Partnerský horoskop: Býk. Která znamení se k němu nejlépe hodí?

Každé znamení zvěrokruhu má své přednosti i slabiny. A pokud chcete vydržet s někým ve vztahu, je dobré je znát. Jak miluje trpělivý, konzervativní, upřímný, klidný a požitkářský Býk? Jaká znamení se k němu hodí nejvíc? A s kým si naopak nemusí úplně rozumět?

O Býcích se tvrdí, že to jsou jedni z nejsmyslnějších milenců a milenek celého zvěrokruhu. Bývají to požitkáři, kteří milují život se všemi jeho příjemnostmi. Lásku berou jako něco přirozeného a nutného k životu. Když Býk miluje, jeho láska je vřelá a velká. A to samé očekává i od partnera. Ve svých citech touží hlavně po jistotě, proto se mnohdy vyhýbá dlouhodobým a pevným svazkům, dokud si není absolutně jistý, že jeho vyvolený partner je ten pravý nebo ta pravá.

Muž narozený ve znamení Býka nepotřebuje flirtovat. Hledá ženu věrnou, a aby ji získal, nezdržuje se dvořením nebo oslnivými lichotkami. Domnívá se, že dotyčná osoba musí být okouzlena už jen jeho přítomností. A vytrvalostí a tvrdošíjností, s nimiž svou vyvolenou dobývá, často odradí většinu dalších nápadníků.  Žena narozená ve znamení Býka bývá spolehlivá, ale také náročná. Snaží se vyhýbat hádkám a konfliktům, což ale neznamená, že se nemůže změnit v běsnící divou ženu, které je lepší zmizet z očí. Bývá dobrou strážkyní rodinného krbu a také výborně vaří, protože vyznává názor, že láska prochází žaludkem.

S kým může být Býk šťastný?

S Beranem: Toto spojení může být jedno z nejvášnivějších. Beran je dychtivý a vášnivý, Býk velmi kreativní a smyslný. Aktivnímu Beranovi může sice vadit Býkova pohodlnost a pomalost, Býkovi zase Beranova ukvapenost, přesto mohou tvořit harmonický pár.

S Rakem: Do tohoto znamení se Býk zamilovává asi nejčastěji. Dokáže mu tolerovat jeho chyby a oceňuje u něj smysl pro rodinu, péči o děti, hmotné zajištění i skutečnost, že mu nevadí Býkova neustálá přítomnost. Pokud si citlivý Rak ohlídá svou náladovost, může s Býkem vytvořit velmi harmonický vztah.

S Pannou: Vztah pohodového Býka a pořádkumilovné, starostlivé Panny může být naprosto ideální. Oba se ve všem navzájem doplňují a dokážou se na všem bez problémů domluvit. Aby byl ale jejich vztah opravdu šťastný, je důležitý i kvalitní sex.

S Váhami: Tato dvě znamení, kterým vládne stejná planeta Venuše, si společně dokážou vychutnávat krásy života. A skvěle se vzájemně doplňují. Býk je praktický, Váha rafinovaná a obchodně zdatná. Váha by jen neměla spoléhat na Býkovu svatou trpělivost.

Se Štírem: Na astrologickém nebi jsou tato dvě znamení přímo proti sobě a jak známo, protiklady se přitahují. V tomto případě velmi silně. Problémem je, že žádný z nich nechce přiznat svoji chybu a ustoupit ze svých pozic. Rozumí si ale v citech a sexu, takže to může být právě dobrý a vynalézavý sex, který tuto dvojici bude velmi dobře spojovat.

S Kozorohem:  Pro partnerství či milostný vztah je toto spojení ideální. Oba jsou velmi konzervativní a solidní, vzájemně si poskytují bezpečí. Kozoroh hýří nápady a plány, které Býka fascinují. Oba si ale umějí postavit hlavu, a tak je důležité, aby vždy jeden (obvykle Kozoroh) dokázal ustoupit.

S Rybami: Býk a Ryby spolu mohou velmi dobře vycházet jako přátelé i manželé. Hlavní předností jejich vztahu je klid a spokojenost. Praktický a pečující Býk dokáže trochu nepraktickou Rybu dobře zajistit, a ta mu dává nekonečnou lásku a odvahu plnit si sny. Oba mají dobře rozdělené role, nepřekážejí si a vzájemně se doplňují.

S kým to Býkovi bude trochu skřípat?

S Býkem: Co se stane, když se potkají dva vřelí milenci s podobným životním postojem, kteří milují pohodlí? Může to slibovat harmonii, ale častěji se stává, že se spolu časem začnou nudit. Navíc jsou to dva paličáci, a tak v tomto vztahu hraje velkou roli i to, nakolik každý z nich bude ochoten ustoupit ze svých pozic a být tolerantní.

