Víkendový horoskop: Venuše v Rybách radí chránit přátelství

V pátek 27. ledna vejde Venuše do znamení Ryb a vnese rozpolcenost mezi rodinnými záležitostmi a přátelskými akcemi. Stará přátelství je dobré pěstovat a chránit.

V sobotu 28. ledna přeje Luna ve znamení Býka všemu, co souvisí s penězi. Budete také většími gurmány a necháte si záležet na tom, co jíte a pijete.

V neděli 29. ledna můžete být vlivem Luny v konjunkci s Uranem nabití touhou dělat věci jinak a po svém. Luna vchází do znamení Blíženců a díky tomu může převládnout logika, která pomůže efektivně přetřídit vaše myšlenky a zorganizovat činnosti.

 

Beran

 

Pátek bude ideální den na plánování důležitých záležitostí. Bylo by dobré některé věci projít se šéfem. Třeba ocení vaše nápady a dostanete přidáno. V sobotu přijdou dobré zprávy a než vyrazíte mezi lidi, dejte si záležet na své vizáži. V neděli se vás bude držet zdravé sebevědomí a díky tomu svým osobním kouzlem očarujete někoho zajímavého. Zachovejte si auru tajemna a moc toho o sobě neříkejte.

 

Býk

 

Páteční Venuše v sextilu přeje důležitým rozhodnutím a mohlo by se vám dařit jak na pracovním, tak i soukromém poli. Sobota vám nese dobrou náladu a nebudete vám dělat problém zabývat se starostmi druhých lidí. Najděte si chvíli pro sebe, v lásce vám přeje štěstí. V neděli na vás mohou mít lidé příliš velké nároky. Nenechte se zmást milým úsměvem.

 

Blíženci

 

Pátek bude den jako stvořený pro lásku. Zapomeňte na své strachy a omezující vzorce. V sobotu můžete vlivem Luny odhalit tajemství, které vám již delší dobu nedá spát. A neděle může být takový líný den, který bude nejlépe strávit v klidu domova. Uvařte si dobrý čaj a s přáteli můžete probrat nejnovější události i po telefonu.

 

Rak

 

V pátek se vlivem Luny v kvadratuře a Venuše v trigonu pustíte do boje se svými závislostmi, nepořádkem a dalšími věcmi, které vám otravují život. V sobotu se upravte tak, aby z vás sálalo sebevědomí bohyně. Případné rande bude velmi úspěšné. Nedělní Luna v sextilu přeje klidovém režimu, sledování seriálů a povídání si s přáteli. Ideální pyžamový den.

 

Lev

 

Spontánní nápad by vám v pátek měl zpříjemnit den. Užijte si to a bavte se. Sobota bude ideální pro společné chvíle s rodinou. To ale neznamená, že byste si nemohli večer zajít s někým milým na kávu. Nedělní Luna v kvadratuře přeje odpočinku. Ti z vás, kteří nehledají vztah na delší dobu, by neměli dávat plané naděje a motat hlavu někomu, kdo chce víc než jen pár společných minut.

 

Panna

 

Páteční Venuše v opozici vám přeje štěstí, které se vyplatí využít v pracovní oblasti. Sobotní Luna v trigonu dodá sílu plnit své závazky. Odpoledne vás možná někdo pozve na rande. Nedělní Luna v trigonu věští úspěšný den, kdy budete plní síly a odvahy. Možná někomu dobře poradíte.

 

Váhy

 

V pátek vás budou lákat dálky a touha bavit se. Dobrá nálada doprovázená samým vtipem mile překvapí vaše okolí, protože takto odvázané vás často nevidí. V sobotu poklidnou siestu mohou přerušit příbuzní, kteří se objeví u vašich dveří bez ohlášení. Buďte trpěliví, jste pro ně důležití. Nedělní den přeje duševnímu obrození. Meditujte, čtěte knihy s přesahem, nebo se učte nové věci.

 

Štír

 

Jste šťastní, když vám druzí chválou projevují uznání? Tak to si v pátek užijete naplno. Trigon Venuše přeje poznávání nových teorií i řešení potíží. V sobotu se hlavně vyhněte kritice svého okolí a blízkých. Nechte druhé, ať si dělají, co chtějí. Během neděle můžete být poněkud unavenější, Luna v opozici radí odpočinek a Relax v sauně či na masáži.

 

Střelec

 

V pátek bude Venuše v kvadratuře k vašemu znamení a bylo by dobré se starat spíše o rodinné záležitosti a dopřát si nějakou radost. V sobotu můžete mít smutnější náladu. Delší procházka na čerstvém vzduchu vám ji určitě spraví. V neděli můžete očekávat dobré zprávy a možná vyrazíte někam na rande.

