Týdenní horoskop 7.9.-13.9. Kdo se bude poměřovat s druhými a kdo raději zadělá na chléb a proč?

Vodnáři se dozvědí i to, co vědět nechtěli. Váhy dají těsto do díže. Berany čeká velká událost. Raci si spní přání. Co čeká tento týden vás?

Pondělí 7. září bude pohádkový den. Hlavně pro vaše plány. Zmizí rychleji, než se stihnete ohlédnout. Luna v konjunkci s Uranem ale nenese nic zlého, jenom učí myslet kreativně a být flexibilní. Pečlivé a trpělivé Panny s dobrý vkusem ocení hezky sladěné věci – ať už v oblečení, nebo v domácnosti. Potrpí si na kvalitní potraviny a čistotu. Budou většinou velmi praktické a s nohama pevně na zemi. Na všem, co dělají, si dají velmi záležet a bude na ně spolehnutí.

V úterý 8. září se naleznete! Trigony Luny s Plutem a Saturnem přimějí více rozumět vlastním potřebám a nalézt tu správnou cestu k jejich realizaci.

Ve středu 9. září půjde vše jako po drátku. Na své si přijdou všichni, kteří si potrpí na situace, které lze racionálně předvídat. Příznivé aspekty Luny, Venuše, Merkuru a skvělý trigon Slunce s Jupiterem odmění dobrou organizaci. Nebojte se také sjednávat výhody pro sebe, různé bonusy, slevy a podobně.

Čtvrtek 10. září se hlásí se žlutým semaforem. Mars vejde do retrográdu a kvadratury Luny se Sluncem a Jupiterem náladu nepřidají.

Naše babičky tento den pekly čerstvý chléb. Všude muselo být čisto, útulno, pořádek a klid, aby kynul do štěstí. Domem zavoněl a nejedlo se téměř nic jiného. Vždyť byl zadělaný tradičně a s láskou a kdo ho jedl, příjmal s ním i požehání.

Ps.: Když do těsta na kg mouky přidáte čtyři strouhané, vařené brambory, bude tak vláčný, že by vydržel i týden měký. Ale to by musel trkat.

Jedenáctého září bylo skvělým dnem pro zasazení stromků, nebo keřů. Tento den si hospodyně oblékla něco modrého na sebe, nebo něčím modrým ozdobila stůl, aby se doma držela dobrá nálada. V centru pozornosti byl domov, děti a rodina.

V pátek vejde Luna do znamení Raka a k tomu se přidá opozice Slunce s Neptunem. V práci nasaďte úsměv č. tři a špunty do uší a lidi kolem neberte vážně. Budou mít potřebu vás a vše kolem řešit víc, než jindy, hlavně emotivně a někdy ne v dobrém. Možná si večer dopřejte sklenku něčeho dobrého s někým milým na zlepšení smutné nálady a naplánovaní hezké odměny za to, že jste se nedali strhnout do laviny malicherností.

V sobotu si každý najde to své, ale den přeje hlavně obchodům. Neděle bude nebývale příjemná a v dobrých energiích. Dá se naplánovat odlehčený jídelníček i nějaká příjemná sportovní aktivita.

 

Máme před sebou druhý zářijový týden plný očekávání.

Panny, nedopusťte, aby se doma tento týden množily zbytečné hádky. Jasně řekněte, kdo je v právu, a spor ukončete.

Váhy, dopřejte si to, po čem toužíte. Své přání nechte pomyslně kynout společně s těstem na chleba. Zvedne vám to náladu a svět budete vidět pozitivněji a bude chutnat všem.

Štíři, čekají vás klidné dny. I když budete v práci, nemusíte se přetrhnout. Vše má svůj čas.

Střelci, kdo z vás má nějakou moc, bude mít nutkání si ji poměřovat s někým ještě silnějším. Zakládáte si tím ale na pořádný malér.

Kozorozi, něco vás stále nutí k aktivitě. Čas ale nevěnujte kariéře, zaměřte se spíše na to, co vás baví.

