Tánin numerologický horoskop na rok 2024

Loňský rok sice nabídl mnoho možností a poněkud nás ukolébal v našich snech, fantaziích a iluzích, ale rok 2024 přichází proto, aby všemu dal pevný rámec, řád a uskutečnil možné i nemožné. Má vibraci čísla osm, a to znamená, že oplývá silou a vůlí všechno zvládnout. Jakoby vše až teď dostalo smysl a my měli možnost držet svůj život skutečně ve svých rukách.

Osmička znamená výzvu… „Pojď a udělej vše proto, aby si dosáhl/a zdánlivě nemožného.“

Ne, nic snadného nečekejme. Tento rok bude plný životních lekcí, které nás mají naučit poznat sám sebe, své možnosti, pochopit, jak se ke svým výzvám stavíme, a jak v sobě probouzíme životní sílu, která nám pomáhá jít vpřed za svými sny. Protože, když zvládneme jít vpřed, někdy i zanedbatelnými krůčky, ale vytrváme, pak nás rok 2024 náležitě odmění. Jeho smyslem je přínos, zisk, úspěch a reálný růst každého z nás.

Vy, kdož jste zrozenci Berana, pak Vás rok 2024 doslova nadchne. Podpoří vaše ohnivé energie, elán, odhodlání a přinese vám dostatek výzev k jejich zdolávání. Díky své odvaze a přizpůsobivosti od prvních dnů roku budete získávat a dosahovat doslova zázračných výsledků. To podstatné však se bude dít v těch záležitostech, které se týkají vašeho srdce, jak z pohledu fyzického/zdravotního, tak i z pohledu citů, tužeb a mezilidských vztahů. Otevřete-li své srdce lásce, budete-li laskaví, pak si otevřete dveře k úspěchu dokořán.

Čísla vám usnadňují v roce 2024 rodinný a partnerský život. Navazování nových vztahů však bude

mít svá úskalí, takže na tomto poli mnoho zázraků nelze očekávat. Zato pracovní a finanční stránka života vás bude naplňovat vrchovatě. Plánujete-li nějakou spolupráci, rozšíření nebo se chcete vrhnout na podnikání, energie vám budou nakloněny. Pro posílení zdraví si nezapomeňte dopřát i odpočinek v vyrovnání energií.

Vám, narozeným ve znamení Býka, se rok 2024 bude líbit. Má stejně jako vy uzemněné energie,

takže vás opět postaví do bezpečí „na všech čtyřech“. Souzníte s těmito energiemi i svou vytrvalostí a touhou vytvářet takovou aktivitu, abyste si život zlepšili. A inspiraci vám poskytnou numerologické energie, které přímo vás spojují se smyslem vašeho momentálního bytí a vašimi cíli. Jen buďte pozorní vůči reakcím svého ega. Máte letos tendence se přeceňovat a izolovat, abyste mohli jít bez „zátěže“ za svým. Z toho vyplývá, že mezilidské vztahy budou rozkolísané a možná se budete chtít „trhnout“. Jestli jste na prahu dospělosti, pak je to správný krok. Jestli už jste vytvořili vazby a závazky, hledejte jiné řešení, jak si vytvořit prostor pro sebe a přitom nenechat za sebou zbořeniště, myslete na budoucnost. V pracovní oblasti je skvělý rok na změnu, ale i na upevnění své pozice. Finančně je nutno počítat s výkyvy do plusu i mínusu. Pro lepší zdraví podpořte svůj krevní oběh a trávení.

Blíženci, jak je vám podobné, hledáte v roce 2024 dobrodružství, nové impulsy, zkušenosti a

intelektuální motivaci. A osmičkový rok k vám v tomto ohledu bude nakloněn. V osobním i pracovním životě hledejte naplnění, posílíte tím i své zdraví. Dlouho jste čekali na pozitivní změny, a pokud jste nepropadli pesimismu, nevzdali se, pak vás letošní rok odmění. Zároveň vám vytvoří stabilní základ, v kterém naleznete pocit bezpečí a jistoty. Lépe se vám bude soustředit, čas si dokážete konečně zorganizovat tak, jak potřebujete. Důležitosti nabude i vaše duchovní stránka, kterou značně posílíte.

Uvažujete-li, Blíženci, nad navázání partnerského vztahu a vytvoření závazků, pak letos je správná

chvíle. V pracovní oblasti ještě pár týdnu bude doznívat loňský chaos, ale postupně zaznamenáte zlepšování, stabilizaci a přeměnu na cestu dosažení úspěchu. Pro posílení zdraví si dopřejte oddechu i čas na jídlo. Prospějí vám procházky přírodou, ale podpořte i svou paměť, učte se, luštěte křížovky, dopřejte si denní dechovou lázeň.

