Numerologický horoskop na červen

Ve vztazích budete více věcní a dokážete jasně popsat, co potřebujete, a to je dobře, neboť někdy partner opravdu nemá ponětí o tom, co se vám honí hlavou. Bude nutné zařídit a dotáhnout do konce různé věci. I když to zabere trochu více času, udělejte to pečlivě.

Rok 2023 má vibraci čísla sedm (2 + 0 + 2 + 3 = 7), červen  2023 je měsíc o vibraci čísla 4 (2 + 0 + 2 + 3 = 7 + 6 = 13, 1+ 3 = 4.

Jaké je číslo vaší životní dráhy? Sečtěte všecha čísla v datumu svého narození a případé dvouciferné součty sčítejte tak dlouho, dokud vám nevyjde číslo od jedničky do devítky.

Příklad:

Jste narozeni 20.1.2003

Číslo vaši životní dráhy je 8

2 + 0 + 1 + 2 + 0 + 0 + 3 = 8 a červen 2023  je měsíc s vibrací 4

Na život osmičky bude mít v červnu největší vliv trojka a to je patrné z jednoduchého příkladu

8 + 4 = 12, 1 + 2 = 3

 

V červnu budeme pod nadvládou vibrací čtyřky

 

Na jedničky bude mít vliv vibrace čísla pět, díky kterému roztáhnete křídla a všechno to, co se vám doposud zdálo nemožné, nabere reálné obrysy. Můžete však přehlédnout různé nástrahy. Se vším si lehce poradíte. V citech by se hodilo více diskrétnosti.

 

Na dvojky zapůsobí vibrace čísla šest. Budete skvělými partnery, rodiči i přáteli. O všechny se postaráte a toho, kdo má nějaké trápení, dokážete postavit na nohy. V práci se možná někoho zastanete. Kdyby vám chtěl někdo dělat naschvály, pravděpodobně nejvíce vytrestá sám sebe.

 

Trojky pohltí vibrace čísla sedm. Nastoupíte do procesu seberozvoje a poznání. Možná objevíte nějaký zajímavý kurz a nabyté vědomosti dokážete využít v dlouhodobějším horizontu. Snažte se uchovat si vlídný přístup k druhým lidem.

 

Čtyřky posílí vibrace čísla osm. Možná sklidíte plody vaší dlouhodobější snahy. Osmička je skvělé číslo, které vám pomůže se dobře prodat a získat. Rozhlédněte se v okolí, třeba na vás čeká nějaká lákavá nabídka přivýdělku. Můžete potkat někoho, koho jste v minulosti milovali a nějakou dobu neviděli.

 

Pětky zklidní vibrace čísla devět. Připravte se na klidný měsíc bez větších hádek a nedorozumění, možná splatíte někomu starý dluh, případně skončíte přátelství, která pro vás nejsou dobrá. Budete hledat vnitřní klid a zatoužíte hájit vlastní prostor.

 

Šestky poznají výzvy čísla jedna, které nedovolí, aby zapochybovali o svém štěstí. Jednička vás požene vpřed. Možná se něco urychlí ve vašich pracovních plánech. A do vašeho života může vstoupit něco nového, že by partner?

 

Sedmičky obdaří svými sympatiemi číslo dvě. Najednou se budete cítit oblíbenější a společenštější. Hodně se naučíte od lidí v okolí a dokážete se lépe rozhodnout. Se svým partnerem budete nerozlučná dvojka.

 

Osmičky poznají vibrace magické trojky, která jim vykouzlí snadnější život ve všech směrech a dodá optimismus v řešení potíží.

 

Devítky posílí vibrace čísla čtyři, které vás postaví nohama na zem. Získáte určitý klid a nadhled. Pomalu ale jistě doděláte veškerou práci i tu nudnou.

 

Pro Kartářky světla Pet

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy pohotově po ruce tak, jako váš telefon a rády vám odpoví.

Buďme jako Rocky a zabojujme

Dnešní příběh mě, dámy a pánové, inspiroval naší klientkou Alenkou. Alenka se, jako mnozí z nás, dostala do průšvihu. Nic se jí nedaří. Manžel ji opustil, ...

Karmická zátěž

Další příběh, o který bych se s vámi chtěla podělit, je příběh paní Julie. Když jsem jí poprvé uviděla, měla jsem pocit, že vidím svojí matku ...
kartářka Helen Stanku

Odkud se bere jasnozřivost

Jak se říká, jsou věci mezi nebem a zemí... Nedávno volala jedna moje dobrá kamarádka Lucia se svým trápením. Není rodilou Češkou a žije tady sama ...

O spánku a snech

Tělo, které nepije, nejí a nespí, zemře. Je to tak jednoduché či obtížné, podle toho jaké jsou životní podmínky a uvědomělost člověka, který dané tělo ...

Anděl strážný pana Matěje

Dnešní příběh je opět příběhem skutečným. Stal se zcela nedávno. Můj klient Matěj mi připravil skutečně velmi nádherný den s andělem a já jsem ráda, že ...

Barvy a jejich vliv na člověka

Dnes je už prokázanou pravdou, že barvy ovlivňují život i zdraví jedince. Používání barev v životě každého z nás pozitivně i negativně ovlivňuje jak naše ...

Proč jsou děti 21.století neposedné a jak to souvisí s čísly

Jak už bylo vypozorováno maminkami malých dětí, jsou noví zrozenci další generace, jednoduše řečeno, neposední. Proč a proto, těch je hned několik. Každá nová generace ...

Jak funguje čas a co je vlastně čas?

Ze školy známe, že čas je měřitelná jednotka. Správně. Jasně, výstižně pojmenovaná jednotka něčeho, co si „opět“ podmanil člověk ve snaze dát řád už danému, ...

Jak si splnit svá přání 8. října při magickém úplňku

Letošní rok byl v mnohém výjimečný. Byl to rok, kdy se změnilo vše, co mohlo. Mnozí jste se stěhovali, mnozí jste malovali a tapetovali, či jinak ...

Zbavte se problémů při podzimní rovnodennosti

Ať chceme nebo ne podzim se už hlásí o slovo a léto je nenávratně pryč. Listy se začínají vybarvovat a okouzlovat nás svými barvami a ...
Příspěvek byl publikován v rubrice Články se štítky a jeho autorem je Helen Stanku. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Autor: Helen Stanku

Jsem kartářka, která s kartami dospívala. Karty byly vždy mými kamarádkami a také mne štvaly. Hádala jsem se s nimi. Zkoušela jsem je obměkčit a časem jsem pochopila, že musím začít u sebe. Karty reagují na mne, na moje podvědomí a na energie člověka, jemuž vykládám. Tyto energie jsou proměnlivé, jako všechno kolem nás.