Týdenní horoskop 12.4.-18.4. Někdo bouchne jako papiňák a jiný se odhodlá konečně osvobodit. Víme kdo!

V pondělí 12.4. vstoupí novoluní do znamení Berana. Tento den budou nejcitlivějším orgánem játra. Potíže se mohou projevit únavou a nevolností. Játra můžete posilnit hořkými látkami, např. čajem z kořene pampelišky.

Novoluní ve znamení Berana má dvě strany. Jedna je skvělá a motivující k práci a rozvoji a příznivé sextily Luny s Marsem a Jupiterem a konjunkce s Venuši dodají kuráž. Můžeme udělat velký krok dopředu a překonat strach ze změn. Také se však mohou probudit nepříjemné emoce a nálady. Kvadratura Venuše a Luny s Plutem vytáhnou na povrch ty pocity, kterých jsme si ani nepřipouštěli anebo které jsme vytěsnily. Pravda o našich některých vztazích i přátelstvích nemusí být milá.

O novoluní se můžete zbavit vlivů, které vás již delší dobu hnětou.

Když máte pocit, že vás někdo očaroval Má silné očistné účinky a dokáže zvrátit milostné kouzlo. Usušený vratič dejte do vykuřovací misky a v dobře větraném prostranství očaďte něco, co zastupuje vašeho partnera. Třeba fotku, nebo pramínek vlasů. Druhá varianta je, že mu připravíte lázeň, do které přimícháte odvar z vratiče. Máte pocit, že někdo očaroval vás? Totéž aplikujte na sebe.  Chcete na někoho zapomenout? Lžičku květů vratiče zalijte ve sklenici vodou a nechejte přes noc odstát. Při východu slunce si tou vodou opláchněte obličej, krk, prsa a okolí srdce. Zbytek nálevu přeceďte a totéž zopakujte při západu slunce. Budete udiveni, jakou moc mohou bylinky mít. Stejně vám pomůže i bodlák. Pamatujte si však, že po takové koupeli se neotíráte ručníkem, ale necháte se oschnout.

 

V úterý 13. dubna může přetéct poslední pomyslná kapka. Tou poslední kapkou bude konjunkce Luny s Uranem a Kvadratura se Saturnem. Budou vás vytáčet lidi okolo a stačí málo a bouchnete, jak Papinův hrnec. Můžete natrefit na nepříjemnost na úřadě anebo ve frontě v obchodu. Ostrý výbuch, ale může působit jako očistná lázeň. Neberte to jako řeckou tragédii, ale spíše jako první jarní bouři. Sice zahřmí, ale nic z toho nebude.

 

Ve středu 14. dubna, po měsíci v nepříliš přejícím Beranu, vejde Venuše konečně do svého hájenství ve znamení Býka. Společností bude tvořit příznivý a motivující sextil Slunce s Marsem, a tak bude vcelku milý a tvůrčí den. Pocity se uklidní a reakce budou více přiměřeně.

 

Ve čtvrtek 15. dubna bude skvělý den pro to, vzít si předsevzetí v oblasti učení a komunikace. Luna v Blížencích a sextil Slunce s Jupiterem vyostří naše smysly, pečlivost a precizní analýzu. I komplikované věci tento den půjdou skvěle. Ulehčí to změnám v práci a můžete také začít pracovat na věcech, které budou v budoucnu generovat peníze, či prémie.

 

V pátek 16. dubna si naše tělo a psychika řekne dost. Slunce s Plotem vnese napětí, na které budeme reagovat prudčeji a můžeme být agresivní. Bude dobré se raději vyhnout ožehavým tématům a hádkám.

 

V sobotu 17. dubna přinese kvadratura Luny s Neptunem chuť k odpočinku. Nicméně o klidné sobotě nebude ani řeč. Mobilizace přijde na všech úrovních. Také intelektuální i fyzické. Trigon Marsu a sextil Merkura s Jupiterem a celá série aspektů Luny s Merkurem, Jupiterem, Marsem a Sluncem říká, že je škoda dne na vysedávání doma. Večer může být trošičku ostřejší. Na tom se podepíše kvadratura Merkuru a s Plutem, která dokáže na plné obrátky proměnit neutrální rozhovor v ostrý konflikt názorů.

 

Neděle 18. dubna nás za celý týden odmění milými aspekty. Příznivé sextily Luny s Venuši a Uranem konečně dovolí vypnout a ničím se nenervovat.

Hvězdy jsou ve znamení Berana, toto ohnivé znamení překypuje životní energií. V pracovní oblasti mají rádi výzvy. Na průměrných zaměstnaneckých pozicích dlouho nevydrží. Často se pouštějí do podnikání, kdy je žene touha něčeho dosáhnout.

Berani, tento týden uděláte rozhodující krok správným směrem. Konečně se vyřeší to, co vás trápilo. Buďte velkorysí, vše se vám vrátí, až přijde ten správný čas.

