Těchto dvanáct věcí si odpusťte a váš vztah bude šťastnější

Víte, jak spolehlivě kazit vztah?

Potřebujete odpudit pohádkového prince s něžnou náručí, plným kontem a voňavou hrudí? Pomůže slepé zaměření na nejnovější módní trendy. Muže v drtivé většině případů odpuzuje pohled na extravagantní módní doplňky, podpatky velikosti štaflí, rtěnku jak z hororu či sluneční brýle přes půl tváře. Vrcholně účinným repelentem na muže jsou leopardí potisky, kombinézy, výrazné náušnice, nebo účes ve všech barvách duhy.

Tak, jako se na lov připraví myslivec či domorodý lovec, připravte se i vy. Zvolte raději nenápadné líčení, ale zase bez jakéhokoli make-upu také nezaujmete. Určitě budete úspěšnější, když zvolíte konzervativní sukni, hezkou blůzku a nízké podpatky. Buďte elegantní – nikoli vyzývavá.

Věčná nerozhodnost vztah zabíjí plíživě

Dokonale otrávit chlapa? Není nic plíživějšího, než vaše neustálá nerozhodnost. Mužům hodně vadí, když jste stále nerozhodná. Dlouhodobý nedostatek schopnosti zvolit jednu z nabízených možností muže postupně odrazuje. Muž potřebuje partnerku na své úrovni, sparing partnera. Příkladem takového otravování ovzduší může být plánování večera:

M: Miláčku, nešla bys do kina?

Ž: Nevím.

M: No, možná bychom tedy mohli zajít na večeři.

Ž: No, když já nemám co na sebe do společnosti.

M: A tak zůstaneme doma a uděláme si romantický večer?

Ž: Hm, a co tady budeme dělat?

A tak dále do nekonečna. Takto založená žena nikdy nedá najevo svůj zájem, nadšení, touhu, potřeby, šťávu – je jako leklá ryba. Muž potřebuje být ten, kdo ženě plní přání a dělá to pro pochvalu, její radost a nadšení. Pokud žena nerozhodne o mužově návrzích, pak hodně brzo muže omrzí. Pokud si bez svého drahého nejste schopná si koupit ani ponožky, je to spíše projev vaší nesamostatnosti, než že se spoleháte na silného a rozhodného partnera. Pokud budete na partnerovi stoprocentně závislá, pak se může muž ve vztahu velmi brzy cítit unavený a otrávený.

(Ne)ujišťujte se tak dlouho, až budete mít jasno…

„Záleží ti na mně?“, „Líbím se ti?“, „Miluješ mě?“, „Máš mě ještě vůbec rád?“

 Ať na to přijde sám! Už mu snad mohlo dojít, co po něm chci!

Základní, bohužel nebezpečně přijímaný omyl. Chřipková epidemie ve vrcholném stádiu je proti rozšíření tohoto viru čajíčkem pro batolata. Vězte, že chcete-li dokonale odradit muže, máte k tomu naprosto spolehlivý nástroj. Jde o typ chování, kdy vy, ženy, očekáváte, že muž bude číst vaše myšlenky, odhadne (správně!) vaše nevyřčené potřeby a pokud mu to v té jeho makovici včas nedojde, tak se bude trápit, zkoumat, nabízet, podbízet, utěšovat vás a hledat a pátrat co by vás uspokojilo. Nu, mám pro vás nepěkné tajemství. Žádný chlap nedělá dlouho zbytečnou práci. Opravdu žádný. Pokud chcete čokoládu, nové šaty, jít s ním do divadla, vyjet s kamarádkami na hory, tak mu to ŘEKNĚTE.

Jemný náznak nestačí, výrazný náznak nestačí. A pokud se naštvete a on se zeptá, co že to s vámi je, co se stalo a vy opáčíte výrazně NIC!, tak to vezme za bernou minci a vytratí se, protože vaší blbé náladě nerozumí. Zareaguje jako muž, protože když má muž starosti, problémy, je rozhozený, tak nekomunikuje a potřebuje být sám. Odejde-li z vaší blízkosti, dává vám tím najevo, že vaše vnitřní pochody uznává a nechce vás rušit svojí přítomností. Z jeho strany je to projev respektu.  Nikdy ho nenapadne, že když uslyší na svoji otázku: Co se děje?  vaši odpověď Nic, tak že by měl vyhlásit emocionální poplach, protože ve vás se děje NĚCO a jste těsně před výbuchem.

