Karta týdne 11.4.-17.4. je Poustevník. Myslete i na sebe!

Poustevník vám naznačuje, že čas nyní pracuje pro vás. Abyste mohli započít nové, je potřeba dokončit to staré. Vnímejte to jako varování před zbrklým rozhodováním. Je čas ještě raději mlčet a nechat věcem vlastní průběh. Přinese vám to pár dalších kamínků do mozaiky. Před vydáním se na další pouť je potřeba nalézt tu správnou cestu. Ostražitost je jeden z pilířů moudrosti. Vidění pod povrch věcí chrání před nástrahami pastí. Mystický Poustevník radí opatrnost i v těch nejbanálnějších každodenních záležitostech. Je nutné přestat věci zanedbávat, protože i malý kamínek může spustit lavinu. Lepší je nyní zvolit ticho, než házet slova do větru.

Symbolika Poustevníka je o světle vhledu zářícího do světa materie. Osvobozující moudrost pravdy se ukrývá hluboko před lidskými zraky. Je světlem, je láskou proudící se silou, jež přináší život do fyzického světa. Myšlenka pravdy se vtěluje do života. Má neskutečnou moc. Poustevník je kartou člověka hledajícího Pravdu. Trpělivě, klidně a s rozvahou. Jako o hůl se opírá o svůj rozum i osvícení, jež zpola ukrývá a využívá s rozvahou. Díky své síle může Poustevník odolávat i působení Ďábla. Tato karta je o práci na svém rozvoji i vzdělávání se. Vědomého oddálení od rušících vlivů, které již přestaly vyhovovat, a také o hledání víry v sebe a své schopnosti.

Tato karta také označuje někoho, ke komu se chodí o rady. Může to být lékař, soudce, učený vědec, filozof, nebo kněz. Můžete také navázat kontakt se zrozenci v Panně.  Když si k tomu doložíte kartu Slunce, Velekněze, nebo Soudu, otevírá se vám fantastická cesta poznání. Pro ty, kdo kašlou na sebe i svůj rozvoj, tato karta nese obtíže.

V lásce nese Poustevník nutnost nejdříve poznat sebe.  Můžete chtít samotu, někdy se můžete naopak cítit osamělí. To vám však dává možnost sebeuvědomění.

 

Ve finanční sféře Poustevník ukazuje, že potřebujete některé věci nechat dozrát. Možná i proto se stáhnete.  Potichu však budete vylepšovat své plány. Pochopíte,  na co stačíte, a co už je nad vaše síly a zařídíte se podle toho.

 

Ve sféře zdraví vás Poustevník nabádá k sebekázni.

 

Beran

Vaše plány se mohou v realizaci opozdit díky váhavosti či jejich opakovaného zkoumání. Můžete mít více uzavřenou náladu. Hledáte stezku své pravdy. Je to dlouhý proces. Přítomnost manžela, ženy, milenky, milence nemusí být vždy milá. Naučte se moudrosti a diplomacii v lásce. Nemocným nese karta brzké uzdravení. Poustevník dává UMÍRNĚNOST.

 

Býk

 

Poustevník přeje v úředních a soudních záležitostech. Situace je stabilní a nebo se stabilizuje. V případě zmatku, neklidu přijde dobrá rada, nápad či podpora a věci se dají do pořádku. Přichází POCIT BEZPEČÍ.

 

Blíženci

 

Poustevník ukazuje, že kolem vás můžete objevit i pár vyrovnaných lidí. Starší  sourozenec, moudrý kolega, či kolegyně mohou přijít s řešením v oblasti vašich potíží. Tato karta přeje vzdělávání, úspěchům a výchově dětí. Čeká vás podpora získaná po tíživých neúspěších. Mohli jste zažít pocit PROVINĚNÍ.

 

Rak

 

Vitalita a dlouhověkost jak pro předky, tak i pro potomky. Pouze ta fakta, na které  nemůžete mít vliv, mohou rozbouřit váš rodinný život. Rodina musí fungovat ruku v ruce, aby dosáhla veškeré možné štěstí. Jste na vlně EVOLUCE.

 

Lev

 

Poustevník varuje, abyste to nepřeháněli s politikařením. Pokud se žena táže na těhotenství, Poustevník ukazuje, že teď ještě není čas. Můžete váhat před krokem dopředu a před rozhodnutím o kterém víte, že je správné. Čekáním ztrácíte čas a pouze oddalujete to,  co má přijít a co vám jde přitom do štěstí. Jedním slovem ZPOŽDĚNÍ.

