Numerologický horoskop na srpen – měsíc s vibrací čísla 5

Pod patronátem pětky

Možná jste již slyšeli, že vibrace čísla 5  všechno obrací vzhůru nohama. Pětka je nevyzpytatelná. Její vibrace je skvělá pro vychutnání si prázdninového období, podmínkou však je nedělat žádné konkrétní plány.  Spontánnost je průvodní znamení. Někdy se může stát, že se všechno řeší na poslední chvíli a právě v tom spočívá kouzlo magie čísla pět, protože výsledek bývá na jedničku.

Počítejte s tím, že budete chtít oslavit svůj volný čas a chvíle, kdy se svobodně rozhodujete, kdy vstávat, obědvat, jít spát, dopřávat si různé příležitosti a příjemnosti a někdy přitom nepočítat kolik to bude stát. Můžete být na vrcolu a zničeho nic spadnout. Utřete slzy a až se srovnáte s realitou, opět vzlétnete, jako Fénix z popela polámaných ideálů, zato však moudřejší. Koneckonců tento život žijeme  jednou. Pod ochrannou péčí pětky rozkvetou prázdninové románky, nejednoho člověka uhraneme a nejeden člověk okouzlí nás. Budete se chtít dobře  bavit a nestarat o to, co bude zítra.

 

Spočítejte své číslo měsíce:

 

Jste narozeni 20.1.2003

2 + 0 + 1 + 2 + 0 + 0 + 3 = 8 a srpen 2022  je měsíc s vibrací 5 (2 + 0 + 2 + 2 + 8 = 14, 1 + 4 = 5 )

Na život osmičky bude mít v srpnu největší vliv čtyřka a to je patrné z jednoduchého počtu 8 + 5 = 13, 1 + 3 = 4

 

Jedničce hodně bude záležet na tom, co se bude dít u vás doma, na vibrací čísla 6. Přinese vám hodně příležitostí k rodinným setkáním a sentimentálním výjezdům spojených se vzpomínkami. Můžete dokonce přizvat nějakou dávnou lásku, naštěstí jenom na chvíli. Povedené vztahy ještě víc rozkvetou a je úplně jedno, jak na tom nyní jsou a co si prochází. Nejvíce klidných a milých chvil strávíte s rodinou, příbuzní vám ukážou ještě lepší stránku svého charakteru a neposlušné děti budou také malými andílky. Přátele vás nezklamou a někdo vám poradí, jak vyřešit staré osobní problémy a jiní mám zase nabídnou společný byznys. K tomu ale je potřeba raději se hodně zamyslet. V práci bude všechno při starém a to je dobrá zpráva. Raději peněženku schovejte někde hluboko, hluboko do kabelky a nepodléhejte prosbám vychytralých lidí o půjčku, zejména těch, kteří nemají záměr vracet.

 

Dvojko, máte ještě k vyřízení nějaké úřední záležitosti? Udělejte to tento měsíc, kdy vám bude přát vibrace sedmičky. Je to záruka toho, že vám všechno půjde dobře a byrokrati vám nebudou dělat až takové těžkosti. V práci bude více příležitostí zamyslet se jakým směrem se ubírá vaše kariéra. Vaše nápady příliš nenajdou pochopení u kolegů a ani u vedoucích. Možná bude lepší se zabývat jinými věcmi. Neuškodí vám naučit se něco nového, protože se vám budou vědomosti dobře skládat do hlavy. Rychleji pochopíte témata která vám dělala předtím potíže. Prázdninové výlety nemusí zplundrovat vaši peněženku. Počítá se konec konců ne kam, ale s kým. Ve vašem případě nejraději hezky sami. Nevzpomínejte na své potíže o samotě. Podělte se o ně s přáteli nebo s někým, komu důvěřujete. Uvidíte, že naleznete řešení.

 

Trojko, práce a finance pro vás budou na prvním místě. Až potom teprve procházky pod hvězdnou oblohou. Vibrace osmičky vám přinese totiž takové příležitosti, že byste si neodpustili je nevyužít. Někdo může učinit chybu, která bude ovšem vaším odrazovým můstkem v kariéře. Spolupracovníci a hlavně šéf nebudou hluší k vašim argumentům, ale to vám stačit nebude. Buďte opatrní, protože některé nápady, jak získat větší přísun financí, mohou zavánět rizikem. Na straně druhé najdete i takové lidi, kteří vám tato rizika rádi rozmluví, aniž by z toho cokoliv měli. Vůbec nejlepší bude udržet si určitý odstup od různých pofidérních nabídek a svá citlivá data si držet diskrétně pro sebe. V lásce se snažte omezit nátlak, hrozilo by, že nakonec budete trávit čas odděleně.

