Partnerský horoskop: Býk. Která znamení se k němu nejlépe hodí?

Každé znamení zvěrokruhu má své přednosti i slabiny. A pokud chcete vydržet s někým ve vztahu, je dobré je znát. Jak miluje trpělivý, konzervativní, upřímný, klidný a požitkářský Býk? Jaká znamení se k němu hodí nejvíc? A s kým si naopak nemusí úplně rozumět?

O Býcích se tvrdí, že to jsou jedni z nejsmyslnějších milenců a milenek celého zvěrokruhu. Bývají to požitkáři, kteří milují život se všemi jeho příjemnostmi. Lásku berou jako něco přirozeného a nutného k životu. Když Býk miluje, jeho láska je vřelá a velká. A to samé očekává i od partnera. Ve svých citech touží hlavně po jistotě, proto se mnohdy vyhýbá dlouhodobým a pevným svazkům, dokud si není absolutně jistý, že jeho vyvolený partner je ten pravý nebo ta pravá.

Muž narozený ve znamení Býka nepotřebuje flirtovat. Hledá ženu věrnou, a aby ji získal, nezdržuje se dvořením nebo oslnivými lichotkami. Domnívá se, že dotyčná osoba musí být okouzlena už jen jeho přítomností. A vytrvalostí a tvrdošíjností, s nimiž svou vyvolenou dobývá, často odradí většinu dalších nápadníků.  Žena narozená ve znamení Býka bývá spolehlivá, ale také náročná. Snaží se vyhýbat hádkám a konfliktům, což ale neznamená, že se nemůže změnit v běsnící divou ženu, které je lepší zmizet z očí. Bývá dobrou strážkyní rodinného krbu a také výborně vaří, protože vyznává názor, že láska prochází žaludkem.

S kým může být Býk šťastný?

S Beranem: Toto spojení může být jedno z nejvášnivějších. Beran je dychtivý a vášnivý, Býk velmi kreativní a smyslný. Aktivnímu Beranovi může sice vadit Býkova pohodlnost a pomalost, Býkovi zase Beranova ukvapenost, přesto mohou tvořit harmonický pár.

S Rakem: Do tohoto znamení se Býk zamilovává asi nejčastěji. Dokáže mu tolerovat jeho chyby a oceňuje u něj smysl pro rodinu, péči o děti, hmotné zajištění i skutečnost, že mu nevadí Býkova neustálá přítomnost. Pokud si citlivý Rak ohlídá svou náladovost, může s Býkem vytvořit velmi harmonický vztah.

S Pannou: Vztah pohodového Býka a pořádkumilovné, starostlivé Panny může být naprosto ideální. Oba se ve všem navzájem doplňují a dokážou se na všem bez problémů domluvit. Aby byl ale jejich vztah opravdu šťastný, je důležitý i kvalitní sex.

S Váhami: Tato dvě znamení, kterým vládne stejná planeta Venuše, si společně dokážou vychutnávat krásy života. A skvěle se vzájemně doplňují. Býk je praktický, Váha rafinovaná a obchodně zdatná. Váha by jen neměla spoléhat na Býkovu svatou trpělivost.

Se Štírem: Na astrologickém nebi jsou tato dvě znamení přímo proti sobě a jak známo, protiklady se přitahují. V tomto případě velmi silně. Problémem je, že žádný z nich nechce přiznat svoji chybu a ustoupit ze svých pozic. Rozumí si ale v citech a sexu, takže to může být právě dobrý a vynalézavý sex, který tuto dvojici bude velmi dobře spojovat.

S Kozorohem:  Pro partnerství či milostný vztah je toto spojení ideální. Oba jsou velmi konzervativní a solidní, vzájemně si poskytují bezpečí. Kozoroh hýří nápady a plány, které Býka fascinují. Oba si ale umějí postavit hlavu, a tak je důležité, aby vždy jeden (obvykle Kozoroh) dokázal ustoupit.

S Rybami: Býk a Ryby spolu mohou velmi dobře vycházet jako přátelé i manželé. Hlavní předností jejich vztahu je klid a spokojenost. Praktický a pečující Býk dokáže trochu nepraktickou Rybu dobře zajistit, a ta mu dává nekonečnou lásku a odvahu plnit si sny. Oba mají dobře rozdělené role, nepřekážejí si a vzájemně se doplňují.

S kým to Býkovi bude trochu skřípat?

