Víkendový horoskop: Co nastartuje magické datum 11.11. a Venuše s Plutem?

Páteční sextil Venuše a Merkura s Plutem (11.11. – 15.11.) a pak jejich příznivý trigon s Jupiterem  (13.11. – 17.11.)  přivábí do vaší cesty přející lidi, nové příležitosti a možná i šťastnou ruku na zajímavé příležitosti. Kvadratura Slunce se Saturnem však radí dakrát vše promyslet a přiznat si i možná úskalí.

V sobotu 12.11. budete nejspíš díky trigonu Merkuru s Neptunem řešit, jestli máte doma všechno v pořádku. Protože bezpečí rodiny a domu bude na prvním místě.

V neděli 13.11.  dodá energii sextil Venuše s Plutem. Akorát si hlídejte, abyste se nedostali do hádek, které by narušily domácí pohodovou atmosféru. Bude lepší zvolit aktivní odpočinek.

Numerologický součet  pátečního datumu 11.11.2022 dává do výsledků číslo 1 + 1 + 1 + 1 + 2 + 0 + 2 + 2 = 10 1 + 0 = 1

Jednička říká,  že váš svět je proměnlivý a mění se skrze vaše myšlenky a vaše slova. Nyní můžete tvořit svůj svět a mocné síly vesmíru pracují s vámi. Připomeňte si to společně s mantrou: já jsem vesmír, vesmír jsem já.

Číslo 11 je mistrovské

Zaměříte-li se čistě na číslo 11, pak zbystřete svoji pozornost, protože vám vaši andělé chtějí poslat znamení, ale nejdřív se chtějí ujistit, že si jich všimnete.  Tento součet vás nabádá, abyste se soustředili na svět, který vás obklopuje. Díky tomu nepropásnete důležité zprávy, které přichází. Když uvidíte číslo 11, poproste své anděly o potvrzení.

Pak jen sledujte, kde číslo uvidíte. Někdy můžete vidět více čísel po sobě jdoucích.

První číslo  ukazuje na situace, které vás přivedly až k tomuto okamžiku. Udává tón celé sekvence. Kdyby to byla třeba osmička, potom to bude o dostatku ve vašem životě a trojka pro změnu může říkat, abyste věnovali pozornost tomu, jak rovnáte své priority.

Další číslo ukazuje to, co potřebujete. Třeba číslo dvě ukazuje potřebu projevit vděčnost, zatímco pětka ukazuje na změny, které se ukážou v reálných obrysech.

Pokud se přidáte ještě třetí číslo, pak bude ukazovat kam situace jde.

Pokud se díváte na čtyřciferné číslo pak je potřeba věnovat největší pozornost dvěma prostředním číslům společně.

Vyložte si význam každé cifry. Pak pochopíte, co říkají v širším kontextu.

Poslední číslo ukazuje budoucí výsledek. Například devítka vás upozorní na blížící se konec nějaké etapy vašeho života, zatímco jednička ukazuje na nadcházející možnosti dosáhnutí etapy svého nejlepšího života.

Je tu  však výjimka. Mistrovská čísla, či čísla, která jsou složená z opakujících se cifer, tedy třeba 11, 22  a tak dále, by se neměla dělit při odečítání jejich významu. Měla by se tedy brát jako celek a jeden součet.

Věnujte pozornost i širšímu kontextu. Důležité je i místo, kde vás čísla zaujmou a co se ve vašem životě právě děje. Věnujte pozornost, kde ta čísla spatříte. I to je vzkaz pro vás. Například vaše číslo na adrese domu, který chcete koupit může znamenat, že je vaše hledání u konce.

Stává se, že cestou na pracovní pohovor v pauze na kávu, zahlédnete na účtence vám známá čísla. Můžete tak obdržet určitý vhled. Čísla sdělují, jak se na situaci máte dívat a jak přistoupit k případné nabídce.

Čísla na stěně nástěnce v nemocnici, vám dají směrovku, co se má stát později. Můžou přijít klíčové informace, kterým je potřeba věnovat pozornost.

Pokud si všimnete těchto čísel doma, potom se tyto zprávy týkají vás a vašeho napojení se  s vaším vyšším já a to pak budou nejsilnější sdělení.

Takováto čísla v práci ukazují na vliv, který máte na druhé lidi, když procházíte jejich životy. Součty v místě práce jsou komunikátory, které koncentrují  to, jak působíte na druhé lidi a radí, jak nejlépe využít váš čas a energii, když chcete jít dopředu.

Součty během cest, třeba na letišti, či číslo nástupiště, kam musíte jít, mají metaforický význam. Jsou o vaší potřebě rozvoje a také mají hodně co dočinění s nutností těžkých rozhodnutí a způsobem myšlení v konkrétním okamžiku. Jsou prosbou o opuštění sféry komfortu a přechodu do další fáze vaší cesty k vyššímu já.