Jak se zbavit chlapa v deseti vteřinách?

Buďte zmalovaná

Nic tak spolehlivě neodradí muže od svádění, jako když jste zmalovaná, jak reklama na Thymolin. Upírský make-up se hodí do hororu, ne do běžného života.

Zapáchejte

Jak se vám líbí muž, jemuž je cítit z úst, zapáchá potem? Je to nejlepší antikoncepce jak pro vás, tak pro muže. Vůně ženy je pro rozdováděného muže velmi silným afrodiziakem, stejně silně ale působí opačně, když je té vůně přespříliš.

Mluvte sprostě

Vulgarita se neslučuje s jemností ženského pohlaví. Občas je dobré si od plic zanadávat, některé ženy potřebují při milování hrubější projev, ale stále platí, že všeho moc škodí. Někdy ano, ale jako styl života to spíše odpuzuje.

Buďte hodně opilá

Trocha vína nebo lihoviny pomáhá snížit psychické či morální zábrany. Pokud se potácí muž, je to nepříjemné. Pokud se stejně potácí opilá žena, je to jasně odporné. Navíc v alkoholovém opojení všichni jednáme jinak, než obezřetně.

Lehce a dětsky švitořte

Muži potřebují do života ŽENU, ne dítě, ne ufňukanou panenku. Chvíli to možná bude zabírat, ale pokud doslova nepotřebujete nad sebou otrokáře, pokud nejste výrazná duševní masochistka, pak se tomuto projevu raději obloukem vyhněte. Muži chtějí jemnou ženu, ne chudinku. Muži jsou ješitní a chtějí se starat o ženu. Ta by však měla být zdravě sebevědomá. Pokud budete denně předvádět hysterickou tragikomedii, pak partnera otrávíte.

Drbejte o něm s kamarádkami

Pokud muži něco opravdu bytostně nesnáší, tak je to ženská potřeba sdílet detaily a intimnosti, které se ho týkají. Jestliže se svěřujete kamarádkám s detaily svého života včetně intimností a váš partner se to dozví, tak riskujete jeho výrazné rozladění. I muži to mezi sebou probírají, ale neříkají o tom svým partnerkám. Byl jsem svědkem rozpadu vztahu, kdy žena po dvouměsíční známosti všem svým kamarádkám vyšvitořila, že má vážnou známost a do dalších tří měsíců bylo po vztahu. Chlap to bere jako nerespektování soukromí a to je pro něj hodně velký problém.

Hodně ho podezřívejteProč neodpovídá na Sms

Na jeho telefonu pípne smska nebo mu přijde hovor a některé z vás okamžitě sondují kdo že to píše či volá. Pokud budete přítele podezřívat, že každá druhá příchozí zpráva je od nějaké jeho tajné milenky, velmi brzo ho přestanete bavit. Podezřívání, žárlivost, nedůvěra, kontrolování telefonu, e-mailu, to vše pozvolna spolehlivě likviduje kvalitu vztahů.

Pokládejte hloupé otázky typu „Máš mě rád?” „Budeš mě milovat i za 20 let?”„Nemohl bys být jemnější?”

Občas potřebujeme všichni svá ujištění, ale pokud je to každou chvíli, pokud potřebujete být ujišťovány, že vás ze srdce miluje, nikdy vás nepodvede a nikdy neopustí, pak to stačí jednou za kvartál a i to je na některé muže příliš.

Urážejte se za každou maličkost, dramatizujte úplně všechno

Používejte obden výmluvu „bolí mě hlava“.

Tady však pozor, je vědecky dokázáno, že kvalitně prožívaný sex dokáže bolesti hlavy nervového původu spolehlivě léčit. Takže když vás „bolí hlava“, tak byste se měly co nejlépe pomilovat.

Mějte časté výkyvy nálad.

