Tánin numerologický horoskop na rok 2024

Loňský rok sice nabídl mnoho možností a poněkud nás ukolébal v našich snech, fantaziích a iluzích, ale rok 2024 přichází proto, aby všemu dal pevný rámec, řád a uskutečnil možné i nemožné. Má vibraci čísla osm, a to znamená, že oplývá silou a vůlí všechno zvládnout. Jakoby vše až teď dostalo smysl a my měli možnost držet svůj život skutečně ve svých rukách.

Osmička znamená výzvu… „Pojď a udělej vše proto, aby si dosáhl/a zdánlivě nemožného.“

Ne, nic snadného nečekejme. Tento rok bude plný životních lekcí, které nás mají naučit poznat sám sebe, své možnosti, pochopit, jak se ke svým výzvám stavíme, a jak v sobě probouzíme životní sílu, která nám pomáhá jít vpřed za svými sny. Protože, když zvládneme jít vpřed, někdy i zanedbatelnými krůčky, ale vytrváme, pak nás rok 2024 náležitě odmění. Jeho smyslem je přínos, zisk, úspěch a reálný růst každého z nás.

Vy, kdož jste zrozenci Berana, pak Vás rok 2024 doslova nadchne. Podpoří vaše ohnivé energie, elán, odhodlání a přinese vám dostatek výzev k jejich zdolávání. Díky své odvaze a přizpůsobivosti od prvních dnů roku budete získávat a dosahovat doslova zázračných výsledků. To podstatné však se bude dít v těch záležitostech, které se týkají vašeho srdce, jak z pohledu fyzického/zdravotního, tak i z pohledu citů, tužeb a mezilidských vztahů. Otevřete-li své srdce lásce, budete-li laskaví, pak si otevřete dveře k úspěchu dokořán.

Čísla vám usnadňují v roce 2024 rodinný a partnerský život. Navazování nových vztahů však bude

mít svá úskalí, takže na tomto poli mnoho zázraků nelze očekávat. Zato pracovní a finanční stránka života vás bude naplňovat vrchovatě. Plánujete-li nějakou spolupráci, rozšíření nebo se chcete vrhnout na podnikání, energie vám budou nakloněny. Pro posílení zdraví si nezapomeňte dopřát i odpočinek v vyrovnání energií.

Vám, narozeným ve znamení Býka, se rok 2024 bude líbit. Má stejně jako vy uzemněné energie,

takže vás opět postaví do bezpečí „na všech čtyřech“. Souzníte s těmito energiemi i svou vytrvalostí a touhou vytvářet takovou aktivitu, abyste si život zlepšili. A inspiraci vám poskytnou numerologické energie, které přímo vás spojují se smyslem vašeho momentálního bytí a vašimi cíli. Jen buďte pozorní vůči reakcím svého ega. Máte letos tendence se přeceňovat a izolovat, abyste mohli jít bez „zátěže“ za svým. Z toho vyplývá, že mezilidské vztahy budou rozkolísané a možná se budete chtít „trhnout“. Jestli jste na prahu dospělosti, pak je to správný krok. Jestli už jste vytvořili vazby a závazky, hledejte jiné řešení, jak si vytvořit prostor pro sebe a přitom nenechat za sebou zbořeniště, myslete na budoucnost. V pracovní oblasti je skvělý rok na změnu, ale i na upevnění své pozice. Finančně je nutno počítat s výkyvy do plusu i mínusu. Pro lepší zdraví podpořte svůj krevní oběh a trávení.

Blíženci, jak je vám podobné, hledáte v roce 2024 dobrodružství, nové impulsy, zkušenosti a

intelektuální motivaci. A osmičkový rok k vám v tomto ohledu bude nakloněn. V osobním i pracovním životě hledejte naplnění, posílíte tím i své zdraví. Dlouho jste čekali na pozitivní změny, a pokud jste nepropadli pesimismu, nevzdali se, pak vás letošní rok odmění. Zároveň vám vytvoří stabilní základ, v kterém naleznete pocit bezpečí a jistoty. Lépe se vám bude soustředit, čas si dokážete konečně zorganizovat tak, jak potřebujete. Důležitosti nabude i vaše duchovní stránka, kterou značně posílíte.

Uvažujete-li, Blíženci, nad navázání partnerského vztahu a vytvoření závazků, pak letos je správná

chvíle. V pracovní oblasti ještě pár týdnu bude doznívat loňský chaos, ale postupně zaznamenáte zlepšování, stabilizaci a přeměnu na cestu dosažení úspěchu. Pro posílení zdraví si dopřejte oddechu i čas na jídlo. Prospějí vám procházky přírodou, ale podpořte i svou paměť, učte se, luštěte křížovky, dopřejte si denní dechovou lázeň.

