Týdenní horoskop 20.7.-26.7. Koho druhé račí novoluní rozpláče a kdo jej raději ovlaží vínem?

Tento týden nás čeká něco neobvyklého. 20. července vejde již druhé novoluní do znamení Raka (první bylo 21. června). Od středy se vlády ujmou Lvi. Co nese pondělní novoluní a celý týden vám?

Novoluní je vždy skvělá příležitost symbolicky uzavřít něco, čemu již nemíníte dál hovět. Můžete chtít skončit nějakou starou etapu života a vykročit na cestu dopředu. Energie znamení Raka bude nabádat, přihlédnout ke svým kořenům, podívat se na vztahy a rodinný život. Pravděpodobně se zaměříte na hledání bezpečí a určitého komfortu. Budete více citliví a na věci spojené s vašim domovem.

Také vás to potáhne vás na vaše oblíbená místa. Luna je bude v nepříliš příznivém vlivu opozice s Jupiterem, Plutem a Saturnem. Bylo by dobré snažit se vyhnout příliš hlučná společnosti A většímu shluku lidí. Možná si sednete spíše při svitu svíček s někým příjemným a lahví dobrého vína. Vetší životní skoky si pro dnešek a další dva dny rozmyslete, dopad by mohl být tvrdý. Bylo by dobré příliš neprovokovat hada bosou nohou.

Vaše větší cíle se dají zvládnout malými krůčky, zato však vytrvalými. Bude vám záležet na vašem pohodlí. Můžete se tedy pustit do různých oprav domě poohlédnout se po novém nábytku, či doplňcích.

Vzpomeňte si na své blízké. Vaše vztahy se dají posílit. Třeba tím, že jim zavoláte, nebo napíšete zprávu a zeptáte se jak se mají a jak se cítí. Touto dobou můžete také obnovit vztah, nebo kontakt i se vzdálenějšími příbuznými.

V neposlední řadě se budete starat o své bezpečné finance. Otázka jistot bude v novoluní v Raku velmi důležitá. Pokud jste mívali poslední dobou peněženku o něco lehčí, možná přijdete na kreativní nápady, jak to změnit a překonat toto období.

Dopřejte si očistnou vláhu. Pusťte si dojemný film, u kterého budete vědět, že spustí potoky vašich slzy. Nebojte se popustit stavidla nahromaděným těžkým emocím. Slzy uvolňují toxiny a jejich chemické složení dokáže vyplavovat hormony stresu. To vás skvěle vyčistí.

Tento den můžete pocítit nevolnost či napětí v oblasti žaludku, dělohy a vaječníků. Snažte se neprochladnout při náhlém změně teplot. Dopřejte si meduňkový čaj na relaxaci.

V úterý 21. července nás čeká opozice Slunce, Saturnu a kvadratura Luny s Uranem může být ostřejší. Projevovat se to bude nejspíš v práci, či při zařizování běžných věci. Vše se může protahovat více, než byste si přáli. Trochu vás to bude vychylovat do boje o vaše sny. To však není dobrý přístup. Vhodnější by bylo dnes věci nechat plynout a připustit si otázku, proč něco nevychází. Zklidnění přijde večer. To přinese trigon Luny s Marsem.

Ve středu, 22. července, vejde Slunce do horkého, ohnivého znamení Lva. Nastoupí vláda tohoto ohnivého znamení. Vrací se optimismus.  Dobrou náladu umocní příznivý sextil Merkuru s Uranem. Díky tomu si lépe a rychleji dokážete poradit s prací, ukončíte spory a znovu začnete důvěřovat svému okolí. Osoby narozené v tomto období jsou charismatické osobnosti stvořené k tomu, aby stály v centru pozornosti, a to v tom nejlepším slova smyslu. V kariéře jim velmi pomáhá organizační a diplomatický talent. Rádi se chlubí svými úspěchy a kritiku nenesou právě nejlépe. Jsou to však velmi dobrosrdeční lidé.

Čtvrtek 23. července je ideální den na klidnou práci, administrativu, urovnání si věcí, domácí úklid a třeba také napravování toho, co je rozbité a špatně funguje. Příznivé aspekty Luny ve znamení Panny pomohou Také všem lidem na dovolené. Můžete se zabývat svým vzhledem, tělem krásou a fyzickou i psychickou rovnováhu.

V pátek 24. července mohou nepříliš harmonické aspekty Luny s Venuši a Neptunem vzbuzovat pocit, že se budete pohybovat jako muška na mucholapce. Netrpělivě budete sledovat pomalé ručičky hodin a odpočítávat začátek víkendu. Již po odpoledne v se vám vrátí nálada a vrhnete se do realizace plánu spojených s odpočinkem a zábavu. Příznivé trigony Luny s Jupiterem a Plutem budou nabádat k tomu udělat si něčím radost.

V sobotu si dopřejte čas pro sebe a rozmazlujte se. V neděli si však hlídejte jazyk a veškeré verbální projevy.

Co čeká zrozence jednotlivých znamení?

Lvi, pozvěte někoho vám milého na sklenku vína.

