Týdenní horoskop 4.10.-10.10. Co nese nadějné novoluní ve Vahách?

Váhy, tento týden se před vámi otevře nový zájem, který zabere veškerý volný čas. Je docela možné, že se z nové záliby vyklube velký koníček. Střelci, hvězdná konstelace vám tento týden přinese spíše chaos. I když jindy takové situace zvládáte dobře, tyto dny budou náročnější. Panny, nepropadejte skepsi a snažte se myslet optimisticky. Není všem dnům konec a před vámi jsou ještě i ty lepší…

Pondělí 4.10.

Trigon Merkuru s Jupiterem pomůže ovládnout myšlenkový chaos a uspořádat všechny nevyřízené záležitosti. Něco se pohne.

 

Úterý 5.10.

Luna vejde do znamení Vah a její příznivé aspekty s Plutem a Venuší nabádají k obnovení přátelských kontaktů, známosti a věnování se něčemu příjemnému.

 

Novoluní vstoupí ve středu 6. 10. do znamení Vah.

Novoluní nese naději, že se všechno poskládá tak, jak má. Nejenom v životě osobním a partnerském, ale i v pracovní a společenské sféře. Čeká nás spoustu nevšedních zážitků. Neobvykle silné seskupení planet během novoluní přidává tomuto dni na významu. Novoluní bude dělat společnost Mars a Merkur, a to dává šanci vykonat něco symbolicky přelomového, co dovolí pohnout se z místa s ambiciózními projekty, plány a předsevzetími. Nemyslete si, že všechno půjde jenom hladce. Toto novoluní bude také velmi silně výbušné, agresivní, a proto se nenechte ukolébat omylem, že klidná a vyrovnaná Váha uklidní veškeré spory a nedorozumění. Můžete si však vytvořit vizi velkých změn. Mějte ale na paměti, že mohou narazit na překážky. Překonat je bude vyžadovat tvrdý boj. Tento den nás mohou potrápit žaludeční potíže, mohou za nimi být i psychické problémy. Na vytrávení je dobrá celerová nať, lékořice či kozlík.  Berani by si měli vzít k srdci rady přátel ohledně jejich srdečních záležitostí.

 

Čtvrtek 7.10.

Venuše opouští nepohodlné znamení Štíra a vchází do znamení Střelce, kde nabere větší energii, sílu a aktivitu. Nese to zlepšení na finančním poli a cestu k většímu komfortu. Je to ideální den třeba pro koupi nového kola.

Horší to je s Lunou, která do toho Štíra pro změnu vchází. Můžeme cítit, že nás něco opouští a bojovat s vnitřním pocitem nedůvěry, či žárlivosti. To jsou už však jenom ozvěny starých ran. Dávné karamboly už se nevrátí. Místo toho upřete pozornost směrem k práci. Můžete odhalit něco, co vám unikalo, třeba odhalit tajemství, nebo získat novou nabídku.

 

Pátek 8.10.

Nálada půjde zleva doprava. Kvadratura Luny se Saturnem a opozice s Uranem vnáší pocity, že jste ještě pořád něco nezařídili. Při tom všem ještě dokážete být milí na ostatní lidi. Mobilizovat bude Slunce s Marsem, které dá pořádnou dávku energie, a nakonec se podaří dostat vše pod kontrolu.

Tato konjunkce Slunce s Marsem bude vybízet zejména vzdušná znamení Vah, Blíženců a Vodnářů k bezstarostnému plnění svých tužeb.

 

Sobota 9.10.

Říkalo se, že když je Merkur blízko Slunce, popálí se. Sluneční louče umí oslabit intelektuální aktivitu Merkuru. Dnešní konjunkce Merkuru se Sluncem ale bude vzbouzet chuť něco dělat, někde se blýsknout a inspirovat se k něčemu originálnímu. Někomu se ale se může stát, že popálený Merkur nechá sliby v etapě deklarací, slov a dobrých úmyslů. Alespoň, že příjemná večerní konjunkce Luny s Venuší posílí vše kolem lásky a milostné zálety.  Randění bude úspěšné.

 

Neděle 10.10.

Tento den proběhne ve vcelku příjemné atmosféře. Příznivý relaxující vliv sextilu Luny se Saturnem, Merkurem, Marsem a Sluncem podpoří radost ze vztahů, přátel, rodinných setkání.

Co nás čeká první říjnový týden?

Hvězdy jsou ve znamení Vah. Tito zrozenci mají své vysněné ideály a snaží se žít podle nich. Patří mezi ctižádostivé a trochu egoistické jedince, a proto je neurazí žádná lichotka.

Váhy, tento týden se před vámi otevře nový zájem, který zabere veškerý volný čas. Je docela možné, že se z nové záliby vyklube velký koníček.

Štíři, je potřeba, abyste jednali více promyšleně. Máte před sebou mnoho aktivit, které je nutné pečlivě naplánovat krok po kroku. Zasáhne vám to však do všech oblastí života.

