Týdenní horoskop 10.6.-16.6. Uran v Býku podpoří smělé plány

Jupiter ve znamení Blíženců tento týden ulehčí zařizování zdlouhavých věcí a vyzývá ke spolupráci. Je to také ideální čas pro začátek zdravějšího stravování a diet.

Saturn v Rybách nám může udělat změny v zaběhnutém denním rytmu. Vyplatí se dopřát si malé změny a využít nadcházející příležitosti. Bylo by dobré vyhnout se větším rozhodnutím kolem stálého majetku.

Uran v Býku urychlí realizaci smělých plánů. Půjde nám obchodování a využijeme obchodní příležitosti.

V pondělí 10. června si zapište sny. Opozice Luny s Plutem přináší zvláštní poselství z hloubi snových obrazů. Pokud máte nějaký dobrý nápad, je vhodný čas ho realizovat. Luna v sextilu s Jupiterem přinese štěstí lidem, kteří se nebojí nových výzev a umí prodat své nápady.

V úterý 11. června budeme mít možnost překonat sami sebe. Kvadratura Marsu s Plutem ukazuje na konfrontační energii. Můžeme bojovat za své názory, přesvědčení, pozice, či jiné věci, na kterých záleží. Možná to bude zpočátku nepříjemné, ale výsledky budou stát zato. Konstelace přeje trpělivé píli a učení během celého týdne. Zaměříme se na to podstatné.

Ve středu 12. června vejde Luna do znamení pečlivé Panny. Vládcem tohoto znamení je Merkur, který bude v kvadratuře se Saturnem a Luna s Jupiterem. Přinesou potřebu dotáhnout hodně věcí do konce. Bude dobré dát emoce stranou a zaměřit se na výsledky.

Ve čtvrtek 13. června budete plní nových informací a dojmů, o které se postará Slunce a Merkur v Blížencích. Večerní opozice Luny se Saturnem nedá mnohým spát.

Konjunkce Slunce s Merkurem podpoří naše plány

V pátek 14. června pomůže nejenom v učení a zkouškách, ale také hodně věcí zařídit konjunkce Slunce s Merkurem a Luna vcházející do znamení Vah. Konjunkce Slunce s Merkurem v Blížencích také podporuje cestování, dlouhé procházky, rodinná setkání a plánování na prázdniny.

V sobotu 15. června se o příjemnou náladu a optimismus postará trigon Luny s Jupiterem. Budeme mít chuť učit se nové věci a užívat života.

V neděli 16. června se můžeme těšit na klidný den bez větších astrologických událostí.

Hvězdy jsou ve znamení Blíženců. Toto vzdušné znamení je vnímavé a přizpůsobivé povahy.

Blíženci si libují ve filosofii a baví je zkoumat názory jiných lidí. Mohou se pochlubit širokým okruhem zájmů a žijí činorodým a aktivním životem.

Blíženci, tento týden se nebojte prosadit si více své názory. Překážky, které přijdou, půjdou překonat. Chcete-li něco změnit, nastal pravý čas.

Raci, doma by se mohla strhnout vášnivá debata, která ale nemusí mít dobrý konec. Dejte si pozor na témata, která budete otvírat. Především politiku byste si měli odpustit.

Lvi, dlouhodobé vztahy budou podrobeny zkoušce. Budete vyžadovat pozornost od svého partnera. To se nemusí potkat s pochopením.

Panny, můžete procházet složitějším období, které se odrazí na vašem psychickém rozpoložení. Dejte si pozor na stres.

Váhy, poznáte lidi, se kterými si dobře porozumíte v důležitých oblastech života. S těmi jste schopní diskutovat. V práci vám zatím vše přeje a nestojí vám v cestě žádná překážka.

Štíři, jestliže se nechcete svěřit svým blízkým doma s problémy, které vás trápí, sdělte je svému příteli. Potřebujete se z nich vypovídat. Uleví se vám a možná najedete i řešení.

