Týdenní horoskop 26.2.-3.3. Merkur v Rybách slibuje příjemná setkávání

V pondělí 26. února odpoledne vejde Luna do znamení Vah, spolu v trigonu s Plutem vás navedou dopřát si nějakou drobnou radost za to, že jste zvládli ranní nechuť vrhnout se do nového pracovního týdne.

V úterý 27. února varuje kvadratura bojové planety Marsu s Jupiterem, který ještě rozdmýchá její zápal, abyste si chránili svoji energii a sílu, nenechali se unést emocemi ke zkratovitému jednání a vyhýbali se energetickým upírům. Vyplatí se soustředit na konkrétní drobné úkony, které vám neseberou tolik síly. Večer vám vše vynahradí příjemný trigon Luny s Marsem a Venuší.

Ve středu 28. února mohou konjunkce Slunce a Merkuru se Saturnem přinést pocit, že před sebou hrnete spoustu práce a povinností. Neházejte však flintu do žita, Slunce bude v konjunkci s Merkurem a ten dává ještě mnoho možností a nápadů, jak vše zvládnout.

Ve čtvrtek 29. února se s námi tento měsíc rozloučí po svém. Luna vcházející do znamení Štíra v kvadratuře s Plutem může nás hned ráno obdařit lenivou náladou. Nicméně sextil Merkuru s Jupiterem slibuje štěstí na peníze i nové kontakty. Hravě nahodí vaše mozkové závity a den bude završen s pocitem dobře vykonané práce. Za odměnu si můžete koupit něco pro sebe, nebo los.

V pátek 1. března vzbudí opozice Luny s Jupiterem a Uranem a kvadratura s Marsem a Venuší docela slušnou dávku rozladění, které může lehce přejít k hádce, na druhou stranu trigony Luny se Sluncem a Merkurem a sextil Slunce s Jupiterem vás ubezpečí, že i kdyby padaly trakaře, všechno zvládnete. Slunce je v Rybách, a to hřeje vždy nadějí.

V sobotu 2. března slibuje příjemnou náladu trigon Luny s Neptunem. Odpoledne vejde Luna do znamení Střelce a přiměje vás aktivně trávit čas na čerstvém vzduchu.

V neděli 3. března radí kvadratury Luny se Saturnem, Venuší a Uranem zvolnit tempo a nenechat se do ničeho tlačit. Když si dokážete udržet ten správný odstup, může být neděle příjemným dnem.

Hvězdy jsou ve znamení Ryb. Jejich silnou stránkou je víra v morální principy, kdy se k ostatním chovají ohleduplně a pozorně. Umí se přizpůsobit okolí, a přitom zůstat sami sebou. Pokud po něčem touží, jsou velmi cílevědomí.

Ryby, tento týden hvězdy přejí lásce a snadnému kontaktu s partnerem. Milostné vzplanutí vás může zasáhnout s nečekanou silou. Zadaní by se měli věnovat výhradně své polovičce, čekají je jen samé skvělé zážitky.

Berani, budete se s potěšením věnovat společenskému životu. Během týdne se rádi zúčastníte nějaké atraktivní akce.

Býci, únavu z přepracování je nutné kompenzovat účinnou relaxací. Pár chvil z každého pracovního dne by mělo patřit jenom vám.

Blíženci, partner vás může nutit, abyste se víc zapojili do rodinného života. Vy proti tomu v zásadě nic nemáte, jen vás unavuje nekonečné klábosení s babičkami nebo tchýní. Pro zachování klidu v rodině se ale jednou za čas musíte přemoci.

Raci, dodejte svým dětem a partnerovi sebevědomí. Ukažte jim, že v ně věříte a že jste na ně patřičně pyšní. Udělá to s nimi opravdové divy.

Lvi, i když celý týden o duševní práci nezavadíte, budete obdařeni vysokým intelektem. Máte chuť přijít všemu na kloub a přemýšlení vám dělá radost. Možná se dobrovolně pustíte i do samostudia.

