Týdenní horoskop 22.11.-28.11. Poslední listopadový týden překvapí Merkur ve Střelci

Střelci, tento týden máte tolik dobrých nápadů, že stačí předložit jediný, a budete úspěšní. Váhy, neberte si na svá bedra povinnosti svého kolegy. Nadřízený to sice zpočátku nebude chápat, ale chce si stát za svým. Štíři, rádi si děláte z vážných věcí legraci. Je to určitý způsob obrany. Tyto pokusy teď ale odložte a zkuste pochopit ostatní….

Máme před sebou poslední listopadový týden ve kterém (24.11.) zavítá Merkur do přímočarého Střelce. Objeví se tak nové okolnosti, které mohou vést k naprosto odlišným závěrům než doposud. Objasní se věci, které až do teď hodně věcí komplikovali práci a kontakty s druhými lidmi.

 

 

Pondělí 22.11.

Slunce vejde do znamení Střelce a Luna do znamení Raka. Probudí to starost o druhé lidi, rodinu, přátele, či partnera. Možná budete zaskočeni malou drobnůstkou, třeba dobrou teplou večeří, nebo šálkem horké čokolády.

 

Úterý 23.11.

 

Sextil Luny s Uranem, opozice s Venuší a trigony s Marsem a Neptunem nese vzpruhu ve společném povídání a sdílení.

 

Středa 24.11.

 

Opozice Luny s Plutem podráždí nervy. Merkur ve Střelci přiměje dívat se na věci z jiného úhlu pohledu. Tím so může mnohé objasnit. Odpoledne vejde Luna do znamení Lva. Její trigony s Merkurem a Sluncem spraví náladu a dodají sílu.

 

Čtvrtek 25.11.

 

Opozice Luny se Saturnem a kvadratura s Uranem prozkouší vztahové limity. Jak pracovní, tak i soukromé. Možná se dostaví pocit, že již máte dost určitého typu chování a slovních reakcí.

 

Pátek 26.11.

 

Kvadratura Luny s Marsem a opozice s Jupiterem radí dát si odpočinek a do věcí, na kterých vám záleží se pustit jindy.

 

Sobota 27.11.

 

Luna v Panně a její kvadratura s Merkurem a Sluncem obrátí pozornost ku zdraví. Získáte touhu se sebou něco dělat. Na mušce bude nejenom vlastní fyzická kondička, ale i zdraví lidí okolo.

 

Neděle 28.11.

 

Příznivé trigony Luny s Uranem a Venuši a sextil s Marsem nese milou atmosféru celému nedělnímu odpoledni. Budete se chtít více bavit a Povedete různé zajímavé diskuse.

Co čeká jednotlivá znamení?

Od 23. listopadu budou hvězdy ve znamení Střelce. Toto ohnivé znamení představuje nespoutanost a intenzivní vitalitu. Oheň je symbolem chaosu a zmaru. Stejně jako u skutečného ohně i u nich záleží, jak se s nimi zachází. Dokážou být stejně dobří v ničení jako v tvoření. Střelci bývají velmi často choleričtí a mají problém s podřizováním se pravidlům a nařízením. Zároveň ale disponují velkou vřelostí, štědrostí a empatií.

Střelci, tento týden máte tolik dobrých nápadů, že stačí předložit jediný, a budete úspěšní. Pokud možno jednejte spíše podle intuice. Nedejte na zbrklé jednání a uvažujte rozhodněji.

Kozorozi, dejte si pozor na to, abyste se k ostatním nechovali příliš odměřeně a povýšeně. Tento týden k tomu rozhodně svádí.

Vodnáři, nervozita může dostoupit vrcholu, je třeba na to myslet, a dopřát si spíše odpočinkové aktivity. Třeba procházku přírodou či relaxační masáž.

Ryby, zaměřte se především na své zdraví. A to jak psychické, tak fyzické. Myslete především na sebe a svoji duševní pohodu. Vše ostatní teď počká.

Berani, nálada ve společnosti je třaskavá a tyto dny tomu rozhodně nepřispějí v dobrém. Dejte si pozor na to, kam a s kým se vydáte. Také kroťte své slovní projevy, protože jsou lidé, kteří se do velkých konfrontací pustí beze strachu.

