Nejlepší talisman na rok 2024 podle znamení zvěrokruhu

Kdo by ve světě plném nejistot nechtěl něco, co mu přinese v následujícím roce alespoň kapku štěstí? Klíčem k tomu, aby se k vám pozitivita a štěstí obrátily v roce 2024 čelem, může být vaše znamení zvěrokruhu. Vyberte si podle něj svůj kouzelný talisman.

Beran

Vy můžete v příštím roce využít sílu klíče. Nebo také minerálu, který má červenou barvu, což je barva symbolizující vášeň a ohnivý temperament. Může to být například malý rubín nebo granát. Tyto talismany vám přinesou nejen štěstí, ale i víc kreativity a připraví vám půdu pro nové příležitosti a projekty.

Býk

Pro materiálně založeného a klidného Býka může být klíčem ke štěstí v příštím roce číslo 7. Je to číslo úspěchu, vyjadřuje úplnost, dokonalost a v mnoha kulturách představuje i štěstí. Energie sedmičky vám v roce 2024 může přinést naplnění a dokončení v oblastech, jako je láska, kariéra nebo finance.

Blíženci

Společenští Blíženci mohou posílit své štěstí v příštím roce talismanem ve tvaru kostky nebo zeleným avanturinem. Tento minerál dodává svému nositeli kromě štěstí i sílu, odvahu a sebevědomí. Ať zvolíte avanturín nebo kostku, tyto talismany vám pomohou zlepšit komunikaci, usnadnit rozhodování v náročných situacích a možná i otevřou dveře kariérním příležitostem.

Rak

Měsíční kámen nebo přívěsek ve tvaru berušky, to mohou být nejlepší spojenci Raků v roce 2024. Tyto talismany pomáhají překonat překážky, přinášejí prosperitu a nabízejí stabilitu i v turbulentních časech.

Lev

Může být pro Lva lepší talisman, než sluneční kámen? Tento minerál je ztělesněním vitality a energie, zvyšuje charisma a vůdčí schopnosti. A Lvům může v roce 2024 přinést slávu i dosažení cílů, které si stanovili nebo vysnili.

Panna

Vy si, milé Panny, můžete pořídit jako talisman Evil Eye neboli nazar či oční korálek. Jistě ho znáte – má modrou barvu a bílý střed s černou tečkou. Podle turecké víry působí modrá jako štít proti zlu. Ochrání vás i před žárlivostí a negativními energiemi a zajistí, abyste se ve svém životě posunuli dál.

Váhy

Vneste do svého života rovnováhu s jadeitovým přívěskem nebo předmětem ve tvaru trojúhelníku. V roce 2024 vám tyto talismany zajistí stabilitu v kariéře, financích i milostném životě.

Štír

Posílit vaši intuici a odehnat od vás negativní energie může v roce 2024 talisman ve tvaru podkovy nebo přívěsek s granátem. A nejen to. Pomůže vám růst a být úspěšní a vytvoří kolem vás pomyslný štít, který vás bude chránit.

Střelec

Mezi nejznámější předměty přinášející štěstí patří králičí tlapka. A ta bude pro vás v příštím roce tím pravým talismanem, stejně jako přívěsek ve tvaru čtyřlístku. Ať zvolíte to či ono, noste tento talisman stále u sebe. Pomůže vám objevit vaše skryté stránky, otevřít dveře vzrušujícím dobrodružstvím a příležitostem a bezpochyby vám přinese i štěstí a úspěch.

 

Kozoroh

 

Kdo z nás neřeší v současné době finance? Vám, milí Kozorozi, s nimi může v příštím roce pomoci jadeit. Tento minerál přitahuje harmonii, klid a mír a vám dodá sílu a disciplínu, díky nimž dokážete čelit všem výzvám, které rok 2024 přinese.