Je-li vaším znamením Rak, pak rok 2024 budete dlouho považovat za nejlepší čas svého života.

Podpoří vaši empatii, uplatníte svou citlivost, jemnost. Ostatní k vám budou chodit jako do oázy klidu, míru a laskavosti. Čím to? Váš vládce Měsíc se propojuje s vašimi energiemi numerologického roku a silně podporuje to nejlepší ve vás, vaši přirozenost a skutečnou vřelost. Nezapomínejte však sami na sebe. Soustřeďte se na udržení rovnováhy, ale konejte rozhodnutí na základě komplexních informací.

V pracovní oblasti máte prostor pro druhé zaměstnání. Chcete-li změnu, pak se zaměřte na to, aby vaše práce souzněla s vaším posláním, podpoříte tak i finanční tok směrem k vám. Ve vztazích i lásce budete velmi spokojení. Rodinné neshody se zázračně vyřeší a vám se hodně uleví. Ve zdraví jako obvykle věnujte péči své psychické a neurologické oblasti. Posilujte svou odolnost komplexně na všech úrovních, tedy emocionální, fyzické, mentální i duchovní.

Sebevědomí zrozenci znamení Lva, pro vás má rok 2024 přichystáno mnoho dynamických událostí, které si však nesou velký potenciál možnosti uspět. Z počátku se budou jevit jako nepřekonatelný problém, ale s vaší chutí a ambicemi se dokážete se všemi výzvami poprat. A co opravdu bude zkoušeno nebo trénováno? Bude to, Lvi, vaše trpělivost. S pomocí cílevědomosti byste i toto úskalí měli zvládnout, protože přece výzvy jsou k tomu, aby člověka posilovaly a nejde o to, vám vnášet do života nepřekonatelné překážky. Tento rok bude usnadňovat vaše rodinné vztahy, a na vrcholu se pohybují přátelské vazby, takže utužujte svá přátelství. Obezřetní buďte v tajných vztazích, ať van nenaruší pohodu domova. V práci byste měli pociťovat pohodu a uspokojení, a finance mají tendence se vylepšit. A zdravotní stránka upozorňuje na možnost opětovné připomenutí vašich chronických nemocí. Pomůže vám dostatek odpočinku, vynechaní sladkého a očista jater.

Znamení Panny rok 2024 uvítá, protože podpoří váš smysl pro logiku a pořádek. Sice vyšroubuje vaší touhu po dokonalosti na maximum a jakýkoli nedostatek vás bude více iritovat, ale protože máte rádi klid , budete usilovat o navození rovnováhy. Jen počítejte s tím, že to někdy bude jízda na horské dráze, zvlášť v prvním pololetí. Hodně času vám zaberou pracovní povinnosti, počítejte s přesčasy a novou zodpovědností. To by však mělo přinést kariérní růst nebo pozitivní rozvoj vašeho podnikání. Bude to akční rok, který vám přináší změny a růst. Je to pro vás skvělý rok na navazování partnerských vztahů. Pokud již v takovém vztahu jste, pak uvidíte, že je vám v něm dobře, že protějšek je do vás stále zamilovaný a dodá vám to sílu na tu avizovanou vlnu práce. Finanční stránka života by měla být dobrá, jen počítejte s několika nenadálými výdaji. A pro studenty narozené ve znamení Panny má tento rok dobrou zprávu: zkoušky, které máte absolvovat nebo přechod na vyšší studia je nastaven na úspěch.

Zrozenci znamení Vah, můžete se těšit na rok 2024, jako na aretační kolečko… prostě vám pomůže nalézt rovnováhu a stabilitu. Pro vás je teď čas nových začátků a také seberozvoje. Čekají vás velká rozhodnutí a nastavení nových cílů. Zaznamenáte změny, které ovlivní i váš přístup. Pochopíte, že se potřebujete naučit novým znalostem a dovednostem, abyste udrželi krok s dobou a nezaspali svou budoucnost. Jestliže se v jakékoli životní oblasti potřebujete osamostatnit, pak využijte silného roku 2024, otevírá vám dveře do nových dimenzí. Ve vztazích máte tendence se odpojit od celku a soustředit se více na sebe. Zkuste si o tom se svými blízkými nejprve promluvit, aby to nebrali osobně. Pochopí vás a dopřejí prostor. V pracovní oblasti je vhodný čas na změnu, můžete nalézt svou práci snů. Ohlídejte si ale své finance, někde mají tendence unikat a to si žádá pozornost a včasný zásah. A své zdraví podpoříte, když vynecháte tučná, mastná jídla a alkohol, váš žlučník a játra to opravdu nemají rádi.

