznivé zprávy. Luna v sextilu přeje randění i příjemné zábavě.

 

Ryby

 

V pátek se vám připomene někdo pro vás důležitý a vy budete přemýšlet, co zatím je a jaké plány s vámi má. Luna v konjunkci přeje finančním záležitostem. V sobotu se snažte vyhýbat sousedský sporům. Bude ideální den pro rande. V neděli je příhodný čas pro rodinné záležitosti a věci okolo vašeho domova. Můžete upéct nějaký dobrý moučník a odpoledne se věnovat lásce.

Pro Kartářky světla Hel

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy pohotově po ruce tak, jako váš telefon a rády vám odpoví.

Gabriel je andělský ochránce zrozenců v Býku. Jak pomůže i vám?

Býkům se připisuje Hagiel a podle některých tvrzení i Gabriel  Kdy Gabriela volat? Když mate z něčeho velký strach. Nevíte, co je či není pravda ...

Umění relaxovat

Cítí se často bez energie? V noci se budíte a nemůžete znovu usnout? Býváte často vystaveni stresu a trvá dlouho, než se zklidníte? Tělo vám naznačuje, ...
/ Články

Jak si získat Býky?

Býci ztělesňují krásu v pohybu. Mají cit pro přírodu a také na peníze. Z jejich investic by se mohlo hodně lidí poučit. Býci cítí, že ...

8 univerzálních snů a jejich význam

Každý z nás má sny a jejich symbolika může být u každého člověka trochu jiná. Přesto existují některá „univerzální témata,“ která se objevují ve snech různých ...

Ve středu 24. dubna se připravte na neobyčejný den. Nastane úplněk ve smyslném znamení Štíra

Úplněk, kterému se říká Růžový vrhne světlo na skrývané city, posvítí na tělo, smysly a sexualitu. Proklepne strachy z opuštění a city. Instinktivně budete vyhledávat vše, ...

Samuelčiny šamanské vzkazy na týden 22.4.-28.4.

Berani Navigace – důvěřujte svým instinktům, bezpečně vás povedou. V určité situaci jste zahnání do kouta možná i nějakou osobou, které moc nevěříte. Nebo celý ...

Karta týdne 22.4.-28.4. je Sedmička mečů. Pochopíte, co je to štěstí

Váhy čekají složité debaty. Vodnáři si budou z nepřátel rekrutovat přátele. Střelci zabojují se svou vášní… Mečová sedmička věští různá protivenství, která nakonec, dříve, či ...

Partnerský horoskop: Střelec. Která znamení se k němu nejlépe hodí?

Každé znamení zvěrokruhu má své přednosti i slabiny. A pokud chcete vydržet s někým ve vztahu, je dobré je znát. Jak miluje energický, optimistický, svobodomyslný a ...

Týdenní horoskop 22.4.-28.4. Štíří úplněk se blíží. Co nese?

Slunce v Býku odvede pozornost k partnerským záležitostem. Vyplatí se udělat si pořádek v citové oblasti, vyjasnit nedorozumění, nenechat se provokovat různými narážkami a ...

Osudová konjunkce Jupitera a Uranu přinese obrovskou energii úspěchu. Využijte toho!

Ke konjunkci planet Jupiter a Uran nedochází příliš často, jen jednou za 14 let. A když se to stane, vytvoří společně neuvěřitelně silnou energii. Nepropásněte ...