Je-li vaším znamením Rak, pak rok 2024 budete dlouho považovat za nejlepší čas svého života.

Podpoří vaši empatii, uplatníte svou citlivost, jemnost. Ostatní k vám budou chodit jako do oázy klidu, míru a laskavosti. Čím to? Váš vládce Měsíc se propojuje s vašimi energiemi numerologického roku a silně podporuje to nejlepší ve vás, vaši přirozenost a skutečnou vřelost. Nezapomínejte však sami na sebe. Soustřeďte se na udržení rovnováhy, ale konejte rozhodnutí na základě komplexních informací.

V pracovní oblasti máte prostor pro druhé zaměstnání. Chcete-li změnu, pak se zaměřte na to, aby vaše práce souzněla s vaším posláním, podpoříte tak i finanční tok směrem k vám. Ve vztazích i lásce budete velmi spokojení. Rodinné neshody se zázračně vyřeší a vám se hodně uleví. Ve zdraví jako obvykle věnujte péči své psychické a neurologické oblasti. Posilujte svou odolnost komplexně na všech úrovních, tedy emocionální, fyzické, mentální i duchovní.

Sebevědomí zrozenci znamení Lva, pro vás má rok 2024 přichystáno mnoho dynamických událostí, které si však nesou velký potenciál možnosti uspět. Z počátku se budou jevit jako nepřekonatelný problém, ale s vaší chutí a ambicemi se dokážete se všemi výzvami poprat. A co opravdu bude zkoušeno nebo trénováno? Bude to, Lvi, vaše trpělivost. S pomocí cílevědomosti byste i toto úskalí měli zvládnout, protože přece výzvy jsou k tomu, aby člověka posilovaly a nejde o to, vám vnášet do života nepřekonatelné překážky. Tento rok bude usnadňovat vaše rodinné vztahy, a na vrcholu se pohybují přátelské vazby, takže utužujte svá přátelství. Obezřetní buďte v tajných vztazích, ať van nenaruší pohodu domova. V práci byste měli pociťovat pohodu a uspokojení, a finance mají tendence se vylepšit. A zdravotní stránka upozorňuje na možnost opětovné připomenutí vašich chronických nemocí. Pomůže vám dostatek odpočinku, vynechaní sladkého a očista jater.

Znamení Panny rok 2024 uvítá, protože podpoří váš smysl pro logiku a pořádek. Sice vyšroubuje vaší touhu po dokonalosti na maximum a jakýkoli nedostatek vás bude více iritovat, ale protože máte rádi klid , budete usilovat o navození rovnováhy. Jen počítejte s tím, že to někdy bude jízda na horské dráze, zvlášť v prvním pololetí. Hodně času vám zaberou pracovní povinnosti, počítejte s přesčasy a novou zodpovědností. To by však mělo přinést kariérní růst nebo pozitivní rozvoj vašeho podnikání. Bude to akční rok, který vám přináší změny a růst. Je to pro vás skvělý rok na navazování partnerských vztahů. Pokud již v takovém vztahu jste, pak uvidíte, že je vám v něm dobře, že protějšek je do vás stále zamilovaný a dodá vám to sílu na tu avizovanou vlnu práce. Finanční stránka života by měla být dobrá, jen počítejte s několika nenadálými výdaji. A pro studenty narozené ve znamení Panny má tento rok dobrou zprávu: zkoušky, které máte absolvovat nebo přechod na vyšší studia je nastaven na úspěch.

Zrozenci znamení Vah, můžete se těšit na rok 2024, jako na aretační kolečko… prostě vám pomůže nalézt rovnováhu a stabilitu. Pro vás je teď čas nových začátků a také seberozvoje. Čekají vás velká rozhodnutí a nastavení nových cílů. Zaznamenáte změny, které ovlivní i váš přístup. Pochopíte, že se potřebujete naučit novým znalostem a dovednostem, abyste udrželi krok s dobou a nezaspali svou budoucnost. Jestliže se v jakékoli životní oblasti potřebujete osamostatnit, pak využijte silného roku 2024, otevírá vám dveře do nových dimenzí. Ve vztazích máte tendence se odpojit od celku a soustředit se více na sebe. Zkuste si o tom se svými blízkými nejprve promluvit, aby to nebrali osobně. Pochopí vás a dopřejí prostor. V pracovní oblasti je vhodný čas na změnu, můžete nalézt svou práci snů. Ohlídejte si ale své finance, někde mají tendence unikat a to si žádá pozornost a včasný zásah. A své zdraví podpoříte, když vynecháte tučná, mastná jídla a alkohol, váš žlučník a játra to opravdu nemají rádi.

