Víkendový horoskop

Od soboty 20.8. Mars v Blížencích probere všechny lidi, kteří si mají co říci, či vyříkat. Potáhne vás to ven a doma bude těžké se na cokoliv soustředit. Nesposedíte, svět okolo volá. Výlety, nakupování, sport, vaše koníčky – to vše přinese kýžené uspokojení duše i těla. Sjednávejte milostné schůzky, půjde vám to. Můžete se také potkat s někým, koho jste již delší dobu neviděli a dozvědět se zajímavou novinu.

 

Beran

 

Luna v sextilu podporuje nákupy. Díky tomu budete v pátek snadnou kořistí pro obchodníky lákající na slevy. Toužíte vypadat moderně a nebudete litovat ani zbytečných výdajů. Sobotní Mars v sextilu přeje procházkám, vášnivému sexu a regeneraci. Neděle není dobrým dnem pro rozhodování, ani sliby. Moc se k ničemu nenuťte a raději si jednoduše odpočiňte.

 

Býk

 

V pátek vám může udělat radost dobrá zpráva od blízké osoby. Nezadaní Býci mohou někomu zamotat hlavu. V sobotu opustí Mars vaše znamení a vy budete přátelští a pohodoví. V případných potížích vám pomohou přátelé. Vaše nápady budou oceněny. V neděli se můžete cítit unaveni a zatoužíte odpočívat někde na samotě daleko od lidí. Až si odpočinete, opět získáte chuť na přátelská setkání, sport, či zábavu.

 

Blíženci

 

V pátek budete vyžadovat, aby vás všichni poslouchali a respektovali vaše práva. Je to skvělý den pro dobré rozhodnutí. V sobotu vejde Mars do vašeho znamení. Snažte se vyhnout rivalitě a hádkám. Sousedi vás mohou iritovat a bylo by lepší se příliš neangažovat, protože z malé drobnosti může být obří aféra.

 

Rak

 

Dělejte všechno, co vám vyhovuje, ale hlavně se v pátek nenechte vyprovokovat k nepromyšleným rozhodnutím. I kdybyste sebevíce chtěli, nemusíte postřehnout, co za nápady v některých lidech vězí. V sobotu vám vaši přátelé poví vzrušující historku a vy se budete cítit docenění a potřební. Nezadaným Rakům přeje štěstí v lásce. V neděli budete plni optimismu, ale vaše okolí nemusí sdílet vaše nadšení. Dělejte to, co vás baví.

 

Lev

 

Pátek je naprosto skvělý den pro usmíření se s nepřáteli, protože již odpoledne Luna v sextilu podpoří dobré vztahy. V sobotu pod vlivem stejné konstalace vyrazíte na větší nákupy oblečení, nebo kosmetiky. Máte šanci na neobvyklé setkání. V neděli budete sebejistí a rozhodní. Přestaňte zachraňovat svět a konečně myslete chvilku na sebe. Kdy jste si naposledy odpočinuli? Vždyť zítra půjdete do práce a musíte být v dobré formě.

 

Panna

 

Páteční odpoledne bude pod aurou Luny v kvadratuře. Budete mít chuť kašlat na předpisy a možná porušíte nějaké to pravidlo, z čehož mohou vzniknout nedorozumění. V sobotu se rozhodnete zabojovat o to, na čem vám záleží. Běžte na nákupy, nebo si doma ukliďte, ale odpoledne odpočívejte. Mars v kvadratuře radí postarat se hlavně o sebe. V neděli budete dobývat srdce svých ctitelů, sportovat a skvěle se bavit. Uvolněte se, ale držte si od sebe dál lidi divného charakteru. Věčné nářky oslabují.

 

 

Váhy

 

V pátek všem s radostí sdělíte své nové nápady, ale buďte vnímaví a taktní. Luna v trigonu přeje příjemným setkáním. V sobotu vám někdo udělí neobyčejně trefnou radu. Rozvíjejte své dovednosti, protože nyní vám pomáhá Mars v trigonu. Nedělní Luna v trigonu přeje lásce a vašim koníčkům. Den bude příjemný, odpočívejte a nenuťte se do dělání pořádků.

 

Štír

 

Pátek může být poněkud nudným dnem. Odpoledne vám Luna v opozici přinese nové nápady, ale můžete být poněkud nervózní. Budete pomáhat druhým lidem. V sobotu opustí Mars vaše znamení a bude méně důvodů ke starostem. Den začne dobře. Neohlížejte se na druhé a dělejte si své věci. Případné změny vám vyjdou skvěle. V neděli vás mohou překvapit nečekaní hosté, nebo vás někdo blízký přemluví na neobvyklý výlet. Dělejte to, co milujete, bez výčitek svědomí a dobře se bavte!

 

Střelec

 

V pátek se vám vyplatí nalézt si čas pro přátele. Díky tomu se více sblížíte. Nesnažte se však druhé přesvědčovat o svém úhlu pohledu, protože tento den nemusíte být objektivní. V sobotu se vymaňte z domácích rodinných povinností. Vzpomeňte si na své staré přátele, neseďte doma a běžte na návštěvu. V neděli pro vás bude umění a umělecké zážitky mnohem zábavnější než myšlenky na domácí povinnosti. Mohou se vám zdát inspirující sny.