Panny, tento týden nepřeje vážnějším rozhovorům v širší rodině. Vyhněte se konfrontacím se sourozenci, nebo dokonce rodiči a raději vyčkejte.

Váhy, dovolená se blíží. Snažte se dodělat vše, abyste nemuseli myslet na práci. Promyslete si všechny plány na následující týden. Určitě máte spoustu nápadů, které jste zatím nezrealizovali.

Štíři, promluvte si doma o dalších plánech na léto. Vaše představy mohou být odlišné od názorů ostatních členů rodiny.

Střelci, pro své kolegy jste opravdu silná konkurence, takže tam vám problémy nehrozí. Pozor však na nadřízené. Některému se vaše snahy nemusí líbit nebo se cítí vámi ohrožen.

Kozorozi, abyste vypadali zdravě, musíte se také tak cítit. Pokud tedy máte pocit, že není vše v pořádku, objednejte se k lékaři, anebo změňte životní styl.

Vodnáři, neberte si k tělu příliš názory lidí, kteří jsou vám cizí. Nejsou pro vás tím správným měřítkem. Dejte jen na svou intuici.

Ryby, peněz máte zatím dost a myslíte si, že čím více jich utratíte, tím budete spokojenější. Jenže často vyhazujete finance za úplné hlouposti. Navíc může přijít doba, kdy by se vám nějaká rezerva hodila.

Berani, v dlouhodobém vztahu jste poněkud zkostnatělí a nějaký čas jste na sebe s partnerem neměli chvilku. Vynahraďte si to dostatečně o dovolené.

Býci, volný čas využijte k rodinným aktivitám. Rozhodně neodmítejte pomoc dětí nebo partnera. Pobavíte se a půjde vám to rychleji. Společné chvíle jsou nade vše.

Blíženci, dávejte pozor na každou maličkost, co se výdajů týká. Vyhnete se tak nepříjemným překvapením. Mohli byste se lehce nachytat.

Raci, i když jste unavení, snažte se myslet optimisticky a nepodléhejte návalům vzteku. Zbytečně byste si udělali problémy a zkazili náladu ostatním. Pokud bude potřeba, dopřejte si čas o samotě u dojemného filmu. Až se vám vrátí nálada, vyražte do milé společnosti.

Pro Kartářky světla Pet a  Hel

Foto: Shutterrstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Rády vám odpoví.

Horoskop na duben 2024

Berani, během měsíce by vás mělo čekat velké množství změn. Záleží, jestli jim vyjdete vstříc. Býci, nezapomínejte na svoji rodinu, zaslouží si vaši pozornost. Přes ...

Ideální sport podle zvěrokruhu: Čemu by se měl věnovat Býk a co bude vyhovovat Střelci?

Není pochyb o tom, že pohyb prospívá zdraví. Pokud se k němu ale musíte nutit, možná jste ještě nenatrefili na ten, který se k vám opravdu hodí ...

Úklid v životě…

Do hloubkového úklidu (čehokoli) se mnohým z nás zpravidla ukrutně nechce. Tím spíše do náročného třídění vzpomínek, fotografií, zážitků, nezpracovaných emocí a vztahů. Odkládáme, jak jen ...

Partnerský horoskop: Lev. Která znamení se k němu nejlépe hodí?

Každé znamení zvěrokruhu má své přednosti i slabiny. A pokud chcete vydržet s někým ve vztahu, je dobré je znát. Jak miluje extrovertní, energický, kreativní, sebevědomý, ...

Proměna osudu je štěstí

Základní schéma Víte, že můj život se v určité etapě spojil s Tarotem a jeho filozofií. Od té doby se na svět dívám tímto ...

Karta týdne 25.3.-31.3. Šestka holí oslaví vaše dosavadní snažení

Střelci, máte skvělou šanci vyjít z kola fixních idejí a informace, které dostanete konečně začít používat s užitkem. Na cestách buďte opatrní, můžete trochu bloudit ...

Týdenní horoskop 25.3.-31.3. Co nese úplněk a zatmění ve Vahách?

V pondělí 25. března nastane zatmění Luny (8:01) a  úplněk ve znamení Vah. Tento úplněk bude výjimečně silný, neboť mu bude dělat společnost částečné zatmění ...

Blíží se březnový úplněk ve Vahách: Přinese první ze série zatmění a nastaví zkoušku našim vztahům

Míváte poslední dobou v noci neklidné spaní a převalujete se z boku na bok? Pokud ano, budiž vám útěchou, že v tom nejste sami. Úplněk, ...

Víkendový horoskop: Mars v Rybách a odvěký tanec života

Jaro vybízí k chystání svých svátků a pořádků a k těm nás bude nabádat Luna ve znamení pečlivé Panny. Nicméně svůdný Mars v Rybách touží po vzrušení ...

JAK SI KDYSI POMOCÍ MAGIE CHTĚLY UDRŽET ŽENY SVÉ MUŽE?

Jste zamilovaná. Silně a je to vzájemné. Na začátku s ním bylo všechno skvělé, byli jste jako hrdličky. Vypadali jste jako ukázkový milující pár. Nádhera ...
/ Články