Je-li vaše znamení Štír, pak rok 2024 podpoří vaší touhu být u moci, vést a dominovat nad ostatními. Může to být skvělé, pokud jste na vedoucí pozici, ale do domácího prostředí vneste více lásky. Nyní totiž vytváříte dlouhodobé tendence vašich vztahů, vztahů partnerských, rodinných, ale i přátelských. Zaměřte se na společně strávený čas a sami vybízejte k výletům, kultuře či společenským akcím. Podpoříte tak vzájemnou komunikaci, protože bude o čem mluvit a navíc se tak prohloubí vzájemné pouto. Co se týká pracovní stránky života, počítejte s tím, že vám práce a kariéra zabere hodně času, přinese stres, mnoho povinností, ale tvrdá práce se vyplatí, bude totiž náležitě oceněna, a to i finančně. Obzvláště, pokud se pohybujete v obchodní sféře, která skýtá velmi zajímavé zisky. Bude to náročný rok a samozřejmě zátěž se promítne i do vašeho zdraví. Zaměřte se na posílení psychické pohody a dostatek odpočinku i pro vaše fyzično., únava jen prohloubí vaše pochybnosti a panovačnost.

Ti z vás zrozených ve znamení Střelce máte v roce 2024 skvěle našlápnuto do oblasti kariéry i financí, obzvláště od letních měsíců do konce roku vás energie milují. Podaří se vám oprostit se od myšlenek a chování, které vás brzdí či blokuje a tím pádem povstanete jako Fénix z popela. Vyjděte do světa a to nejen obrazně, ale ať už v pracovní sféře nebo ve vztazích, zahraničí je prostor, kde na vás čeká úspěch a štěstí. Možná budete mít pocit, že se vám připomínají nedokončené projekty z minulosti. Věnujte jim pozornost, vše půjde dokončit mnohem snáz.

V pracovní oblasti máte v tomto roce nakročeno na povýšení nebo další rozvoj. Pokud je vaše činnost pojena s kulturou nebo vzděláváte ostatní, pak se vám podaří dobře zaujmout publikum. Finanční stránka bude vyrovnaná na straně zisků i výdajů. Vztahy volnějšího typu, milenecké, přátelské budou naplněné zájmem a vášní. Opatrně, jestliže si nechcete kazit domácí pohodu. V otázce zdraví dbejte n prevenci a buďte obezřetní, hrozí úrazy. Při cestách do zahraničí nezanedbejte očkování a hygienu.

Vám ve znamení Kozoroha, protože jste praktičtí, pragmatičtí a pracovití, bude rok 2024

vyhovovat, bude pro vás srozumitelný, a z emocionálního hlediska si konečně vydechnete. Předchozí období bylo na vás náročné, a energie letošního roku jsou srozumitelné a stejně jako vy, nastavené na úspěch, finanční stabilitu a rovnováhu v osobním životě. Jen opatrně se svou vnitřní silou, ať dopřejete prostor i ostatním. Zkontrolujte se své majetkové záležitosti, něco si žádá vaší pozornost a možná objevíte něco, na čem se budete moci zase realizovat.

Všechny formy vztahů v tomto roce budou prodchnuté láskou a respektem. Dopřejte druhým mít vlastní názor a získat vlastní zkušenosti a všechny třecí plochy tak odstraníte. V práci máte letos možnost postoupit na vyšší pozici nebo rozšířit své podnikání. Za to budete náležitě odměněni a i v oblasti financí doznáte uspokojení, zvlášť jedná-li se o obchodní obor. Ve zdraví se zaměřte na své ledviny a močové cesty. Dopřejte si vhodné bylinné kúry na jaře i na podzim, a v chladném období vašim ledvinám prospěje teplo.

 

Vy, zrozenci znamení Vodnáře, jistě díky svému intelektu máte vizi na rok 2024 a jak jej prožijete.

Jeho energie vás podpoří vždy, když přestanete plánovat a začnete realizovat. Tak získáte stabilitu a naději na spokojený rok. Od ledna do letních prázdnin si vás přitáhne vaše práce. Přijdou nové a náročné úkoly, které vás zcela pohltí. Druhá půle roku bude o pěstování domácího štěstí. Ať už v jakékoli životní oblasti, štěstí přeje novým začátkům. Nebojte se prosadit svůj názor nebo projekt, je v něm mnoho inspirace i pro ostatní.

Ve vztazích si zachováte vždy jistou dávku svobody a nejinak tomu bude i v letošním roce. Doma vás už znají, takže nenarušíte svým přístupem pohodu a harmonii, která tam panovala dosud. Pokud podnikáte, pak se můžete těšit na velmi úspěšný rok. Ale i ti z vás, kteří pracujete v zaměstnaneckém poměru se nemusí obávat, vaše nasazení se vám vyplatí. Finančně očekávejte vyrovnaný rok bez zásadních výkyvů.

