Týdenní horoskop 2.10.-8.10. Merkur ve Vahách změní úhly pohledů. Luna ve znamení Raka tíhne k větší empatii

Slunce ve Vahách radí trávit čas i nadále tak nejpříjemněji, jak jenom můžete. Dopřát si procházku přírodou, meditaci, čaj s přáteli. Věnujte pozornost i svým snům. Budou velmi barvité. Třeba vás na něco dobrého navedou.

V pondělí 2. října nenechte nic náhodě. Luna v konjunkci s Jupiterem a Uranem v kvadratuře s Venuší vás poženou k originálním a kreativním řešením a zajímavým odhalením. Bude však dobré najít si přesně hranici mezi dynamickým posunem a chaosem.

V úterý 3. října vám rozjasní den Luna v Blížencích v trigonu s Plutem a dodá energii do všech povinností. K tomu trigon Merkuru s Plutem přinese nová řešení a předsevzetí.

Ve středu 4. října zvedne trigon Luny se Sluncem náladu i těm, kteří se se vším stresují. Posílí zdravé sebevědomí a víru v sebe.

Ve čtvrtek 5. října vejde Merkur do znamení Vah a přinese nový úhel pohledu na svět a vaše dosavadní starosti. Pomůže vám uspět a posílí vaše sebevědomí. Luna vejde do znamení Raka a upevní rodinné vztahy a pocit sounáležitosti. Budete více vnímat ženské vzory a hledat bezpečí ve svých vztazích. U slabších povah to může přerůstat do zavislosti na druhém. Myslete na to, že i druhý potřebuje svůj vlastní prostor.

V pátek 6. října si dopřejte nějakou malou odměnu, sextil Luny s Jupiterem vás vyladí do klidovějších energií.

V sobotu 7. října se držte dál od nepříjemných lidí, s nikým se nehádejte a hlídejte si, komu co říkáte. Kvadratura Luny s Marsem a opozice s Plutem utvoří agresivní půl kříž, který může zvednout emoce, a i z malé a nevinné diskuse může vzniknout ostrý spor.

V neděli 8. října si vyrazte někam mezi lidi a za kulturou. Luna ve znamení Lva přinese příjemnou a přátelskou náladu.

Hvězdy jsou ve znamení Vah. Lidé narození v tomto znamení usilují v každé činnosti o klid a rovnováhu, spěchu a stresu se vyhýbají. Z toho pramení jejich nerozhodnost. Často si nemohou vybrat mezi protichůdnými názory a hledají kompromisy.

Váhy, tento týden pamatujte, že každá rodina má konflikty a problémy. Důležité je, jak s nimi nakládáte a jak se snažíte najít společná řešení.

Štíři, pokud máte před sebou důležité a náročné úkoly, nastavte si také pravidelné pauzy na odpočinek. S únavou nic nezvládnete a budete jen rozmrzelí.

Střelci, fyzická aktivita je skvělým způsobem, jak uvolnit endorfiny. Šťastné hormony zlepšují náladu a snižují stres.

Kozorozi, není vždy nutné, abyste se s někým z přátel nebo rodiny cítili stejně. Respektujte, že každý má svůj jedinečný pohled na věci.

Vodnáři, motivace není nikdy dost, ale vy máte jasno. Pro vás to jsou peníze, jistoty a dobrý pracovní kolektiv. Jakmile se vám toto podaří, budete spokojení.

Ryby, hledáte-li vážnou známost, nejprve si ujasněte, co vůbec od vztahu očekáváte a také co můžete nabídnout vy sami. Teprve potom se vydejte hledat. Jinak budete opět zklamaní a vztah se nepodaří.

Berani, kolem sebe budete šířit optimismus, pohodu a klid. Díky tomu k sobě přitáhnete podobně naladěné lidí. Pokud se ale vyskytne někdo negativní, do své blízkosti si ho nepouštějte. Tato osoba by z vás vysávala energii.

Býci, vaše nápady jsou velice zajímavé. Tak proč je schovávat před světem. Pochlubte se ostatním a blýskněte se v plné kráse.

Blíženci, nepovedená schůzka nemusí znamenat konec. Pokračujte dál v hledání nových příležitostí a věřte, že přijdou lepší chvíle.

Raci, máte silné sociální cítění, a tak se nedivte, že se na vás obrací stále více lidí pro podporu v jejich těžkých časech. Vyslechněte je a zkuste jim poradit, nebo alespoň udělit nějakou povzbuzující myšlenku.

Lvi, dejte si pozor na to, aby zbytečný konflikt nezasáhl do vašich dalších vztahů a společných aktivit. Byla by to škoda.

Panny, láska se podepisuje na vašem výborném psychickém stavu. To je moc dobře, už jste to potřebovali. Nyní se můžete dívat s nadějí dál.

Pro Kartářky světla Hel a Pet

Foto: Schutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy po ruce, stejně tak, jako váš telefon. Rády vám odpoví.

Horoskop na květen

Býci, zpomalte trochu ve svém tempu. Odjeďte na prodloužený víkend, zajděte si zacvičit nebo s přáteli do kina. Blíženci, květen bude ve znamení nových zážitků ...

Týdenní horoskop 29.4.-5.5. Mars v Beranu nese odvahu

V pondělí 29. dubna si neberte příliš moc úkolů. Konjunkce Marsu s Neptunem by vám mohla přinést zbytečné komplikace. Naštěstí vejde Venuše do znamení Býka, ...

Kdo seje vítr, může sklidit i obrovskou bouři

Poklidné nedělní odpoledne na Malé Straně rozrážel snad jen hukot nekonečných hloučků všudypřítomných turistů z ulice. Kocour spal spokojeně v kovové pyramidě. Uprostřed ní, na proutěném ...
/ Články, láska magie

Karmické slunce v Býku

NENÍ NÁHODA, ŽE JSTE SE NARODILI SVÝM RODIČŮM Býk má za úkol postavit dům a obrnit se proti útokům z venčí. Zabezpečit, aby se ...

Víkendový horoskop: Luna ve Střelci si chce užívat

V pátek 26. dubna vnese Luna, vcházející do znamení Střelce nadšení a chuť něco podniknout. Podpoří tak náladu na výlety do svěží zeleně přírody, či ...

Starý cikánský horoskop je považován za velmi přesný. Víte, jaké je vaše znamení?

Stejně, jako v západní astrologii máme zvěrokruh s 12 znameními, i v tom starověkém romském jich je 12. Tím ale jeho podobnost se standardním zvěrokruhem končí. Romský ...

Gabriel je andělský ochránce zrozenců v Býku. Jak pomůže i vám?

Býkům se připisuje Hagiel a podle některých tvrzení i Gabriel  Kdy Gabriela volat? Když mate z něčeho velký strach. Nevíte, co je či není pravda ...

Umění relaxovat

Cítí se často bez energie? V noci se budíte a nemůžete znovu usnout? Býváte často vystaveni stresu a trvá dlouho, než se zklidníte? Tělo vám naznačuje, ...
/ Články

Jak si získat Býky?

Býci ztělesňují krásu v pohybu. Mají cit pro přírodu a také na peníze. Z jejich investic by se mohlo hodně lidí poučit. Býci cítí, že ...

8 univerzálních snů a jejich význam

Každý z nás má sny a jejich symbolika může být u každého člověka trochu jiná. Přesto existují některá „univerzální témata,“ která se objevují ve snech různých ...