 

Kozoroh

 

Páteční Venuše v sextilu vás bude provázet úspěšným dnem nejen v lásce, ale i v dílčích záležitostech. Sobota nabídne příjemný den, a tak si ho nenechte kazit nářky příbuzných. Dnes podmínky určujete vy. V neděli naslouchejte své duši a zaměřte se na vnitřní klid. Nenechte se vytočit ani povedenými sousedy.

 

Vodnář

 

V průběhu pátečního dne zařiďte všechno důležité, zaplaťte účty, domluvte schůzky a vyřiďte telefonáty. Venuše opouští vaše znamení, a tak si ještě na večer naplánujte nějaký příjemný zážitek. Přichází uvolnění. V sobotu vynechte velký úklid, luna v kvadratuře radí raději odpočívat. V neděli můžete na někoho udělat hodně dobrý dojem. Pokud se vám ale nechce mezi lidi, raději zůstaňte doma.

 

Ryby

 

Páteční Venuše ve vašem znamení přinese hodně energie a spoustu novinek. Den můžete využít pro spoustu důležitých aktivit. Sobota věští více zajímavých setkání, než kterýkoliv jiný den. Pouze je potřeba využít příležitosti a můžete se bavit ostošest. Při tom všem se dozvíte ještě spoustu zajímavých věcí. V neděli budete mít pokoušení se hodně rozmazlovat. To ostatně nikomu neublíží. Za sebou máte týden plný stresu a práce, a tak se musíte odměnit.

Pro Kartářky světla  Hel

Foto: Schutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy po ruce, stejně tak, jako váš telefon. Rády vám odpoví.

Blíží se květen. Využijte ideální čas udělat si čarodějný rituál

Květen býval z hlediska dávných tradic považován za měsíc, kdy byly více otevřeny brány mezi naším světem a světem zemřelých předků. Duchové navštěvovali náš svět ...

Samuelčiny šamanské vzkazy pro týden 29.4.-5.5.

Berani   Kouzla – přiznejte si svou sílu. Tento týden si berani přiznejte svou sílu v situaci, kterou je nutné opustit pro váš prospěch ...

Karta týdne 29.4.-5.5. je Eso disků. Mocný talisman nese štístko

Vodnáři, zatoužíte po dobrých stránkách života, které však uspokojí příjem peněz. Sentimenty stranou, zaměříte se na peníze. Raci, na cestě jsou investice do rodiny a ...

Horoskop na květen

Býci, zpomalte trochu ve svém tempu. Odjeďte na prodloužený víkend, zajděte si zacvičit nebo s přáteli do kina. Blíženci, květen bude ve znamení nových zážitků ...

Týdenní horoskop 29.4.-5.5. Mars v Beranu nese odvahu

V pondělí 29. dubna si neberte příliš moc úkolů. Konjunkce Marsu s Neptunem by vám mohla přinést zbytečné komplikace. Naštěstí vejde Venuše do znamení Býka, ...

Kdo seje vítr, může sklidit i obrovskou bouři

Poklidné nedělní odpoledne na Malé Straně rozrážel snad jen hukot nekonečných hloučků všudypřítomných turistů z ulice. Kocour spal spokojeně v kovové pyramidě. Uprostřed ní, na proutěném ...
/ Články, láska magie

Karmické slunce v Býku

NENÍ NÁHODA, ŽE JSTE SE NARODILI SVÝM RODIČŮM Býk má za úkol postavit dům a obrnit se proti útokům z venčí. Zabezpečit, aby se ...

Víkendový horoskop: Luna ve Střelci si chce užívat

V pátek 26. dubna vnese Luna, vcházející do znamení Střelce nadšení a chuť něco podniknout. Podpoří tak náladu na výlety do svěží zeleně přírody, či ...

Starý cikánský horoskop je považován za velmi přesný. Víte, jaké je vaše znamení?

Stejně, jako v západní astrologii máme zvěrokruh s 12 znameními, i v tom starověkém romském jich je 12. Tím ale jeho podobnost se standardním zvěrokruhem končí. Romský ...

Gabriel je andělský ochránce zrozenců v Býku. Jak pomůže i vám?

Býkům se připisuje Hagiel a podle některých tvrzení i Gabriel  Kdy Gabriela volat? Když mate z něčeho velký strach. Nevíte, co je či není pravda ...

 

 

Příspěvek byl publikován v rubrice Články a jeho autorem je Helen Stanku. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Autor: Helen Stanku

Jsem kartářka, která s kartami dospívala. Karty byly vždy mými kamarádkami a také mne štvaly. Hádala jsem se s nimi. Zkoušela jsem je obměkčit a časem jsem pochopila, že musím začít u sebe. Karty reagují na mne, na moje podvědomí a na energie člověka, jemuž vykládám. Tyto energie jsou proměnlivé, jako všechno kolem nás.