 

Kozoroh

 

V pátek přijdete na dobré řešení záhadné situace a váš šéf z vás bude nadšený. Odpoledne přeje vydařeným nákupům. V sobotu si díky svému osobnímu kouzlu můžete objasnit dávné nedorozumění. Vyplatí se usmířit se s lidmi, ale nepřistupujte na to, co pro vás není výhodné. Nedělní aura dne přeje koníčkům a radí vyhýbat se nepříjemným lidem. Odpočívejte a bavte se, ale jenom s těmi, kteří vám jsou milí.

 

Vodnář

 

V pátek můžete mít hektické ráno, protože se na vás bude valit příliš mnoho práce. Nenechte se unést hněvem, či frustrací. Odpoledne přijde zlepšení nálady. V sobotu vás přestane stresovat Mars v kvadratuře a prožijete příjemný den. Vyplatí se vám setkat se s přáteli a trochu se odreagovat. Nedělní Luna v trigonu navnadí veškerou vaši pozornost k rodinným záležitostem. S chutí někomu pomůžete a postaráte se o něj.

 

Ryby

 

V pátek vyvoďte důsledky z dosavadních neúspěchů a vykročte na novou cestu. Nelamte si s ničím dalším hlavu. V sobotu vás mohou překvapit nápady vašich příbuzných, protože Mars v kvadratuře nese zvláštní energie. Až si odpočinete, podíváte se na události dne s odstupem. V neděli se s vámi přátelé podělí o zajímavou historku a poprosí o vaši radu. Nejdřív se však postarejte sami o sebe. Luna v kvadratuře vám dává příležitost k učení se duchovního rozvoje.

 

 

Pro Kartářky světla Hel a Pet

Foto: Schutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy po ruce, stejně tak, jako váš telefon. Rády vám odpoví.

Partnerský horoskop: Ryby. Která znamení se k nim nejlépe hodí?

Každé znamení zvěrokruhu má své přednosti i slabiny. A pokud chcete vydržet s někým ve vztahu, je dobré je znát. Jak milují vnímavé, starostlivé, nesmělé, kreativní ...

Víkendový horoskop 17.5.-19.5. Slunce s Jupiterem si nedá kazit náladu

V pátek 17. května dostanete díky kvadratuře Merkuru s Plutem a opozicí Luny se Saturnem potřebu nastavit si určité hranice. Pokud hranice nepostavíte vy, budou ...
/ Články, Horoskopy

„Kopretinový“ test lásky

Nedaří se v lásce? Máte pochybnosti o současném vztahu? Přemítáte, co k vám partner cítí? A jak to celé s vaší láskou dopadne? Udělejte si „kopretinový test lásky“ ...

Andělský horoskop od 17. 5. do 16. 6.

Živel země BÝK – Vaším Andělem strážným je Asmodel V partnerském vztahu si musíte vzájemně nastavit hranice. Neexistuje, abyste si k sobě dovolovali více, než je ...

Věkově nerovná partnerství

„Kdo chce být šťastný a mít dlouhé manželství, měl by si vzít vrstevníka…“, alespoň podle různých výzkumů. Ale co naše životní skutečnost, realita všedních dnů ...

Čtyři archandělé, kteří vás chrání. Jak si je přivolat?

Archandělé jsou ochránci nejenom jednotlivých znamení zvěrokruhu, ale také živlů. Často lidé ani nevědí, že mají některý z živlů v nerovnováze a problémy na sebe ...

Svatba v máji, ženich v háji. Je to pravda?

První máj. Beltainskou noc lásky a oslavy života máme za sebou… a možná jste ruku v ruce se svým partnerem, milencem či manželem v zamilovaném ...

Magické rituály: Vyčaruj partnera

Rituály jsou práce s energiemi a vlastními emocemi. Proto se vyplatí připravit se k tomuto konání především psychicky a emocionálně. Nevyplácí se spěchat a vytvářet ...

Jak si do života přilákat štěstí a úspěch? Naučte se to podle svého znamení zvěrokruhu

Víte, co je manifestace? Je to proces nasměrování vlastních myšlenek, pocitů a přesvědčení k realizaci určitého cíle nebo touhy. Vychází z konceptu, který naznačuje, jak ...
/ Články

Samuelčiny šamanské vzkazy pro znamení 13.-19. května 2024

Berani a Lvi Sami víte co je pro vás nejlepší. Tento týden máte v sobě tvůrčí energii a moc dobře víte co je pro vás ...
/ Články
Příspěvek byl publikován v rubrice Články a jeho autorem je Helen Stanku. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Autor: Helen Stanku

Jsem kartářka, která s kartami dospívala. Karty byly vždy mými kamarádkami a také mne štvaly. Hádala jsem se s nimi. Zkoušela jsem je obměkčit a časem jsem pochopila, že musím začít u sebe. Karty reagují na mne, na moje podvědomí a na energie člověka, jemuž vykládám. Tyto energie jsou proměnlivé, jako všechno kolem nás.