Týdenní horoskop 21.11.-27.11. Co nese novoluní ve Střelci?

Venuše ve znamení Střelce zajistí hodně společenských aktivit. Bavte se, navazujte nové známosti a plánujte cesty. Můžete být víc zahlceni informacemi různého typu, včetně pomluv a klepů. Merkur a Venuše jdou ruku v ruce přes znamení Střelce, a to přinese dobrou a přátelskou náladu. Dokonale se domluvíte s každým, navážete zajímavé kontakty a získáte mnoho nových přátel. Pravděpodobně se vám dostane srdečných slov od okolí. Využijte pozitivní nálady, a pokud se zúčastníte nějaké akce, či oslavy, může vám to kompletně změnit vaše myšlení. Vyplatí se také udělat větší nákupy, protože vám půjde dobře všechno související s obchodem a financemi. Můžete mít také štěstí v lásce, hlavně ti, kteří lásku zrovna hledají. Chce to však opatrnost, protože Střelec bere lásku docela povrchně a nelze počítat, že vydrží do konce života. Spíše půjde o vášnivý a fascinující flirt.

V pondělí 21.11. přeje trigon Slunce s Jupiterem počátku nových věcí, zakládání firem, nakupování, založení bankovního konta, ale i setkání, které má přinést rychlé zisky. Konjunkce Merkuru s Venuší přeje randění, psaní povídek, či pamětí, nebo alespoň milostné korespondenci. Tento týden můžete mít i zajímavé sny, které nebudou obyčejné, protože z nich budete moci čerpat inspiraci.

V úterý 22.11. vejde Slunce do znamení Střelce a přinese chuť cestovat a poznávat a něco změnit. Cestujte, poznávejte svět, učte se nové užitečné věci, plňte předsevzetí a ucítíte, že žijete naplno.

Novoluní ve Střelci ve středu 23.11. (23.57) bude nejlepší dobou pro odpoutání se od těžkostí minulosti a stanovení si nových plánů. Tentokrát to může být spíše rovný skok do hluboké vody, protože vás může pohltit nadšení typické pro Střelce.

Vyplatí se sepsat si věci, které ještě do konce roku potřebujete zařídit. Skvělé aspekty podpoří trigony Luny s Neptunem a Jupiterem a sextil s Plutem.

Novoluní ve Střelci je skvělé pro věštění, magii,  ochranné rituály a vyhánění temných energií. Dopřejte si chvilku v klidu a sněte s otevřenýma, či zavřenýma očima. Představte si to, čeho chcete dosáhnout. Příznivá hvězdná konstelace vám pomůže rozšířit vaše vědomí, poznat pravdu a tvořit svou budoucnost. Střelec vidí daleko do budoucna a vaše konání tak bude smysluplné. Zapalte si k tomu červenou svíčku, kterou však nenechávejte bez dozoru. Pomůže vám vypořádat se se strachy z budoucnosti a dodá potřebnou sílu. Na uhlík do vykuřovací misky můžete přisypat santalové dřevo. Bude to úlitba ohnivým salamandrům za věštění. Kolem můžete rozsypat rozmarýnu, která bývá použita pro splnění snad jakéhokoliv přání a hřebíček, aby jako bylina ohně váš osud rozproudil. Nyní pozorujte plamen svíčky a položte si otázku na kterou se dá odpovědět ano, nebo ne. Pokud hoří více na pravé straně, odpověď bude ano, pokud na levé, pak je odpovědí ne.

Ve čtvrtek 24.11. vyjde Jupiter v Rybách z retrogradu a urychlí hodně věcí zejména ve finanční oblasti. Zároveň připomene staré plány a sny, které jste odložili do říše snů. Nyní to můžete přehodnotit. Budou odhaleny skryté talenty a rozjedou se obchody. Rýsuje se také příznivá změna ve finanční sféře. Je však dobré myslet na ostatní lidi. Když nezištně pomůžete někomu jinému, vesmír vám to vrátí v jiné formě.

 

Pátek 25.11. nebude ideálním dnem pro velké přátelská akce. Luna v opozici s Marsem v kvadratuře s Neptunem a Jupiterem a Luna vcházející do znamení Kozoroha mohou přinést velkou únavu. Najděte si pohodlné křeslo, uvařte teplý čaj a připravte si dobrou knížku nebo film.

V sobotu 26.11. můžete prožít klidný den. Nebe bude bez důležitějších astrologických konstelací. Je to skvělý den pro dělání pořádku, nákupy a drobné radosti i přátelské setkávání.

V neděli 27.11. předvídá konjunkce Luny s Plutem nepříjemné debaty s partnerem a potřebu vyjasnit si různé věci s lidmi, kteří jsou pro vás důležité. Ponuré myšlenky naštěstí rozeženou příznivé sextily Luny s Neptunem a Jupiterem. Večer vejde Luna do znamení Vodnáře a dovolí vidět vztahy více racionálním pohledem.

 

Hvězdy budou od 23.11. ve znamení Střelce. Toto ohnivé znamení představuje nespoutanost a intenzivní vitalitu. Oheň je symbolem chaosu a zmaru. Stejně jako u skutečného ohně i u nich záleží, jak se s nimi zachází. Dokážou být stejně dobří v ničení jako ve tvoření. Střelci bývají velmi často choleričtí a mají problém s podřizováním se pravidlům a nařízením. Zároveň ale disponují velkou vřelostí, štědrostí a empatií. Dokážou svému okolí předávat energii, které mají vždy více než dost.

