Týdenní horoskop 22.5.-28.5. Jupiter v Býku odbourá ostych

Jupiter ve znamení Býka odbourá ostych a umožní rozvážně nahlížet a hovořit o citech. Tentokrát by se to mohlo obejít bez kritizování a hodnocení.

 

Uran ve znamení Býka oživí touhu cestovat a konečně si naplánovat prázdniny. Připravte se na důležité pracovní setkání a vězte, že štěstí přeje připraveným.

 

V pondělí 22. května přeje sextil Slunce s Marsem pracovním záležitostem, plánování, cestování, nákupům a korespondenci. Slunce v Blížencích probudí touhu vydat se do neznáma.

 

V úterý 23. května zatoužíte vlivem kvadratury Marsu s Jupiterem získávat důležité informace a navazovat pracovní kontakty. Mars dodá potřebnou energii.

 

Ve středu 24. května buďte opatrní a raději více zdrženliví. Opozice Luny s Plutem, kvadratura s Jupiterem a konjunkce s Marsem na nebi vytvoří pomyslný půlkříž a vy se tak můžete nechtěně dostat do křížku s ostatními kvůli malichernostem. Změna směru diskuse k vzájemnému obviňování může přijít bleskově.

 

Ve čtvrtek 25. května nebuďte příliš nároční na vysoké pracovní výsledky. Kvadratura Luny s Merkurem často ztěžuje potřebnou koncentraci na dané úkoly.

 

V pátek 26. května připraví sextil Venuše s Uranem zajímavá citová setkání, utužování vztahů a vpuštění do nových vztahů. Připravte se, něco se bude dít.

 

V sobotu 27. května se nedivte, pokud vám Luna ve znamení Panny přivede do cesty někoho výjimečného, případně vám připraví velmi důležitý úkol, či zachytíte zprávu, která může změnit vaši dosavadní situaci. Pište si s lidmi, které máte rádi, posílejte romantické zprávy, vyjděte si někam ven. Večerní kvadratura Luny a její opozice se Saturnem dají vědět, kdy je čas zvednout kotvy a jít domů.  Únava se může dostavit dřív.

 

V neděli 28. května varuje kvadratura Slunce se Saturnem před koupí špatného zboží. Držte se raději o krok zpátky a dvakrát si rozmyslete, než se rozhodnete platit.

 

Hvězdy jsou ve znamení Blíženců. Toto vzdušné znamení je vnímavé a přizpůsobivé povahy a intelektuálního založení. Blíženci si libují ve filosofii a baví je zkoumat názory druhých. Mohou se pochlubit širokým okruhem zájmů a žijí činorodým a aktivním životem. Jejich myšlenky a pocity se pohybují závratnou rychlostí a mají vynikající komunikační schopnosti.

 

Blíženci, tento týden se vám bude dařit zvládat nejen milostné a rodinné prostředí, ale také se vám podaří znovu dát dohromady plán, jak vrátit rodině finanční stabilitu. Zachovejte si dobrou náladu a nenechte se ničím znepokojit.

 

Raci, možná se v poslední době cítíte malátní a slabí, dejte si pozor při prudkém vstávání z postele nebo ze židle. Na vině může být také krční páteř, která trpí zejména při dlouhém sezení u počítače. Měli byste také pít dostatečné množství vody a pravidelně cvičit nebo se alespoň protahovat.

 

Lvi, energii, kterou tento týden máte, vložte do řešení osobních finančních záležitostí a také do vašich osobních zájmů. Milostné vztahy naopak potřebují uvolnit a nechat běžet svým vlastním tempem.

 

Panny, v důležité věci by vám mohli pomoci kamarádi, ať už dobrou radou, nebo fyzickou pomocí. Ta vám obzvlášť přijde vhod.

 

Váhy, so se vám tento týden dařit nemusí, to jsou milostné vztahy, kde dochází ke zlomovým situacím. Nevěšte hlavu, brzy se vše vyjasní. Dařit by se mohlo všem, kteří si vsadí nebo koupí los.