Je-li vaše znamení Štír, pak rok 2024 podpoří vaší touhu být u moci, vést a dominovat nad ostatními. Může to být skvělé, pokud jste na vedoucí pozici, ale do domácího prostředí vneste více lásky. Nyní totiž vytváříte dlouhodobé tendence vašich vztahů, vztahů partnerských, rodinných, ale i přátelských. Zaměřte se na společně strávený čas a sami vybízejte k výletům, kultuře či společenským akcím. Podpoříte tak vzájemnou komunikaci, protože bude o čem mluvit a navíc se tak prohloubí vzájemné pouto. Co se týká pracovní stránky života, počítejte s tím, že vám práce a kariéra zabere hodně času, přinese stres, mnoho povinností, ale tvrdá práce se vyplatí, bude totiž náležitě oceněna, a to i finančně. Obzvláště, pokud se pohybujete v obchodní sféře, která skýtá velmi zajímavé zisky. Bude to náročný rok a samozřejmě zátěž se promítne i do vašeho zdraví. Zaměřte se na posílení psychické pohody a dostatek odpočinku i pro vaše fyzično., únava jen prohloubí vaše pochybnosti a panovačnost.

Ti z vás zrozených ve znamení Střelce máte v roce 2024 skvěle našlápnuto do oblasti kariéry i financí, obzvláště od letních měsíců do konce roku vás energie milují. Podaří se vám oprostit se od myšlenek a chování, které vás brzdí či blokuje a tím pádem povstanete jako Fénix z popela. Vyjděte do světa a to nejen obrazně, ale ať už v pracovní sféře nebo ve vztazích, zahraničí je prostor, kde na vás čeká úspěch a štěstí. Možná budete mít pocit, že se vám připomínají nedokončené projekty z minulosti. Věnujte jim pozornost, vše půjde dokončit mnohem snáz.

V pracovní oblasti máte v tomto roce nakročeno na povýšení nebo další rozvoj. Pokud je vaše činnost pojena s kulturou nebo vzděláváte ostatní, pak se vám podaří dobře zaujmout publikum. Finanční stránka bude vyrovnaná na straně zisků i výdajů. Vztahy volnějšího typu, milenecké, přátelské budou naplněné zájmem a vášní. Opatrně, jestliže si nechcete kazit domácí pohodu. V otázce zdraví dbejte n prevenci a buďte obezřetní, hrozí úrazy. Při cestách do zahraničí nezanedbejte očkování a hygienu.

Vám ve znamení Kozoroha, protože jste praktičtí, pragmatičtí a pracovití, bude rok 2024

vyhovovat, bude pro vás srozumitelný, a z emocionálního hlediska si konečně vydechnete. Předchozí období bylo na vás náročné, a energie letošního roku jsou srozumitelné a stejně jako vy, nastavené na úspěch, finanční stabilitu a rovnováhu v osobním životě. Jen opatrně se svou vnitřní silou, ať dopřejete prostor i ostatním. Zkontrolujte se své majetkové záležitosti, něco si žádá vaší pozornost a možná objevíte něco, na čem se budete moci zase realizovat.

Všechny formy vztahů v tomto roce budou prodchnuté láskou a respektem. Dopřejte druhým mít vlastní názor a získat vlastní zkušenosti a všechny třecí plochy tak odstraníte. V práci máte letos možnost postoupit na vyšší pozici nebo rozšířit své podnikání. Za to budete náležitě odměněni a i v oblasti financí doznáte uspokojení, zvlášť jedná-li se o obchodní obor. Ve zdraví se zaměřte na své ledviny a močové cesty. Dopřejte si vhodné bylinné kúry na jaře i na podzim, a v chladném období vašim ledvinám prospěje teplo.

 

Vy, zrozenci znamení Vodnáře, jistě díky svému intelektu máte vizi na rok 2024 a jak jej prožijete.

Jeho energie vás podpoří vždy, když přestanete plánovat a začnete realizovat. Tak získáte stabilitu a naději na spokojený rok. Od ledna do letních prázdnin si vás přitáhne vaše práce. Přijdou nové a náročné úkoly, které vás zcela pohltí. Druhá půle roku bude o pěstování domácího štěstí. Ať už v jakékoli životní oblasti, štěstí přeje novým začátkům. Nebojte se prosadit svůj názor nebo projekt, je v něm mnoho inspirace i pro ostatní.

Ve vztazích si zachováte vždy jistou dávku svobody a nejinak tomu bude i v letošním roce. Doma vás už znají, takže nenarušíte svým přístupem pohodu a harmonii, která tam panovala dosud. Pokud podnikáte, pak se můžete těšit na velmi úspěšný rok. Ale i ti z vás, kteří pracujete v zaměstnaneckém poměru se nemusí obávat, vaše nasazení se vám vyplatí. Finančně očekávejte vyrovnaný rok bez zásadních výkyvů.