Rada zní: ukažte milovanému člověku více důvěry. Pokud budete neustále podezíravý nakonec si to, čeho se bojíte, přivoláte.

 

Čtyřky, jistě víte, ze  stěžování si na zdraví vám kondici jistě nespraví. Místo toho kvalitní odpočinek daleko od davu lidí, to je jiná. Buďto to uděláte dobrovolně, nebo se může stát, že vás k tomu vibrace devítky přiměje. To už by ovšem tak příjemné být nemuselo. Ti z vás, kteří si nemohou dovolit odjet na dovolenou, by jsi přinejmenším mohli odpustit náročné úkoly a chvat. Pokuste se nenabírat si práci navíc a nové závazky. Přijdete na to, že vaše rodina si dokáže pár dnů poradit bez vaší neustálé péče. Možná to bude dobrá medicína na to, aby její členové konečně ocenili, co pro ně děláte. V lásce pravděpodobně nic nového na obzoru nebude. Vibrace Devítky (4+5=9 – číslo měsíce) mají raději chvilku od společnosti druhých lidí. Zato následné setkání s milovanými může přinést radost. Rada je pomáhat lidem, kteří potřebuji oporu a vy do toho můžete zaangažovat i svoji rodinu.

 

Pětky, zlepšení zdraví a energetický doping vám nesou energie vibrace jedničky. Možná už jste se dlouho necítili takto nabití. Toho by se dalo využít. Můžete realizovat všechny možné plány. V práci to může být nabídka jiné pozice i nového pracovního zaměření. Nyní se jen tak konkurence nezaleknete, protože budete mít navrch. Velice lehce se vypořádáte s těmi lidmi, kteří vám podráží nohy i mezi vašimi známými. Možná je to někdy trošku vyčerpávající, ale stěžovat si nebudete. Pod vlivem jedničky jsi příliš hlavu lámat nebudete tím, co si myslí a cítí druzí lidé a budete úporněji stát na svém. Nechtěně tak můžete vyvolat i ostrý konflikt. Rada je věnovat chvíli času tomu, jak chcete docílit své věci. Myslete na to, že nejjednodušší metody jsou ty nejlepší.

 

Šestky, prázdninová aura příliš k práci nepožene. Pokud sníte o odpočinku, nic by vám nemělo bránit. Vibrace dvojky se postará o klid a komfort. Nicméně není to ten nehybný klid. Vůbec není od věci se čas od času vyzvednout z lehátka a udělat si výlet po okolí. Při té příležitosti můžete poznat lidi, kteří zůstanou vašimi přáteli. Také můžete potkat lásku svého života. V práci můžete být méně rozhodní a začít se bát různých rizik. Čert a konkurence nikdy nespí, tak by toho mohli využít. Zachovejte klid, máte dost zkušeností na to, abyste si s tím poradili až si odpočinete. Potřebujete dobít baterky a tak je lepší odpočívat, než pak marodit.

 

Sedmičky

 

Dokonce i když bude počasí jako v pekle, děti se vším třískat a nelevno útočit, dobrá nálada vás neopustí. Za optimismus budete moci poděkovat vibraci trojky. Srpnem vás bude provázet šťastná hvězda a vy si zrealizujete své nejvíce šílené nápady, navštívíte nejzajímavější místa a poznáte nejzajímavější lidi. Pokud budete muset zůstat v práci, nepředřete se. Spíše zapracujete na svém osobním kouzlu a to vám dovolí hodit nevděčné úlohy na druhé lidi. Zejména pokud vám něco dluží. Trojka ale není úplně ideální pro vaše peníze. Zvažte impulzivní konání. Ačkoliv malá sázka vám může přinést i drobnou výhru. U větší už by to mohlo být jinak, ale říká se smůla ve hře štěstí v lásce. City šetřit nebudete. Rada: pokud vás napadne zajímavý nápad, nespěchejte s jeho realizací. Nechte pár dnů myšlenky uzrát a možná se objeví ještě něco lepšího.

