Jaké dary vám nese zítřejší novoluní ve znamení Raka?

V pondělí 17. července ve 20:31 osvěží nebe energie novoluní v Raku. Budete mít potřebu více řešit své vztahy a hledat životní uspokojení. To, co bude nyní nejvíce ovlivňovat vaše rozhodnutí, jsou vaše pocity. Budete mnohem vnímavější. Novoluní posílí vaši intuici a pomůže nastartovat osobní růst a citové hojení starých ran. Této lunární fáze lze využít k vyladění se na sebe. Můžete dokázat nastavit pozitivní změny ve svých emočních vztazích s lidmi i s celým vesmírem.

 

Bude dobré si připomenout trochu vděčnosti, že máte v životě zázemí a příležitosti a že je můžete využít.

 

Neptun v Rybách více posílí schopnost vidět svět z více úhlů a zejména vidět i věci mimo řádky. Hodně lidí v sobě objeví skrytou mystiku.

 

Novoluní v Raku bude provázeno opozicí k Plutu a tak by bylo dobré se připravit na to, že budete potřebovat nastartovat svoji osobní sílu. Zbavte se citového dusna. Snažte se o vztahovou rovnováhu.

 

Je potřeba si uvědomit, že každý má vlastní potřeby a pokud se přistihnete, že dáváte druhému tu pozornost, kterou potřebujete spíše vy od něho, a není opětována, pak se zamyslete, co děláte špatně a jestli by nestálo zato svoji energii využít účelněji. On může třeba mít pouze větší potřebu vlastního prostoru.

 

 

Novoluní dává příležitost udělat si pořádky  v nefunkčních vztazích, citových závislostech a zbavit se těch aspektů, nebo i vztahů, které vám neslouží. Lépe se vypořádáte se starým emocionálním balastem a nastoupíte na klidnější cestu ke svému lepšímu já.

 

Během novoluní v Raku si můžete dovolit dát někomu najevo, že se vám líbí. Konstelace podpoří nové vztahy.

Novoluní v Raku je skvělé období pro věštění a ochranné rituály.

 

Energie novoluní bude dobíhat ještě tři dny.

Beran

 

Dělejte to, co máte rádi, ale zejména podpořte své blízké a dovolte si lásku. Tady můžete mnohé zlepšit. Odlehčená strava nebude na škodu.

 

Býk

 

Vaše slova budou pro druhé hojivým balzámem. Dokážete nejenom poradit, ale také projevit empatie a dát svoji pozornost.

 

Blíženci

 

Vytvoříte si harmonické útočiště a posílíte důvěru vašeho partnera. Nezklamte ji.

Nezadané může někdo kouzlit a nemusí to být jenom přechodný flirt.

 

Rak

 

 

Čeká vás období rozvoje vašich dovedností a talentů. Mějte radost z každé chvíle a čerpejte sílu. Jste na startu nové cesty.

 

Lev

 

Budete vzbuzovat ještě větší pozornost. Lidé budou vnímavější k vaší vnitřní síle. Věnujte pozornost snům, mohu být prorocké.

 

Panna

 

Přichází čas rozloučit se se svými všemožnými dávnými strachy a změnit to, co už vám nesedí. Konečně pochopíte, co nejvíce potřebujete. Máte možnost objevit svou sílu a víru v sebe.

 

Váhy

 

Dlouho jste byli k dispozici všem okolo naplno, teď budete více vnímat krásu východu i západu slunce a  romantických procházek. Hodně však zapracujete i na své kariéře. V pracovní rovině mohou přijít nečekané možnosti.

 

Štír

 

Splníte si plány hezky jeden po druhém. Vše ostatní nechte plynout. Může se vám pak poskládat něco, co vám odhalí, jaký je váš úděl. V citech opatrně na žárlivost a potřebu mít druhého jenom pro sebe.

 

Střelec

 

Přichází období rozpuku vaší síly a využití talentu. Vymaníte se z nefunkčních bloků a nastartujete nové energie.

 

Kozoroh

 

Stačí uvěřit a čekají vás ohromné věci. Objevte kouzlo spolupráce jak pracovní, taky partnerské. Když spojíte síly, nikdo vás nepřekoná. Dovolte si řídit se srdcem.

 

Vodnář

 

Všem se budete líbit a dokonce i sami sobě. Povede se vám oprášit staré známosti a přátelství. Přichází nové nápady a inspirace.

 

Ryby

 

Láska visí ve vzduchu a vaše srdce touží. Novoluní v Raku přeje milostným vzplanutím. Mohou přijít zajímavá setkání, která mohou být novou energií do vašeho soukromého života.

 

Pro Kartářky světla Hel

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy po ruce, stejně tak, jako váš telefon. Rády vám odpoví.

Jak vybrat perfektní datum pro svatbu? Zkuste si ho vypočítat!

Svatba je velký životní krok a je s ní spojena spousta plánování. Jedním z velmi důležitých úkolů je i výběr data, kdy si řeknete ano. To byste ...

Samuelčiny šamanské vzkazy pro týden 6.5.-12.5.

Berani "Empatie je most, představivost jsou křídla a hravost  tancem duše. Tento týden bude plný příležitostí, Berani – které když správně využijete, mohou vás posunout ...

Karta týdne 6.5.-12.5. Rytíř pohárů umí pořádně rozbušit i srdce zdánlivě zchladlá

Rytíř pohárů nese náboj energie a síly. Umí rychle zatočit s potížemi. Může přinášet i zajímavou nabídku, ale hlavně věští změny v citové oblasti. Nese ...

Týdenní horoskop 6.5.-12.5. Jaká překvapení chystá magické novoluní v Býku

V pondělí 6. května přinese energii a zapálení do práce konjunkce Luny s Merkurem. Večer vejde Luna do znamení Býka a dopřeje vám klidný spánek ...

Partnerský horoskop: Kozoroh. Která znamení se k němu nejlépe hodí?

Každé znamení zvěrokruhu má své přednosti i slabiny. A pokud chcete vydržet s někým ve vztahu, je dobré je znát. Jak miluje disciplinovaný, důsledný, pracovitý a ...

Čas narození toho o vás může prozradit víc, než si myslíte. Víte, kdy se podle numerologie rodí nejstatečnější lidé?

Pokud jde o čas narození, nezáleží jen na měsíci nebo dni, ale dokonce i na konkrétní hodině. Numerologové a astrologové tvrdí, že pokud budete znát ...

Víkendový horoskop od 3.5. Mars s Plutem nesou velké výzvy

V pátek 3. května osvěží dobrou náladou skvělé sextily Luny s Venuší a Sluncem, a dokonce i Marsu s Plutem. Ty nesou velké výzvy. Nastává ...

Tánin numerologický horoskop na květen 2024

Jste zvědaví, jaké energie si z pohledu numerologie ponese letošní květen? Tak se pojďte začíst do informací nejen všeobecného náhledu, ale také pro vaše životní ...

Co nám věští hvězdy v květnu?

Velké výkyvy nálad nás čekají hned na začátku měsíce. Mezi 1. a 5. květnem ovládne naše emoce Venuše v kvadratuře s Plutem. Dávejte si pozor na ...

Líbání podle horoskopu: Které znamení vás vystřelí k výšinám?

Nastává období polibků. Se Lvem se vám podlomí kolena, Štír vám připraví  metafyzický zážitek, Panna líbá jako z pohádky. Víte, které znamení vás vystřelí do ...