Týdenní horoskop 17.5.-23.5.

Štíři, úspěchy na pracovním poli vám dodají sebevědomí a odvahu do náročnějších projektů. Ty si ale musíte pořádně promyslet. Lvi, starosti vám nadělá člověk, který ve vás vyvolává pocit, že vás po všech stránkách převyšuje. Uvědomujete si, že jde o velice silný cit, ale tápete, zda je to ještě obdiv, nebo už láska …

V pondělí 17.5. může být pocitově zamračené. Opozice Luny s Plutem může odhalovat různé zdroje blbých nálad. Naštěstí nám rozjasní tváře trigon Slunce s Plutem. Luna vejde do znamení Lva a my si dopřejeme i nějakou tu radost.

 

V úterý 18.5. nás přesvědčí, že někdy je veškerá snaha být vzorní marná. Kvadratura Luny s Uranem a opozice se Saturnem bude prubířským kamenem pro všechny mistry sebeovládání.

 

Ve středu 19.5 vejde Luna do znamení Panny. Možná nás přiměje trochu myslet i na návyky, které nám podpoří zdraví.

 

Ve čtvrtek 20.5. budeme svědky zvláštní týmové spolupráce. Venuše si se světem Saturna příliš nerozumí. Ona má ráda příjemno a zábavu, Saturn zase kontrolu a řád. Dnes se tyto planety budou učit spolupráci. Jejich trigon bude pojit příjemné s užitečným.

 

Pátek 21.5. bude poněkud šílený. A kdo říká, že je nutné být vždy jako na klíček? Kvadratura Luny s Venuší a Merkurem a opozice s Neptunem a kvadratura Slunce s Jupiterem budou nabádat k různým věcem. Se zdravým rozumem ale moc společného mít nebudou.

 

V sobotu 22.5. vejde Luna do znamení Vah, a to ponese víru v sebe a také touhu něco si dopřát, možná si zajít na skleničku.

 

Neděle 23.5. bude vypadat, jako by si z nás tropily hvězdy šprťouchlata. Kvadratura Merkuru s Neptunem, Saturn vcházející do retrográdu a kvadratury Luny s Marsem a Plutem zamíchají plány. Někoho to může rozladit. Možná by bylo lepší si dopřát pokojnou procházku přírodou.

 

Přichází další uvolnění a budeme se moci zase plně nadechnout a užívat života.

Hvězdy vstoupí v sobotu 22.5. do znamení Blíženců. Toto vzdušné znamení je vnímavé a přizpůsobivé povahy a intelektuálního založení. Blížence baví zkoumat názory jiných lidí. Mohou se pochlubit širokým okruhem zájmů a žijí činorodým a aktivním životem.

Blíženci, tento týden se opět ukáže, že díky schopnosti strategického plánování dokážete zvládnout i to, co je pro ostatní překážka.

Raci, musíte si hlídat každé slovo, které pronesete. Máte tendenci hnát na ostří nože to, co vyžaduje citlivý přístup.

Lvi, starosti vám nadělá člověk, který ve vás vyvolává pocit, že vás po všech stránkách převyšuje. Uvědomujete si, že jde o velice silný cit, ale tápete, zda je to ještě obdiv, nebo už láska.

Panny, ve vztahu se vyhýbejte konfliktům. Pokud se už pohádáte, tak aspoň kvůli věcem, které za to opravdu stojí. Kvůli maličkostem a zbytečnostem se přece nebudete stresovat.

Váhy, mohou vás zastihnout nepříjemné události v rodině. Mezi příbuznými se může rozhořet spor, ke kterému musíte zaujmout stanovisko.

Štíři, úspěchy na pracovním poli vám dodají sebevědomí a odvahu do náročnějších projektů. Ty si ale musíte pořádně promyslet.

Střelci, budete ve víru dění, a tak si ani neuvědomíte, že se k vám přiblížila zajímavá osoba a dala vám nepřímo najevo své city. Zkuste být více ohleduplní a vnímavější ke svému okolí.

Kozorozi, měli byste zkontrolovat výdaje za domácnost a naplánovat, jak ušetřit nějaké peníze ještě do léta. Jistě máte představy, jak prázdninový čas chcete prožít, a tak se vám korunky navíc budou hodit.

