Víkendový horoskop: Kdo uspořádá hauspárty domácím trpaslíkům a kdo se bude učit věštit?

Lvi se budou učit věštění, Vodnáři uspořádají hauspárty pro domácí skřítky na kanapi. Kozorozi své city promění v umění a Váhy se zamilují. Co čeká vás?

 

V sobotu 7. listopadu se vám může velmi těžko spát. Nespavost, depresivní nálada a možná i nachlazení vašemu spánku nepřidá. To ráno už budete ve veselejší náladě i formě. Luna ve Lvu přidá chuť na sportovní aktivity a pohyb na čerstvém vzduchu.

 

Ne všichni mají listopadové dny spojené s melancholickou náladou. Někdo miluje mlhu, padající listí, rád se prochází a třídí své myšlenky v tichu. Nedělní den se hodí i na tvůrčí aktivity malování, psaní či dělání zápisků o tom, co se vám zdálo.

 

7. listopadu byl den, kdy naše babičky vzpomínaly na ty, kteří odešli. Zapalovaly za ně svíčky, nejlépe fialové, nebo voskové, pekly koláče z kynutého těsta a o ty se dělily se všemi členy rodiny i se zvířaty. Každý měl sníst alespoň kousíček.

 

Také to byl skvělý den na ochranu domu. Tento rituál můžete vykonávat kdykoliv. Potřebujete tři svíčky v barvě granátového jablka, cedrový olej, bílou nit a tři skořápky z vajec.

Svíčky potřete olejem, přidejte k nim skořápky a postavte naproti vchodových dveří, ne dál než metr. Spojte je bílou dětí a zapalte. Můžete pronést následující invokaci: Sílo přírody mocná a tajemná, ochraňuj můj dům. Dávám jej pod tvoji ochranu. Jak předávám, tak zůstaň, neboť strážce jsi nyní ty. Tak se staň.

Svíčky by měly hořet 15 až 20 minut, potom je uhaste (buďte opatrní, požár je hned). A pokud musíte odejít, nechte je zhasnuté v místě, kde hořely. Po návratu je ještě na pět minut zapalte a poděkujte silám přírody za ochranu.

 

8. listopadu je den, kdy se mají krmit ptáci. Byl to den, od kterého už se zvířata nehnala na pastvu. 

 

 

 

Berani, cítíte se unaveni? Po tom celotýdenním maratonu se není co divit. Chce to odpočinek. Ve vašem případě minimálně 20 kilometrů v pedálech vašeho kola.

 

Býci, je možné, že budete hledat pomoc a útěchu. Přátelé na telefonu pomohou a vám se vrátí úsměv.

 

Blíženci, teď žerty stranou! Až budete zase příště pokoušet Oscara za herecký výkon, najděte si jinou výmluvu, proč se vyhnout domácím pracem. Tu ruku byste si totiž mohli zlomit doopravdy.

 

Raci, Mars si dá záležet, abyste se hádali.  Lyrický film a sklenka něčeho dobrého odvede vaši výbušninou náladu někam do bezpečnějším vod.

 

Lvi, nudíte se a chcete pokoušet zvědavost okolí? Kupte si svíčku, vytáhnete balíček vykládacích karet, pěkný ubrus a začněte se učit. A cvičit. Že to je nuda? Máte snad něco jiného na práci? Možná ještě on-line kurz astrologie.

 

Panny, kuchyň je magické místo a vaření připomíná míchání elixíru v alchymistické laboratoři. Nevěříte? Už jste někdy přemýšleli o tom, jak z másla a mouky vznikne místo jíšky na dvacet způsobů, voňavé cukroví?

 

Váhy, Venuše ve vašem znamení vám dává fantastickou příležitost se zamilovat. A pokud na někoho kloudného nenarazíte, vyražte do přírody a naplňte ptačí  krmítka. Možná vaše city ukradne nějaký malý opeřený zpěvaček.

 

Štíři, pod vlivem Slunce budete velmi velkorysí. Budete se vesele zdravit s lidmi, po kterých byste nejraději hodili pantofle. Vaše proměna nezůstane bez povšimnutí u vašich známých. Budou mít starost a možná se budou ptát, jestli vám něco není.

