Horoskop na leden

Váhy, uklidníte emoce, ujasníte si své hodnoty nejen v partnerském, ale i v pracovním životě. Blíženci, bouřlivé období plné stresu nahradí klid a vás konečně přestanou trápit neuvážené kroky z minulosti. Lvi, zbavíte se všeho, co vás tíží na srdci a odstartujete novou, nepoznanou a hlavně vzrušující kapitolu svého života.

 

Beran (21. března až 20. dubna) 

Dejte si pozor před větším životním uklouznutím. Ne všechno vás potěší a některá rozhodnutí vás dokonce velmi zasáhnou. Všechno má však svůj význam a zpětně všechny změny budete hodnotit kladně. Dostanete několik nabídek, kde ani v jednom případě nepůjde o jednoduché řešení. Dejte si pozor na zdraví, stres má totiž na vás špatný vliv.

 

Býk (21. dubna až 20. května)

 

Začátek nového roku bude pro vás těžký, přijdou situace i setkání, které ve vás vyvolají obavy z budoucnosti. S pozitivním přístupem zvládnete všechny vyhrocené situace. Brzy poznáte, jak málo jste si dosud věřili a co všechno jste celé ty roky pro to ztrácely. V soukromí se vám připlete do cesty někdo, kdo váš dosavadní život a hlavně srdce otočí naruby a je jen na vás, zda tento stav přijmete.

 

Blíženci (22. května až 21. června)

Bouřlivé období plné stresu nahradí klid a vás konečně přestanou trápit neuvážené kroky z minulosti. Pokud jsou vaši přátelé v nelehké životní situaci, vyslechněte je a podejte jim pomocnou ruku. Berte vážně i ty nejmenší maličkosti, které na první pohled vypadají možná banální, ale ve skutečnosti budou mít svůj význam. Pečujete o své zdraví lépe, než loni. Špatné výživové návyky vám mohou nadlouho znepříjemnit život.

 

Rak (22. června až 22. července)

Komplikace, které se objeví ze začátku měsíce, vyváží úspěch, uznání nejbližších a rodinné zázemí v druhé půli. Projdete vnitřní proměnou, což výrazně pozmění váš osobní i pracovní život. I proto se odvážně pustíte do různých projektů či vysněných dobrodružství. Měli byste ale také trošku myslet na zadní kolečka. Občas se necháváte unášet na křídlech štěstěny, je třeba uvažovat více realisticky.

 

 

Lev (23. července až 22. srpna)

Zbavíte se všeho, co vás tíží na srdci a odstartujete novou, nepoznanou a hlavně vzrušující kapitolu svého života. Motivací v těžších chvílích vám bude uznání a podpora okolí. Své odpovědi si vždy pečlivě promyslete a neplýtvejte slovy, která už pak nejdou vzít zpátky. Po zdravotní stránce byste si měli dávat pozor na srdce, je vaším nejcitlivějším orgánem.

 

 

Panna (23. srpna až 22. září)

Je vhodný čas dodat si odvahy a odejít z místa, kvůli kterému jste prožili nepočítaně bezesných nocí. Budete tak moci uskutečnit všechny své dřívější sny. V soukromém životě bude vládnout relativní klid, což ale bude záviset na tom, jak se v které situaci zachováte. Zvýšenou pozornost si vyžádá i vaše zdraví. Promyslete, kolik času během týdne věnujete přirozenému pohybu a jak při sezení zatěžujete svou páteř.

 

Váhy (23. září až 23. října)

 

Uklidníte emoce, ujasníte si své hodnoty nejen v partnerském, ale i v pracovním životě. Opatrní byste měli být v druhé polovině měsíce, abyste svou zaujatostí sebe samými neotrávili své nejbližší. Ne každý totiž vidí věci stejně jako vy. Chce to trošku respektu vůči svému okolí. Žijte a nechte žít a bude vše v pohodě.

 

 

Štír (24. října až 22. listopadu)

 

Konečně se odhodláte a řeknete svůj názor. Pohár trpělivosti přetekl a vy vystoupíte z davu a začnete jednat. Neobejde se to bez následků a některé pro vás budou mimořádně obtížné. Pokud si však budete stát za svým a vytrváte, brzy se dočkáte a vaše sny se naplní. V pracovním životě si dlouhodobě držíte stabilní pozici, ale klidné vody může rozvířit příchod nového kolegy, se kterým si úplně nesednete. Držte si ho raději dále od těla, než ho dobře poznáte.

 

Střelec (23. listopadu až 21. prosince)

 

Začnete objevovat krásu a kouzlo maličkostí, které jste neustále přehlíželi v záplavě práce a zábavy. Tak dlouho jste se soustředili sami na sebe, že vám unikaly radosti běžného života. Dostanete se do situace, která vám otevře oči. Záplava emocí, která vás zasáhne od vašeho partnera či někoho blízkého, s vámi pořádně zatřese. Uvědomíte si svoji zaslepenost a zbytečné zaobírání se malichernostmi. Váš pohled na život se změní ku prospěchu vás i vašeho okolí.

