Jaké dary nese pro jednotlivá znamení zítřejší úplněk v Raku?

Ve středu 27. prosince spatříme poslední úplněk roku 2023. Bude mít hluboké duchovní poselství. Jedná se o druhý úplněk ve znamení Raka v tomto roce.  První byl 7. ledna. První a poslední úplněk tohoto roku ve znamení Raka a společnost retrográdního Merkuru hlásí ideální čas pro introspekci a následné přípravy na nový rok.

Máte pocit, že na vás všechno doléhá? Trápí vás různé obavy o sebe i své blízké? A nejraději byste se schoulili někam na kanape pod teplou deku s čajem, nebo něčím ostřejším v ruce?

Napište své starosti na lísteček a požádejte své anděly o pomoc. Energie symbolicky uvolníte  tím, že lístek spálíte a prosby vyšlete pomocí kouře (per fumum) do nebe.

Ve středu 27. prosince nás čekají tři velmi silné aspekty – úplněk ve znamení Raka (1:32), kvadratura Merkuru s Neptunem a trigon Slunce s Jupiterem Někteří lidé budou lehce nervózní a roztěkaní. Vnímat můžete více emocí, než by se mohlo zdát Ideální bude zachovat klid a nadhled.  Úplňkové nebe vám dovolí uvolnit se doma ve svém soukromí, případně v bezpečném prostředí ve společnosti dobrých přátel.

Znamení Raka náleží živlu vody a potřebuje klid a relaxaci v podmínkách, které zná, bezpečí uprostřed lidí, kteří jsou mu blízcí a kteří ho milují.

Kvadratura Merkuru s Neptunem připomene všechno, co ještě potřebujete do konce roku pracovně zvládnout a pomůže uvolnit se a pozvolna se pustit do jednoho po druhém.

Trigon Slunce s Jupiterem připomene blížící se Nový rok a možná předsevzetí. Je čas na životní výzvy, Ale také umění radovat se i z maličkostí. Tento aspekt také pomůže nastavit hranice lidem, kteří vymáhají příliš mnoho a druhé považuji za prostředek splnění rozmarů.

K tomu všemu se o emocionální dozrávání postará sextil Luny s Saturnem v Rybách. Saturn je planeta disciplíny a odpovědnosti a připomene, že je potřeba zvládnout i takové věci, před kterými jste se vyhýbali. Může to být diskomfortní, ale růst se objevuje zřídkakdy bez pocitu nějakého nepohodlí.

 

Luna je vládcem znamení Raka a to znamená, že nadcházející úplněk bude velmi silný. V tomto čase příroda nadělí každému. I silní lidé pocítí změny nálad.

Proto můžete druhé podezírat a také se obávat, co vás má ještě potkat. Tento den nepřeje kanadským žertíkům. Lidé by vás nemuseli pochopit. Ať tak či tak, je dost pravděpodobné, že emoce bouchnou a dostanou svůj průchod. Nakonec se uleví všem.

Dobrá zpráva je, že nic netrvá věčně a i ty nejhorší nálady pominou.

 

Myslete na rodinu. Možná by bylo dobré zbavit se všeho nepotřebného harampádí a věcí, které už nepotřebujete. Také udělat pořádek doma ve smyslu můj dům můj hrad. Jste unavení? I vaše tělo si potřebuje odpočinout a strávit všechny sváteční dobroty. Dopřejte si tento den lehčí stravu. Během úplňku si uvědomte, jaké dary vám přinesl tento rok a co jste se naučili.

 

Berani, je potřeba trošku ubrat na tempu. Nebojte se požádat o pomocnou ruku. Energie Raka vám pomůže vyléčit staré rány, když jí to dovolíte a odpustíte.

 

Býci, věnujte se sami sobě a buďte otevření a upřímní. Je to dokonalý čas, abyste navázali blízké pouto sami se sebou a svým vnitřním světem. V něčem bude také potřeba, abyste se otevřeli někomu blízkému i ve věci, kterou jste si nechávali dlouho pro sebe.

 

Blíženci, na prvním místě by mělo být to, co se vám opravdu chce. Bylo by dobré, abyste se měli rádi a věděli, že si zasloužíte zapracovat na svém rozvoji. Tento úplněk vám pomůže vnést světlo do věcí, které byly ukryté. Podle toho se budete rozhodovat o budoucnosti.