Když se cítíte v životě dezorientovaní, je to normální. Když nevíte jistě, co máte dělat a kam směřuje, řekněte si o symbol v podobě čísla. Vaši andělé a průvodci na to čekají. Nenechají vás v tom samotné.

Beran

V pátek vlivem Merkuru v trigonu s Venuší možná odhalíte tajného ctitele. V sobotu si hlídejte, co řeknete. Roznašeči klepů si dají záležet. Saturn v kvadratuře vás přiměje splnit dávné závazky, či dodělat resty. Máte možnost vyvázat se z těžkého břemene. V neděli udělejte něco pro druhé lidi. Venuše v trigonu ke Slunci slibuje vydařené rande, či přátelské setkání.

Býk

V pátek budete mít  pocit, jako byste viděli přelud. Moc se nepřetěžujte a dejte si za odměnu něco dobrého k večeři. V sobotu vás čeká den, kdy by bylo vhodné si dát záležet na svém vzhledu. Potkáte někoho, koho jste dlouho neviděli a vlivem trigonu s Marsem to může pořádně zajiskřit. V neděli můžete udělat něco milého pro své blízké. Když pomůžete někomu potřebnému, brzy se vám to vrátí.

Blíženci

Páteční aura dne vám ulehčí učení a zapamatování si důležitých informací. Vaši přátele vás překvapí novinou, kterou si budete muset ověřit. V lásce budete mít štěstí. Sobotní Luna v trigonu věští aktivní a povedený den, avšak vaši pozornost si vyžádají vztahy s druhými lidmi. Budete mít štěstí na lidi, a tak toho využijte. V neděli odpočívejte a bavte se. Vyhýbejte se však lidem, kteří mají potřebu kdykoliv a cokoliv u vás kritizovat.

Rak

V pátek k vám přijdou zajímavé zprávy a milí lidé. Zatoužíte po změnách a nových věcech. V sobotu vám někdo může překazit lenošení, neboť Luna je v kvadratuře. Nenechte si tím zkazit náladu. V sobotu můžete být více citliví na drobné nedostatky okolí. Vaše postřehy mohou být sice trefné, ale raději si je nechte pro sebe. V neděli se postarejte o dobrou kondičku, běhejte, procházejte se, a hlavně to nepřehánějte s domácími povinnostmi.

Lev

V pátek o sebe dobře dbejte, běžte na procházku a vynechte společnost lidi, kteří by z vás vysávali energii. V jisté záležitosti, na kterou čekáte, musíte být trpěliví. V sobotu se vám bude hodit nadhled, který vás může ochránit před hádkami. Dopřejte si to, co vám dělá radost. Vlivem trigonu s Jupiterem budete mít náladu velkorysou náladu, ale dvakrát si rozmyslete, než se necháte zvábit slevami. Vlivem nedělní Luny v trigonu někoho okouzlíte. Štěstí v lásce  zklidní domácí atmosféru.

Panna

Páteční Luna v konjunkci radí dotáhnout všechny pracovní záležitosti. Všechno zvládnete, ale rozmyslete se dvakrát, než někoho zkritizujete. V sobotu budete mít dobrou náladu a úspěch v lásce i věcech přátelských. Běžte ven, odpočinete si a nebudete se trápit starostmi. V neděli o vás projeví zájem hodně lidí. Díky osobnímu kouzlu mohou dokonce i ty méně upravené Panny získat ctitele. Budete srdeční a otevření novým nápadům.

Váhy

Páteční Merkur v sextilu přeje učení se novým věcem. Budete plni optimismu. Většinu vašich záměrů se vám povede realizovat. V sobotu zapomeňte na všechny povinnosti. Den nebude špatný, ale Luna v konjunkci radí raději se nezapojovat do hovorů o citech. Někdo by si vaše názory mohl vyložit jinak než jen jako vtip. V neděli se přesvědčíte, že úsměv a špetka dobré vůle mohou udělat opravdové zázraky. Postarejte se o dobrou auru a najděte si čas na knihu, či meditaci.

Štír

V pátek se snažte doma vyhýbat konfliktům a více se věnujte svému duchovnímu rozvoji. Odpolední aura bude přát odpočívání a randění. Sobotní Luna v trigonu přeje setkávání i kdyby to mělo být pouze virtuálně. Tento den navázané známosti mohou být velmi zajímavé a v budoucnu ovlivní váš rozhled. V neděli se pustíte do domácích prací poněkud s nechutí. Vaše nálada bude více kritická, a to může přinést třaskavou náladu. Vzpomeňte si radši na své přátele a zavolejte jim. Zaručeně vám spraví náladu.

