Týdenní horoskop 12.-18.7. Venuše ve Lvu, Trigon Slunce s Neptunem, Luna ve Štíru; budeme se duchovně rozvíjet, milovat i hádat!

Venuše ve Lvu (do 16.7.) podpoří žhavé letní lásky a trigon Slunce s Neptunem (13.-17.7) dává šanci na klid. Také se podaří vyřídit většinu věcí, jako po drátkách a při letních západech slunce nabrat romantickou, konejšivou, klidnou náladu. Lidé se více ponoří do duchovního rozvoje a budou chtít proniknout do mystických tajemství a dotknout se něčeho, co je přesahuje. V neděli hned přijde zkouška, jak moc dokážou být ve svém středu a nad věcí.

 

 

Pondělí 12. července

  1. 7. přejde Merkur do znamení Raka. S přibývajícím dnem přijde příliv optimistické pozitivní energie a intelektuální regenerace. Mobilizující vliv trigonu Merkura s Jupiterem vnese lehkost, radost a nadhled. Konjunkce Luny s Marsem může hnát k někdy nepotřebné realizaci. Vlivem Merkura v Raku se také mohou řešit starší rodinné záležitosti, na něž je potřeba nahlédnout ještě jednou z jiného zorného pole a vyjasnit dlouho zaťatá nedorozumění. Asi nás nepřekvapí, že nás budou více zajímat děti a strávíme s nimi více času. Nejedna rodina se také rozroste.

 

Úterý 13. července

Dnes vejde Luna do znamení Panny, a i když jsou prázdniny a tudíž je sklon přistupovat ke všemu lehčeji, dnes nás to svede k větším starostem o zdraví či dietu.

 

Středa 14. července

 

Klidnější den vnese příjemný trigon Luny s Uranem. Bude se více dařit dát do pořádku úřední věci a také vyřídit všechny důležitější rozhovory. Příjemné setkávání se známými, či telefonát s kamarádkou jen tak, zpestří den.

 

Čtvrtek 15. července

 

Klidem se bude snažit zásobovat vliv trigonu Slunce se Saturnem a Luna vcházející do znamení empatických Vah. To, co nám obvykle zaručeně zvedalo tlak a stres, budeme brát, jako že je nám to jedno, a budeme si od toho držet distanc. Ideální den pro klidnou procházku ve voňavém lese, či houbaření.

 

Pátek 16. července

 

Je šance, že při výjezdu na výlet, či dovolenou zůstanou životní problémy, stres a strachy doma. Trigon Luny se Saturnem pomůže před odjezdem zařídit všechno, aniž bychom se oddávali nutkavému pocitu, že jsme na něco zapomněli nebo něco nedodělali.

 

Sobota 17. července

Sobotní zábavu může přerušit několik chvilek napětí. Luna v kvadratuře se Sluncem a Plutem ve znamení Štíra mohou lehce zmrazit humor.

 

Neděle 18. července

Pozor, pozor! Tento den je z celých prázdnin jeden z nejrizikovějších na všechny možné hádky a ostré výměny názorů. Bude to mít na svědomí výjimečně nepříznivá hvězdná souhra. Opozice Slunce s Plutem, Kvadratura Luny ve Štíru se Saturnem a opozice s Uranem činí tento den třaskavinou neklidných momentů. Často se tak bude dít na dovolených, kdy se má odpočívat a zdánlivě nic neřešit. To je tak trochu pastička, protože volný čas dovolí vytáhnout na povrch vše, co kde dře. Nejeden psycholog vám potvrdí, že volné dny dovolených nahrávají často různým konfliktům.

 

Co nás čeká v druhé polovině července?

Hvězdy jsou stále ve znamení Raka. Vytrvalost a stálost, to je jejich hlavním znakem. Jsou také starostliví a umějí zastupovat druhé, proto jsou pro ně vhodná povolání, v kterých tyto své vlastnosti využijí. Mají též vynikající cit pro chutě, jsou dobrými kuchaři, také vnímají dobře hudbu a grafiku, v tomto směru se ve velkém uplatňují. Pokud se do něčeho pustí, tak pokračují tak dlouho, dokud to nedodělají. Proto bývají úspěšnými šéfy a řediteli s více zaměstnanci.

Raci, tento týden máte energie opravdu na rozdávání a jste jako perpetuum mobile. Některé kolem vás může ale vaše neposednost rozčilovat, a tak mají k vašemu chování připomínky.

Lvi, nebojte se ve svém životě udělat radikální změny. Hlavně tehdy, máte-li nějaké zlozvyky a vyloženě špatné návyky.

Panny, snažte se lépe poznat člověka, se kterým se v poslední době vídáte. Je možné, že máte trošku zkreslené představy a růžové brýle.