A zdraví si na vás zavolá v kontextu vaší životní spokojenosti respektive nespokojenosti, která by se mohla projevit zvýšeným krevním cukrem nebo tlakem.

 

A v neposední řadě i znamení Ryb a váš rok 2024. Ten by se dal nazvat velkolepý. Vše na co sáhnete povede k úspěchu. Jestliže se váš život bude točit kolem vztahů, založení manželství, nebo zařízení domácnosti, pak vše proběhne hladce až dokonale. Energie vás budou doslova hýčkat. Uplatníte svůj jemnocit a intuici, jak pro sebe, tak i pro lidi kolem. Možná že (konečně) letos rozjedete své podnikání, kde právě svůj šestý smysl a kreativitu uplatníte. Ale nezapomeňte při všem stát nohama na zemi. Tento rok si od vás žádá i patřičnou dávku zodpovědnosti a rozhodnost.

Vztahové záležitosti by tedy pro vás měly být harmonické a naplňující, zažijete rodinná setkání a šťastné a veselé okamžiky, jak v rodině, tak v ostatních formách vztahů. Jestliže podnikáte, pak od srpna do října zaznamenáte znatelný finanční nárůst. Ostatní Ryby by měli mít finance stabilní. A své zdraví můžete posílit, když se zaměříte na imunitu a zažívání. Dopřejte si zdravou stravu, která právě podporuje tyto oblasti, ať se ten svůj velkolepý rok nekazíte virózou či pokaženým trávením.

Pro Kartářky světla Táňa

(klapka 38)

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. . Jsou vždy po ruce, tak jako váš telefon.  Rády vám odpoví.

Tánin numerologický horoskop na květen 2024

Jste zvědaví, jaké energie si z pohledu numerologie ponese letošní květen? Tak se pojďte začíst do informací nejen všeobecného náhledu, ale také pro vaše životní ...

Co nám věští hvězdy v květnu?

Velké výkyvy nálad nás čekají hned na začátku měsíce. Mezi 1. a 5. květnem ovládne naše emoce Venuše v kvadratuře s Plutem. Dávejte si pozor na ...

Líbání podle horoskopu: Které znamení vás vystřelí k výšinám?

Nastává období polibků. Se Lvem se vám podlomí kolena, Štír vám připraví  metafyzický zážitek, Panna líbá jako z pohádky. Víte, které znamení vás vystřelí do ...

Runový horoskop a rituály na květen 2024 vám prozradí, koho potkáte a co vás čeká

Berani, vaše květnová runa štěstí je Tiwaz Ostražitost vás neopustí ani v květnu. Hodně se soustředíte zejména na své vlastní síly a odhad. Všechno dění ...
/ Články

Blíží se květen. Využijte ideální čas udělat si čarodějný rituál

Květen býval z hlediska dávných tradic považován za měsíc, kdy byly více otevřeny brány mezi naším světem a světem zemřelých předků. Duchové navštěvovali náš svět ...

Samuelčiny šamanské vzkazy pro týden 29.4.-5.5.

Berani   Kouzla – přiznejte si svou sílu. Tento týden si berani přiznejte svou sílu v situaci, kterou je nutné opustit pro váš prospěch ...

Karta týdne 29.4.-5.5. je Eso disků. Mocný talisman nese štístko

Vodnáři, zatoužíte po dobrých stránkách života, které však uspokojí příjem peněz. Sentimenty stranou, zaměříte se na peníze. Raci, na cestě jsou investice do rodiny a ...

Horoskop na květen

Býci, zpomalte trochu ve svém tempu. Odjeďte na prodloužený víkend, zajděte si zacvičit nebo s přáteli do kina. Blíženci, květen bude ve znamení nových zážitků ...

Týdenní horoskop 29.4.-5.5. Mars v Beranu nese odvahu

V pondělí 29. dubna si neberte příliš moc úkolů. Konjunkce Marsu s Neptunem by vám mohla přinést zbytečné komplikace. Naštěstí vejde Venuše do znamení Býka, ...

Kdo seje vítr, může sklidit i obrovskou bouři

Poklidné nedělní odpoledne na Malé Straně rozrážel snad jen hukot nekonečných hloučků všudypřítomných turistů z ulice. Kocour spal spokojeně v kovové pyramidě. Uprostřed ní, na proutěném ...
/ Články, láska magie
Příspěvek byl publikován v rubrice Články a jeho autorem je Helen Stanku. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Autor: Helen Stanku

Jsem kartářka, která s kartami dospívala. Karty byly vždy mými kamarádkami a také mne štvaly. Hádala jsem se s nimi. Zkoušela jsem je obměkčit a časem jsem pochopila, že musím začít u sebe. Karty reagují na mne, na moje podvědomí a na energie člověka, jemuž vykládám. Tyto energie jsou proměnlivé, jako všechno kolem nás.