Týdenní horoskop 31.7.-6.8. Úplněk ve Vodnáři rozrazí stojaté vody

V pondělí 31. července slibuje trigon Luny s Marsem, Jupiterem a Uranem příjemný den a prázdninovou náladu.

V úterý 1. srpna přinese konjunkce Luny s Plutem a také úplněk ve znamení Vodnáře potřebu vyřešit i témata, od kterých raději utíkáte. Naštěstí příznivý trigon Marsu s Jupiterem rozežene starosti a přinese pozitivní řešení.

Úplněk bude v kvadratuře s Jupiterem v Býku a to vás bude nutit převzít kontrolu a podívat se, jestli jste to opravdu vy, kdo drží pevně otěže vašich záležitostí ve svých rukou. Možná začnete přepisovat svůj životopis. Někdy člověk zabředne v něčem, co je mu relativně pohodlné, ale vlastně mu to ze své podstaty vůbec nevyhovuje. Možná sníte o životě, aniž byste se museli neustále přizpůsobovat tomu, až co ti druzí. Dovolte si snít. Vy jste vysílač toho, co potřebujete a po čem toužíte a vesmír vám jen vychází vstříc. Přestaňte se omezovat, máte na víc.

Je dost dobře možné, že váš milostný život projde vesmírnými turbulencemi. Možná to vydrží a možná je to nenápadný start něčeho nového. Venuše ve Lvu plouží svůj pomyslný tanec s Uranem v Býku a jiskří v touze po lásce. Dopřejte si i vy nějaké překvapení.

Úplněk ve Vodnáři pomůže nabít talismany a všechny vaše oblíbené věci kosmickou energií. Talisman pomůže v oblasti lásky, štěstí i hojnosti. Do předmětu, ze kterého chcete udělat svůj talisman, promítněte během úplňku svoji představu a vizualizujte si, jak se plní kouzelnou energií, která vám umožní dosáhnout svého cíle a splnění snů. Od té doby bude věc magická.

Ve středu 2. srpna radí kvadratura Luny s Jupiterem a Uranem, opozice s Venuší a opozice Merkuru se Saturnem vyhnout se větším výzvám. Můžete mít pocit nátlaku, a proto je lepší nechat to být.

Ve čtvrtek 3. srpna vejde Luna do znamení Ryb a zatoužíte po odpočinku a klidu. Konjunkce Luny se Saturnem a opozice s Merkurem však připomene, co všechno ještě musíte zařídit.

V pátek 4. srpna vyzkouší opozice Luny s Marsem vaši trpělivost. Pokud něco nepůjde podle vašich představ, bude těžké udržet si odstup a sebekontrolu. Možná by stálo za to jít si zaběhat nebo navštívit fitness a odreagovat se.

V sobotu 5. srpna přinese nostalgickou náladu konjunkce Luny s Neptunem. Luna vejde do znamení Berana a den strávíte velmi aktivně.

Neděle 6. srpna slibuje příjemný prázdninový den vlivem trigonu Luny se sluncem a Venuší. Budete mít dobrou náladu a porozumíte si se svým okolím.

Hvězdy jsou ve znamení Lva. Lidé narození v tomto znamení jsou vášniví, zároveň milují pohodlí a krásné věci a udělají pro to všechno. Mají rádi partnery, kterými se mohou chlubit. Nejvíce si rozumí s Berany, Střelci či Vodnáři.

Lvi, tento týden se budete trochu potýkat s nepřízní osudu v milostné oblasti, ale také záleží na úhlu pohledu, který zaujmete. Zkuste se na to podívat prostě jinak.

Panny, sice se snažíte upozornit na své nápady, ale zatím to není podle vašeho očekávání. Možná bude potřeba najít jiný způsob.

Váhy, máte na svého partnera vysoké nároky, což je sice dobré, ale jen tehdy, pokud mu nevyčítáte ostatní nedostatky nebo sebemenší prohřešky. Škodí to vám oběma i vztahu. Trochu se kroťte.

Štíři, hvězdy stojí na vaší straně a snaží se vám pomáhat všemi možnými způsoby, abyste dokončili vše, co jste si naplánovali.

Střelci, pamatujte, že nervy máte jen jedny. Snažte se tento týden zachovat stoický klid za každých okolností a nerozčilujte se.

Kozorozi, v milostném životě se věci mohou najednou dát velmi rychle do pohybu. Nesnažte se je jakkoliv zastavit, nebo utlumit. Podvědomě jste si to přeci přáli, tak teď to jen přijměte.

