Týdenní horoskop 29.5.-4.6. Uran v Býku odmění kreativní přístup

Slunce je ve znamení Blíženců, a tak vám může přijít vcelku samozřejmé, že budete plni nápadů, jak se bavit, rozvíjet své plány a v neposlední řadě nezapomenete ani na přátele.

Uran ve znamení Býka přeje všem lidem s otevřenou myslí a kreativním přístupem k životu.

 

Saturn v Rybách doporučuje nepodceňovat nepřátele a hledět si svých přátel. A mějte uši nastražené, ať vám neunikne, co kdo chystá.

 

V pondělí 29. 5. se vám možná nebude chtít ráno vstávat. Vinu můžete přičítat i opozici Luny s Neptunem a Luně vcházející do znamení Vah, které nastavují potřebu klidu, odstupu od shonu a žádné soutěžení o lepší výsledky.

 

V úterý 30. 5. slibuje příjemný začátek dne sextil Luny s Marsem a trigon se sluncem. Naladí vás to příjemně na práci i na úspěchy ve škole.

 

Ve středu 31. 5. si najdete čas na malý odpočinek po obědě. Přímo vás to k tomu bude vybízet. Větší potřebu odpočinku a nechuť k povinnostem přinese kvadratura Luny s Venuší.

 

Ve čtvrtek 1. 6. můžete mít pocit, že jste vstali špatnou nohou. Za neklidné sny bude moci nejspíše Luna vcházející do znamení Štíra v kvadratuře s Plutem. Počítejte tedy přes den s lehkou únavou. Naštěstí již odpoledne pomůže zklidnit atmosféru trigon Luny se Saturnem, který dostane věci pod kontrolu.

 

V pátek 2. 6. se budete těšit, až si odpočinete od práce, protože Luna v opozici s Merkurem a Uranem potřebují na chvíli vypnout mozek, uvolnit psychiku a hlavně stres.

 

Sobotní (3. 6.) trigon Venuše s Neptunem slibuje povedené společenská akce, nastolení klidu mezi rozhádanými lidmi a zejména podpoří milostné schůzky. Budete si chtít vyjít, dopřát si to nejlepší, a tak musíte počítat s větší útratou.

 

V neděli 4. 6. můžete jet na plný plyn, protože úplněk ve znamení Střelce bude motivovat k výkonu. Budete chtít všemu přijít na kloub. Pokud zatoužíte dobře vypadat, je možné, že obejdete všechny módní výprodeje. Výrazněji vadit vám může snad jen kritika od druhých lidí. Konjunkce Merkuru s Uranem může přinést zajímavá překvapení i nové informace. Některé se budou možná týkat vaší kariéry.

Úplněk ve znamení Střelce je ideálním obdobím pro stanovení si nových cílů, věštění, plánování cest, přehodnocování, studium i dosažení snů. Střelec je ohnivé znamení, jehož planetárními vládci jsou Jupiter a Neptun.

Pokud si chcete pojistit štěstí a hojnost, dejte na malý talířek špetku soli, malou skleničku s vodou, zelenou svíčku a libovolnou minci jako úlitbu. Myslete na to, co si chcete do života přitáhnout a co uchovat a případně, kam se chcete podívat a poproste o to vesmír.

 

Hvězdy jsou ve znamení Blíženců. Jejich silnými stránkami jsou inteligence a komunikativnost, mají velký rozhled, vidí souvislosti a mají schopnost porozumět složitým problémům. Jsou to velice společenští lidé.

Blíženci, tento týden se vyhněte sporům v práci, které by vás mohly mrzet a stály by vás dost sil. Za nějaký čas se ukáže, kde byla pravda.

 

Raci, možná si uděláte doma pořádek, když najdete odvahu použít proti partnerovi dostatečné argumenty. Dočkáte se pravděpodobně toho, že vám dá za pravdu.

 

Lvi, pokud se přece jen rozhodnete jít do vztahu s někým, kdo je rád středem pozornosti, musíte si uvědomit, že už se nezmění. Možná vám to jednou začne vadit.

 

Panny, odhalíte mezi vašimi kolegy někoho, kdo vám škodí, jak může. Mezi řádky poznáte jeho pravé úmysly a bude čas se od něj distancovat.

 

Váhy, úřední a obchodní záležitosti soukromého charakteru budou pro vás hlavní náplní tohoto týdne. Bude nutné je konečně dát do pořádku, aby se vše netáhlo ještě další měsíc.