Chápu, že jste hodně ovlivněné především hormonálními výkyvy nálad. Stačí problematická menstruace, úplněk, nebo jste rozhozené z jiného důvodu. Jste mnohem citlivější, než my, muži. Muž potřebuje jasný návod. Pokud za určité situace reagujete negativně, pak se té situaci příště vyhne. Ovšem pokud ve stejné situaci za dva dny reagujete jinak, pak má v hlavě guláš.

Reagujte hystericky

Křik, vztek, časté hádky, hysterické výlevy, vyhrožování, hysterické scény v hospodě před kamarády, kam jste si ho přišla „vyzvednout“ – to vše způsobí ve velmi krátké době úprk chlapa hodně daleko od takové ženy.

Buďte tuctová

Jste boubelka? Pak potřebujete chlapa, který hledá ženu, na které je na co sáhnout. Nemučte se dietami, nechtějte mít postavu, jakou mají všechny ostatní. Buďte originální, naučte se být sama sebou. Ano je potřeba zapracovat na postavě, na vyjadřování, zajímat se o to, co muž potřebuje a co ho zajímá. Jen nesklouzněte do průměrnosti. To se týká nejen toho, jak vypadáte, ale i vašeho chování. Pokud budete stále čitelná, přestáváte muže zajímat, bavit. Zkuste něco neobvyklého, nezvyklého. Co si třeba nevzít kalhotky a odjet spolu někam do přírody? Přijít nahá z koupelny a poprosit ho o masáž zad? Vzít partnerovu ruku a zasunout jí pod sukni? Prostě zkusit udělat cokoli jiného, než bývá obvyklé a očekávané.

S přáním všeho dobrého Mirek Musil 🙂

 

Foto: Schutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy po ruce, stejně tak, jako váš telefon. Rády vám odpoví.

Začít si věřit…

Nevěříte si? Proč vlastně…? Kromě svých mínusů, ve které sveřepě věříte, máte také kupu úžasných vlastností a dozajista umíte něco, co ti druzí ne. Jen ...

Magická jarní rovnodennost: Den, kdy se vám mohou splnit všechna přání

Rovnodennost každý rok označuje příchod jara nebo podzimu. Ta, která nás čeká už ve středu 20. března, je zároveň počátkem nového astrologického roku a přinese ...

Myslíte si, že je to opravdu láska?

Když není láska, všechno je studené. (Osho) Říkáme, že někoho milujeme (přijímáme tok energie z jeho srdce a ztotožňujeme to s emocí) a myslíme si ...

Karta týdne 18.3.-24.3. Král disků

Král disků přitahuje peníze, hojnost, nebo alespoň nápady, jak si tu hojnost zajistit. Možná jste na začátku plodného nápadu, ale budete pro to něco muset ...

Týdenní horoskop 18.3.-24.3. Co nese Slunce v Beranu?

V pondělí 18. března přinesou nečekaně příjemné ráno příznivé trigony Luny s Venuší a Saturnem a pomohou dívat se na svět z té lepší strany. Odpoledne ...

Andělský horoskop od 17. 3. do 16. 4.

Býci, někdo pro vás bude mít velké pochopení a to i přesto, že děláte více přešlapů než obvykle. Kozorozi, nedělejte na nikoho velká ramena, ostatně ...

Magické rituály: Šťastné bankovky

Už jste někdy slyšeli o bankovkách, které přitahují hojnost? Pozorně sledujte sériová čísla bankovek, které vám šustí v rukách. Energie některých z nich vám mohou ...

Víkendový horoskop od 15.3. Slunce s Neptunem vám ukážou svět v jiných obrazech

Z všednodennosti vás vymaní Slunce v konjunkci s Neptunem v Rybách. Váš vnitřní svět bude plný různých zajímavých vizí a nevšedních nápadů.  Štěstí vám nesou ...

Je moudré přátelit se s bývalým?

Rozešli jste se, ale on by rád zůstal kamarád. A vy v sobě nemáte jasno a nevíte, jestli ho vůbec chcete ještě někdy vidět. Kdybyste ...

Symboly lásky. Víte, které jsou ty nejznámější?

Lásku si nejčastěji spojujeme se srdcem a červenou barvou. Existují ale i další symboly spojené s tímto krásným citem. Kolik jich znáte? Barvou vášnivé lásky je ...