Střelci, tento týden se vám dostává nevyžádaných rad od přátel, které vás jenom vytočí doběla. Neberte je prozatím vážně. Možná vám chtějí jen otevřít oči. Za nějaký čas se na to budete dívat jinak.

Kozorozi, máte stále černé myšlenky na mezilidské vztahy, a především pak na lásku. Osud s vámi má ale stejně své plány, budete možná překvapeni, že se váš pohled na svět brzy změní.

Vodnáři, nenechte se rozhodit tím, že se dopustíte malé chyby. Není to katastrofa, jak se vám zdá. Věřte svým schopnostem.

Ryby, hlavu plnou nápadů budete mít i tento týden. Sepište si je, protože některé ještě musejí uzrát a později přijde jejich doba.

Berani, vyčistěte si hlavu sportováním. Uvidíte, že se vám báječně uleví i po těle. Potřebujete se odreagovat od starostí.

Býci, pomalu vám končí horší období v práci, ale i tak buďte stále pečliví. Ještě pár dní a budete mít naprosto jiné pocity.

Blíženci, pokud jste nezadaní, využijte energii, kdy vám hvězdy do života pošlou někoho, kdo z vás nespustí oči a bude vámi naprosto okouzlen. Nenechte se dlouho přemlouvat ke schůzce. Je dobře tohoto člověka blíže poznat.

Raci, nenechte se rozhodit a dohnat do situace, kdy budete vulgární. Později byste litovali toho, že jste se neovládali.

Lvi, vaše nápady jsou neuvěřitelně originální a hodně přínosné. Bohužel v lásce propadáte velkým fantaziím, které mohou být na škodu. Věřte své intuici, ale nepodléhejte nereálným představám.

Panny, více tolerance budou vyžadovat mezilidské vztahy a partnerský život. Tentokrát ale není vina pouze na vaší straně. Naučte se jeden druhého více respektovat, hned to bude lepší.

Váhy, stanovte si hranice, za které už nepustíte kohokoliv, aby vám ubližoval. Bude třeba být důslední, abyste to ustáli.

Štíři, bude nutné, abyste více hleděli na své pocity a odstranili ze svého života to, co vás dělá smutnými. Tento radikální řez bude důležitý pro vaši duševní pohodu a konečně se přestanete zbytečně stresovat.

Pro Kartářky světla Hel a Pet

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy pohotově po ruce tak, jako váš telefon a rády vám odpoví.

Týdenní horoskop 8.4.-14.4. Jaká překvapení schovává novoluní v Beranu pro jednotlivá znamení?

V pondělí 8. dubna  můžeme pocítit vliv novoluní ve znamení Berana – první novoluní nového astrologického roku. Novoluní v Beranu (ve 20:20) je začátek, protože ...

Blíží se zatmění Slunce. Využijte tuto výjimečnou událost ve svůj prospěch!

8. dubna nás čeká jedna z největších kosmických událostí, která může silně ovlivnit životy nás všech, a tou je úplné zatmění Slunce ve znamení Berana ...

Po čem touží vaše srdce?

Objevte, co je podle numerologie smyslem vašeho života a co vás motivuje Všichni máme touhy, které si chceme v životě splnit, a tyto touhy se mohou ...

Víkendový horoskop od 5.4. Venuše v Beranu nasadí kvapík

Venuše v Beranu se tváří nevinně, ale může vás uhranout a rychlostí blesku z čistého nebe zasáhnout citem. Jestli to bude sympatie, zalíbení, či láska ...
/ Články

Duben podle numerologie. Víte, co vám přinese?

Podle numerologie bude letošní duben pod vibrací čísla 3. (2+0+2+4+4= 12, 1+2=3) Nebudete si dělat tolik starostí a hodně věcí dokážete dotáhnout a přitom spojit ...
/ Články

Magická moc bylinek

„Není na světě bylina, aby na něco nebyla,“ říkávaly babky kořenářky. Každá bylinka má svoji moc a účinek. Pomáhají uzdravovat, ochraňovat před zlými duchy, přivolat ...

Tánin numerologický horoskop na duben 2024

Nejen probouzející se jaro do nás vlévá elán. Je to také numerologická hodnota právě přicházejícího dubna. Číslo tři si žádá akci a práci na seberealizaci ...

Magické destinace: Kde ve světě najdete místa opředená kouzly a tajemstvím?

Svět je skutečně magické místo a některá města v sobě nesou o něco více magie než jiná. Můžete to ucítit už ve chvíli, kdy vystoupíte ...

Runový horoskop a runy štěstí na duben 2024 vám prozradí, koho potkáte a co vás čeká

Beranům padla runa Laguz, Býkům Anszus, Blížencům Dagaz... Která runa bude v dubnu provázet vás? Berani, vaše dubnová šťastná runa je  Laguz Laguz je o ...

Partnerský horoskop: Panna. Která znamení se k ní nejlépe hodí?

Každé znamení zvěrokruhu má své přednosti i slabiny. A pokud chcete vydržet s někým ve vztahu, je dobré je znát. Jak miluje pracovitá, praktická, pořádkumilovná, vynalézavá, ...