Váhy, vaší chybou, i když ne z vlastního přičinění, je to, že jste idealisté. Máte vše zjednodušené a všechny možné překážky si nepřipouštíte. Pak snadno dochází k tomu, že jste zklamaní a frustrovaní. Když budete na vše pohlížet rozumněji, bude vám lépe.

Štíři, není na škodu si jen tak popovídat s někým z příbuzných, které jste dlouho neviděli. Nakonec to může být přínosný rozhovor pro všechny.

Střelci, vyhýbejte se tomu, abyste se nechali strhnout emocemi. Zbytečně byste se dostali do trapných situací, ze kterých je dost nesnadné se vykroutit bez újmy.

Kozorozi, každý má své slabší dny a vás to zastihlo právě v tyto dny. I když máte chuť a sílu to změnit, je vám dáno krizí projít a poučit se z ní. Jedná se hlavně o mezilidské vztahy, které projdou opravdovou zkouškou.

Vodnáři, co kdybyste si také konečně udělali čas jen sami na sebe a svého partnera? Buďte více sobečtí a dopřejte si soukromí.

Ryby, Neptun vám kryje záda. Před pocitem, že vám všechno padá na hlavu vás bude chránit romanticky zamilovaná nálada.

Berani, odložte stranou vše, co vás rozčiluje, ale netýká se to přímo vaší rodiny. S někým z příbuzných bude třeba přerušit kontakt.

Býci, v obtížnějších situacích, kdy se hůře spoří každá koruna, funguje osvědčená obálková metoda. Začněte si odkládat do obálky nějaký malý obnos a pokuste se ho neutratit. Uvidíte, že se vám za čas ušetřené peníze mohou velmi hodit.

Blíženci, sršíte energií, a je to na vás vidět široko daleko. Díky tomu se k vám stahují přátelé, kamarádi, ale i noví lidé.

Pro Kartářky světla Pet a  Hel

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Rády vám odpoví.

Horoskop na duben 2024

Berani, během měsíce by vás mělo čekat velké množství změn. Záleží, jestli jim vyjdete vstříc. Býci, nezapomínejte na svoji rodinu, zaslouží si vaši pozornost. Přes ...

Ideální sport podle zvěrokruhu: Čemu by se měl věnovat Býk a co bude vyhovovat Střelci?

Není pochyb o tom, že pohyb prospívá zdraví. Pokud se k němu ale musíte nutit, možná jste ještě nenatrefili na ten, který se k vám opravdu hodí ...

Úklid v životě…

Do hloubkového úklidu (čehokoli) se mnohým z nás zpravidla ukrutně nechce. Tím spíše do náročného třídění vzpomínek, fotografií, zážitků, nezpracovaných emocí a vztahů. Odkládáme, jak jen ...

Partnerský horoskop: Lev. Která znamení se k němu nejlépe hodí?

Každé znamení zvěrokruhu má své přednosti i slabiny. A pokud chcete vydržet s někým ve vztahu, je dobré je znát. Jak miluje extrovertní, energický, kreativní, sebevědomý, ...

Proměna osudu je štěstí

Základní schéma Víte, že můj život se v určité etapě spojil s Tarotem a jeho filozofií. Od té doby se na svět dívám tímto ...

Karta týdne 25.3.-31.3. Šestka holí oslaví vaše dosavadní snažení

Střelci, máte skvělou šanci vyjít z kola fixních idejí a informace, které dostanete konečně začít používat s užitkem. Na cestách buďte opatrní, můžete trochu bloudit ...

Týdenní horoskop 25.3.-31.3. Co nese úplněk a zatmění ve Vahách?

V pondělí 25. března nastane zatmění Luny (8:01) a  úplněk ve znamení Vah. Tento úplněk bude výjimečně silný, neboť mu bude dělat společnost částečné zatmění ...

Blíží se březnový úplněk ve Vahách: Přinese první ze série zatmění a nastaví zkoušku našim vztahům

Míváte poslední dobou v noci neklidné spaní a převalujete se z boku na bok? Pokud ano, budiž vám útěchou, že v tom nejste sami. Úplněk, ...

Víkendový horoskop: Mars v Rybách a odvěký tanec života

Jaro vybízí k chystání svých svátků a pořádků a k těm nás bude nabádat Luna ve znamení pečlivé Panny. Nicméně svůdný Mars v Rybách touží po vzrušení ...

JAK SI KDYSI POMOCÍ MAGIE CHTĚLY UDRŽET ŽENY SVÉ MUŽE?

Jste zamilovaná. Silně a je to vzájemné. Na začátku s ním bylo všechno skvělé, byli jste jako hrdličky. Vypadali jste jako ukázkový milující pár. Nádhera ...
/ Články