Týdenní horoskop 19.9.-25.9. Uran s Venuší vás oživí!

V pondělí 19.9. vstanete díky trigonu Uranu s Venuší jako Fénix z popela, od úterý 20.9. jsou na řadě láska, nápady a peníze. V pátek oslavíme podzimní rovnodennost a svátek Mabon. Přečtěte si, co nám chystají planety na příští týden.

V pondělí 19.9. probudí Pluto v trigonu se Sluncem největší sílu. Zmobilizujete v sobě sílu k aktivnímu způsobu života a sílu k realizaci i těch nejtěžších úkolů. Trigon Uranu s Venuší zase probere k životu emoce. Odhalíte v sobě síly, o kterých jste neměli ani ponětí, že je v sobě máte. Uvědomíte si, že byste mohli skály lámat a hory přenášet, pokud byste chtěli. I tak se statečně vrhnete do plnění povinností a díky novému přísunu energie zařídíte všechno potřebné rychleji. Budete se cítit více sexy a atraktivně.

Opozice Merkuru s Jupiterem k tomu zajistí příliv nových a užitečných informací. Budete vědět, jak s nimi naložit. Na školení, cestách, v kině, či internetu nasajete inspiraci k pozitivní změně života.

Pluto, které vládne oproti Marsu více silou psychickou a pomáhá mobilizovat veškeré zbytky energie, vás nadopuje motivací a vytrvalostí maratónců. Úspěch v pracovní oblasti dosáhnou Panny, Kozorozi a také chráněnci Pluta, Štíři. Můžete, zničit konkurenci, posílit svoji pozici a hodně vydělat. Námaha se vyplatí. Je to na vašem rozhodnutí.

Trigon Uranu s Venuší bude mít na vás v úterý 20.9. pozitivní vliv. Věští nečekaný příliv kreativity a pomůže vydělat větší peníze. Oživit by se měly také milostné svazky. Náhlý příval citů může někomu pořádně zamotat hlavu. Velmi pozitivně to pocítí Panny a Býci. Větším překvapením to bude pro Váhy a Vodnáře. Dokonce i ti, kteří se trápí se zlomeným srdcem a v životě už s láskou nepočítají, mohou nečekaně poznat někoho sympatického a milého. U svých blízkých si snažte zachovat objektivní vhled. Pokud dělá někdo něco zlého, nebojte se mu to říct přímo, zamezíte mu tak v jeho dalším mylném počínání.

Ve středu 21.9. bude den jako stvořený pro smysluplnou komunikaci. Sextil Luny s Merkurem a trigon s Jupiterem přeje obchodním transakcím a zájmům.

V posledním dnu astronomického léta, ve čtvrtek 22.9. vás může ovládnout melancholie. Luna v kvadratuře s Uranem v opozici k Saturnu připomene, že všechno v životě je pomíjivé a nic netrvá věčně.

V pátek 23.9. začíná astronomický podzim. Na nebi bude zajímavý úkaz. Slunce s Merkurem zamění znamení. Slunce opustí znamení Panny a vejde do znamení Vah. Merkur, který bude ve Vahách a v retrogradu se zase vrátí do znamení Panny. Obě míjející se planety budou také v konjunkci. Do znamení Panny vejde rovněž Luna a to způsobí, že Merkur, kterému příliš nedělá dobře retrográdní pohyb, ve chvíli návratu do znamení Panny získá zpět svůj potenciál, neboť je tam doma.

Slunce, které vejde do znamení Vah, přivede vaši pozornost k partnerským vztahům, smlouvám a problémům s komunikací s lidmi. Nenechejte se unést hysterií svého okolí a vyjasňujte si nedorozumění hned.

Dalším aspektem bude konjunkce Slunce s Merkurem ve znamení Vah. Ve 14:04 vejde Merkur do znamení Panny retrográdním pohybem. Budete potřebovat zapojit větší sílu a koncentraci na plnění svých úkolů.

V sobotu 24.9. přinese opozice Venuše s Neptunem romantickou náladu. Domluvíte si rande a setkáte se s přáteli. Tento den zvolněte a udělejte něco pro sebe.

Nedělní novoluní ve Vahách přinese 25.9. hodně milých překvapení a zajímavých historek v rodinné oblasti, nebo spjatých s místem, kde jste se narodili. Zeptejte se na detaily, dokud si to nejstarší pamětníci ještě pamatují.

 

Hvězdy jsou do čtvrtka 22.9. ve znamení Panny, které je obdařené pečlivostí, logickým myšlením a trpělivostí. Velmi důležité pro ně bývá zdraví, čistota a pořádek ve všem, co dělají.

Panny, jakmile vám tento týden dojde, že vlastně nemáte co ztratit, půjde vám seznamování daleko jednodušeji. Je to jen zbytečná brzda.

Váhy, nechte stud stranou. Máte hodně dobrých nápadů a jste natolik akční, že svými výkony oslovíte nejen své nadřízené.