 

Štíři, i když vám hvězdy radí, abyste v těchto dnech nepodlehli snadnému nátlaku v důležitých rozhodnutích, můžete se cítit nejistí. Je dobré si sepsat všechna pro a proti. Třeba se vám vyjasní.

 

Střelci, jděte svému štěstí naproti. Konečně si vás našlo a vy můžete mít svého vysněného partnera jen pro sebe. Není na co čekat.

 

Kozorozi, můžete zkusit štěstí s prodejem nevyužitých věcí na internetu či bleším trhu. Zřejmě máte doma předměty, které mají svou hodnotu a mohli byste je výhodně zpeněžit.

 

Vodnáři, neodmítejte nabídky svých přátel a připojte se k nim na zajímavý výlet nebo procházku. Zajisté se budete bavit a vyčistíte si hlavu od běžných starostí.

 

Ryby, tento týden se věnujte především mezilidským vztahům. Můžete tak upevnit svá přátelství, pracovat na partnerském vztahu nebo se více sblížit se svými sousedy. Uvidíte, že i takové aktivity jsou nutné a prospěšné.

 

Berani, musíte se zaměřit také na příjemnější stránky života, jinak se budete stále točit v kruhu práce a rodiny. To nejde dlouho a brzy budete bez energie a nálady.

 

Býci, mohli byste potkat osobu, se kterou vám bude opravdu příjemně a konečně se nadechnete do nového života. Chovejte se hlavně přirozeně.

Pro Kartářky světla Hel a Pet

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy po ruce, stejně tak, jako váš telefon. Rády vám odpoví.

Máte na zahradě jabloň? A znáte její kouzelnou moc?

Jabloň byla kdysi vnímána jako posvátný strom. Možná proto, že je považována za strom života, který se pojil s nesmrtelností,  i kosmický strom. V kořenech ...

Víkendový horoskop: Merkur s Venuší vás rozproudí

Páteční (19. dubna) konjunkce Merkuru s Venuší přikrášlí různá setkání a obvzvlášť randění a večer pomůže s odreagováním. Merkur v retrográdu možná připomene starší záležitosti ...

Co o vás vypovídá roční období, ve kterém jste se narodili?

Osobnost a charakter člověka ovlivňuje mnoho faktorů a zdá se, že k určitým vlastnostem může přispět i roční období, ve kterém jste se narodili. Nejen ...

Je váš vztah ten pravý?

Máte novou známost a všechno se zdá fajn, ale nevíte jistě, jestli je to ten pravý ve vašem životě. Přinášíme devět osvědčených způsobů, jak to ...

Andělský horoskop od 17. 4. do 16. 5.

Berani, projevuje o vás zájem člověk, který na první pohled není váš typ. Kozorozi, měli byste více naslouchat svým blízkým... Živel země BÝK – Vaším ...

Mezi nebem a zemí: Prstýnek s kamenem lásky

Kartářka Anička nám vypráví další ze svých příběhů. Tentokráte o tom, jak se jí spnil sen i předtucha. Dnes jsem si vzpomněla na takový hodně ...

Horoskop štěstí pro Býky (21. 4. – 21. 5.)

Prožijte opravdu zajímavé období. Vlivem sextilu Venuše s Plutem se vám bude dařit ve společnosti i v lásce. Je vhodná doba položit základní kameny pro ...

Samuelčiny šamanské vzkazy na týden 15.4.-21.4.

Přírodní symboly nesou pro jednotlivá znamení tato poselství. Někdo je umí přijímat a kolem někoho pouze prolétnou. Tady jsou ta vaše:     Berani ...

Karta týdne 15.4.-21.4. je Svět. Přináší nové šance

Panny, máte šanci porazit zlo a nemoc. Štíři, vaše pozitivní vizualizace se mohou naplnit. Kozorozi, pokud se vám děje cokoliv, čísi dobrá rada vám pomůže ...

Partnerský horoskop: Štír. Která znamení se k němu nejlépe hodí?

Každé znamení zvěrokruhu má své přednosti i slabiny. A pokud chcete vydržet s někým ve vztahu, je dobré je znát. Jak miluje tajemný, vášnivý, ctižádostivý, hrdý ...