Týdenní horoskop 2.5.-8.5. Venuše v Beranu probouzí lásku

Blíženci, dejte si pozor na to, aby vám neujely nervy. Raci, možná se necháte na poslední chvíli přesvědčit k nějaké společenské události. Nebudete toho litovat. Střelci, jestliže budete moct být někomu nápomocní, nebudete váhat.

 

Co nás čeká první květnový týden?

V pondělí 2.5. vejde Venuše do znamení Berana a pomůže s realizací uměleckých, či tvůrčích plánů. Můžete mít pocit, že je ohroženo vaše pohodlí, či pozice. Venuše v Beranu není totiž ideální pozicí a přináší lehkou nervozitu. Ublížit si však můžete pouze vy sami, zejména pokud budete reagovat na podněty z okolí výbušně. Pokuste se brát některé věci jako lekci. A lidi, které vás mohou rozčilovat, jako své učitele. Venuše v Beranu bude až do 29.5. Dobrá zpráva je, že Venuše v Beranu dává sebevědomí,  probouzí, či oživuje city i vášeň a tak se může stát, že se necháte svédst, či svedete i svého dlouholetého partnera. Nové city tato konstelace vede třeba i do ložnic.

V úterý 3.5. se budete díky kvadratuře Luny s Marsem více koncentrovat na své povinnosti.

Ve středu 4.5. pomůže Mars s Uranem v sextilu rychle se adaptovat na změny. Doceníte to, co vám poskytují vaši blízcí a budete se těšit ze společně strávených chvil. Podpora nejbližších vám pomůže odreagovat se od různých vnitřních bojů.

Ve čtvrtek 5.5. bude Slunce v konjunkci s Uranem přát získávání dobrých nabídek práce a plynulé komunikaci s okolím. Vyplatí se zařídit si všechny korespondenční, telefonní i finanční záležitosti.

V pátek 6.5. Merkur s Venuší v sextilu zvou k relaxačnímu víkendu. Dovolte si zpomalit a najít si čas, abyste se dozvěděli něco o sobě a svých blízkých. Můžete se tak mít ještě více rádi.

V sobotu 7.5. vás přiměje Slunce v sextilu s Marsem k aktivnímu odpočinku a dodá odvahu a sílu. Je to vhodný den pro sport, učení i dietu. Můžete skončit s nezdravými návyky.

V neděli 8. května budete mít vlivem kvadratury Luny s Uranem lehce lenivou náladu. Nečekejte, že tento den přijdete na něco zásadního.

Hvězdy jsou stále ve znamení Býka. Jejich slabou stránkou může být tvrdohlavost, která je zapříčiněna i cílevědomostí a ctižádostivostí. Mnohdy zachází až do takových situací, kdy sebevážnější vznesené námitky či odůvodnění je nedokážou odvrátit od jejich plánu a chovají se mnohdy bezohledně a bezcitně. Býci, tento týden si musíte dobře rozmyslet, jak se v životě a ve vztazích budete postupovat dál. Chce to chladnou hlavu a emoce v klidu.

Blíženci, dejte si pozor na to, aby vám neujely nervy. Máte hodně povinností a nervozita může stoupat nekontrolovatelně.

Raci, možná se necháte na poslední chvíli přesvědčit k nějaké společenské události. Nebudete toho litovat. Prospěje vám změna prostředí a uvolnění od starostí.

Lvi, zkuste se povznést nad malicherné věci a nebrat si vše osobně. Máte tendence do všeho vkládat emoce, což vám ve výsledku jen škodí. Podívejte se na každý problém s chladnou hlavou a uvidíte, že vše půjde vyřešit mnohem snadněji.

Panny, měli byste opravdu vážit každé slovo a nakládat s ním i jinými informacemi jako se zlatem. Může vám to pomoci.

Váhy, vaší psychice by mohly vyhovovat nejrůznější výtvarné aktivity. Vybírejte z práce s keramikou, dřevem nebo látkami.

Štíři, jistá činnost, které jste se dřív báli, vám půjde raz dva. Zjistíte, že vaše obavy byly zbytečné.

Střelci, jestliže budete moct být někomu nápomocní, nebudete váhat. Naopak se dokonce můžete nabídnout. Budete rádi, že vaše rada či pomoc opravdu pomůže.