Střelec

Páteční Luna v opozici vám může připomenout staré neúspěchy. Nestěžujte si na nepohodlí, vyhněte se kritizovaní okolí a postavte se tomu čelem. Druhým ukážete  svou sílu a uchráníte svá přátelství. V sobotu se s lehkostí poperete se všemi závazky, pouze se rozhlédněte, abyste nebyli jediní, kdo něco aktivně dělá. V neděli si hlídejte, co budete mít na sobě a svůj vzhled. Vlivem Venuše v trigonu, možná okouzlíte nejenom zrozence ve znamení Býka, či Vah, jehož jste již delší dobu neviděli. S požehnáním Merkuru si budete mít co říct.

Kozoroh

Páteční Luna v trigonu s Venuší přeje lásce. Den bude skvělý i pro učení se novým věcem. Také přátelská setkání budou vyvedená, proto se běžte bavit do společnosti. V sobotu budete skvělými mentory, rádci i pomocníky. Hlavně nezapomeňte na případné rande. Může se stát, že vás někdo špatně pochopí, nebo něco zapomene. Raději si v případě možnosti někde v tichosti zameditujte.

Vodnář

Páteční Luna v sextilu přeje poznávání a objevování nových koníčků. I kdybyste měli na dané téma jiný názor než okolí, snažte se vyvarovat diskuzím. V sobotu budete ve skvělé náladě a den strávíte nejlépe procházkou podzimní přírodou, či na výletě. V neděli se postarejte o svoji dobrou kondičku, běhejte, procházejte se, a hlavně to nepřehánějte s domácími povinnostmi. Snažte se spíše vymoci splnění slibů, ke kterým se vám někdo upsal.

Ryby

Díky páteční Luně v trigonu ucítíte příliv odvahy a optimismu. Vaše správná předtucha, či vzpomínka vás přivede na dobrý nápad. Že byste něco začali znovu? V sobotu se pustíte do domácích prací s mírnou nechutí. Vaše nálada bude třaskavá. Vzpomeňte si radši na své přátele a zavolejte jim. Zaručeně vám spraví náladu. V neděli hlavně klid a teplo. Postarejte se o své zdraví. Snažte se k sobě nebýt tolik kritičtí. Doslova tím podporujete svoji nervozitu.

Pro Kartářky světla Hel

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy pohotově po ruce tak, jako váš telefon a rády vám odpoví.

Umění relaxovat

Cítí se často bez energie? V noci se budíte a nemůžete znovu usnout? Býváte často vystaveni stresu a trvá dlouho, než se zklidníte? Tělo vám naznačuje, ...
/ Články

Jak si získat Býky?

Býci ztělesňují krásu v pohybu. Mají cit pro přírodu a také na peníze. Z jejich investic by se mohlo hodně lidí poučit. Býci cítí, že ...

8 univerzálních snů a jejich význam

Každý z nás má sny a jejich symbolika může být u každého člověka trochu jiná. Přesto existují některá „univerzální témata,“ která se objevují ve snech různých ...

Ve středu 24. dubna se připravte na neobyčejný den. Nastane úplněk ve smyslném znamení Štíra

Úplněk, kterému se říká Růžový vrhne světlo na skrývané city, posvítí na tělo, smysly a sexualitu. Proklepne strachy z opuštění a city. Instinktivně budete vyhledávat vše, ...

Samuelčiny šamanské vzkazy na týden 22.4.-28.4.

Berani Navigace – důvěřujte svým instinktům, bezpečně vás povedou. V určité situaci jste zahnání do kouta možná i nějakou osobou, které moc nevěříte. Nebo celý ...

Karta týdne 22.4.-28.4. je Sedmička mečů. Pochopíte, co je to štěstí

Váhy čekají složité debaty. Vodnáři si budou z nepřátel rekrutovat přátele. Střelci zabojují se svou vášní… Mečová sedmička věští různá protivenství, která nakonec, dříve, či ...

Partnerský horoskop: Střelec. Která znamení se k němu nejlépe hodí?

Každé znamení zvěrokruhu má své přednosti i slabiny. A pokud chcete vydržet s někým ve vztahu, je dobré je znát. Jak miluje energický, optimistický, svobodomyslný a ...

Týdenní horoskop 22.4.-28.4. Štíří úplněk se blíží. Co nese?

Slunce v Býku odvede pozornost k partnerským záležitostem. Vyplatí se udělat si pořádek v citové oblasti, vyjasnit nedorozumění, nenechat se provokovat různými narážkami a ...

Osudová konjunkce Jupitera a Uranu přinese obrovskou energii úspěchu. Využijte toho!

Ke konjunkci planet Jupiter a Uran nedochází příliš často, jen jednou za 14 let. A když se to stane, vytvoří společně neuvěřitelně silnou energii. Nepropásněte ...

Máte na zahradě jabloň? A znáte její kouzelnou moc?

Jabloň byla kdysi vnímána jako posvátný strom. Možná proto, že je považována za strom života, který se pojil s nesmrtelností,  i kosmický strom. V kořenech ...