Býci, jestliže se necháte strhnout k otevřenému rozhovoru s partnerem, můžete mít občas pocit, že se vše ubírá špatným směrem. Pamatujte na to, že vše musí mít svou úroveň. Pokud nezvládnete emoce a budete vulgární, vyjdete z toho špatně.

Blíženci, v práci se blýsknete svou pracovitostí, ale i zručností. Jste na dobré cestě upevnit si své postavení mezi kolegy, a ještě se posunout výš. Tak se nenechte rozhodit negativními energiemi, které ovládají skoro všechny kolem vás.

Raci, jako by vám nestačila pozornost jednoho člověka. Pro zadané to ale může být naprosto fatální riskování vztahu.

Lvi, jakmile se vám někdo svěří s trápením, jste mu hned nápomocní. Potřebuje pozornost a dobrou radu. Oboje mu můžete bez problému a rádi poskytnout. Brzy se vám tato ochota vrátí.

Panny, zanedbáváním pracovních povinností nikam nedojdete. Máte sice chutě se vším praštit, ale to není žádné řešení. Pokud vás vaše práce již nenaplňuje, budete se s tím muset srovnat jinak.

Váhy, neberte si na svá bedra povinnosti svého kolegy. Nadřízený to sice zpočátku nebude chápat, ale chce si stát za svým.

Štíři, rádi si děláte z vážných věcí legraci. Je to určitý způsob obrany. Tyto pokusy teď ale odložte a zkuste pochopit ostatní. Nebudete svému okolí připadat lehkovážní a nezodpovědní.

 

 

Pro Kartářky světla Hel a Pet

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy pohotově po ruce tak, jako váš telefon a rády vám odpoví.

Víkendový horoskop od 29.3. Merkur v Beranu se nebojí a jde na věc zpříma

Na Velikonoce se nudit nebudete. Luna ve Střelci vyladí k flirtování, škádlení a žertům, avšak Merkur v Beranu si servítky brát nebude. Někdy je konfrontace ...

Velikonoce šestkrát jinak. Jak se slaví svátky jara ve světě

Věděli jste, že v Norsku nesmí na Velikonoce chybět správná detektivka, ve Spojených státech se pořádá hon na vejce a ve Španělsku se i bubnuje? ...

Horoskop na duben 2024

Berani, během měsíce by vás mělo čekat velké množství změn. Záleží, jestli jim vyjdete vstříc. Býci, nezapomínejte na svoji rodinu, zaslouží si vaši pozornost. Přes ...

Ideální sport podle zvěrokruhu: Čemu by se měl věnovat Býk a co bude vyhovovat Střelci?

Není pochyb o tom, že pohyb prospívá zdraví. Pokud se k němu ale musíte nutit, možná jste ještě nenatrefili na ten, který se k vám opravdu hodí ...

Úklid v životě…

Do hloubkového úklidu (čehokoli) se mnohým z nás zpravidla ukrutně nechce. Tím spíše do náročného třídění vzpomínek, fotografií, zážitků, nezpracovaných emocí a vztahů. Odkládáme, jak jen ...

Partnerský horoskop: Lev. Která znamení se k němu nejlépe hodí?

Každé znamení zvěrokruhu má své přednosti i slabiny. A pokud chcete vydržet s někým ve vztahu, je dobré je znát. Jak miluje extrovertní, energický, kreativní, sebevědomý, ...

Proměna osudu je štěstí

Základní schéma Víte, že můj život se v určité etapě spojil s Tarotem a jeho filozofií. Od té doby se na svět dívám tímto ...

Karta týdne 25.3.-31.3. Šestka holí oslaví vaše dosavadní snažení

Střelci, máte skvělou šanci vyjít z kola fixních idejí a informace, které dostanete konečně začít používat s užitkem. Na cestách buďte opatrní, můžete trochu bloudit ...

Týdenní horoskop 25.3.-31.3. Co nese úplněk a zatmění ve Vahách?

V pondělí 25. března nastane zatmění Luny (8:01) a  úplněk ve znamení Vah. Tento úplněk bude výjimečně silný, neboť mu bude dělat společnost částečné zatmění ...

Blíží se březnový úplněk ve Vahách: Přinese první ze série zatmění a nastaví zkoušku našim vztahům

Míváte poslední dobou v noci neklidné spaní a převalujete se z boku na bok? Pokud ano, budiž vám útěchou, že v tom nejste sami. Úplněk, ...