Střelci, nervová soustava může dostat zabrat. Proto odpočívejte, dělejte věci, které máte rádi, které vás nabijí energií a posunou dál. Nerozčilujte se a snažte se zůstat pozitivně naladěni.

Kozorozi, ve vztahu dostanete zřejmě velkou lekci. Až dosud jste byli přesvědčeni o své pravdě, ale ta je bohužel někde jinde. Váš protějšek vám to sice sdělí opatrně a jemně, ale nebude to nic platné.

Vodnáři, tento týden o všem hodně přemýšlejte a zapomeňte na emoce. Nejednejte ukvapeně, volte humorné a mírné formy vyjadřování.

Ryby, vyvarujte se arogance, buďte trpěliví a dostane se vám odměny. Snažte se krotit i nespokojené brblání, zbytečně tím proti sobě popuzujete lidi.

Berani, mohou vás ovlivňovat pozitivní emoce. Láska a blízkost k někomu z vás mohou udělat přecitlivělou osobu.

Býci, nenechte se tento týden ničím a nikým odvést od myšlenky, abyste si udělali čas jen pro sebe. Potřebujete si dát dohromady myšlenky a najít klid a rovnováhu.

 

Pro Kartářky světla  Hel a Pet

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy pohotově po ruce tak, jako váš telefon a rády vám odpoví.

Partnerský horoskop: Rak. Která znamení se k němu nejlépe hodí?

Každé znamení zvěrokruhu má své přednosti i slabiny. A pokud chcete vydržet s někým ve vztahu, je dobré je znát. Jak miluje citlivý, empatický, na rodinu ...

Víkendový horoskop od 26.7. Merkur ve znamení Panny sype dobré nápady

V pátek zavítá Merkur do znamení Panny. Dělejte si poznámky, zapisujte nápady, vyřizujte, komunikujte, bavte se.  Slunce sextilu s Marsem a Luna s Jupiterem přináší ...

Jak si magicky přitahovat peníze

Sledujte, jak se u vás změní zvuk cinkotu peněz. Dá se něco dělat, když účty koukají ze všech stran a veškeré klasické metody na zdravý ...
/ Články

Horoskop na srpen

Berani, čeká vás mnoho pracovních povinností. Přesto si uděláte čas na rodinnou dovelenou. Býci, naslouchejte svému partnerovi, třeba se vám snaží něco naznačit. Blíženci, čeká ...

Partnerský horoskop: Blíženci. Která znamení se k nim nejlépe hodí?

Každé znamení zvěrokruhu má své přednosti i slabiny. A pokud chcete vydržet s někým ve vztahu, je dobré je znát. Jak milují zvídaví, komunikativní, neposední a ...

Horoskop štěstí pro Lvy 23.7. – 22. 8.

Co věští hvězdy Lvům? Ve všech oblastech života máte šanci dojít na vyšší stupeň poznání, ale nebude to úplně zadarmo. Jako po celý život vás ...

Nejšťastnější den v týdnu podle znamení zvěrokruhu

Na štěstí se můžete dívat ze dvou pohledů. Někdo věří, že jeho strůjcem je osud, někdo je zase přesvědčený, že štěstí si vytváříme sami. Každopádně ...

Samuelčiny šamanské vzkazy 22.- 28.7.2024

Pro Berany I tento týden budete mít hodně příležitostí, ale možná se vám nebude chtít vybírat, protože se vám nic nebude zdát dost dobré. Nejlepší ...

Kara týdne 22.7.-28.7. je Trojka holí. Námaha přinese ovoce

Beranům jdou nové, smělé vize, ochrana a protekce. Soukromý život u zrozenců v Panně bude vzbuzovat respekt. Střelci se konečně dočkají uznání. Trojka holí přeje připraveným ...

Jak nás ovlivňují fáze Luny

Novoluní Umožňuje začít všechno nanovo, je totiž začátkem. Během této fáze můžete flirtovat, sjednávat si schůzky, můžete být tam, kde někoho znáte a poznávat místa, ...