Týdenní horoskop 25.12.-31.12. Co nese poslední úplněk tohoto roku?

V pondělí 25. prosince ideálně naladí do prvního vánočního svátku trigon Venuše s Neptunem. Umocní rodinná setkání sentimentální a srdečnou náladou.

 

V úterý 26. prosince mohou zažít náročnější den ti, kteří to přehnali s jídlem a pitím. Opozice Luny s Marsem a Merkurem a kvadratura s Neptunem může pořádně potrápit trávicí i nervový systém. Luna ve znamení Raka v trigonu se Saturnem připomene navštívit přátele i členy rodiny.

 

Ve středu 27. prosince nás čekají tři velmi silné aspekty – úplněk ve znamení Raka (1:32), kvadratura Merkuru s Neptunem (8:42) a trigon Slunce s Jupiterem (16:28). Někteří lidé budou lehce nervózní a roztěkaní. Vnímat můžete více emocí, než by se mohlo zdát Ideální bude zachovat klid a nadhled.  Úplňkové nebe vám dovolí uvolnit se doma ve svém soukromí, případně v bezpečném prostředí ve společnosti dobrých přátel.

Znamení Raka náleží živlu vody a potřebuje klid a relaxaci v podmínkách, které zná, bezpečí uprostřed lidí, kteří jsou mu blízcí a kteří ho milují.

Kvadratura Merkuru s Neptunem připomene všechno, co ještě potřebujete do konce roku pracovně zvládnout a pomůže uvolnit se a pozvolna se pustit do jednoho po druhém.

Trigon Slunce s Jupiterem připomene blížící se Nový rok a možná předsevzetí.  Je čas na životní výzvy. Tento aspekt také pomůže nastavit hranice lidem, kteří vymáhají příliš mnoho a druhé považuji za prostředek splnění rozmarů.

 

Ve čtvrtek 28. prosince slibuje skvělé tempo a vysokou úroveň práce i obchodních záležitostí konjunkce Merkuru s Marsem. Opatrní by však měli být ti, kteří mají dovolenou. Bezstarostnost a klid mohou být zrádné. Kvadratura Marsu s Neptunem a opozice Luny s Neptunem varují před nepozorností. Také se mohou objevit různé partnerské neshody a potřeby řešit to, co se v průběhu roku uklízelo pod koberec.

 

V pátek 29. prosince vejde Luna do znamení Lva a Venuše bude v sextilu s Plutem. To vás přiměje udělat něco pro svou fyzičku a psychické uvolnění. Najde se vhodná příležitost k flirtování a v lásce budete mít zelenou, protože Venuše vejde do znamení Střelce a přinese nám příjemnou a veselou náladu.

 

V sobotu 30. prosince radí kvadratura Luny s Uranem nepouštět se do ničeho, co by vyžadovalo přílišné soustředění. Luna v trigonu s Merkurem nabádá k odpočinku.

 

V neděli 31. prosince vyjde Jupiter z retrográdu. To je skvělá výzva, protože lepší konstelaci si lze těžko představit. Ucítíte, jak vás zalévá optimismus a příliv nových nápadů, vizí a plánů na sebe nedá dlouho čekat. Luna vejde do znamení Panny a vy se ještě vrátíte k nedodělaným věcem, ačkoliv není zrovna den vhodný pro soustředěnou práci. Každopádně meditace nad vším, co je pro vás důležité vám dovolí získat rovnováhu a pocit, že máte život ve svých rukou.

 

Hvězdy jsou ve znamení Kozoroha. Lidé narození v tomto znamení jsou praktičtí, zdrženliví, důkladní, vytrvalí a vážní, protože vědí, že bez práce a námahy ničeho nedosáhnou. Mají smysl pro povinnost a jsou to lidé práce a vůle. Často působí vážně, přemýšlivě, ale přitom ctižádostivě, trpělivě a hlavně nepodplatitelně. Rozhodují se pomalu, jelikož se snaží získat nejdříve všechny potřebné informace. Do konce týdne zvládnete věci, které jste si naplánovali. Nezapomínejte na to, co byste chtěli dosáhnout a kým se chcete stát. V neděli Silvestr ukončí letošní rok a další den vstoupíte do roku nového, který bude mít zcela jiné vibrace, než rok předchozí a začne psát nový příběh.

 

Kozorozi, tento týden výjimečně poslechnete své tělo a nebudete se přepínat. Po vydatném obědě se vydejte na procházku a vynechte večeři.

 

Vodnáři, dlouhodobé páry snadno najdou společnou řeč. Co by jindy pravděpodobně skončilo hádkou, vyústí v ochotný kompromis.

 

Ryby, vaše rodina vás zatáhne do nějaké bláznivé akce plné adrenalinu, ke které byste se sami nikdy dobrovolně nepřidali. Neobvyklý zážitek vás velmi potěší.

