Víkendový horoskop: Luna v úplňku posvítí na nevyřčené

Možná jste si všimli, že jste nyní poněkud nervóznější a máte tendenci podléhat svým strachům, obavám, iluzím a možná malujete čerty na zeď. Pokud jste ti šťastnější, kteří to tak nemají, pak jste to ale stoprocentně zaznamenali ve svém okolí. Lidé se možná chovají jinak než jindy. Mohou být podráždění, někteří muži zapomínají odpovídat, či odsekávají a ženy si to berou osobně, protože se mohou cítit na druhé koleji… do toho ten všudypřítomný vánoční shon a potřeba, někdy až hysterická, mít vše nachystané, jako by měl nastat konec světa. Co s tím, když jste tak trochu perfekcionalistky a nic neděláte jenom napůl?

Úplněk v Blížencích nám dává hvězdnou příležitost si na chvilku sednout a podívat se na zoubek tomu, co stojí za těmi slovními i komunikačními nedorozuměními a na to, co jsme možná řekli ne tak ideálně my a co jsme už vůbec neřekli, ani sobě, natož pak, aby to šlo ven. Zkrátka je ideální doba si to v sobě vše přerovnat. Jako když vysvitne sluníčko a vy můžete prát a sušit mokré prádlo. V dešti by to nešlo. Je potřeba si uvědomit, že nám Slunovrat klepe na dveře. Stará moudrost říká, že před úsvitem je největší tma. Proto je možná nyní ten podvědomý tlak ze všech stran a strachy a stejné vlivy, které ovlivňovaly naše předky po tisíce let nyní ovlivňují i vás. Jenom si to možná, na rozdíl od našich předků, nemáte čas uvědomit. Úplněk vám může posvítit alespoň na malou částečku a zase trochu více porozumět sobě i druhým lidem okolo vás. Dopřejte si ten luxus, který chvilka pro sebe před Vánoci je, a chvilku se pro změnu věnujte sami sobě. Vždyť Vánoce utečou jako voda, ale to, na co si můžete přijít během úplňku, vám může ovlivnit mnohem více, než byste si mohli myslet. Slunovrat klepe na dveře, před ním je tma největší a někdy i terapie tmou má své výhody. Obzvlášť, když vám k tomu svítí Luna v Blížencích.

 

Beran

Bude vás přitahovat všechno, co je nové. Na vlně této nálady změňte staré zvyky. Luna v sextilu přeje lásce a dobré zábavě. Pro neděli už ale platí jiné doporučení – Luna v kvadratuře radí vyhnout se všem rizikům a dbát o své zdraví.

 

Býk

Single Býky čeká zajímavá šance, když si dovolí poznat něco nového. Také to chce nenechat si sebrat úspěšný víkend setkáváním s lidmi, kteří  vám kazí náladu. To už bude lepší pustit si seriál a bude taky dobře. Vaše rodina vás bude potřebovat a k tomu všemu můžete zabránit nějaké hádce.

 

Blíženci

Můžete se odseknout z centra pozornosti. Konec týdne přeje záležitostem, které si vyžadují odvahu a sebejistotu, proto se nebojte zahvězdit. Také se postaráte o pomoc druhým lidem. Vaše nápady se budou hodit.

 

Rak

 

Budete mít náladu na přátele a zatoužíte po komplimentech. Povede se vám dohodnout s někým, kdo se před delší dobou urazil kvůli něčemu málo důležitému. Citové záležitosti pro vás budou nejdůležitější, rodině se to však líbit nemusí a tak může nastat diskuse na téma vašich povinností a závazků.

 

Lev

 

Čistě náhodou můžete potkat vlivného člověka, nebo poznat někoho zajímavého, kdo se nedávno objevil ve vašem okolí. Připravte se také na to, že vám přibydou úkoly navíc. Možná budete muset něco aktivně vyřídit, nebo se účastnit domácích povinností. Nežehrejte na svůj osud.

 

Panna

 

Nepřetěžujte se v práci nebo na nákupech. To, co se počítá, je klid a zachování umění uchování nadhledu v každé situaci. Také nezapomínejte na domácí povinnosti. Můžete si v něčem udělat pořádek, nebo vytvořit nějaký mls.

 

Váhy

Přichází vám nejenom dobré nápady, ale i peníze si hledají cestu do vaší peněženky. Každopádně vás čekají různé zmatky, protože se může stát, že někdo kompletně zamíchá s vašimi plány a vy se budete muset přizpůsobit nové situaci. To, co tím získáte, bude radost.

