Víkendový horoskop: Jupiter vlije na Silvestra příliv odvahy

V pátek 29. prosince vejde Luna do znamení Lva a Venuše bude v sextilu s Plutem. To vás přiměje udělat něco pro svou fyzičku a psychické uvolnění. Najde se vhodná příležitost k flirtování a v lásce budete mít zelenou, protože Venuše vejde do znamení Střelce a přinese nám příjemnou a veselou náladu.

 

V sobotu 30. prosince radí kvadratura Luny s Uranem nepouštět se do ničeho, co by vyžadovalo přílišné soustředění. Luna v trigonu s Merkurem nabádá k odpočinku.

 

V neděli 31. prosince vyjde Jupiter z retrográdu. To je skvělá výzva, protože lepší konstelaci si lze těžko představit. Ucítíte, jak vás zalévá optimismus a příliv nových nápadů, vizí a plánů na sebe nedá dlouho čekat. Luna vejde do znamení Panny a vy se ještě vrátíte k nedodělaným věcem, ačkoliv není zrovna den vhodný pro soustředěnou práci. Každopádně meditace nad vším, co je pro vás důležité vám dovolí získat rovnováhu a pocit, že máte život ve svých rukou.

 

 

Beran

 

Páteční Luna i Venuše v sextilu pátek můžete potkat více známých lidí a s každým si budete mít co říct. V sobotu si napište na papír novoroční předsevzetí, abyste mohli mít seznam pořád na očích. Dobře se vyspěte a vyrazte do společnosti za zábavou. V neděli vás čeká nové rozhodnutí.

 

Býk

 

V pátek budete řešit, abyste na silvestra vypadali co nejdokonaleji. Sobotní Luna ve Lvu slibuje úspěch v lásce. V neděli se pokusíte zajistit skvělou zábavu. Udělejte si plán, čeho chcete v příštím roce docílit a co proto uděláte a pak už se jen bavte.

 

Blíženci

 

V pátek mějte uši nastražené a poslouchejte, co vám okolí říká. Můžete zachytit důležité informace Venuše v opozici přeje lásce. V sobotu budete chtít dořešit ještě poslední resty a nedodělávky.  Neděli riskujete, pokud budete příliš flirtovat s někým ze své minulosti. Hrozí vám žárlivá reakce vašeho partnera, či naštvanost někoho, komu se líbíte, ale ještě se neosmělil.

 

Rak

 

V pátek budete mít touhu odjet někam ve dvou, a hlavně neřešit silvestrovské oslavy svých známých. V sobotu můžete očekávat od známých dobrou zprávu. Nedělní aura dne přeje zábavě a lásce. Osamělí Raci mohou někoho poznat, pokud nezůstanou doma u televize.

 

Lev

 

Páteční Luna v trigonu k vašemu znamení vyzývá k aktivnímu odpočinku. Neležte na kanapi a hýbejte se. Chce to trochu sportu, nebo jít někam tančit, abyste spálili nějaké kalorie při nákupech budete mítšťastnou ruku. Sobotní Luna v konjunkci přeje štěstí v lásce.    V rodinných záležitostech může nastat šťastná změna. Silvestr bude povedený, ačkoliv někdo má raději elegantnější zábavu než slavit v davu na náměstí. Možná zaregistrujete něčí obdivné pohledy.

 

Panna

 

V pátek se nezastavíte a možná uděláte ještě nějaký zajímavý obchod, či něco vylepšíte v práci. Sobotní Luna v trigonu vám přinese docela dost obdivných pohledů. Dobře se budete bavit s Kozorohy a Býky. V neděli můžete objevit zajímavý tip na oslavu konce roku a pokud už to nezařídíte už letos, bude to inspirace na příště.

 

Váhy

 

Páteční Venuše v sextilu do vašeho života vnese více romantiky. Sobota přeje poznávání nových lidí, cestování a chystání na silvestra. Sobotní aura přeje získávání peněz, nebo věcí, které jste někomu půjčili. Silvestr slibuje setkávání s novými lidmi. Mohou být zábavní, ale to je asi tak vše. Na případné životní partnery máte jiné nároky.

 

Štír

 

V pátek budete pravděpodobně něco hledat ve výprodeji. Patrně nějaký nábytek či doplněk do pokoje. Příležitosti se najdou. V sobotu to moc nepřehánějte s chystáním na silvestra s postarejte se spíše o dobrý odpočinek. Dávejte si pozor pomluvy, kterých se může objevit za všech směrů a o všech možných lidech více. Ne nechte se do nich vtáhnout.  V neděli vás může někdo něčím nečekaně zaskočit, ale vy si dokážete uchovat chladnou hlavu a situaci dokonale zvládnout. V lásce budete mít štěstí.