Panny, mnozí z vás se budou cítit zranitelnější než jindy. Každou kritiku, ale i bezděčnou poznámku si vezmete k srdci. Měli byste proto dobře zvažovat, s čím se komu svěřujete. Někteří jedinci pro vás nemají dost empatie.

Váhy, celý týden budete pracovat s elánem a radostí. Máte předpoklady udělat více práce než obvykle. Možná za tím vším je duševní pohoda a klidné rodinné zázemí, jen si to nespojujete. Bylo by dobré si to uvědomit a být za to rádi.

Štíři, v lásce bude třeba opatrnosti. Žárlivost protějšku by vám mohla připravit horké chvilky. Nepokoušejte jeho trpělivost.

Střelci, některý váš známý se zachová dosti netaktně. Možná si ho dokonce škrtnete ze seznamu lidí, které chcete nadále vídat.

Kozorozi, v lásce se vám začne více dařit. Zatím ve vašem vztahu přetrvávala spíše nejistota a úvahy, zda je všechno v úplném pořádku. Navrch měl tedy rozum, teď se ale opět začíná přidávat i tolik potřebná vášeň.

Vodnáři, bude záležet jenom na vás, zda si vyšetříte dostatek volného času. Nikdo nad vámi nedrží bič, tak na sebe buďte hodní.

Pro Kartářky světla Hel a Pet

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy pohotově po ruce tak, jako váš telefon a rády vám odpoví.

Tánin numerologický horoskop na květen 2024

Jste zvědaví, jaké energie si z pohledu numerologie ponese letošní květen? Tak se pojďte začíst do informací nejen všeobecného náhledu, ale také pro vaše životní ...

Co nám věští hvězdy v květnu?

Velké výkyvy nálad nás čekají hned na začátku měsíce. Mezi 1. a 5. květnem ovládne naše emoce Venuše v kvadratuře s Plutem. Dávejte si pozor na ...

Líbání podle horoskopu: Které znamení vás vystřelí k výšinám?

Nastává období polibků. Se Lvem se vám podlomí kolena, Štír vám připraví  metafyzický zážitek, Panna líbá jako z pohádky. Víte, které znamení vás vystřelí do ...

Runový horoskop a rituály na květen 2024 vám prozradí, koho potkáte a co vás čeká

Berani, vaše květnová runa štěstí je Tiwaz Ostražitost vás neopustí ani v květnu. Hodně se soustředíte zejména na své vlastní síly a odhad. Všechno dění ...
/ Články

Blíží se květen. Využijte ideální čas udělat si čarodějný rituál

Květen býval z hlediska dávných tradic považován za měsíc, kdy byly více otevřeny brány mezi naším světem a světem zemřelých předků. Duchové navštěvovali náš svět ...

Samuelčiny šamanské vzkazy pro týden 29.4.-5.5.

Berani   Kouzla – přiznejte si svou sílu. Tento týden si berani přiznejte svou sílu v situaci, kterou je nutné opustit pro váš prospěch ...

Karta týdne 29.4.-5.5. je Eso disků. Mocný talisman nese štístko

Vodnáři, zatoužíte po dobrých stránkách života, které však uspokojí příjem peněz. Sentimenty stranou, zaměříte se na peníze. Raci, na cestě jsou investice do rodiny a ...

Horoskop na květen

Býci, zpomalte trochu ve svém tempu. Odjeďte na prodloužený víkend, zajděte si zacvičit nebo s přáteli do kina. Blíženci, květen bude ve znamení nových zážitků ...

Týdenní horoskop 29.4.-5.5. Mars v Beranu nese odvahu

V pondělí 29. dubna si neberte příliš moc úkolů. Konjunkce Marsu s Neptunem by vám mohla přinést zbytečné komplikace. Naštěstí vejde Venuše do znamení Býka, ...

Kdo seje vítr, může sklidit i obrovskou bouři

Poklidné nedělní odpoledne na Malé Straně rozrážel snad jen hukot nekonečných hloučků všudypřítomných turistů z ulice. Kocour spal spokojeně v kovové pyramidě. Uprostřed ní, na proutěném ...
/ Články, láska magie