S Blížencem: Vztah pohodového býka toužícího po klidu a neposedného Blížence, který je proměnlivý jako aprílové počasí, může být plný vzrušení. Býka ale může dráždit neustálé Blížencovo opouštění domácího krbu, zatímco Blíženec žádné omezování nestrpí a bude mu vadit Býkova žárlivost. Může tak docházet k častým nedorozuměním. Oba musejí najít pořádný kus tolerance, aby jim to spolu klapalo.

Se Lvem: Spojení hrdého Lva a pohodového, nicméně někdy i tvrdohlavého Býka, může být dost problematické. Lvova impulzivnost, prudkost a egocentrismus Býka dost popuzují a vzbuzují v něm pocity méněcennosti. Jeden druhého se pak snaží přetrumfnout, což vede akorát k hádkám a konfliktům.  Nicméně při velké vzájemné toleranci a vynikajícím sexu je velká šance, že jim to spolu bude klapat.

Se Střelcem: Tato dvojice je dost nesourodá. Pohodlný Býk, který touží po klidu a láskyplném domově, nesnáší Střelcovu neúnavnost, dobrodružnou povahu a potřebu velké volnosti. Pokud chtějí spolu žít, bude potřeba velká tolerance a snaha přizpůsobit se tomu druhému.

S Vodnářem: Tady se potkávají dva naprosto rozdílné charaktery. Zatímco Býk potřebuje stabilitu a rutinu, Vodnář preferuje změny a inovace. Oba jsou navíc velmi tvrdohlaví. Jejich vztah tak může být dost divoký a pro oba poměrně náročný. I když, i tito dva mohou žít společně, jen se to musí naučit.

Pro Kartářky světla Ak

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy pohotově po ruce tak, jako váš telefon a rády vám odpoví.

Čas narození toho o vás může prozradit víc, než si myslíte. Víte, kdy se podle numerologie rodí nejstatečnější lidé?

Pokud jde o čas narození, nezáleží jen na měsíci nebo dni, ale dokonce i na konkrétní hodině. Numerologové a astrologové tvrdí, že pokud budete znát ...

Víkendový horoskop od 3.5. Mars s Plutem nesou velké výzvy

V pátek 3. května osvěží dobrou náladou skvělé sextily Luny s Venuší a Sluncem, a dokonce i Marsu s Plutem. Ty nesou velké výzvy. Nastává ...

Tánin numerologický horoskop na květen 2024

Jste zvědaví, jaké energie si z pohledu numerologie ponese letošní květen? Tak se pojďte začíst do informací nejen všeobecného náhledu, ale také pro vaše životní ...

Co nám věští hvězdy v květnu?

Velké výkyvy nálad nás čekají hned na začátku měsíce. Mezi 1. a 5. květnem ovládne naše emoce Venuše v kvadratuře s Plutem. Dávejte si pozor na ...

Líbání podle horoskopu: Které znamení vás vystřelí k výšinám?

Nastává období polibků. Se Lvem se vám podlomí kolena, Štír vám připraví  metafyzický zážitek, Panna líbá jako z pohádky. Víte, které znamení vás vystřelí do ...

Runový horoskop a rituály na květen 2024 vám prozradí, koho potkáte a co vás čeká

Berani, vaše květnová runa štěstí je Tiwaz Ostražitost vás neopustí ani v květnu. Hodně se soustředíte zejména na své vlastní síly a odhad. Všechno dění ...
/ Články

Blíží se květen. Využijte ideální čas udělat si čarodějný rituál

Květen býval z hlediska dávných tradic považován za měsíc, kdy byly více otevřeny brány mezi naším světem a světem zemřelých předků. Duchové navštěvovali náš svět ...

Samuelčiny šamanské vzkazy pro týden 29.4.-5.5.

Berani   Kouzla – přiznejte si svou sílu. Tento týden si berani přiznejte svou sílu v situaci, kterou je nutné opustit pro váš prospěch ...

Karta týdne 29.4.-5.5. je Eso disků. Mocný talisman nese štístko

Vodnáři, zatoužíte po dobrých stránkách života, které však uspokojí příjem peněz. Sentimenty stranou, zaměříte se na peníze. Raci, na cestě jsou investice do rodiny a ...

Horoskop na květen

Býci, zpomalte trochu ve svém tempu. Odjeďte na prodloužený víkend, zajděte si zacvičit nebo s přáteli do kina. Blíženci, květen bude ve znamení nových zážitků ...