Víkendový horoskop; koho nezradí jeho milostný radar a kdo se vrhne do víru adrenalinu?

Býci, pod nadvládou Uranu vám půjdou vstříc všechny přístroje. Radar se porouchá dřív, než by se vám připsaly bodíky, kreditní karta se sama odblokuje a výtah se zasekne mezi patry až v něm budete sami víte s kým. Střelci, ať se na světě děje, co chce, vás dobra nálada neopustí. Budete šílet na sněhu s dětmi nebo bez. Promočíte si oblečení, ztratíte rukavice, uženete si strašné nachlazení. Kozorozi, vaše srdce bude mít výjimečně romantickou náladu. Vás milostný radar bude velmi citlivý. Můžete se zamilovat na první pohled. Nebojte se. Pluto posílí vaši intuici natolik, ze vás nikdo nezradí, ani nepodvede. Čili zábava bude vydařená. Co čeká vás?

 

V sobotu přijde nechuť ke všem možným akcím a touha věnovat se spíše sobě. Luna ve znamení Panny opozici s Merkurem v retrográdu by stejně žádnému karnevalu nepřála. Budou problémy s komunikací a tím dohodnout se i s blízkými.

 

Tento den je potřeba vyjít ven na měsíční svit, tak, aby vám zářil do zad. Svůj stín obkreslete klackem do sněhu. Bude vás to chránit před zlým okem a závistí.

 

V neděli 31. ledna nese opozice Luny s Neptunem citlivější stavy naši duši. Budeme vnímavější na emoce a signály z podvědomí. Možná by pomohla automatická kresba, intuitivní tanec, nebo hudba. Je potřeba dovolit si volně vyjádřit to, co cítíme uvnitř.

 

Tento den je také ideální ke všem druhům exorcismu, vyhánění zlých duchů jak z domu, tak i z lidí a možná také z peněz.

Velmi často se stává že jsou finanční a materiální problémy způsobené nahromaděním negativní energie, kterou přenáší samotné bankovky nebo negativní energii během jejich utrácení, jako je smutek, lakota, nechuť platit. Takovém případě může pomoci očištění peněz od negativní energie. Dělá se to následovně. Vezmete své peníze a vyslovte zaříkadlo: Toto je dar lásky, který jsem obdržel od světa a který s vděčnosti vracím bohatému vesmíru. Vím, že tentokrát on obohatí tento svět. Na vrátí se ke mně mnohonásobně rozmnoženy, a tak se stane.

 

Co čeká jednotlivá znamení?

 

Berani, ovládne vás stav lenošení. Naštěstí je víkend, a tak si můžete dovolit více klidu. Saturn vám nicméně připomene jistou odpovědnost. Kočka si sama neotevře kapsičku a ani pes se sám nevyvenčí.

 

Býci, pod nadvládou Uranu vám půjdou vstříc všechny přístroje. Radar se porouchá dřív, než by se vám připsaly bodíky, kreditní karta se sama odblokuje a výtah se zasedne mezi patry až v něm budete sami víte s kým.

 

Blíženci, všechno se může stát, jenom neseďte doma. Merkur vás bude nabádat dopřát si svobodu a širá volná prostranství. Když zmizíte do neznáma uvidíte, co z toho vyjde. Hlavně se oblečte teple.

 

Raci, možná se stane, že chvílemi věci nepůjdou tak, jak by měly jít. A do toho spousty intrik kolem. Nevěřte všemu a nedejte se vytáhnout do cizí války. Vykašlete se na velké plány a věnujte se výhradně sobě.

 

Lvi, Jupiter vás vrhne do víru hledání adrenalinu v rizikových příležitostech. Přejdete na červenou, zakrytí obličeje necháte doma, bude vás honit hlídka… Jak by ten život byl jinak táák nudný…

 

Panny, pod vlivem Luny vás vábí změny. Zvolíte jiné televizní kanály, změníte si profilové foto na sociální síti, a dokonce si docílíte použít to odvážnější. Změna barvy vlasů bude také výživná. Znáte nějakou dobrou kadeřnici???

 

Váhy, vypnete telefon, odhlásíte se z fejsu a požádáte všechny, aby vám dali svatý pokoj. Pohltí vás totiž absolutně fascinující kniha. Přečtěte ji jedním dechem, nebo vás vtáhne do svého děje nový seriál. Neusnete, dokud neuvidíte všechny díly.