 

Střelci, máte geniální nápad a chcete se o něj podělit s celým světem? Vydržte do neděle. Luna přidá fantazii a dílo dokonáno, pak si teprve řeknete, jak jste geniální.

 

 

Kozorozi, máte novou zálibu? Vůně malířské palety, míchání barev. Nádherně vyjádříte své emoce, aniž byste museli komukoliv cokoliv říct.

 

Vodnáři, čeká vás organizace velké hauspárty – pro domácí skřítky. Okořeníte ho maratonem starých seriálů a nezdravými brambůrkami s cibulí a česnekem.  A co víc, nakonec půjdete spát, aniž by vaše zuby políbil kartáček. Dlouho jste se takhle nepobavili.

 

Ryby, Neptun vám a vaší fantazii dává zabrat. Někdy už nevíte, co je vlastně realita. Pozor, abyste vypli kulmu, zatáhli kohoutek, nebo nechali doma na ústenku. A co hůř – mohli byste propásnout narozeniny Štíra.  Běda vám!

 

Pro Kartářky světla Pet a Hel

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy pohodlně po ruce tak, jako váš telefon a rády vám odpoví.

Horoskop na duben 2024

Berani, během měsíce by vás mělo čekat velké množství změn. Záleží, jestli jim vyjdete vstříc. Býci, nezapomínejte na svoji rodinu, zaslouží si vaši pozornost. Přes ...

Ideální sport podle zvěrokruhu: Čemu by se měl věnovat Býk a co bude vyhovovat Střelci?

Není pochyb o tom, že pohyb prospívá zdraví. Pokud se k němu ale musíte nutit, možná jste ještě nenatrefili na ten, který se k vám opravdu hodí ...

Úklid v životě…

Do hloubkového úklidu (čehokoli) se mnohým z nás zpravidla ukrutně nechce. Tím spíše do náročného třídění vzpomínek, fotografií, zážitků, nezpracovaných emocí a vztahů. Odkládáme, jak jen ...

Partnerský horoskop: Lev. Která znamení se k němu nejlépe hodí?

Každé znamení zvěrokruhu má své přednosti i slabiny. A pokud chcete vydržet s někým ve vztahu, je dobré je znát. Jak miluje extrovertní, energický, kreativní, sebevědomý, ...

Proměna osudu je štěstí

Základní schéma Víte, že můj život se v určité etapě spojil s Tarotem a jeho filozofií. Od té doby se na svět dívám tímto ...

Karta týdne 25.3.-31.3. Šestka holí oslaví vaše dosavadní snažení

Střelci, máte skvělou šanci vyjít z kola fixních idejí a informace, které dostanete konečně začít používat s užitkem. Na cestách buďte opatrní, můžete trochu bloudit ...

Týdenní horoskop 25.3.-31.3. Co nese úplněk a zatmění ve Vahách?

V pondělí 25. března nastane zatmění Luny (8:01) a  úplněk ve znamení Vah. Tento úplněk bude výjimečně silný, neboť mu bude dělat společnost částečné zatmění ...

Blíží se březnový úplněk ve Vahách: Přinese první ze série zatmění a nastaví zkoušku našim vztahům

Míváte poslední dobou v noci neklidné spaní a převalujete se z boku na bok? Pokud ano, budiž vám útěchou, že v tom nejste sami. Úplněk, ...

Víkendový horoskop: Mars v Rybách a odvěký tanec života

Jaro vybízí k chystání svých svátků a pořádků a k těm nás bude nabádat Luna ve znamení pečlivé Panny. Nicméně svůdný Mars v Rybách touží po vzrušení ...

JAK SI KDYSI POMOCÍ MAGIE CHTĚLY UDRŽET ŽENY SVÉ MUŽE?

Jste zamilovaná. Silně a je to vzájemné. Na začátku s ním bylo všechno skvělé, byli jste jako hrdličky. Vypadali jste jako ukázkový milující pár. Nádhera ...
/ Články