 

Berani, v partnerském vztahu začnete cítit větší vřelost. Před milostnými hrátkami dáte přednost důvěrnému povídání. S úlevou se svěříte se svými starostmi, a rychle se tak dostanete do ztracené pohody.

 

Býci, ve vaší duši zavládne klid, a i když máte chuť někomu vynadat, hned pomyslíte na následky. Místo toho se zachováte noblesně, z vypjaté situace vykličkujete a zvrátíte ji ve svůj prospěch.

 

Blíženci, ruku ke smíru vám nabídne příbuzný nebo známý, od kterého byste to nikdy nečekali. S radostí přijmete a obnovíte vzájemné vztahy.

 

Raci, pokud se dostanete ke studiu duchovních nauk, dojdete k poznání, které patrně ovlivní váš hodnotový žebříček. Bude vás to táhnout i k mystickým místům. K rozjímání poslouží i procházka tichou zimní přírodou.

 

Lvi, letošní svátky budou pro vás velmi náročné na psychiku. Bude lepší, když osobní rozhovory se členy rodiny odložíte. Pomohl by vám nějaká relaxace. Pokud to bude možné, změňte prostředí a odjeďte někam do přírody.

 

Panny, vyplatí se mezi svátky zkontrolovat, zda jste uhradili všechny účty. Zapomenutá složenka by vám mohla zkazit začátek nového roku.

 

Váhy, budete mít chuť vyjádřit svým blízkým city. Vaše srdce bude přetékat láskou a nejradši byste objali celý svět. Dávejte si jen pozor, abyste ze soucitu neslíbíte něco, co není ve vašich silách.

 

Štíři, pokusíte se urovnat vše, co stojí v cestě bezproblémovému vztahu. Letošní Vánoce můžete pojmout jako svátky smíření.

 

Střelci, měli byste se zamyslet nad tím, zda jste opravdu nezávislí na názorech ostatních. Možná vás ovlivňují natolik, že vždy ustoupíte. Naslouchejte více své intuici a rady svého okolí berte jen jako možnost.

 

Pro Kartářky světla  Hel a Pet

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Rády vám odpoví.

Horoskop na květen

Býci, zpomalte trochu ve svém tempu. Odjeďte na prodloužený víkend, zajděte si zacvičit nebo s přáteli do kina. Blíženci, květen bude ve znamení nových zážitků ...

Týdenní horoskop 29.4.-5.5. Mars v Beranu nese odvahu

V pondělí 29. dubna si neberte příliš moc úkolů. Konjunkce Marsu s Neptunem by vám mohla přinést zbytečné komplikace. Naštěstí vejde Venuše do znamení Býka, ...

Kdo seje vítr, může sklidit i obrovskou bouři

Poklidné nedělní odpoledne na Malé Straně rozrážel snad jen hukot nekonečných hloučků všudypřítomných turistů z ulice. Kocour spal spokojeně v kovové pyramidě. Uprostřed ní, na proutěném ...
/ Články, láska magie

Karmické slunce v Býku

NENÍ NÁHODA, ŽE JSTE SE NARODILI SVÝM RODIČŮM Býk má za úkol postavit dům a obrnit se proti útokům z venčí. Zabezpečit, aby se ...

Víkendový horoskop: Luna ve Střelci si chce užívat

V pátek 26. dubna vnese Luna, vcházející do znamení Střelce nadšení a chuť něco podniknout. Podpoří tak náladu na výlety do svěží zeleně přírody, či ...

Starý cikánský horoskop je považován za velmi přesný. Víte, jaké je vaše znamení?

Stejně, jako v západní astrologii máme zvěrokruh s 12 znameními, i v tom starověkém romském jich je 12. Tím ale jeho podobnost se standardním zvěrokruhem končí. Romský ...

Gabriel je andělský ochránce zrozenců v Býku. Jak pomůže i vám?

Býkům se připisuje Hagiel a podle některých tvrzení i Gabriel  Kdy Gabriela volat? Když mate z něčeho velký strach. Nevíte, co je či není pravda ...

Umění relaxovat

Cítí se často bez energie? V noci se budíte a nemůžete znovu usnout? Býváte často vystaveni stresu a trvá dlouho, než se zklidníte? Tělo vám naznačuje, ...
/ Články

Jak si získat Býky?

Býci ztělesňují krásu v pohybu. Mají cit pro přírodu a také na peníze. Z jejich investic by se mohlo hodně lidí poučit. Býci cítí, že ...

8 univerzálních snů a jejich význam

Každý z nás má sny a jejich symbolika může být u každého člověka trochu jiná. Přesto existují některá „univerzální témata,“ která se objevují ve snech různých ...