Vodnáři, zaujali jste pravděpodobně někoho, kde je z vás doslova paf a poklony vám sklání na každém kroku. Vám to imponuje, a tak se není čemu divit, že brzy kývnete na schůzku.

Ryby, máte možnost spojit své přátelství s někým, kdo pro vás bude velkým přínosem do budoucna. Nebojte se otevřít šanci.

Berani, pokud jste povolili v pravidelném pohybu, dejte to okamžitě do pořádku. Není zdravé zničehonic s tím přestat a lenošit. I o dovolené je potřeba se hýbat.

Býci, máte-li ke svému partnerovi či rodině výhrady, stačí je říct klidným hlasem. Není nutné zvyšovat hlas. Důležitá je komunikace.

Blíženci, máte nervy na pochodu? Zkuste se dnes uvolnit a zajděte si alespoň do vířivky nebo do sauny. Pomůže to vaší psychice.

Raci, málo se soustředíte na pracovní povinnosti, a tak se není čemu divit, že jisté věci vám unikají. Alespoň v práci odhoďte stranou své soukromé trápení a věnujte se tomu, čemu máte. Ostatním věcem věnujte čas později.

Pro Kartářky světla Hel a Pet

Foto: Schutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy po ruce, stejně tak, jako váš telefon. Rády vám odpoví.

Samuelčiny šamanské vzkazy pro týden 29.4.-5.5.

Berani   Kouzla – přiznejte si svou sílu. Tento týden si berani přiznejte svou sílu v situaci, kterou je nutné opustit pro váš prospěch ...

Karta týdne 29.4.-5.5. je Eso disků. Mocný talisman nese štístko

Vodnáři, zatoužíte po dobrých stránkách života, které však uspokojí příjem peněz. Sentimenty stranou, zaměříte se na peníze. Raci, na cestě jsou investice do rodiny a ...

Horoskop na květen

Býci, zpomalte trochu ve svém tempu. Odjeďte na prodloužený víkend, zajděte si zacvičit nebo s přáteli do kina. Blíženci, květen bude ve znamení nových zážitků ...

Týdenní horoskop 29.4.-5.5. Mars v Beranu nese odvahu

V pondělí 29. dubna si neberte příliš moc úkolů. Konjunkce Marsu s Neptunem by vám mohla přinést zbytečné komplikace. Naštěstí vejde Venuše do znamení Býka, ...

Kdo seje vítr, může sklidit i obrovskou bouři

Poklidné nedělní odpoledne na Malé Straně rozrážel snad jen hukot nekonečných hloučků všudypřítomných turistů z ulice. Kocour spal spokojeně v kovové pyramidě. Uprostřed ní, na proutěném ...
/ Články, láska magie

Karmické slunce v Býku

NENÍ NÁHODA, ŽE JSTE SE NARODILI SVÝM RODIČŮM Býk má za úkol postavit dům a obrnit se proti útokům z venčí. Zabezpečit, aby se ...

Víkendový horoskop: Luna ve Střelci si chce užívat

V pátek 26. dubna vnese Luna, vcházející do znamení Střelce nadšení a chuť něco podniknout. Podpoří tak náladu na výlety do svěží zeleně přírody, či ...

Starý cikánský horoskop je považován za velmi přesný. Víte, jaké je vaše znamení?

Stejně, jako v západní astrologii máme zvěrokruh s 12 znameními, i v tom starověkém romském jich je 12. Tím ale jeho podobnost se standardním zvěrokruhem končí. Romský ...

Gabriel je andělský ochránce zrozenců v Býku. Jak pomůže i vám?

Býkům se připisuje Hagiel a podle některých tvrzení i Gabriel  Kdy Gabriela volat? Když mate z něčeho velký strach. Nevíte, co je či není pravda ...

Umění relaxovat

Cítí se často bez energie? V noci se budíte a nemůžete znovu usnout? Býváte často vystaveni stresu a trvá dlouho, než se zklidníte? Tělo vám naznačuje, ...
/ Články

 

Příspěvek byl publikován v rubrice Články se štítky a jeho autorem je Helen Stanku. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Autor: Helen Stanku

Jsem kartářka, která s kartami dospívala. Karty byly vždy mými kamarádkami a také mne štvaly. Hádala jsem se s nimi. Zkoušela jsem je obměkčit a časem jsem pochopila, že musím začít u sebe. Karty reagují na mne, na moje podvědomí a na energie člověka, jemuž vykládám. Tyto energie jsou proměnlivé, jako všechno kolem nás.