Kozorozi, stresem si jen si rozházíte žaludek. Nervy můžou opravdu vážně pocuchat především vaše zažívání a trávení.

Vodnáři, zřejmě se vám nebude chtít příliš komunikovat. I když to pro vaše okolí může být nezvyk, pro vaše nejbližší je to normální. Je jasné, že i vy máte dny, kdy chcete jen mlčet a přemýšlet.

Ryby, rozhodně neodmítejte, když vám někdo nabídne, že vás něco nového naučí. Naopak, po takové příležitosti musíte skočit.

Berani, z některých věcí byste opravdu ve vztahu neměli dělat vědu. Nedokonalosti jsou všude a váš vztah není žádnou výjimkou.

 

Kvetoucí třešeň je ideální pro první setkání. Pozvolna rozkvete i vaše láska. Višeň podporuje lásku vášnivou a nepřipouští zaváhání, či výčitky svědomí. Pokud uvažujete pouze o flirtu, potom vám poskytne skvělé útočiště rozkvetlá hrušeň. Dá vám tolik rozkoše, kolik chcete, ale objekt vašeho zájmu se naštěstí nezamiluje. Lásku svého života zaveďte pod rozkvetlou jabloň, či kaštan. tyto stromy přejí rozvoji citů. Jabloňový květ se využívá i v milostné magii. Nenechávejte si polibky pouze na prvního máje. Tato magie funguje ještě přinejmenším dalších čtrnáct dnů a lásky není nikdy dost.

Pro Kartářky světla Hel a Pet

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy po ruce, stejně tak, jako váš telefon. Rády vám odpoví.

Horoskop na duben 2024

Berani, během měsíce by vás mělo čekat velké množství změn. Záleží, jestli jim vyjdete vstříc. Býci, nezapomínejte na svoji rodinu, zaslouží si vaši pozornost. Přes ...

Ideální sport podle zvěrokruhu: Čemu by se měl věnovat Býk a co bude vyhovovat Střelci?

Není pochyb o tom, že pohyb prospívá zdraví. Pokud se k němu ale musíte nutit, možná jste ještě nenatrefili na ten, který se k vám opravdu hodí ...

Úklid v životě…

Do hloubkového úklidu (čehokoli) se mnohým z nás zpravidla ukrutně nechce. Tím spíše do náročného třídění vzpomínek, fotografií, zážitků, nezpracovaných emocí a vztahů. Odkládáme, jak jen ...

Partnerský horoskop: Lev. Která znamení se k němu nejlépe hodí?

Každé znamení zvěrokruhu má své přednosti i slabiny. A pokud chcete vydržet s někým ve vztahu, je dobré je znát. Jak miluje extrovertní, energický, kreativní, sebevědomý, ...

Proměna osudu je štěstí

Základní schéma Víte, že můj život se v určité etapě spojil s Tarotem a jeho filozofií. Od té doby se na svět dívám tímto ...

Karta týdne 25.3.-31.3. Šestka holí oslaví vaše dosavadní snažení

Střelci, máte skvělou šanci vyjít z kola fixních idejí a informace, které dostanete konečně začít používat s užitkem. Na cestách buďte opatrní, můžete trochu bloudit ...

Týdenní horoskop 25.3.-31.3. Co nese úplněk a zatmění ve Vahách?

V pondělí 25. března nastane zatmění Luny (8:01) a  úplněk ve znamení Vah. Tento úplněk bude výjimečně silný, neboť mu bude dělat společnost částečné zatmění ...

Blíží se březnový úplněk ve Vahách: Přinese první ze série zatmění a nastaví zkoušku našim vztahům

Míváte poslední dobou v noci neklidné spaní a převalujete se z boku na bok? Pokud ano, budiž vám útěchou, že v tom nejste sami. Úplněk, ...

Víkendový horoskop: Mars v Rybách a odvěký tanec života

Jaro vybízí k chystání svých svátků a pořádků a k těm nás bude nabádat Luna ve znamení pečlivé Panny. Nicméně svůdný Mars v Rybách touží po vzrušení ...

JAK SI KDYSI POMOCÍ MAGIE CHTĚLY UDRŽET ŽENY SVÉ MUŽE?

Jste zamilovaná. Silně a je to vzájemné. Na začátku s ním bylo všechno skvělé, byli jste jako hrdličky. Vypadali jste jako ukázkový milující pár. Nádhera ...
/ Články