 

Panna

 

Poustevník přináší příchod nepředvídatelných faktů, které budete muset přijmout a přizpůsobit se. Klid v domě, emocionální život, práce, to vše záleží více na osudu, než na vaší vůli a to pro vás může být nakonec přínosné. Přijde NEOČEKÁVANÉ.

 

Váhy

 

Vztahy s blízkými nemusí být příliš vyvedené díky jinému intelektuálnímu nastavení, rozdílných názorů a náhledů i nálad. V duchu trpíte. Karta ukazuje nedostatek v manželství, či jeho opoždění. Připravte se na možné názorové KONFLIKTY.

 

Štír

 

Věci se uzdravuji. Neklid může ustoupit  a dát místo naději. Nápady, podpora si vás vyhlédnou v pravou chvíli, touhy pak budou uspokojeny. Poustevník je pro vás kartou NADĚJE.

 

Střelec

 

Čeká vás duchovní bádání v okruhu vnitřní samoty. Intelektuální bohatství. V materiálních věcech bude přínosem vliv blízkých lidi. Snažte se nemíchat do cizích záležitostí a cizí lidi brát s odstupem. Klíčová je vaše REZERVOVANOST.

 

Kozoroh

 

Dříve, nebo později se záležitosti poskládají tak, jak toužíte. Přichází PROSPERITA

 

Vodnář

 

Čekají vás debaty i hádky. Přepadne vás touha po zahuštěné esenci intelektuálního  vztahu a citového uspokojení. Změny pohledů a citů. Respekt. Budete milování. Přichází POCHOPENÍ.

 

Ryby

 

Vydržte. Zkoušky mohou být dlouhé a bolestné. Ačkoliv vaše myšlenky mohou být  černé, nestrachujte se, čas pracuje pro vás. Vykonáváte trpělivou vnitřní práci, ale vaše hledání jsou napadána vašimi starými bloky, strachy a komplexy. Námaha bude vynahrazena. ÚSPĚCH je blízko.

Pro Kartářky světla Helen Stanku

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy po ruce, stejně tak, jako váš telefon. Rády vám odpoví.

Co nám věští hvězdy v květnu?

Velké výkyvy nálad nás čekají hned na začátku měsíce. Mezi 1. a 5. květnem ovládne naše emoce Venuše v kvadratuře s Plutem. Dávejte si pozor na ...

Líbání podle horoskopu: Které znamení vás vystřelí k výšinám?

Nastává období polibků. Se Lvem se vám podlomí kolena, Štír vám připraví  metafyzický zážitek, Panna líbá jako z pohádky. Víte, které znamení vás vystřelí do ...

Runový horoskop a rituály na květen 2024 vám prozradí, koho potkáte a co vás čeká

Berani, vaše květnová runa štěstí je Tiwaz Ostražitost vás neopustí ani v květnu. Hodně se soustředíte zejména na své vlastní síly a odhad. Všechno dění ...
/ Články

Blíží se květen. Využijte ideální čas udělat si čarodějný rituál

Květen býval z hlediska dávných tradic považován za měsíc, kdy byly více otevřeny brány mezi naším světem a světem zemřelých předků. Duchové navštěvovali náš svět ...

Samuelčiny šamanské vzkazy pro týden 29.4.-5.5.

Berani   Kouzla – přiznejte si svou sílu. Tento týden si berani přiznejte svou sílu v situaci, kterou je nutné opustit pro váš prospěch ...

Karta týdne 29.4.-5.5. je Eso disků. Mocný talisman nese štístko

Vodnáři, zatoužíte po dobrých stránkách života, které však uspokojí příjem peněz. Sentimenty stranou, zaměříte se na peníze. Raci, na cestě jsou investice do rodiny a ...

Horoskop na květen

Býci, zpomalte trochu ve svém tempu. Odjeďte na prodloužený víkend, zajděte si zacvičit nebo s přáteli do kina. Blíženci, květen bude ve znamení nových zážitků ...

Týdenní horoskop 29.4.-5.5. Mars v Beranu nese odvahu

V pondělí 29. dubna si neberte příliš moc úkolů. Konjunkce Marsu s Neptunem by vám mohla přinést zbytečné komplikace. Naštěstí vejde Venuše do znamení Býka, ...

Kdo seje vítr, může sklidit i obrovskou bouři

Poklidné nedělní odpoledne na Malé Straně rozrážel snad jen hukot nekonečných hloučků všudypřítomných turistů z ulice. Kocour spal spokojeně v kovové pyramidě. Uprostřed ní, na proutěném ...
/ Články, láska magie

Karmické slunce v Býku

NENÍ NÁHODA, ŽE JSTE SE NARODILI SVÝM RODIČŮM Býk má za úkol postavit dům a obrnit se proti útokům z venčí. Zabezpečit, aby se ...