Týdenní horoskop 11.1. – 17.1. Komu někdo zamotá hlavu a kdo přijde na to, že zima lásku nezmrazí?

V pondělí 11. ledna vejde odpoledne Luna do znamení Kozoroha přiměje nás podívat se i na věci, které si táhneme ještě z loňského roku. Příjemné překvapení nám může nést Trigon Luny s Marsem a konjunkce Luny s Venuši. Naše myšlenky budou ostré jako břitva. Přijde inspirace a náš intelekt podrží konjunkce Merkura s Jupiterem. Tento den se vyplatí věci řešit.

 

Tyto dny se dá dělat rituál s voskovou svící.

Je velmi jednoduchý a přesto funkční. Můžete jej vykonat libovolném místě a v kterýkoliv čas. Potřebujete pouze voskovou svíci a olej z jehličnanů. Z borovice, smrku, modřínu, ale může být i z jalovce. Také můžete koupit svíce s těmito vůněmi. Každý den po sedm následujících dnů v tu samou hodinu zapalte na 15 minut svíci. Řekněte nahlas, nebo v myšlenkách tuto invokaci: Pojím se s Matkou Zemí. Jsem s ní v jednotě. Ona mě chrání před vším zlým a ničemností. Stává se, děje se. Teď!

 

Tento den býval tradičně vhodný pro věštění budoucnosti. Také se jedlo tyto dny maso pro sílu.

 

 

V úterý 12. ledna nás téměř neopustí dobrá nálada.  O to se postarají příznivé aspekty Luny. Nicméně pod vlivem kvadratury Merkura s Uranem si dávejte mi pozor na své vyhodnocování zpráv. Hrozí špatný a možná nedorozumění.

 

Ve středu 13. ledna bude novoluní ve znamení Kozoroha. Během novoluní se vyplatí popřemýšlet nad různými osobními předsevzetími. To je asi tak vše. Ostatní věci nepůjdou ideálně. Tento den není vhodné investovat. Konjunkce Luny v novoluní s Plutem a Saturnem v kvadratuře s Marsem a Saturnem nevěští velkých úspěchů. Tento den by bylo dobré se vyhnout strategickému rozhodování zejména o dlouhodobých výdajích. Dnes bude nejvíce ohrožen močový měchýř. Dobře vám udělá čaj z echinacei.

 

 

Čtvrtek 14. ledna dává šanci na několik milých okamžiků. Příznivé vlivy trigon u Venuše s Uranem a konjunkce Luny s Jupiterem a Merkurem poopraví naše vztahy s okolím. Pozor na konjunkci Slunce s Plutem. Pluto může poněkud šálit v pocitu vlastní síly a opravdové realitě.

 

Pátek 15. ledna zakončíme pracovní týden v dobré náladě ale také s velkou potřebou odpočinku.

 

Tento den je nejlepší celého roku pro koupi anebo výrobu ochranného talismanu z kamenů. Můžete si třeba nakreslit na oblázek nějakou vhodnou runu, nebo si obstarat Jantar, který vás zahřeje teplou sluneční energií. Tento den byl také dobrý pro početí dítěte.

 

V sobotu 16. ledna nesou milou náladu sexstily Luny s Marsem, Uranem a Venuší. Zima nezmrazí naše city a třeba vyjde rande.

 

V neděli 17. ledna nese konjunkce Luny s Neptunem smutnou zimní nostalgii. Kvadratura Jupitera s Uranem nesou strach o budoucnost. Někdy je potřeba si dovolit dobré smutné emoce ventilovat.

 

Hvězdy jsou stále ve znamení Kozoroha. Kozoroh bývá ve společnosti trochu plachý a většinou se drží spíš v pozadí, ale na druhou stranu je rád, když může své okolí pobavit. Za svými názory si dokáže stát a nemění je. Šťastným dnem pro Kozorohy je sobota, kdy mají většinou čas na uspořádání myšlenek a vyhodnocení uplynulého týdne.

Kozorozi, tento týden vše nasvědčuje tomu, že díky své mazanosti získáte něco na úkor druhých. Povzbudí vás to k dalším ambiciózním plánům.

Vodnáři, dávejte si pozor, co říkáte o svých kolezích. Šatně pochopené informace by vám mohly zkomplikovat život.

Ryby, přítel vás požádá o radu a odhalí své soukromí. Zjistíte však, že poslouchat problémy druhých vás psychicky hodně vysílí.