 

Štíři, některá vaše očekávání jsou opravdu přemrštěná a mohou vám přinést pouze zklamání. Bude třeba uvažovat střízlivě.

 

Střelci, dostatek času byste měli věnovat někomu, koho toužíte více a lépe poznat. Pouhým dopisováním přes telefon toho druhého dobře nepoznáte. Zajděte spolu na večeři, nebo vymyslete výlet.

 

Kozorozi, máte-li vyhlédnutou nějakou věc, na kterou jste si dávali peníze stranou, je velká pravděpodobnost, že ji tento týden objevíte ve slevových akcích. S nákupem byste už neměli otálet.

 

Vodnáři, pokud už delší dobu přemýšlíte nad nějakým gastronomickým kurzem, měli byste jít do toho. Přinese vám to nečekané potěšení a možná i zjistíte, že jste dost šikovní a zruční.

 

Ryby, máte nad sebou ochrannou ruku hvězd, které sledují, jak se vám daří. Je vidět, že umíte naslouchat své intuici.

 

Berani, za každých okolností si dokážete užít den podle svých představ. Je vidět, že se umíte rychle vyrovnat se všemi problémy, a to je dobře. Leckdo by vám mohl závidět.

 

Býci, mezilidské vztahy mohou procházet změnami, které jste nečekali, ale jsou bohužel nevyhnutelné. Některé dlouhodobé vazby jsou u konce a nemá cenu je lepit zpět. S odstupem času na to budete pohlížet jinak, i když vás to dnes mrzí a bolí.

Pro Kartářky světla Hel a Pet

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy po ruce, stejně tak, jako váš telefon. Rády vám odpoví.

Víkendový horoskop: Merkur s Venuší vás rozproudí

Páteční (19. dubna) konjunkce Merkuru s Venuší přikrášlí různá setkání a obvzvlášť randění a večer pomůže s odreagováním. Merkur v retrográdu možná připomene starší záležitosti ...

Co o vás vypovídá roční období, ve kterém jste se narodili?

Osobnost a charakter člověka ovlivňuje mnoho faktorů a zdá se, že k určitým vlastnostem může přispět i roční období, ve kterém jste se narodili. Nejen ...

Je váš vztah ten pravý?

Máte novou známost a všechno se zdá fajn, ale nevíte jistě, jestli je to ten pravý ve vašem životě. Přinášíme devět osvědčených způsobů, jak to ...

Andělský horoskop od 17. 4. do 16. 5.

Berani, projevuje o vás zájem člověk, který na první pohled není váš typ. Kozorozi, měli byste více naslouchat svým blízkým... Živel země BÝK – Vaším ...

Mezi nebem a zemí: Prstýnek s kamenem lásky

Kartářka Anička nám vypráví další ze svých příběhů. Tentokráte o tom, jak se jí spnil sen i předtucha. Dnes jsem si vzpomněla na takový hodně ...

Horoskop štěstí pro Býky (21. 4. – 21. 5.)

Prožijte opravdu zajímavé období. Vlivem sextilu Venuše s Plutem se vám bude dařit ve společnosti i v lásce. Je vhodná doba položit základní kameny pro ...

Samuelčiny šamanské vzkazy na týden 15.4.-21.4.

Přírodní symboly nesou pro jednotlivá znamení tato poselství. Někdo je umí přijímat a kolem někoho pouze prolétnou. Tady jsou ta vaše:     Berani ...

Karta týdne 15.4.-21.4. je Svět. Přináší nové šance

Panny, máte šanci porazit zlo a nemoc. Štíři, vaše pozitivní vizualizace se mohou naplnit. Kozorozi, pokud se vám děje cokoliv, čísi dobrá rada vám pomůže ...

Partnerský horoskop: Štír. Která znamení se k němu nejlépe hodí?

Každé znamení zvěrokruhu má své přednosti i slabiny. A pokud chcete vydržet s někým ve vztahu, je dobré je znát. Jak miluje tajemný, vášnivý, ctižádostivý, hrdý ...

VIP Intenzivní kurz vykládání karet s kartářkou a vědmou Helen Stanku 4.5.2024

Srdečně Vás zveme na seminář Helen Stanku, který bude probíhat 4.5. 2024 od 10h do 16:30 (s hodinovou pauzou na oběd) v Nerudově ulici 33 ...