S Býkem: Co se stane, když se potkají dva vřelí milenci s podobným životním postojem, kteří milují pohodlí? Může to slibovat harmonii, ale častěji se stává, že se spolu časem začnou nudit. Navíc jsou to dva paličáci, a tak v tomto vztahu hraje velkou roli i to, nakolik každý z nich bude ochoten ustoupit ze svých pozic a být tolerantní.

S Blížencem: Vztah pohodového býka toužícího po klidu a neposedného Blížence, který je proměnlivý jako aprílové počasí, může být plný vzrušení. Býka ale může dráždit neustálé Blížencovo opouštění domácího krbu, zatímco Blíženec žádné omezování nestrpí a bude mu vadit Býkova žárlivost. Může tak docházet k častým nedorozuměním. Oba musejí najít pořádný kus tolerance, aby jim to spolu klapalo.

Se Lvem: Spojení hrdého Lva a pohodového, nicméně někdy i tvrdohlavého Býka, může být dost problematické. Lvova impulzivnost, prudkost a egocentrismus Býka dost popuzují a vzbuzují v něm pocity méněcennosti. Jeden druhého se pak snaží přetrumfnout, což vede akorát k hádkám a konfliktům.  Nicméně při velké vzájemné toleranci a vynikajícím sexu je velká šance, že jim to spolu bude klapat.

Se Střelcem: Tato dvojice je dost nesourodá. Pohodlný Býk, který touží po klidu a láskyplném domově, nesnáší Střelcovu neúnavnost, dobrodružnou povahu a potřebu velké volnosti. Pokud chtějí spolu žít, bude potřeba velká tolerance a snaha přizpůsobit se tomu druhému.

S Vodnářem: Tady se potkávají dva naprosto rozdílné charaktery. Zatímco Býk potřebuje stabilitu a rutinu, Vodnář preferuje změny a inovace. Oba jsou navíc velmi tvrdohlaví. Jejich vztah tak může být dost divoký a pro oba poměrně náročný. I když, i tito dva mohou žít společně, jen se to musí naučit.

Pro Kartářky světla Ak

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy pohotově po ruce tak, jako váš telefon a rády vám odpoví.

Horoskop na květen

Býci, zpomalte trochu ve svém tempu. Odjeďte na prodloužený víkend, zajděte si zacvičit nebo s přáteli do kina. Blíženci, květen bude ve znamení nových zážitků ...

Týdenní horoskop 29.4.-5.5. Mars v Beranu nese odvahu

V pondělí 29. dubna si neberte příliš moc úkolů. Konjunkce Marsu s Neptunem by vám mohla přinést zbytečné komplikace. Naštěstí vejde Venuše do znamení Býka, ...

Kdo seje vítr, může sklidit i obrovskou bouři

Poklidné nedělní odpoledne na Malé Straně rozrážel snad jen hukot nekonečných hloučků všudypřítomných turistů z ulice. Kocour spal spokojeně v kovové pyramidě. Uprostřed ní, na proutěném ...
/ Články, láska magie

Karmické slunce v Býku

NENÍ NÁHODA, ŽE JSTE SE NARODILI SVÝM RODIČŮM Býk má za úkol postavit dům a obrnit se proti útokům z venčí. Zabezpečit, aby se ...

Víkendový horoskop: Luna ve Střelci si chce užívat

V pátek 26. dubna vnese Luna, vcházející do znamení Střelce nadšení a chuť něco podniknout. Podpoří tak náladu na výlety do svěží zeleně přírody, či ...

Starý cikánský horoskop je považován za velmi přesný. Víte, jaké je vaše znamení?

Stejně, jako v západní astrologii máme zvěrokruh s 12 znameními, i v tom starověkém romském jich je 12. Tím ale jeho podobnost se standardním zvěrokruhem končí. Romský ...

Gabriel je andělský ochránce zrozenců v Býku. Jak pomůže i vám?

Býkům se připisuje Hagiel a podle některých tvrzení i Gabriel  Kdy Gabriela volat? Když mate z něčeho velký strach. Nevíte, co je či není pravda ...

Umění relaxovat

Cítí se často bez energie? V noci se budíte a nemůžete znovu usnout? Býváte často vystaveni stresu a trvá dlouho, než se zklidníte? Tělo vám naznačuje, ...
/ Články

Jak si získat Býky?

Býci ztělesňují krásu v pohybu. Mají cit pro přírodu a také na peníze. Z jejich investic by se mohlo hodně lidí poučit. Býci cítí, že ...

8 univerzálních snů a jejich význam

Každý z nás má sny a jejich symbolika může být u každého člověka trochu jiná. Přesto existují některá „univerzální témata,“ která se objevují ve snech různých ...