Štíři, víte, že jste nadaní na slovo a umíte toho dobře využít. Ale tento týden byste se měli krotit. Mohli byste totiž zasáhnout něčí city natolik, že by vám to nemusel odpustit. Raději se ovládejte.

Střelci, vaši přátelé jsou pro vás zárukou, že se dá opět podniknout něco zábavného a vzrušujícího. Vaše společné koníčky jsou pro vás v těchto dnech vším.

Kozorozi, bude vám moc dobře ve společnosti a mezi přáteli. Pokud se vydáte za kulturou, na koncert nebo do baru, nebudete litovat. Je možné, že si dokonce prodloužíte večer až do brzkých ranních hodin, aniž byste to předem plánovali.

Vodnáři, žárlivost může váš vztah velmi ohrozit. Dejte pozor, z čeho partnera obviňujete. Některé věci nejsou opodstatněné.

Ryby, v lásce budete mít nadprůměrnou schopnost okouzlovat a svádět. Proto se není co divit, že milostné nabídky na sebe nenechají dlouho čekat. Přímočarosti některých návrhů se můžete až leknout.

Berani, dokud budete dělat věci, které vás baví, energie vám scházet nebude. Jakmile změníte pole působnosti, vaše síly zmizí.

Býci, s asertivním jednáním zmůžete v těchto dnech mnohem víc než s agresivitou. Hlavně pracovní kolektiv vyžaduje slušnost.

Blíženci, fyzicky jste naprosto v pořádku, ale vaše psychická vyrovnanost jaksi pokulhává. Necítíte se tak úplně ve své kůži. Udělejte si čas na relaxaci.

Raci, můžete se dostat do konfliktu s lidmi, kteří mají na nejrůznější otázky jiný pohled než vy. Neškodilo by proto více tolerance.

Lvi, můžete mít trochu problém s logickým uvažováním. Zejména v zaměstnání si dávejte pozor na chaos. Jste sice považováni za spolehlivé lidi, ale možné pochybení by vám mohlo pošramotit pověst.

 

Pro Kartářky světla Hel a Pet

Foto: Schutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy po ruce, stejně tak, jako váš telefon. Rády vám odpoví.

Víkendový horoskop: Merkur s Venuší vás rozproudí

Páteční (19. dubna) konjunkce Merkuru s Venuší přikrášlí různá setkání a obvzvlášť randění a večer pomůže s odreagováním. Merkur v retrográdu možná připomene starší záležitosti ...

Co o vás vypovídá roční období, ve kterém jste se narodili?

Osobnost a charakter člověka ovlivňuje mnoho faktorů a zdá se, že k určitým vlastnostem může přispět i roční období, ve kterém jste se narodili. Nejen ...

Je váš vztah ten pravý?

Máte novou známost a všechno se zdá fajn, ale nevíte jistě, jestli je to ten pravý ve vašem životě. Přinášíme devět osvědčených způsobů, jak to ...

Andělský horoskop od 17. 4. do 16. 5.

Berani, projevuje o vás zájem člověk, který na první pohled není váš typ. Kozorozi, měli byste více naslouchat svým blízkým... Živel země BÝK – Vaším ...

Mezi nebem a zemí: Prstýnek s kamenem lásky

Kartářka Anička nám vypráví další ze svých příběhů. Tentokráte o tom, jak se jí spnil sen i předtucha. Dnes jsem si vzpomněla na takový hodně ...

Horoskop štěstí pro Býky (21. 4. – 21. 5.)

Prožijte opravdu zajímavé období. Vlivem sextilu Venuše s Plutem se vám bude dařit ve společnosti i v lásce. Je vhodná doba položit základní kameny pro ...

Samuelčiny šamanské vzkazy na týden 15.4.-21.4.

Přírodní symboly nesou pro jednotlivá znamení tato poselství. Někdo je umí přijímat a kolem někoho pouze prolétnou. Tady jsou ta vaše:     Berani ...

Karta týdne 15.4.-21.4. je Svět. Přináší nové šance

Panny, máte šanci porazit zlo a nemoc. Štíři, vaše pozitivní vizualizace se mohou naplnit. Kozorozi, pokud se vám děje cokoliv, čísi dobrá rada vám pomůže ...

Partnerský horoskop: Štír. Která znamení se k němu nejlépe hodí?

Každé znamení zvěrokruhu má své přednosti i slabiny. A pokud chcete vydržet s někým ve vztahu, je dobré je znát. Jak miluje tajemný, vášnivý, ctižádostivý, hrdý ...

VIP Intenzivní kurz vykládání karet s kartářkou a vědmou Helen Stanku 4.5.2024

Srdečně Vás zveme na seminář Helen Stanku, který bude probíhat 4.5. 2024 od 10h do 16:30 (s hodinovou pauzou na oběd) v Nerudově ulici 33 ...