 

Střelec

 

Páteční aura dne věští dobrou náladu.  Možná by se vyplatilo někam si vyjet. Budete mít štěstí na nové známosti. V sobotu se rozhodne te udělat něco jinak a hlavně ve vztazích skoncovat s rutinou. Možná tak vymyslíte něco nového. Než vyrazíte v neděli do víru silvestrovských oslav, mrkněte na sociální sítě. Můžete narazit na zajímavé informace.

 

Kozoroh

 

Páteční hvězdy varují před velkými emocemi a hádkami. Nenechte se zbytečně vyprovokovat. Čeká vás rozhodování o důležitých věcech a na to potřebujete klid. Svá tajemství se vyplatí střežit. V sobotu poslouchejte svoji intuici přivede vás na zajímavé nápady a možná odhalíte zvláštní tajemství. Nedělní hvězdy  věští slušnou silvestrovskou zábavu. Single Kozorohy čeká úspěch v lásce.

 

Vodnář

 

V pátek si dopřejte čas pro sebe a trochu se rozmazlujte Venuše v sextilu si vás bude hýčkat. Dopřejte si saunu, masáž, i bahenní masku. Pečujte o své tělo a krásu. Sobota je ideální den na dokončení všech možných malých drobných restů. V neděli vám partner splní přání a ve vaší ložnici bude příjemněji. Single Vodnáři mohou optimisticky hledět do budoucnosti. Když si vyjdou mezi lidi a zbaví se ostychu, mohou potkat někoho zajímavého.

 

Ryby

 

Páteční den prožijete jako na houpačce a změny nálad budou velmi charakterizovat auru dne. V sobotu vás kdo si požádá o pomoc v choulostivé věci. Měli byste však myslet také na sebe a na případný aktivní odpočinek Silvestr přeje navazování nových známostí. Budete plni optimismu a bude vám to slušet. Od všech lidí kolem uslyšíte samé komplimenty.

 

Pro Kartářky světla  Hel a Pet

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Rády vám odpoví.

Karmické slunce v Býku

NENÍ NÁHODA, ŽE JSTE SE NARODILI SVÝM RODIČŮM Býk má za úkol postavit dům a obrnit se proti útokům z venčí. Zabezpečit, aby se ...

Víkendový horoskop: Luna ve Střelci si chce užívat

V pátek 26. dubna vnese Luna, vcházející do znamení Střelce nadšení a chuť něco podniknout. Podpoří tak náladu na výlety do svěží zeleně přírody, či ...

Starý cikánský horoskop je považován za velmi přesný. Víte, jaké je vaše znamení?

Stejně, jako v západní astrologii máme zvěrokruh s 12 znameními, i v tom starověkém romském jich je 12. Tím ale jeho podobnost se standardním zvěrokruhem končí. Romský ...

Gabriel je andělský ochránce zrozenců v Býku. Jak pomůže i vám?

Býkům se připisuje Hagiel a podle některých tvrzení i Gabriel  Kdy Gabriela volat? Když mate z něčeho velký strach. Nevíte, co je či není pravda ...

Umění relaxovat

Cítí se často bez energie? V noci se budíte a nemůžete znovu usnout? Býváte často vystaveni stresu a trvá dlouho, než se zklidníte? Tělo vám naznačuje, ...
/ Články

Jak si získat Býky?

Býci ztělesňují krásu v pohybu. Mají cit pro přírodu a také na peníze. Z jejich investic by se mohlo hodně lidí poučit. Býci cítí, že ...

8 univerzálních snů a jejich význam

Každý z nás má sny a jejich symbolika může být u každého člověka trochu jiná. Přesto existují některá „univerzální témata,“ která se objevují ve snech různých ...

Ve středu 24. dubna se připravte na neobyčejný den. Nastane úplněk ve smyslném znamení Štíra

Úplněk, kterému se říká Růžový vrhne světlo na skrývané city, posvítí na tělo, smysly a sexualitu. Proklepne strachy z opuštění a city. Instinktivně budete vyhledávat vše, ...

Samuelčiny šamanské vzkazy na týden 22.4.-28.4.

Berani Navigace – důvěřujte svým instinktům, bezpečně vás povedou. V určité situaci jste zahnání do kouta možná i nějakou osobou, které moc nevěříte. Nebo celý ...

Karta týdne 22.4.-28.4. je Sedmička mečů. Pochopíte, co je to štěstí

Váhy čekají složité debaty. Vodnáři si budou z nepřátel rekrutovat přátele. Střelci zabojují se svou vášní… Mečová sedmička věští různá protivenství, která nakonec, dříve, či ...