Týdenní horoskop 3.5.-9.5. Kdo si nechá radit a kdo půjde tvrdě za svým?

Býci, vaše šťastné číslo je šest. Berani, nebojte se riskovat. Raci, čeká vás milé překvapení… Co čeká vás?

 

Tvrdý start týdne

 

V pondělí 3. května očekávejme na nálady a z toho plynoucí situace „výživný” den. Vděčit za to můžeme ostře tvrdým kvadraturám Merkura s Jupiterem, Slunce se Saturnem a Luny s Uranem a Sluncem a konjunkci Luny s Plutem. Vyhraje ten, kdo si muže vzít volno a využije toho.

 

Slibující úterý

 

V úterý 4. května se bude dařit lidem s duší obchodníka, investora a optimisty. Budou totiž konečně díky Merkurovi, který vejde do znamení Blíženců. Také bychom neměli vynechat všechny studenty a lidi, které čekají zkoušky. Mohou být optimističtí, tedy pokud se na ně připravovali.

 

Krásná středa

Ve středu 5. května nám pravděpodobně konjunkce Luny s Jupiterem připomene, že květen je jeden z nejkrásnějších měsíců v roce. Luna vejde do znamení Ryb a den muže být zasněně – romantický.

 

Mysticky svádivý čtvrtek

 

Ve čtvrtek 6. května nese trigon Venuše s Plutem náladu na svádění a sex. Konjunkce Luny s Neptunem zase prohloubí smysl pro mystickou magnetickou přitažlivost duší.

Aktivní pátek

V pátek 7. května bude aktivní den. Luna bude ve znamení Berana a ta přinese náladu na procházky v lese, či aktivní sport.

 

Rozporuplná sobota

 

V sobotu 8.května se opráší staré rčení – proti gustu žádný dišputát. Kvadratura Venuše s Jupiterem nese chuť provést něco zvláštního co sice udělá radost, ale něco se tomu bude muset obětovat.

 

Zvídavá neděle

 

V neděli 9. května vejde Venuše do znamení Blíženců. Přiměje nás vystoupit ze své komfortní zóny abychom ukončili svoji zvědavost, co se stane, když se otevřeme druhým lidem. Budeme schopni udržet dobré vztahy ale přitom si budeme hlídat své.

Co nás čeká začátkem května?

Hvězdy jsou ve znamení Býka. Ve vztahu dokážou ocenit láskyplné zacházení a jsou velmi přístupni k lichotkám. Můžete se na ně spolehnout, i když kvůli jejich smyslnosti nelze vyloučit občasnou nevěru. Potřebují pociťovat důvěru nejbližších a jistotu pevného zázemí. Šťastným číslem je 6. toto číslo patří optimismu a lásce.

Býci, tento týden budete tak zabráni do svých pracovních povinností, že zapomenete na odpočinek. Zakažte si práci přes čas a nezapomínejte na svůj volný čas.

Blíženci, obrátí se na vás s žádostí o radu pravděpodobně kdosi z rodiny nebo blízkého okolí. Nebude vám to dělat problém, naopak s ochotou podáte pomocnou ruku.

Raci, neplánované akce bývají vždy nejlepší. Pozvání na společenská setkání rozhodně neodmítejte. Nezadaní jedinci by se dokonce mohli s někým seznámit.

Lvi, hvězdy vám radí, abyste si se svým protějškem na sebe udělali více času.

Panny, dočkáte se vytoužené pochvaly či uznání od nadřízených či kolegů. Zvedne vám to náladu a celým týdnem budete proplouvat s pozitivním nadhledem.

Váhy, následující dny si nenecháte nikým a ničím narušit. Půjdete si tvrdě za svým a rozhodnete se vyřešit i věci, které jste oddalovali.

Štíři, buďte milejší ke svému partnerovi. Zaslouží si více pochopení, zřejmě ho něco trápí nebo má určité věci odlišný názor a bojí se ho vyslovit.

