Týdenní horoskop 26.2.-3.3. Merkur v Rybách slibuje příjemná setkávání

V pondělí 26. února odpoledne vejde Luna do znamení Vah, spolu v trigonu s Plutem vás navedou dopřát si nějakou drobnou radost za to, že jste zvládli ranní nechuť vrhnout se do nového pracovního týdne.

V úterý 27. února varuje kvadratura bojové planety Marsu s Jupiterem, který ještě rozdmýchá její zápal, abyste si chránili svoji energii a sílu, nenechali se unést emocemi ke zkratovitému jednání a vyhýbali se energetickým upírům. Vyplatí se soustředit na konkrétní drobné úkony, které vám neseberou tolik síly. Večer vám vše vynahradí příjemný trigon Luny s Marsem a Venuší.

Ve středu 28. února mohou konjunkce Slunce a Merkuru se Saturnem přinést pocit, že před sebou hrnete spoustu práce a povinností. Neházejte však flintu do žita, Slunce bude v konjunkci s Merkurem a ten dává ještě mnoho možností a nápadů, jak vše zvládnout.

Ve čtvrtek 29. února se s námi tento měsíc rozloučí po svém. Luna vcházející do znamení Štíra v kvadratuře s Plutem může nás hned ráno obdařit lenivou náladou. Nicméně sextil Merkuru s Jupiterem slibuje štěstí na peníze i nové kontakty. Hravě nahodí vaše mozkové závity a den bude završen s pocitem dobře vykonané práce. Za odměnu si můžete koupit něco pro sebe, nebo los.

V pátek 1. března vzbudí opozice Luny s Jupiterem a Uranem a kvadratura s Marsem a Venuší docela slušnou dávku rozladění, které může lehce přejít k hádce, na druhou stranu trigony Luny se Sluncem a Merkurem a sextil Slunce s Jupiterem vás ubezpečí, že i kdyby padaly trakaře, všechno zvládnete. Slunce je v Rybách, a to hřeje vždy nadějí.

V sobotu 2. března slibuje příjemnou náladu trigon Luny s Neptunem. Odpoledne vejde Luna do znamení Střelce a přiměje vás aktivně trávit čas na čerstvém vzduchu.

V neděli 3. března radí kvadratury Luny se Saturnem, Venuší a Uranem zvolnit tempo a nenechat se do ničeho tlačit. Když si dokážete udržet ten správný odstup, může být neděle příjemným dnem.

Hvězdy jsou ve znamení Ryb. Jejich silnou stránkou je víra v morální principy, kdy se k ostatním chovají ohleduplně a pozorně. Umí se přizpůsobit okolí, a přitom zůstat sami sebou. Pokud po něčem touží, jsou velmi cílevědomí.

Ryby, tento týden hvězdy přejí lásce a snadnému kontaktu s partnerem. Milostné vzplanutí vás může zasáhnout s nečekanou silou. Zadaní by se měli věnovat výhradně své polovičce, čekají je jen samé skvělé zážitky.

Berani, budete se s potěšením věnovat společenskému životu. Během týdne se rádi zúčastníte nějaké atraktivní akce.

Býci, únavu z přepracování je nutné kompenzovat účinnou relaxací. Pár chvil z každého pracovního dne by mělo patřit jenom vám.

Blíženci, partner vás může nutit, abyste se víc zapojili do rodinného života. Vy proti tomu v zásadě nic nemáte, jen vás unavuje nekonečné klábosení s babičkami nebo tchýní. Pro zachování klidu v rodině se ale jednou za čas musíte přemoci.

Raci, dodejte svým dětem a partnerovi sebevědomí. Ukažte jim, že v ně věříte a že jste na ně patřičně pyšní. Udělá to s nimi opravdové divy.

Lvi, i když celý týden o duševní práci nezavadíte, budete obdařeni vysokým intelektem. Máte chuť přijít všemu na kloub a přemýšlení vám dělá radost. Možná se dobrovolně pustíte i do samostudia.