 

Štíři, Mars vás požene ke sportu. Nebyli byste sami sebou, kdybyste si nějaký ten maraton, triatlon měli odpustit. Běh s vyplazeným jazykem a holemi pro chodce v ruce, v zubech mobil a nakonec sladký skok do ledové vody. Hlavně nezapomeňte na selfie, bez toho se to nepočítá.

 

Střelci, ať se na světě děje co chce, vás dobra nálada neopustí. Budete šílet na sněhu s dětmi nebo bez. Promočíte si oblečení, ztratíte rukavice, uženete si strašné nachlazení. Čili zábava bude vydařená.

 

Kozorozi, vaše srdce bude mít výjimečně romantickou náladu. Vás milostný radar bude velmi citlivý. Můžete se zamilovat na první pohled. Nebojte se. Pluto posílí vaši intuici natolik, ze vás nikdo nezradí, ani nepodvede.

 

Vodnáři, jste vítězové. Povede se vám všechno, na co sáhnete. Uděláte pořádek doma, dokonce se vám podaří něco opravit. Něco, co jste před tím rozbili. Ale to je detail. Lidé se na vás budou ale divně koukat. Že by jim vadil kroužek v nose?

 

Ryby, před vámi je bezstarostný čas zábavy a odpočinku. Vykašlete se na nápravu světa. Na to také jednou přijde čas. Teď je ale potřeba napnout síly a dobít baterky. S ničím si tedy nedělejte starosti a bez výčitek svědomí si dopřejte par dnů volna.

Pro Kartářky světla Hel a Pet

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy pohodlně po ruce tak, jako váš telefon a rády vám odpoví.

Horoskop na duben 2024

Berani, během měsíce by vás mělo čekat velké množství změn. Záleží, jestli jim vyjdete vstříc. Býci, nezapomínejte na svoji rodinu, zaslouží si vaši pozornost. Přes ...

Ideální sport podle zvěrokruhu: Čemu by se měl věnovat Býk a co bude vyhovovat Střelci?

Není pochyb o tom, že pohyb prospívá zdraví. Pokud se k němu ale musíte nutit, možná jste ještě nenatrefili na ten, který se k vám opravdu hodí ...

Úklid v životě…

Do hloubkového úklidu (čehokoli) se mnohým z nás zpravidla ukrutně nechce. Tím spíše do náročného třídění vzpomínek, fotografií, zážitků, nezpracovaných emocí a vztahů. Odkládáme, jak jen ...

Partnerský horoskop: Lev. Která znamení se k němu nejlépe hodí?

Každé znamení zvěrokruhu má své přednosti i slabiny. A pokud chcete vydržet s někým ve vztahu, je dobré je znát. Jak miluje extrovertní, energický, kreativní, sebevědomý, ...

Proměna osudu je štěstí

Základní schéma Víte, že můj život se v určité etapě spojil s Tarotem a jeho filozofií. Od té doby se na svět dívám tímto ...

Karta týdne 25.3.-31.3. Šestka holí oslaví vaše dosavadní snažení

Střelci, máte skvělou šanci vyjít z kola fixních idejí a informace, které dostanete konečně začít používat s užitkem. Na cestách buďte opatrní, můžete trochu bloudit ...

Týdenní horoskop 25.3.-31.3. Co nese úplněk a zatmění ve Vahách?

V pondělí 25. března nastane zatmění Luny (8:01) a  úplněk ve znamení Vah. Tento úplněk bude výjimečně silný, neboť mu bude dělat společnost částečné zatmění ...

Blíží se březnový úplněk ve Vahách: Přinese první ze série zatmění a nastaví zkoušku našim vztahům

Míváte poslední dobou v noci neklidné spaní a převalujete se z boku na bok? Pokud ano, budiž vám útěchou, že v tom nejste sami. Úplněk, ...

Víkendový horoskop: Mars v Rybách a odvěký tanec života

Jaro vybízí k chystání svých svátků a pořádků a k těm nás bude nabádat Luna ve znamení pečlivé Panny. Nicméně svůdný Mars v Rybách touží po vzrušení ...

JAK SI KDYSI POMOCÍ MAGIE CHTĚLY UDRŽET ŽENY SVÉ MUŽE?

Jste zamilovaná. Silně a je to vzájemné. Na začátku s ním bylo všechno skvělé, byli jste jako hrdličky. Vypadali jste jako ukázkový milující pár. Nádhera ...
/ Články