A zdraví si na vás zavolá v kontextu vaší životní spokojenosti respektive nespokojenosti, která by se mohla projevit zvýšeným krevním cukrem nebo tlakem.

 

A v neposední řadě i znamení Ryb a váš rok 2024. Ten by se dal nazvat velkolepý. Vše na co sáhnete povede k úspěchu. Jestliže se váš život bude točit kolem vztahů, založení manželství, nebo zařízení domácnosti, pak vše proběhne hladce až dokonale. Energie vás budou doslova hýčkat. Uplatníte svůj jemnocit a intuici, jak pro sebe, tak i pro lidi kolem. Možná že (konečně) letos rozjedete své podnikání, kde právě svůj šestý smysl a kreativitu uplatníte. Ale nezapomeňte při všem stát nohama na zemi. Tento rok si od vás žádá i patřičnou dávku zodpovědnosti a rozhodnost.

Vztahové záležitosti by tedy pro vás měly být harmonické a naplňující, zažijete rodinná setkání a šťastné a veselé okamžiky, jak v rodině, tak v ostatních formách vztahů. Jestliže podnikáte, pak od srpna do října zaznamenáte znatelný finanční nárůst. Ostatní Ryby by měli mít finance stabilní. A své zdraví můžete posílit, když se zaměříte na imunitu a zažívání. Dopřejte si zdravou stravu, která právě podporuje tyto oblasti, ať se ten svůj velkolepý rok nekazíte virózou či pokaženým trávením.

Pro Kartářky světla Táňa

(klapka 38)

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. . Jsou vždy po ruce, tak jako váš telefon.  Rády vám odpoví.

Kdo seje vítr, může sklidit i obrovskou bouři

Poklidné nedělní odpoledne na Malé Straně rozrážel snad jen hukot nekonečných hloučků všudypřítomných turistů z ulice. Kocour spal spokojeně v kovové pyramidě. Uprostřed ní, na proutěném ...
/ Články, láska magie

Karmické slunce v Býku

NENÍ NÁHODA, ŽE JSTE SE NARODILI SVÝM RODIČŮM Býk má za úkol postavit dům a obrnit se proti útokům z venčí. Zabezpečit, aby se ...

Víkendový horoskop: Luna ve Střelci si chce užívat

V pátek 26. dubna vnese Luna, vcházející do znamení Střelce nadšení a chuť něco podniknout. Podpoří tak náladu na výlety do svěží zeleně přírody, či ...

Starý cikánský horoskop je považován za velmi přesný. Víte, jaké je vaše znamení?

Stejně, jako v západní astrologii máme zvěrokruh s 12 znameními, i v tom starověkém romském jich je 12. Tím ale jeho podobnost se standardním zvěrokruhem končí. Romský ...

Gabriel je andělský ochránce zrozenců v Býku. Jak pomůže i vám?

Býkům se připisuje Hagiel a podle některých tvrzení i Gabriel  Kdy Gabriela volat? Když mate z něčeho velký strach. Nevíte, co je či není pravda ...

Umění relaxovat

Cítí se často bez energie? V noci se budíte a nemůžete znovu usnout? Býváte často vystaveni stresu a trvá dlouho, než se zklidníte? Tělo vám naznačuje, ...
/ Články

Jak si získat Býky?

Býci ztělesňují krásu v pohybu. Mají cit pro přírodu a také na peníze. Z jejich investic by se mohlo hodně lidí poučit. Býci cítí, že ...

8 univerzálních snů a jejich význam

Každý z nás má sny a jejich symbolika může být u každého člověka trochu jiná. Přesto existují některá „univerzální témata,“ která se objevují ve snech různých ...

Ve středu 24. dubna se připravte na neobyčejný den. Nastane úplněk ve smyslném znamení Štíra

Úplněk, kterému se říká Růžový vrhne světlo na skrývané city, posvítí na tělo, smysly a sexualitu. Proklepne strachy z opuštění a city. Instinktivně budete vyhledávat vše, ...

Samuelčiny šamanské vzkazy na týden 22.4.-28.4.

Berani Navigace – důvěřujte svým instinktům, bezpečně vás povedou. V určité situaci jste zahnání do kouta možná i nějakou osobou, které moc nevěříte. Nebo celý ...
Příspěvek byl publikován v rubrice Články a jeho autorem je Helen Stanku. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Autor: Helen Stanku

Jsem kartářka, která s kartami dospívala. Karty byly vždy mými kamarádkami a také mne štvaly. Hádala jsem se s nimi. Zkoušela jsem je obměkčit a časem jsem pochopila, že musím začít u sebe. Karty reagují na mne, na moje podvědomí a na energie člověka, jemuž vykládám. Tyto energie jsou proměnlivé, jako všechno kolem nás.