 

Kozoroh (22. prosince až 20. ledna)

 

Začátek nového roku bude pro vás náročným obdobím, ale pokud se nenecháte zviklat a ustojíte krizové situace, dočkáte se odměny. Nebojte se přijmout pomoc, která je vám nabízena. Máte oprávnění pocit, že se vám vše daří. Budete se cítit v pohodě, plni optimismu. To se také odrazí v partnerském vztahu. Uvědomíte si, jakou oporu máte ve své rodině.

 

Vodnář (21. ledna až 20. února)

 

Umíte dávat najevo srdečnost a zároveň být pro druhé nedobytným. V novém roce budete postupovat vpřed, pomalým, ale jistým krokem. Naštěstí máte kolem sebe dostatek dobrých lidí, aby vám připomněli, proč je tak důležité nepolevit a stát si za svým názorem. Koncem měsíce můžete pociťovat jakousi vnitřní nespokojenost. Ta pramení z toho, že se příliš díváte do minulosti.

 

Horoskopy- Věštírna Kartářek světla

Ryby (21. února až 22. března)

 

Přestože navenek působíte jako člověk s vlastním názorem, uvnitř jste poslední dobou naplněni nejistotou. Během měsíce najdete vlastní cestu a nedovolíte nikomu, aby ji zpochybnil. Ze začátku to bude náročné, připravte se na hodně práce a probdělé noci. Rodinné vztahy budou chvílemi dost napjaté. Pochopíte, že s tím nic neuděláte, je to v povaze člověka a špatná nálada nemusí být způsobena vaším chování k dotyčné osobě.

Pro Kartářky světla Pet

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy po ruce, stejně tak, jako váš telefon. Rády vám odpoví.

Víkendový horoskop: Merkur s Venuší vás rozproudí

Páteční (19. dubna) konjunkce Merkuru s Venuší přikrášlí různá setkání a obvzvlášť randění a večer pomůže s odreagováním. Merkur v retrográdu možná připomene starší záležitosti ...

Co o vás vypovídá roční období, ve kterém jste se narodili?

Osobnost a charakter člověka ovlivňuje mnoho faktorů a zdá se, že k určitým vlastnostem může přispět i roční období, ve kterém jste se narodili. Nejen ...

Je váš vztah ten pravý?

Máte novou známost a všechno se zdá fajn, ale nevíte jistě, jestli je to ten pravý ve vašem životě. Přinášíme devět osvědčených způsobů, jak to ...

Andělský horoskop od 17. 4. do 16. 5.

Berani, projevuje o vás zájem člověk, který na první pohled není váš typ. Kozorozi, měli byste více naslouchat svým blízkým... Živel země BÝK – Vaším ...

Mezi nebem a zemí: Prstýnek s kamenem lásky

Kartářka Anička nám vypráví další ze svých příběhů. Tentokráte o tom, jak se jí spnil sen i předtucha. Dnes jsem si vzpomněla na takový hodně ...

Horoskop štěstí pro Býky (21. 4. – 21. 5.)

Prožijte opravdu zajímavé období. Vlivem sextilu Venuše s Plutem se vám bude dařit ve společnosti i v lásce. Je vhodná doba položit základní kameny pro ...

Samuelčiny šamanské vzkazy na týden 15.4.-21.4.

Přírodní symboly nesou pro jednotlivá znamení tato poselství. Někdo je umí přijímat a kolem někoho pouze prolétnou. Tady jsou ta vaše:     Berani ...

Karta týdne 15.4.-21.4. je Svět. Přináší nové šance

Panny, máte šanci porazit zlo a nemoc. Štíři, vaše pozitivní vizualizace se mohou naplnit. Kozorozi, pokud se vám děje cokoliv, čísi dobrá rada vám pomůže ...

Partnerský horoskop: Štír. Která znamení se k němu nejlépe hodí?

Každé znamení zvěrokruhu má své přednosti i slabiny. A pokud chcete vydržet s někým ve vztahu, je dobré je znát. Jak miluje tajemný, vášnivý, ctižádostivý, hrdý ...

VIP Intenzivní kurz vykládání karet s kartářkou a vědmou Helen Stanku 4.5.2024

Srdečně Vás zveme na seminář Helen Stanku, který bude probíhat 4.5. 2024 od 10h do 16:30 (s hodinovou pauzou na oběd) v Nerudově ulici 33 ...

 

Příspěvek byl publikován v rubrice Horoskopy, Věštírna kartářek světla a jeho autorem je Helen Stanku. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Autor: Helen Stanku

Jsem kartářka, která s kartami dospívala. Karty byly vždy mými kamarádkami a také mne štvaly. Hádala jsem se s nimi. Zkoušela jsem je obměkčit a časem jsem pochopila, že musím začít u sebe. Karty reagují na mne, na moje podvědomí a na energie člověka, jemuž vykládám. Tyto energie jsou proměnlivé, jako všechno kolem nás.