Vodnáři, partner vám o sobě vyzradí věci, které byste raději nevěděli. Je třeba zachovat si chladnou hlavu a postupně se s tím vyrovnat.

Ryby, v tyto dny si užíváte a je vám jedno, kde a s kým jste. Jen se mějte na pozoru před planými sliby a hezkými řečmi.

Berani, čeká vás velká událost. Děláte si zbytečné obavy, vše zvládnete s přehledem. Zásadní změna nastane v milostné oblasti.

Býci, máte ve zvyku bavit se na cizí účet, ale v následujících dnech se toho raději vyvarujte. Mohli byste se dostat do trapné situace.

Blíženci, zjistíte, že vaše životní tempo není tak závratné, jak si myslíte, a že ztrácíte spoustu času zbytečnostmi.

Raci, splní se vám dávné přání. Na obzoru se totiž rýsuje nabídka zajímavé perspektivní práce.

Lvi, bude se vám dařit nejen v práci, ale i ve vztahu s partnerem a rodinou. Navíc přichází období příznivé pro poznávání nových míst.

Pro Kartářky světla Pet a Hel

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy pohodlně po ruce tak, jako váš telefon a rády vám odpoví.

Co o vás vypovídá roční období, ve kterém jste se narodili?

Osobnost a charakter člověka ovlivňuje mnoho faktorů a zdá se, že k určitým vlastnostem může přispět i roční období, ve kterém jste se narodili. Nejen ...

Je váš vztah ten pravý?

Máte novou známost a všechno se zdá fajn, ale nevíte jistě, jestli je to ten pravý ve vašem životě. Přinášíme devět osvědčených způsobů, jak to ...

Andělský horoskop od 17. 4. do 16. 5.

Berani, projevuje o vás zájem člověk, který na první pohled není váš typ. Kozorozi, měli byste více naslouchat svým blízkým... Živel země BÝK – Vaším ...

Mezi nebem a zemí: Prstýnek s kamenem lásky

Kartářka Anička nám vypráví další ze svých příběhů. Tentokráte o tom, jak se jí spnil sen i předtucha. Dnes jsem si vzpomněla na takový hodně ...

Horoskop štěstí pro Býky (21. 4. – 21. 5.)

Prožijte opravdu zajímavé období. Vlivem sextilu Venuše s Plutem se vám bude dařit ve společnosti i v lásce. Je vhodná doba položit základní kameny pro ...

Samuelčiny šamanské vzkazy na týden 15.4.-21.4.

Přírodní symboly nesou pro jednotlivá znamení tato poselství. Někdo je umí přijímat a kolem někoho pouze prolétnou. Tady jsou ta vaše:     Berani ...

Karta týdne 15.4.-21.4. je Svět. Přináší nové šance

Panny, máte šanci porazit zlo a nemoc. Štíři, vaše pozitivní vizualizace se mohou naplnit. Kozorozi, pokud se vám děje cokoliv, čísi dobrá rada vám pomůže ...

Partnerský horoskop: Štír. Která znamení se k němu nejlépe hodí?

Každé znamení zvěrokruhu má své přednosti i slabiny. A pokud chcete vydržet s někým ve vztahu, je dobré je znát. Jak miluje tajemný, vášnivý, ctižádostivý, hrdý ...

VIP Intenzivní kurz vykládání karet s kartářkou a vědmou Helen Stanku 4.5.2024

Srdečně Vás zveme na seminář Helen Stanku, který bude probíhat 4.5. 2024 od 10h do 16:30 (s hodinovou pauzou na oběd) v Nerudově ulici 33 ...

Týdenní horoskop 15.4.-21.4. Slunce v Býku vás popostrčí

Uran ve znamení Býka vám dodá větší rozhodnost a vůli překonat různé nástrahy a vykonat vše pro vaši spokojenost. Pondělí 15. dubna přinese krásný den ...