Býci, jakákoliv vaše snaha bude korunována úspěchem. Jde o to, že jste konečně dokázali prosadit ve společnosti své vlastní nápady,

Blíženci, sedněte si k domácímu účetnictví a poctivě se proberte složenkami. Určitě zjistíte, že jisté uspořené finance mohou být daleko větší.

Raci, pomoc možná budou potřebovat vaši kolegové s naléhavou záležitostí. Své kroky pečlivě zvažte a raději vše dvakrát kontrolujte.

Lvi, kolem vás se mohou nyní pohybovat velmi zajímavé kontakty a osoby, ke kterým byste mohli mít blízko. Ovšem vše musí zůstat na přátelské bázi.

Panny, potřebovat budete podporu svých blízkých, především partnera. Udělejte si čas na otevřený rozhovor o rodinných potížích.

Váhy, požívejte ve svém jídelníčku více koření a čerstvých bylinek. Má to příznivý vliv na posílení vaší imunity. Konečně se vám podaří osvobodit z něčeho, co vás svazuje a nepřináší užitek.

Štíři, utužit vztah lze různými způsoby. I vy, zkušení milenci, jistě najdete způsob, jak svůj protějšek potěšit.

Střelci, potěšení budou ti, kteří mají momentálně novou známost. Jste stejného ražení, takže na cokoliv myslí jeden, myslí i druhý. Proto si můžete dovolit ty nejbláznivější aktivity a plány.

Kozorozi, nepouštějte se do konfliktních řešení pracovních úkolů. Akorát byste si přivodili starosti. Řešení přijde časem.

Vodnáři, vše, co nestihnete vyřešit v pracovní době, vás bude trápit ve volném čase. Tak se snažte si povinnosti dodělat včas, abyste si resty nenesli domů nebo na ně nemuseli myslet.

Ryby, dejte pozor na svá velká očekávání. S novými lidmi se seznamujte, ale buďte obezřetní, když jim budete svěřovat osobní věci.

Pro Kartářky světla Hel a Pet

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy pohodlně po ruce tak, jako váš telefon a rády vám odpoví.

Horoskop štěstí pro Býky (21. 4. – 21. 5.)

Prožijte opravdu zajímavé období. Vlivem sextilu Venuše s Plutem se vám bude dařit ve společnosti i v lásce. Je vhodná doba položit základní kameny pro ...

Samuelčiny šamanské vzkazy na týden 15.4.-21.4.

Přírodní symboly nesou pro jednotlivá znamení tato poselství. Někdo je umí přijímat a kolem někoho pouze prolétnou. Tady jsou ta vaše:     Berani ...

Karta týdne 15.4.-21.4. je Svět. Přináší nové šance

Panny, máte šanci porazit zlo a nemoc. Štíři, vaše pozitivní vizualizace se mohou naplnit. Kozorozi, pokud se vám děje cokoliv, čísi dobrá rada vám pomůže ...

Partnerský horoskop: Štír. Která znamení se k němu nejlépe hodí?

Každé znamení zvěrokruhu má své přednosti i slabiny. A pokud chcete vydržet s někým ve vztahu, je dobré je znát. Jak miluje tajemný, vášnivý, ctižádostivý, hrdý ...

VIP Intenzivní kurz vykládání karet s kartářkou a vědmou Helen Stanku 4.5.2024

Srdečně Vás zveme na seminář Helen Stanku, který bude probíhat 4.5. 2024 od 10h do 16:30 (s hodinovou pauzou na oběd) v Nerudově ulici 33 ...

Týdenní horoskop 15.4.-21.4. Slunce v Býku vás popostrčí

Uran ve znamení Býka vám dodá větší rozhodnost a vůli překonat různé nástrahy a vykonat vše pro vaši spokojenost. Pondělí 15. dubna přinese krásný den ...

Nejpřekvapivější dvojice znamení zvěrokruhu: S kým vám to může kupodivu klapat?

Pokud trochu znáte astrologii, jistě víte, že pokud jde o lásku a partnerství, některá znamení zvěrokruhu se k sobě hodí lépe než jiná. A nejspíš i ...

Víkendový horoskop: Luna v Blížencích si nenechá nic ujít

V pátek 12. dubna nese prima nápady konjunkce Slunce s Merkurem.  Luna v Blížencích vás požene mezi lidi. Povedete zajímavé debaty, okořeníte své záliby o ...

Poselství včel

Už se opět bzučivě míhají vzduchem. Včely, včelky, včeličky… Jak je krásné vidět tyto malé tvorečky neúnavně létat z květu na květ. Člověk má po ...

Víte, jaký význam pro vás má, když na nebi zahlédnete mráček ve tvaru anděla, prstenu, či knihy?

Ležíte v trávě, na pláži, cestujete a pozorujete oblaka, jejich bílo-modře rozmanité tvary mráčků. Vědět tak, co vám asi mohou jejich prostřednictvím bohové sdělovat? Spojením ...