 

Osmičky,

nyní není čas odpočívat. Vibrace čtyřky věští úspěch v práci a ve všech konkrétních směrech. Varuje, aby jste dělali všechno podle plánu, protože na improvizace není vhodná doba. Čím více byste se pokoušeli obcházet různé předpisy a regule, tím větší a fatální chyby vám hrozí. Rodina a partner vám dají ve všem zapravdu. Částečně i proto, že se vás tak trochu budou bát. Zamyslete se, jestli vám tento typ uznání stojí za to. Pokud jste na dovolené, můžete si dovolit trochu popustit uzdu a hlavně tolik nevyžadovat po dětech. Přestanou se bouřit a dělat potíže. Doma je čas na opravy a přestavby. Čtyřka vám pomůže zrealizovat i ty nejvíce náročné plány. Rada: udělejte si pořádek v dokladech a možná tvých najdete něco, co vám dovolí ušetřit hodně času, nebo peněz.

 

Devítka

S vibrací pětky si určitě na nudu naříkat nebudete. Nic nepůjde shodně s vašimi očekáváními a vaše nervy budou nejednou vystaveny zkoušce. Můžete nečekaně řešit nějakou havárii a nemusí to být pouze kapající kohoutek. Vyplavit vás může třeba soused. Také automobil na další trase může odříct poslušnost. Čili počítejte s neplánovanými výdaji, které mohou poněkud odlehčit vaší peněžence. V lásce vás může pětka připravit o rozum a vystavit riziku prázdninových svůdců. Nicméně stálé vztahy budou mít takové emoce, jaké tady už dávno nebyly. Vaše intuice bude velmi dobrá a mohli byste mít štěstí na dobrý kup.

Rada: postarejte se o zdraví a nepřehánějte to s besedováním. Dokonce i malé drobnůstky by vám mohly pokazit náladu.

 

 

Pro Kartářky světla Hel a Pet

Foto: Schutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy po ruce, stejně tak, jako váš telefon. Rády vám odpoví.

Víkendový horoskop: Merkur s Venuší vás rozproudí

Páteční (19. dubna) konjunkce Merkuru s Venuší přikrášlí různá setkání a obvzvlášť randění a večer pomůže s odreagováním. Merkur v retrográdu možná připomene starší záležitosti ...

Co o vás vypovídá roční období, ve kterém jste se narodili?

Osobnost a charakter člověka ovlivňuje mnoho faktorů a zdá se, že k určitým vlastnostem může přispět i roční období, ve kterém jste se narodili. Nejen ...

Je váš vztah ten pravý?

Máte novou známost a všechno se zdá fajn, ale nevíte jistě, jestli je to ten pravý ve vašem životě. Přinášíme devět osvědčených způsobů, jak to ...

Andělský horoskop od 17. 4. do 16. 5.

Berani, projevuje o vás zájem člověk, který na první pohled není váš typ. Kozorozi, měli byste více naslouchat svým blízkým... Živel země BÝK – Vaším ...

Mezi nebem a zemí: Prstýnek s kamenem lásky

Kartářka Anička nám vypráví další ze svých příběhů. Tentokráte o tom, jak se jí spnil sen i předtucha. Dnes jsem si vzpomněla na takový hodně ...

Horoskop štěstí pro Býky (21. 4. – 21. 5.)

Prožijte opravdu zajímavé období. Vlivem sextilu Venuše s Plutem se vám bude dařit ve společnosti i v lásce. Je vhodná doba položit základní kameny pro ...

Samuelčiny šamanské vzkazy na týden 15.4.-21.4.

Přírodní symboly nesou pro jednotlivá znamení tato poselství. Někdo je umí přijímat a kolem někoho pouze prolétnou. Tady jsou ta vaše:     Berani ...

Karta týdne 15.4.-21.4. je Svět. Přináší nové šance

Panny, máte šanci porazit zlo a nemoc. Štíři, vaše pozitivní vizualizace se mohou naplnit. Kozorozi, pokud se vám děje cokoliv, čísi dobrá rada vám pomůže ...

Partnerský horoskop: Štír. Která znamení se k němu nejlépe hodí?

Každé znamení zvěrokruhu má své přednosti i slabiny. A pokud chcete vydržet s někým ve vztahu, je dobré je znát. Jak miluje tajemný, vášnivý, ctižádostivý, hrdý ...

VIP Intenzivní kurz vykládání karet s kartářkou a vědmou Helen Stanku 4.5.2024

Srdečně Vás zveme na seminář Helen Stanku, který bude probíhat 4.5. 2024 od 10h do 16:30 (s hodinovou pauzou na oběd) v Nerudově ulici 33 ...