Vodnáři, obezřetnost budou vyžadovat jistá firemní tajemství. Musíte si dávat velký pozor, komu a co říkáte. Určité informace by měly zůstat utajeny, vzhledem ke konkurenčnímu prostředí.

Ryby, nebojte se opustit ještě stále čerstvou známost, pokud vám nevyhovuje. Proč se trápit a být těmi, kteří se snaží víc?

Berani, tento týden máte sklony překrucovat vše, co vám váš partner řekne. Jste vztahovační a bohužel tím dostáváte do špatného světla jen sami sebe. Zkuste se více ovládat.

Býci, na cestě je zlepšení vztahů s nadřízenými. Evidentně je uchvátí vaše pracovitost, nápady a také zodpovědnost.

Pro Kartářky světla Hel a Pet

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy pohodlně po ruce tak, jako váš telefon a rády vám odpoví.

Horoskop na duben 2024

Berani, během měsíce by vás mělo čekat velké množství změn. Záleží, jestli jim vyjdete vstříc. Býci, nezapomínejte na svoji rodinu, zaslouží si vaši pozornost. Přes ...

Ideální sport podle zvěrokruhu: Čemu by se měl věnovat Býk a co bude vyhovovat Střelci?

Není pochyb o tom, že pohyb prospívá zdraví. Pokud se k němu ale musíte nutit, možná jste ještě nenatrefili na ten, který se k vám opravdu hodí ...

Úklid v životě…

Do hloubkového úklidu (čehokoli) se mnohým z nás zpravidla ukrutně nechce. Tím spíše do náročného třídění vzpomínek, fotografií, zážitků, nezpracovaných emocí a vztahů. Odkládáme, jak jen ...

Partnerský horoskop: Lev. Která znamení se k němu nejlépe hodí?

Každé znamení zvěrokruhu má své přednosti i slabiny. A pokud chcete vydržet s někým ve vztahu, je dobré je znát. Jak miluje extrovertní, energický, kreativní, sebevědomý, ...

Proměna osudu je štěstí

Základní schéma Víte, že můj život se v určité etapě spojil s Tarotem a jeho filozofií. Od té doby se na svět dívám tímto ...

Karta týdne 25.3.-31.3. Šestka holí oslaví vaše dosavadní snažení

Střelci, máte skvělou šanci vyjít z kola fixních idejí a informace, které dostanete konečně začít používat s užitkem. Na cestách buďte opatrní, můžete trochu bloudit ...

Týdenní horoskop 25.3.-31.3. Co nese úplněk a zatmění ve Vahách?

V pondělí 25. března nastane zatmění Luny (8:01) a  úplněk ve znamení Vah. Tento úplněk bude výjimečně silný, neboť mu bude dělat společnost částečné zatmění ...

Blíží se březnový úplněk ve Vahách: Přinese první ze série zatmění a nastaví zkoušku našim vztahům

Míváte poslední dobou v noci neklidné spaní a převalujete se z boku na bok? Pokud ano, budiž vám útěchou, že v tom nejste sami. Úplněk, ...

Víkendový horoskop: Mars v Rybách a odvěký tanec života

Jaro vybízí k chystání svých svátků a pořádků a k těm nás bude nabádat Luna ve znamení pečlivé Panny. Nicméně svůdný Mars v Rybách touží po vzrušení ...

JAK SI KDYSI POMOCÍ MAGIE CHTĚLY UDRŽET ŽENY SVÉ MUŽE?

Jste zamilovaná. Silně a je to vzájemné. Na začátku s ním bylo všechno skvělé, byli jste jako hrdličky. Vypadali jste jako ukázkový milující pár. Nádhera ...
/ Články

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Příspěvek byl publikován v rubrice Články a jeho autorem je Helen Stanku. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Autor: Helen Stanku

Jsem kartářka, která s kartami dospívala. Karty byly vždy mými kamarádkami a také mne štvaly. Hádala jsem se s nimi. Zkoušela jsem je obměkčit a časem jsem pochopila, že musím začít u sebe. Karty reagují na mne, na moje podvědomí a na energie člověka, jemuž vykládám. Tyto energie jsou proměnlivé, jako všechno kolem nás.