Střelci, hvězdná konstelace vám tento týden přinese spíše chaos. I když jindy takové situace zvládáte dobře, tyto dny budou náročnější. Je to také dáno tím, že jste poslední dobou unavenější.

Kozorozi, nesmíte se nechat rozhodit tím, že jsou lidé kolem závistiví. Jejich výpady ustojíte, bude vás to ale stát dost přemáhání. Pomoc přijde od osoby, od které byste to neočekávali.

Vodnáři, energie vám rozhodně nechybí. Nezaleknete se ani nových úkolů. Máte mnoho nápadů, jak vše vyřídit a vyřešit ke spokojenosti všech.

Ryby, život vás baví a vy nemáte sebemenší důvod se na svět mračit. Hledáte nové podněty, jak si užívat, a ono vám to kupodivu stále vychází.

Berani, pocítíte na svých bedrech tíhu zodpovědnosti. Především v soukromé oblasti. Máte mnoho povinností, na které jste víceméně sami. Není na čase se o ně rozdělit s partnerem?

Býci, tento týden pro vás bude dosti těžkopádný. Každá vaše činnost vás stojí hodně sil a přemýšlení. Bude třeba si stanovit priority tak, abyste byli spokojeni především vy sami.

Blíženci, pomohlo by vám vyčištění napjaté atmosféry ve vztahu. Opět se vrátí dobrá nálada s láskyplnými gesty.

Raci, pokračujte v nastaveném tempu. Máte na to, abyste se v nové činnosti stali rázem velkými profíky. Je to pro vás výzva.

Lvi, stále si vedete dobře. Kamkoliv se tento týden pohnete, bude kolem vás živo a vše jako by zářilo barvami.

Panny, nepropadejte skepsi a snažte se myslet optimisticky. Není všem dnům konec a před vámi jsou ještě i ty lepší. Bude třeba, abyste si zvolili takové odpočinkové aktivity, kde naberete nejvíc sil.

 

 

 

Pro Kartářky světla Hel a Pet

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy pohodlně po ruce tak, jako váš telefon a rády vám odpoví.

Víkendový horoskop od 29.3. Merkur v Beranu se nebojí a jde na věc zpříma

Na Velikonoce se nudit nebudete. Luna ve Střelci vyladí k flirtování, škádlení a žertům, avšak Merkur v Beranu si servítky brát nebude. Někdy je konfrontace ...

Velikonoce šestkrát jinak. Jak se slaví svátky jara ve světě

Věděli jste, že v Norsku nesmí na Velikonoce chybět správná detektivka, ve Spojených státech se pořádá hon na vejce a ve Španělsku se i bubnuje? ...

Horoskop na duben 2024

Berani, během měsíce by vás mělo čekat velké množství změn. Záleží, jestli jim vyjdete vstříc. Býci, nezapomínejte na svoji rodinu, zaslouží si vaši pozornost. Přes ...

Ideální sport podle zvěrokruhu: Čemu by se měl věnovat Býk a co bude vyhovovat Střelci?

Není pochyb o tom, že pohyb prospívá zdraví. Pokud se k němu ale musíte nutit, možná jste ještě nenatrefili na ten, který se k vám opravdu hodí ...

Úklid v životě…

Do hloubkového úklidu (čehokoli) se mnohým z nás zpravidla ukrutně nechce. Tím spíše do náročného třídění vzpomínek, fotografií, zážitků, nezpracovaných emocí a vztahů. Odkládáme, jak jen ...

Partnerský horoskop: Lev. Která znamení se k němu nejlépe hodí?

Každé znamení zvěrokruhu má své přednosti i slabiny. A pokud chcete vydržet s někým ve vztahu, je dobré je znát. Jak miluje extrovertní, energický, kreativní, sebevědomý, ...

Proměna osudu je štěstí

Základní schéma Víte, že můj život se v určité etapě spojil s Tarotem a jeho filozofií. Od té doby se na svět dívám tímto ...

Karta týdne 25.3.-31.3. Šestka holí oslaví vaše dosavadní snažení

Střelci, máte skvělou šanci vyjít z kola fixních idejí a informace, které dostanete konečně začít používat s užitkem. Na cestách buďte opatrní, můžete trochu bloudit ...

Týdenní horoskop 25.3.-31.3. Co nese úplněk a zatmění ve Vahách?

V pondělí 25. března nastane zatmění Luny (8:01) a  úplněk ve znamení Vah. Tento úplněk bude výjimečně silný, neboť mu bude dělat společnost částečné zatmění ...

Blíží se březnový úplněk ve Vahách: Přinese první ze série zatmění a nastaví zkoušku našim vztahům

Míváte poslední dobou v noci neklidné spaní a převalujete se z boku na bok? Pokud ano, budiž vám útěchou, že v tom nejste sami. Úplněk, ...