 

Raci, přichází doba, kdy můžete začít analyzovat energii, kterou jste vložili do svých přání. Uvědomte si, co všechno jste za uplynulý rok dokázali. Začněte si také vytyčovat nové cíle.

 

Lvi, potřeba komfortu vás může popohnat ke změně, abyste eliminovali všechno, co vám brání cítit se svobodně.

 

Panny, v době úplňku se můžete cítit výjimečně citliví. Nedělejte ukvapené závěry a kroťte svoji upřímnost.

 

Váhy, veškeré úsilí, které jste vložili do své kariéry, nebylo zbytečné. Úplněk vrhne světlo na vaše pracovní výsledky a otevře vám hodně možností.

 

Štíři, všeho čeho chcete docílit, docílíte pouze s pozitivní energií. Pokud nejste o něčem zcela přesvědčeni, pravděpodobně z toho také nic nebude.

 

Střelci, přichází k vám skvělá příležitost uklidit si v sobě vnitřní nepořádek a udělat místo pro přehodnocení priorit. Podaří se vám uklidit všechno, co se nahromadilo pod povrchem?

 

Kozorozi, otevřete se více lidem, na které se můžete spolehnout, a kterým můžete důvěřovat. Mějte radost z jejich přízně.

Vodnáři budou jako mezi mlýnskými kameny. Když vyhoví jedněm, budou křivdit druhým a naopak. Pozor na nebezpečné známosti.

 

Ryby, jděte po tom, co vás zajímá. Luna posílí vaši intuici a přinese příliv inspirace. A i kdybyste s tím nic nedělali, vyplatí se dnešní nápady někam napsat.

 

Pro Kartářky světla  Hel a Pet

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Rády vám odpoví.

Kdo seje vítr, může sklidit i obrovskou bouři

Poklidné nedělní odpoledne na Malé Straně rozrážel snad jen hukot nekonečných hloučků všudypřítomných turistů z ulice. Kocour spal spokojeně v kovové pyramidě. Uprostřed ní, na proutěném ...
/ Články, láska magie

Karmické slunce v Býku

NENÍ NÁHODA, ŽE JSTE SE NARODILI SVÝM RODIČŮM Býk má za úkol postavit dům a obrnit se proti útokům z venčí. Zabezpečit, aby se ...

Víkendový horoskop: Luna ve Střelci si chce užívat

V pátek 26. dubna vnese Luna, vcházející do znamení Střelce nadšení a chuť něco podniknout. Podpoří tak náladu na výlety do svěží zeleně přírody, či ...

Starý cikánský horoskop je považován za velmi přesný. Víte, jaké je vaše znamení?

Stejně, jako v západní astrologii máme zvěrokruh s 12 znameními, i v tom starověkém romském jich je 12. Tím ale jeho podobnost se standardním zvěrokruhem končí. Romský ...

Gabriel je andělský ochránce zrozenců v Býku. Jak pomůže i vám?

Býkům se připisuje Hagiel a podle některých tvrzení i Gabriel  Kdy Gabriela volat? Když mate z něčeho velký strach. Nevíte, co je či není pravda ...

Umění relaxovat

Cítí se často bez energie? V noci se budíte a nemůžete znovu usnout? Býváte často vystaveni stresu a trvá dlouho, než se zklidníte? Tělo vám naznačuje, ...
/ Články

Jak si získat Býky?

Býci ztělesňují krásu v pohybu. Mají cit pro přírodu a také na peníze. Z jejich investic by se mohlo hodně lidí poučit. Býci cítí, že ...

8 univerzálních snů a jejich význam

Každý z nás má sny a jejich symbolika může být u každého člověka trochu jiná. Přesto existují některá „univerzální témata,“ která se objevují ve snech různých ...

Ve středu 24. dubna se připravte na neobyčejný den. Nastane úplněk ve smyslném znamení Štíra

Úplněk, kterému se říká Růžový vrhne světlo na skrývané city, posvítí na tělo, smysly a sexualitu. Proklepne strachy z opuštění a city. Instinktivně budete vyhledávat vše, ...

Samuelčiny šamanské vzkazy na týden 22.4.-28.4.

Berani Navigace – důvěřujte svým instinktům, bezpečně vás povedou. V určité situaci jste zahnání do kouta možná i nějakou osobou, které moc nevěříte. Nebo celý ...