Berani, v těchto dnes vás čeká zásadní rozhodnutí. Je důležité, abyste se rozhodli správně. Pořádně si vše rozmyslete.

Býci, problémy se kupí. Z nejhoršího vás dostane někdo, s kým jste již nepočítali. Tím získáte i příliv nové energie, která vám pomůže se s potížemi lépe poprat.

Blíženci, když si předem všechno zorganizujete, ušetříte spoustu času a energie. Přestože míváte problém dotahovat věci do konce, teď se vám to dařit bude.

Raci, vedoucí pozice je na dosah. Respekt podřízených si však budete muset teprve získat. Možná to bude trvat delší dobu. Hodně záleží na vaší ochotě komunikovat.

Lvi, uděláte rozhodující krok správným směrem. Konečně se vyřeší to, co vás trápilo. Buďte velkorysí, vše se vám vrátí, až přijde ten správný čas.

Panny, určitá povinnost, která je před vámi, a na kterou se vůbec netěšíte, vás překvapí. Vše vyjde, a navíc poznáte skvělé lidi a získáte zážitky, na které budete rádi vzpomínat.

Váhy, budete si muset zvyknout, že musíte více zabojovat a obhájit svoje jednání či práci. Máte kolem sebe dost závistivců, kteří čekají, až uděláte chybu.

Štíři, v zaměstnání jste oblíbení díky tomu, že je na vás spolehnutí a nemáte sklony strhávat na sebe zbytečnou pozornost. Zkuste to takhle také v soukromém životě.

Střelci, objeví se někdo, kdo vám citově zamotá hlavu. Z jeho strany možná půjde pouze o flirt. Dejte si pozor, abyste nebyli zklamaní.

Pro Kartářky světla  Pet a Hel

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy pohodlně po ruce tak, jako váš telefon a rády vám odpoví.

Magická jarní rovnodennost: Den, kdy se vám mohou splnit všechna přání

Rovnodennost každý rok označuje příchod jara nebo podzimu. Ta, která nás čeká už ve středu 20. března, je zároveň počátkem nového astrologického roku a přinese ...

Myslíte si, že je to opravdu láska?

Když není láska, všechno je studené. (Osho) Říkáme, že někoho milujeme (přijímáme tok energie z jeho srdce a ztotožňujeme to s emocí) a myslíme si ...

Karta týdne 18.3.-24.3. Král disků

Král disků přitahuje peníze, hojnost, nebo alespoň nápady, jak si tu hojnost zajistit. Možná jste na začátku plodného nápadu, ale budete pro to něco muset ...

Týdenní horoskop 18.3.-24.3. Co nese Slunce v Beranu?

V pondělí 18. března přinesou nečekaně příjemné ráno příznivé trigony Luny s Venuší a Saturnem a pomohou dívat se na svět z té lepší strany. Odpoledne ...

Andělský horoskop od 17. 3. do 16. 4.

Býci, někdo pro vás bude mít velké pochopení a to i přesto, že děláte více přešlapů než obvykle. Kozorozi, nedělejte na nikoho velká ramena, ostatně ...

Magické rituály: Šťastné bankovky

Už jste někdy slyšeli o bankovkách, které přitahují hojnost? Pozorně sledujte sériová čísla bankovek, které vám šustí v rukách. Energie některých z nich vám mohou ...

Víkendový horoskop od 15.3. Slunce s Neptunem vám ukážou svět v jiných obrazech

Z všednodennosti vás vymaní Slunce v konjunkci s Neptunem v Rybách. Váš vnitřní svět bude plný různých zajímavých vizí a nevšedních nápadů.  Štěstí vám nesou ...

Je moudré přátelit se s bývalým?

Rozešli jste se, ale on by rád zůstal kamarád. A vy v sobě nemáte jasno a nevíte, jestli ho vůbec chcete ještě někdy vidět. Kdybyste ...

Symboly lásky. Víte, které jsou ty nejznámější?

Lásku si nejčastěji spojujeme se srdcem a červenou barvou. Existují ale i další symboly spojené s tímto krásným citem. Kolik jich znáte? Barvou vášnivé lásky je ...

Magické rituály: Kouzelná zahrada

Dobrá zpráva je, že žádnou zahradu vlastně ani nepotřebujete. Kouzlit můžete s rostlinami, které máte za okny a na balkonech. Málokdo pozná, že je tám ...
/ Články, lidová magie