Střelci, je čas popřemýšlet o budoucnosti. Zbavte se všeho, co vám brání v rozletu. Ve vztahu se podívejte pravdě do očí, nebude to příjemné, ale nutné.

Kozorozi, v těchto dnech máte předpoklady k tomu, abyste se s každým domluvili. Můžete se těšit i na mnoho příjemných chvil ve společnosti milované osoby.

Vodnáři, potřebnou relaxaci vám přinese zkrášlování a vybavování domova. Vymalujte, nebo alespoň přestěhujte nábytek. Udělá vám to radost na duši.

Ryby, uděláte dobře, když se ve vztahu nebudete vracet ke starým záležitostem. Je načase se od nich posunout dál a také začít jinak přemýšlet. Nemá cenu trápit se minulostí.

Berani, máte dost sil na to, abyste za pomoci přátel vše úspěšně zvládli. Nebojte se riskovat. V jedné finanční záležitosti se držíte zbytečně při zdi.

Pro Kartářky světla Hel a Pet

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy pohodlně po ruce tak, jako váš telefon a rády vám odpoví.

Horoskop na duben 2024

Berani, během měsíce by vás mělo čekat velké množství změn. Záleží, jestli jim vyjdete vstříc. Býci, nezapomínejte na svoji rodinu, zaslouží si vaši pozornost. Přes ...

Ideální sport podle zvěrokruhu: Čemu by se měl věnovat Býk a co bude vyhovovat Střelci?

Není pochyb o tom, že pohyb prospívá zdraví. Pokud se k němu ale musíte nutit, možná jste ještě nenatrefili na ten, který se k vám opravdu hodí ...

Úklid v životě…

Do hloubkového úklidu (čehokoli) se mnohým z nás zpravidla ukrutně nechce. Tím spíše do náročného třídění vzpomínek, fotografií, zážitků, nezpracovaných emocí a vztahů. Odkládáme, jak jen ...

Partnerský horoskop: Lev. Která znamení se k němu nejlépe hodí?

Každé znamení zvěrokruhu má své přednosti i slabiny. A pokud chcete vydržet s někým ve vztahu, je dobré je znát. Jak miluje extrovertní, energický, kreativní, sebevědomý, ...

Proměna osudu je štěstí

Základní schéma Víte, že můj život se v určité etapě spojil s Tarotem a jeho filozofií. Od té doby se na svět dívám tímto ...

Karta týdne 25.3.-31.3. Šestka holí oslaví vaše dosavadní snažení

Střelci, máte skvělou šanci vyjít z kola fixních idejí a informace, které dostanete konečně začít používat s užitkem. Na cestách buďte opatrní, můžete trochu bloudit ...

Týdenní horoskop 25.3.-31.3. Co nese úplněk a zatmění ve Vahách?

V pondělí 25. března nastane zatmění Luny (8:01) a  úplněk ve znamení Vah. Tento úplněk bude výjimečně silný, neboť mu bude dělat společnost částečné zatmění ...

Blíží se březnový úplněk ve Vahách: Přinese první ze série zatmění a nastaví zkoušku našim vztahům

Míváte poslední dobou v noci neklidné spaní a převalujete se z boku na bok? Pokud ano, budiž vám útěchou, že v tom nejste sami. Úplněk, ...

Víkendový horoskop: Mars v Rybách a odvěký tanec života

Jaro vybízí k chystání svých svátků a pořádků a k těm nás bude nabádat Luna ve znamení pečlivé Panny. Nicméně svůdný Mars v Rybách touží po vzrušení ...

JAK SI KDYSI POMOCÍ MAGIE CHTĚLY UDRŽET ŽENY SVÉ MUŽE?

Jste zamilovaná. Silně a je to vzájemné. Na začátku s ním bylo všechno skvělé, byli jste jako hrdličky. Vypadali jste jako ukázkový milující pár. Nádhera ...
/ Články