Panny, mnozí z vás se budou cítit zranitelnější než jindy. Každou kritiku, ale i bezděčnou poznámku si vezmete k srdci. Měli byste proto dobře zvažovat, s čím se komu svěřujete. Někteří jedinci pro vás nemají dost empatie.

Váhy, celý týden budete pracovat s elánem a radostí. Máte předpoklady udělat více práce než obvykle. Možná za tím vším je duševní pohoda a klidné rodinné zázemí, jen si to nespojujete. Bylo by dobré si to uvědomit a být za to rádi.

Štíři, v lásce bude třeba opatrnosti. Žárlivost protějšku by vám mohla připravit horké chvilky. Nepokoušejte jeho trpělivost.

Střelci, některý váš známý se zachová dosti netaktně. Možná si ho dokonce škrtnete ze seznamu lidí, které chcete nadále vídat.

Kozorozi, v lásce se vám začne více dařit. Zatím ve vašem vztahu přetrvávala spíše nejistota a úvahy, zda je všechno v úplném pořádku. Navrch měl tedy rozum, teď se ale opět začíná přidávat i tolik potřebná vášeň.

Vodnáři, bude záležet jenom na vás, zda si vyšetříte dostatek volného času. Nikdo nad vámi nedrží bič, tak na sebe buďte hodní.

Pro Kartářky světla Hel a Pet

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy pohotově po ruce tak, jako váš telefon a rády vám odpoví.

Jaká jste máma podle měsíčního znamení

Vztah s maminkou je jeden z nejdůležitějších a má vliv i na to, jaké vztahy si budeme utvářet ve svém budoucím životě. Máma nás učí ...

Partnerský horoskop: Vodnář. Která znamení se k němu nejlépe hodí?

Každé znamení zvěrokruhu má své přednosti i slabiny. A pokud chcete vydržet s někým ve vztahu, je dobré je znát. Jak miluje originální, nezávislý,  nekonfliktní, tolerantní ...

Jaké dary nese zítřejší novoluní pro jednotlivá znamení zvěrokruhu?

Ve středu 8. května nastane novoluní ve znamení smyslného Býka, který si umí opatřit to, co od života žádá. Novoluní vám přinese čas, abyste nabrali ...

Jak vybrat perfektní datum pro svatbu? Zkuste si ho vypočítat!

Svatba je velký životní krok a je s ní spojena spousta plánování. Jedním z velmi důležitých úkolů je i výběr data, kdy si řeknete ano. To byste ...

Samuelčiny šamanské vzkazy pro týden 6.5.-12.5.

Berani "Empatie je most, představivost jsou křídla a hravost  tancem duše. Tento týden bude plný příležitostí, Berani – které když správně využijete, mohou vás posunout ...

Karta týdne 6.5.-12.5. Rytíř pohárů umí pořádně rozbušit i srdce zdánlivě zchladlá

Rytíř pohárů nese náboj energie a síly. Umí rychle zatočit s potížemi. Může přinášet i zajímavou nabídku, ale hlavně věští změny v citové oblasti. Nese ...

Týdenní horoskop 6.5.-12.5. Jaká překvapení chystá magické novoluní v Býku

V pondělí 6. května přinese energii a zapálení do práce konjunkce Luny s Merkurem. Večer vejde Luna do znamení Býka a dopřeje vám klidný spánek ...

Partnerský horoskop: Kozoroh. Která znamení se k němu nejlépe hodí?

Každé znamení zvěrokruhu má své přednosti i slabiny. A pokud chcete vydržet s někým ve vztahu, je dobré je znát. Jak miluje disciplinovaný, důsledný, pracovitý a ...

Čas narození toho o vás může prozradit víc, než si myslíte. Víte, kdy se podle numerologie rodí nejstatečnější lidé?

Pokud jde o čas narození, nezáleží jen na měsíci nebo dni, ale dokonce i na konkrétní hodině. Numerologové a astrologové tvrdí, že pokud budete znát ...

Víkendový horoskop od 3.5. Mars s Plutem nesou velké výzvy

V pátek 3. května osvěží dobrou náladou skvělé sextily Luny s Venuší a Sluncem, a dokonce i Marsu s Plutem. Ty nesou velké výzvy. Nastává ...