 

Štír

Lidé mohou být nepřejícní a zlí. Vy si tím nenechte kazit náladu, držte své nervy na uzdě a nevměšujte se do cizích sporů. Můžete být již unavení svojí snahou o úspěch. To, co by se nyní vyplatilo, je postarat se o svůj duchovní rozvoj. Odpočiňte si od potíží. Kdybyste nevěděli jak, stačí se podívat na svou perspektivu z té lepší stránky. V lásce je čas pro něhu.

 

Střelec

Budete mít dobrou náladu a dokonce se vám povede i něco vytvořit. To, co vás bude nejvíce zajímat, jsou city. Získáte si sympatie někoho neobyčejného. Můžete z toho mít radost.

 

Kozoroh

 

Můžete vyrazit na kosmetiku, či navštívit kadeřnický salon. Díky svému osobnímu kouzlu vyjasníte nedorozumění. Díky Luně se vyhnete vlivu brblajícího příbuzenstva. Rychle jim pomůžete a pak se už můžete věnovat sami sobě. Single Kozorozi mohou vyrazit na rande.

 

Vodnář

 

Moc to nepřehánějte s pořádky a nákupy, můžete se zbytečně zlobit. Raději se běžte bavit. Všechno, co řeknete, bude druhé zajímat. Svá tajemství si ale nechte pro sebe. Něco z toho by vám mohlo uškodit.

 

Ryby

 

Moc milí a příjemní nebudete, když koncem pracovního týdne nebudou vaše ambice uspokojeny tak, jak byste si představovali. Raději si po návratu z práce odpočněte místo „povinného“ úklidu. V neděli už bude situace jiná. Luna v trigonu přeje radosti, lásce i randění. Pokud se ale necítíte, i doma vám bude dobře.

 

Pro Kartářky světla  Hel

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy po ruce, stejně tak, jako váš telefon. Rády vám odpoví.

Partnerský horoskop: Kozoroh. Která znamení se k němu nejlépe hodí?

Každé znamení zvěrokruhu má své přednosti i slabiny. A pokud chcete vydržet s někým ve vztahu, je dobré je znát. Jak miluje disciplinovaný, důsledný, pracovitý a ...

Čas narození toho o vás může prozradit víc, než si myslíte. Víte, kdy se podle numerologie rodí nejstatečnější lidé?

Pokud jde o čas narození, nezáleží jen na měsíci nebo dni, ale dokonce i na konkrétní hodině. Numerologové a astrologové tvrdí, že pokud budete znát ...

Víkendový horoskop od 3.5. Mars s Plutem nesou velké výzvy

V pátek 3. května osvěží dobrou náladou skvělé sextily Luny s Venuší a Sluncem, a dokonce i Marsu s Plutem. Ty nesou velké výzvy. Nastává ...

Tánin numerologický horoskop na květen 2024

Jste zvědaví, jaké energie si z pohledu numerologie ponese letošní květen? Tak se pojďte začíst do informací nejen všeobecného náhledu, ale také pro vaše životní ...

Co nám věští hvězdy v květnu?

Velké výkyvy nálad nás čekají hned na začátku měsíce. Mezi 1. a 5. květnem ovládne naše emoce Venuše v kvadratuře s Plutem. Dávejte si pozor na ...

Líbání podle horoskopu: Které znamení vás vystřelí k výšinám?

Nastává období polibků. Se Lvem se vám podlomí kolena, Štír vám připraví  metafyzický zážitek, Panna líbá jako z pohádky. Víte, které znamení vás vystřelí do ...

Runový horoskop a rituály na květen 2024 vám prozradí, koho potkáte a co vás čeká

Berani, vaše květnová runa štěstí je Tiwaz Ostražitost vás neopustí ani v květnu. Hodně se soustředíte zejména na své vlastní síly a odhad. Všechno dění ...
/ Články

Blíží se květen. Využijte ideální čas udělat si čarodějný rituál

Květen býval z hlediska dávných tradic považován za měsíc, kdy byly více otevřeny brány mezi naším světem a světem zemřelých předků. Duchové navštěvovali náš svět ...

Samuelčiny šamanské vzkazy pro týden 29.4.-5.5.

Berani   Kouzla – přiznejte si svou sílu. Tento týden si berani přiznejte svou sílu v situaci, kterou je nutné opustit pro váš prospěch ...

Karta týdne 29.4.-5.5. je Eso disků. Mocný talisman nese štístko

Vodnáři, zatoužíte po dobrých stránkách života, které však uspokojí příjem peněz. Sentimenty stranou, zaměříte se na peníze. Raci, na cestě jsou investice do rodiny a ...