Víkendový horoskop: Venuše v Rybách radí chránit přátelství

V pátek 27. ledna vejde Venuše do znamení Ryb a vnese rozpolcenost mezi rodinnými záležitostmi a přátelskými akcemi. Stará přátelství je dobré pěstovat a chránit.

V sobotu 28. ledna přeje Luna ve znamení Býka všemu, co souvisí s penězi. Budete také většími gurmány a necháte si záležet na tom, co jíte a pijete.

V neděli 29. ledna můžete být vlivem Luny v konjunkci s Uranem nabití touhou dělat věci jinak a po svém. Luna vchází do znamení Blíženců a díky tomu může převládnout logika, která pomůže efektivně přetřídit vaše myšlenky a zorganizovat činnosti.

 

Beran

 

Pátek bude ideální den na plánování důležitých záležitostí. Bylo by dobré některé věci projít se šéfem. Třeba ocení vaše nápady a dostanete přidáno. V sobotu přijdou dobré zprávy a než vyrazíte mezi lidi, dejte si záležet na své vizáži. V neděli se vás bude držet zdravé sebevědomí a díky tomu svým osobním kouzlem očarujete někoho zajímavého. Zachovejte si auru tajemna a moc toho o sobě neříkejte.

 

Býk

 

Páteční Venuše v sextilu přeje důležitým rozhodnutím a mohlo by se vám dařit jak na pracovním, tak i soukromém poli. Sobota vám nese dobrou náladu a nebudete vám dělat problém zabývat se starostmi druhých lidí. Najděte si chvíli pro sebe, v lásce vám přeje štěstí. V neděli na vás mohou mít lidé příliš velké nároky. Nenechte se zmást milým úsměvem.

 

Blíženci

 

Pátek bude den jako stvořený pro lásku. Zapomeňte na své strachy a omezující vzorce. V sobotu můžete vlivem Luny odhalit tajemství, které vám již delší dobu nedá spát. A neděle může být takový líný den, který bude nejlépe strávit v klidu domova. Uvařte si dobrý čaj a s přáteli můžete probrat nejnovější události i po telefonu.

 

Rak

 

V pátek se vlivem Luny v kvadratuře a Venuše v trigonu pustíte do boje se svými závislostmi, nepořádkem a dalšími věcmi, které vám otravují život. V sobotu se upravte tak, aby z vás sálalo sebevědomí bohyně. Případné rande bude velmi úspěšné. Nedělní Luna v sextilu přeje klidovém režimu, sledování seriálů a povídání si s přáteli. Ideální pyžamový den.

 

Lev

 

Spontánní nápad by vám v pátek měl zpříjemnit den. Užijte si to a bavte se. Sobota bude ideální pro společné chvíle s rodinou. To ale neznamená, že byste si nemohli večer zajít s někým milým na kávu. Nedělní Luna v kvadratuře přeje odpočinku. Ti z vás, kteří nehledají vztah na delší dobu, by neměli dávat plané naděje a motat hlavu někomu, kdo chce víc než jen pár společných minut.

 

Panna

 

Páteční Venuše v opozici vám přeje štěstí, které se vyplatí využít v pracovní oblasti. Sobotní Luna v trigonu dodá sílu plnit své závazky. Odpoledne vás možná někdo pozve na rande. Nedělní Luna v trigonu věští úspěšný den, kdy budete plní síly a odvahy. Možná někomu dobře poradíte.

 

Váhy

 

V pátek vás budou lákat dálky a touha bavit se. Dobrá nálada doprovázená samým vtipem mile překvapí vaše okolí, protože takto odvázané vás často nevidí. V sobotu poklidnou siestu mohou přerušit příbuzní, kteří se objeví u vašich dveří bez ohlášení. Buďte trpěliví, jste pro ně důležití. Nedělní den přeje duševnímu obrození. Meditujte, čtěte knihy s přesahem, nebo se učte nové věci.

 

Štír

 

Jste šťastní, když vám druzí chválou projevují uznání? Tak to si v pátek užijete naplno. Trigon Venuše přeje poznávání nových teorií i řešení potíží. V sobotu se hlavně vyhněte kritice svého okolí a blízkých. Nechte druhé, ať si dělají, co chtějí. Během neděle můžete být poněkud unavenější, Luna v opozici radí odpočinek a Relax v sauně či na masáži.

 

Střelec

 

V pátek bude Venuše v kvadratuře k vašemu znamení a bylo by dobré se starat spíše o rodinné záležitosti a dopřát si nějakou radost. V sobotu můžete mít smutnější náladu. Delší procházka na čerstvém vzduchu vám ji určitě spraví. V neděli můžete očekávat dobré zprávy a možná vyrazíte někam na rande.

