Věštba pro rok 2024

Mariášové karty slibují pro rok 2024 rychlý start a svižné energie. Hodně lidí si teprve správně po vánočním maratonu odpočne a dopřeje si nějakou tu radost. Zimní energie budou přát lásce a mnoho vztahů zažije osvěžení.

Jaro bude o poznání náročnější a lidi mohou mít pocit, že se jim jejich vynaložené úsilí vrací zpět velmi pomalu. Možná by stálo za to myslet i na nějaké rezervy. Věci, které se započnou již v zimě budou mít šanci na o poznání svižnější rozjezd, než ty z jara. Na jaře bude naročnější klima mezi lidmi a v práci větší rivalita a podmínky mohou být takové, že to může hodně lidí formovat a přimět něco dělat jinak. Nápady budou mít dobré a karta Boží oko jim k tomu žehná. Jaro si vyžádá flexibilní přístup a komu se nebude chtít, ten dostane teprve ten správný výcvik.

Léto a podzim jsou již v pěkné rovině, kdy by věci měli jít tak, jak jsme více-méně zvyklí a hlavně tak, že se dá vždy vše řešit. Kulové karty ukazují zlepšení obchodu a oddechnutí si po finanční stránce. Desítka kulí dává kvalitní příležitosti, je potřeba však umět tyto věci využít a přičinit se.

To potvrzuje i runa Pertro. Je výzvou a pobídkou k činům. Věští štěstí a přízeň osudu. Ve své obrácené pozici runa Pertro ukazuje pravý opak. Tam je to o stagnaci, nesmělosti, oslabení, ztrátě síly. Někteří lidé, jako by si to snad magnetismem svých negativních myšlenek a vzorců chování působili sami. Ono si to každého doběhne po svém a dle jeho přičinění. Pertro jako talisman pomáhá rozvíjet životní projekty, ulehčuje rozpoznání vlastního předurčení a nese štěstí. Je potřeba věřit tomu, za čím jdete a vytrvat. Tím transformujete sami sebe i svůj osud.

Runa Pertro má blízko k tarotové kartě Vyšší soud. Tato mystická lama věší znovuzrození vaší síly. Tento rok se hodně dozvíte a naučíte a vyzbrojeni ve znalostech dokážete vyřešit i ty nejtěžší problémy. Ucítíte, jak vám ze srdce spadl kámen a oddechnete si s úlevou a konečně se budete moci dívat s větším optimismem na svou budoucnost. Přestanete se točit pořád v tom samém kolečku naleznete nejkratší cestu k cíli.

 

Karta Vyšší soud vám otevře oči k tomu, abyste spatřili to, co vám bylo doposud skrývané. Nebudete již déle bloudit. Přijde překvapení v podobě nových podmínek a změn. Duchovní rozvoj člověka kráčí cestou nových zkoušek. Vaše duše však nikdy nesmí ztrácet naději. Ti, kteří to ještě nepochopili mohou upadat do víru zoufalství. Lehkomyslní propadávají Kolem Štěstí Sfingám vstříc. Vyzbrojte se vším, co jste se doposud naučili. Karta Soud není o světské spravedlnosti. Hovoří o umění sebepřijetí a vlastní celistvosti. O víře v sebe sama a o důvěře ve vlastní schopnosti.

Karta Soud říká, že jste moudří a nabádá k tomu toho využít. Říká také, že nemáte otálet se svými plány.

V lásce mohou přijít očistné novinky. Věci se pohnou tam, kde již měly dávno být. Někomu něco dojde a někdo jiný přijde o iluze. Nic se však nejí tak horké a zbrklost není na místě.

Ve financích je o novém impulzu. Možná se rozhodnete zbavit zátěže. Možná se budete muset nějak rozhodnout. To vás ve výsledku vyvede z labyrintu.

Pro to, aby se člověku v životě dařilo, měl by si být vědom že nic není samozřejmé a projevit vděk.

Ten můžete mít za vše, co vás přimělo ke kompletním změnám. Za to, že vás nic nedrží a změny můžete dokonat a za to, že v sbě slyšíte hlas boží inspirace a vedení.

 

Beran

 

Je potřeba věřit své opatrností i sobě samému. Toužebně řešení je blízko a mnohá ambice bude uspokojena. Zvítězíte nad protivníky. Jakási příhoda vás nasměruje na správnou cestu. Ve hře je i neočekávaná pomoc a protekce, rozvoj osobnosti a DŮVĚRA.

 

Býk

 

Navážete nové známosti. Do vašeho života přijdou noví a fascinující lidé, kteří vám ukážou život a svět ze zcela jiné strany. Jdete vpřed – kdo nejde vpřed, ten couvá. Zapomeňte na minulost a odhoďte nepotřebné. Nevěřte slibům, ve všem berte do úvahy pouze fakta. Na řadě je REALIZACE.

 

Blíženci

 

Čeká vás týden plný milých překvapení. Vaše nápady budou oceněny a spokojený vedoucí může nabídnout milé prémie.

Vyšší soud si však také vyžaduje intelektuální správnost, intuici a moudrost. Pracujte nad svými ideami a vaše plány se stanou realitou, často i nečekaným způsobem. Jdou vám dobré nápady, přínosné cesty, důležité noviny a ODHALENÍ.

 

Rak

 

Mystická tarotová lama Vyšší soud věští pro vaše znamení bezpečí u domácího krbu. Někdy dokonce i zvětšení majetku vlivem osudu. Manželský život může být nyní komplikovaný. Vaši pozornosti neunikne dítě plné TAJEMSTVÍ.