 

Vodnář

 

Minerály v modré barvě fungují pro Vodnáře jako štíty proti smůle. A nejen to. Chcete-li v roce 2024 vylepšit své komunikační dovednosti, posunout se dál v kariéře nebo do svého života přitáhnout víc peněz, pořiďte si jako talisman lapis lazuli, akvamarín nebo třeba chalcedon.

 

Ryby

 

Věčně zasněným a citlivým Rybám dodá sebedůvěru a bystrou mysl magický kámen ametyst. Rozlučte se s pochybnostmi a zmatky. Ametyst jako talisman podpoří ještě víc vaši kreativitu a představivost a pomůže vám nalézt vnitřní klid.

Pro Kartářky světla Ak

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy po ruce, stejně tak, jako váš telefon. Rády vám odpoví.

Partnerský horoskop: Kozoroh. Která znamení se k němu nejlépe hodí?

Každé znamení zvěrokruhu má své přednosti i slabiny. A pokud chcete vydržet s někým ve vztahu, je dobré je znát. Jak miluje disciplinovaný, důsledný, pracovitý a ...

Čas narození toho o vás může prozradit víc, než si myslíte. Víte, kdy se podle numerologie rodí nejstatečnější lidé?

Pokud jde o čas narození, nezáleží jen na měsíci nebo dni, ale dokonce i na konkrétní hodině. Numerologové a astrologové tvrdí, že pokud budete znát ...

Víkendový horoskop od 3.5. Mars s Plutem nesou velké výzvy

V pátek 3. května osvěží dobrou náladou skvělé sextily Luny s Venuší a Sluncem, a dokonce i Marsu s Plutem. Ty nesou velké výzvy. Nastává ...

Tánin numerologický horoskop na květen 2024

Jste zvědaví, jaké energie si z pohledu numerologie ponese letošní květen? Tak se pojďte začíst do informací nejen všeobecného náhledu, ale také pro vaše životní ...

Co nám věští hvězdy v květnu?

Velké výkyvy nálad nás čekají hned na začátku měsíce. Mezi 1. a 5. květnem ovládne naše emoce Venuše v kvadratuře s Plutem. Dávejte si pozor na ...

Líbání podle horoskopu: Které znamení vás vystřelí k výšinám?

Nastává období polibků. Se Lvem se vám podlomí kolena, Štír vám připraví  metafyzický zážitek, Panna líbá jako z pohádky. Víte, které znamení vás vystřelí do ...

Runový horoskop a rituály na květen 2024 vám prozradí, koho potkáte a co vás čeká

Berani, vaše květnová runa štěstí je Tiwaz Ostražitost vás neopustí ani v květnu. Hodně se soustředíte zejména na své vlastní síly a odhad. Všechno dění ...
/ Články

Blíží se květen. Využijte ideální čas udělat si čarodějný rituál

Květen býval z hlediska dávných tradic považován za měsíc, kdy byly více otevřeny brány mezi naším světem a světem zemřelých předků. Duchové navštěvovali náš svět ...

Samuelčiny šamanské vzkazy pro týden 29.4.-5.5.

Berani   Kouzla – přiznejte si svou sílu. Tento týden si berani přiznejte svou sílu v situaci, kterou je nutné opustit pro váš prospěch ...

Karta týdne 29.4.-5.5. je Eso disků. Mocný talisman nese štístko

Vodnáři, zatoužíte po dobrých stránkách života, které však uspokojí příjem peněz. Sentimenty stranou, zaměříte se na peníze. Raci, na cestě jsou investice do rodiny a ...

 

Příspěvek byl publikován v rubrice Horoskopy, Věštírna kartářek světla a jeho autorem je Helen Stanku. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Autor: Helen Stanku

Jsem kartářka, která s kartami dospívala. Karty byly vždy mými kamarádkami a také mne štvaly. Hádala jsem se s nimi. Zkoušela jsem je obměkčit a časem jsem pochopila, že musím začít u sebe. Karty reagují na mne, na moje podvědomí a na energie člověka, jemuž vykládám. Tyto energie jsou proměnlivé, jako všechno kolem nás.