 

Kozoroh

 

Páteční Venuše v sextilu vás bude provázet úspěšným dnem nejen v lásce, ale i v dílčích záležitostech. Sobota nabídne příjemný den, a tak si ho nenechte kazit nářky příbuzných. Dnes podmínky určujete vy. V neděli naslouchejte své duši a zaměřte se na vnitřní klid. Nenechte se vytočit ani povedenými sousedy.

 

Vodnář

 

V průběhu pátečního dne zařiďte všechno důležité, zaplaťte účty, domluvte schůzky a vyřiďte telefonáty. Venuše opouští vaše znamení, a tak si ještě na večer naplánujte nějaký příjemný zážitek. Přichází uvolnění. V sobotu vynechte velký úklid, luna v kvadratuře radí raději odpočívat. V neděli můžete na někoho udělat hodně dobrý dojem. Pokud se vám ale nechce mezi lidi, raději zůstaňte doma.

 

Ryby

 

Páteční Venuše ve vašem znamení přinese hodně energie a spoustu novinek. Den můžete využít pro spoustu důležitých aktivit. Sobota věští více zajímavých setkání, než kterýkoliv jiný den. Pouze je potřeba využít příležitosti a můžete se bavit ostošest. Při tom všem se dozvíte ještě spoustu zajímavých věcí. V neděli budete mít pokoušení se hodně rozmazlovat. To ostatně nikomu neublíží. Za sebou máte týden plný stresu a práce, a tak se musíte odměnit.

Pro Kartářky světla  Hel

Foto: Schutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy po ruce, stejně tak, jako váš telefon. Rády vám odpoví.

Horoskop na květen

Býci, zpomalte trochu ve svém tempu. Odjeďte na prodloužený víkend, zajděte si zacvičit nebo s přáteli do kina. Blíženci, květen bude ve znamení nových zážitků ...

Týdenní horoskop 29.4.-5.5. Mars v Beranu nese odvahu

V pondělí 29. dubna si neberte příliš moc úkolů. Konjunkce Marsu s Neptunem by vám mohla přinést zbytečné komplikace. Naštěstí vejde Venuše do znamení Býka, ...

Kdo seje vítr, může sklidit i obrovskou bouři

Poklidné nedělní odpoledne na Malé Straně rozrážel snad jen hukot nekonečných hloučků všudypřítomných turistů z ulice. Kocour spal spokojeně v kovové pyramidě. Uprostřed ní, na proutěném ...
/ Články, láska magie

Karmické slunce v Býku

NENÍ NÁHODA, ŽE JSTE SE NARODILI SVÝM RODIČŮM Býk má za úkol postavit dům a obrnit se proti útokům z venčí. Zabezpečit, aby se ...

Víkendový horoskop: Luna ve Střelci si chce užívat

V pátek 26. dubna vnese Luna, vcházející do znamení Střelce nadšení a chuť něco podniknout. Podpoří tak náladu na výlety do svěží zeleně přírody, či ...

Starý cikánský horoskop je považován za velmi přesný. Víte, jaké je vaše znamení?

Stejně, jako v západní astrologii máme zvěrokruh s 12 znameními, i v tom starověkém romském jich je 12. Tím ale jeho podobnost se standardním zvěrokruhem končí. Romský ...

Gabriel je andělský ochránce zrozenců v Býku. Jak pomůže i vám?

Býkům se připisuje Hagiel a podle některých tvrzení i Gabriel  Kdy Gabriela volat? Když mate z něčeho velký strach. Nevíte, co je či není pravda ...

Umění relaxovat

Cítí se často bez energie? V noci se budíte a nemůžete znovu usnout? Býváte často vystaveni stresu a trvá dlouho, než se zklidníte? Tělo vám naznačuje, ...
/ Články

Jak si získat Býky?

Býci ztělesňují krásu v pohybu. Mají cit pro přírodu a také na peníze. Z jejich investic by se mohlo hodně lidí poučit. Býci cítí, že ...

8 univerzálních snů a jejich význam

Každý z nás má sny a jejich symbolika může být u každého člověka trochu jiná. Přesto existují některá „univerzální témata,“ která se objevují ve snech různých ...

 

 

Příspěvek byl publikován v rubrice Články a jeho autorem je Helen Stanku. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Autor: Helen Stanku

Jsem kartářka, která s kartami dospívala. Karty byly vždy mými kamarádkami a také mne štvaly. Hádala jsem se s nimi. Zkoušela jsem je obměkčit a časem jsem pochopila, že musím začít u sebe. Karty reagují na mne, na moje podvědomí a na energie člověka, jemuž vykládám. Tyto energie jsou proměnlivé, jako všechno kolem nás.