 

Lev

 

Vyšší soud věští skvělou událost pro děti již narozené i mající se narodit. Také nečekanou výhru, či povedené finanční posuny dopředu. Pomoc bude od lidí, či osudu. Umělcům a tvůrcům jde dobrá zpráva. Čili ÚSPĚCH a POMOC.

 

Panna

 

Noví lidé vám ukážou život a svět ze zcela jiné strany. Karta Vyšší soud věští také ve výkladech zdraví pro nemocného a odvrácení nebezpečí od umírajícího. Aktivitu, vitalitu, dlouhověkost, či harmonii v pracovních a soukromých vztazích. Uvolnění od závazků a potíží. Tedy UVOLNĚNÍ A VYZDRAVENÍ.

 

Váhy

 

Mystická tarotová lama Vyšší soud věští pro vaše znamení dominanci ve vztazích s lidmi, angažovanost, odpovědnost a postup. Neodvolatelné rozhodnutí, které bude mít skvělý vliv na rozvoj událostí. V životě některých se započne život ve dvou. Čeká vás tvůrčí aktivita, převaha a DOMINANCE.

 

Štír

 

Můžete se připravit na dobré zprávy. Jakási záležitost, která se již vlekla dlouho a vy jste si mysleli, že nedotáhnete, dojde nečekaně a šťastně do konce.

V tradičním výkladu Štírům věští Vyšší soud i odhalení vážící se k něčí smrti (nemusí se jednat o nikoho blízkého), které celkově změní způsob myšlení nebo postupu. Pak také finanční úspěch, či urychlení událostí, uzavření třeba manželství, nebo naopak dokonání rozvodu, který přinese vysvobození. Každopádně VYJASNĚNÍ.

 

Střelec

 

Čeká vás složitá rozmluva. Můžete se jí obávat, ale nebude to tak zlé. Není potřeba zbytečně kombinovat, ale upřímně si přiznat chyby. Je nutná tolerance, pochopení a přizpůsobení. Někoho čeká impuls k neočekávanému a šťastnému stěhování. Lépe hledat řešení, než vše trhat a rezignovat. Vaše koncepce najde příznivce. Budete se učit UMĚNÍ POSTUPU

 

Kozoroh

 

Budete mít náhradu podle svých zásluh. Ambice bude uspokojena přiměřeně úsilí které vynaložíte. Osud není proti vašim touhám. Čeká vás VYNAHRAZENÍ.

 

Vodnář

 

Realizujte své plány a řiďte se přitom rozumem. Nemáte ztrácet čas a pouštět příležitosti. Věřte sobě i těm které milujete. Přichází JISTOTA.

 

Ryby

 

Kolo osudu se hýbe. Nikdy není možné pochybovat při dosahování cíle a nalezení klidu. Pak přichází konec zkoušek a opuštění vězení, fyzického nebo psychického. Události nebo rozhodnutí způsobí usnadnění situace. Přichází ZLEPŠENÍ.

Pro Kartářky světla  Helen Stanku

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Rády vám odpoví.

Kdo seje vítr, může sklidit i obrovskou bouři

Poklidné nedělní odpoledne na Malé Straně rozrážel snad jen hukot nekonečných hloučků všudypřítomných turistů z ulice. Kocour spal spokojeně v kovové pyramidě. Uprostřed ní, na proutěném ...
/ Články, láska magie

Karmické slunce v Býku

NENÍ NÁHODA, ŽE JSTE SE NARODILI SVÝM RODIČŮM Býk má za úkol postavit dům a obrnit se proti útokům z venčí. Zabezpečit, aby se ...

Víkendový horoskop: Luna ve Střelci si chce užívat

V pátek 26. dubna vnese Luna, vcházející do znamení Střelce nadšení a chuť něco podniknout. Podpoří tak náladu na výlety do svěží zeleně přírody, či ...

Starý cikánský horoskop je považován za velmi přesný. Víte, jaké je vaše znamení?

Stejně, jako v západní astrologii máme zvěrokruh s 12 znameními, i v tom starověkém romském jich je 12. Tím ale jeho podobnost se standardním zvěrokruhem končí. Romský ...

Gabriel je andělský ochránce zrozenců v Býku. Jak pomůže i vám?

Býkům se připisuje Hagiel a podle některých tvrzení i Gabriel  Kdy Gabriela volat? Když mate z něčeho velký strach. Nevíte, co je či není pravda ...

Umění relaxovat

Cítí se často bez energie? V noci se budíte a nemůžete znovu usnout? Býváte často vystaveni stresu a trvá dlouho, než se zklidníte? Tělo vám naznačuje, ...
/ Články

Jak si získat Býky?

Býci ztělesňují krásu v pohybu. Mají cit pro přírodu a také na peníze. Z jejich investic by se mohlo hodně lidí poučit. Býci cítí, že ...

8 univerzálních snů a jejich význam

Každý z nás má sny a jejich symbolika může být u každého člověka trochu jiná. Přesto existují některá „univerzální témata,“ která se objevují ve snech různých ...

Ve středu 24. dubna se připravte na neobyčejný den. Nastane úplněk ve smyslném znamení Štíra

Úplněk, kterému se říká Růžový vrhne světlo na skrývané city, posvítí na tělo, smysly a sexualitu. Proklepne strachy z opuštění a city. Instinktivně budete vyhledávat vše, ...

Samuelčiny šamanské vzkazy na týden 22.4.-28.4.

Berani Navigace – důvěřujte svým instinktům, bezpečně vás povedou. V určité situaci jste zahnání do kouta možná i nějakou osobou, které moc nevěříte. Nebo celý ...