Týdenní horoskop 14.8.-20.8. Co nese novoluní ve Lvu?

V pondělí 14. srpna vám může odhalit opozice Luny s Plutem skutečnou tvář někoho, kdo se před vámi přetvařoval. Luna naštěstí vejde do znamení Lva a vy na tento šok budete moci zapomenout v příjemné společnosti přátel.

Na úterý 15. srpna si neplánujte nic důležitého a šetřete síly. Kvadratura Luny s Jupiterem vás zavede myšlenkami daleko od všech povinností, kde se dobře lenoší.

Ve středu 16. srpna v 11:37 zavládne oblohou novoluní ve znamení Lva a kvadratuře Uranu. Nabudí vás to do aktivní práce, kdy budete chtít stihnout všechny věci, které si do konce prázdnin plánujete. Dobrou náladu k tomu přinese příznivý vliv trigonu Marsu a Uranu, který pomůže pohnout se vším, co jste ještě neměli promyšlené a nevěděli si s tím rady. Připravte se na všechna možná překvapení. Přijměte spontánnost se kterou někdy život přichází.

Ve čtvrtek 17. srpna vejde Luna do znamení Panny v opozici k Saturnu a připomene vám, co všechno jste doposud opomněli.

V pátek 18. srpna přinese skvělou náladu a pozitivní výhled trigon Luny s Jupiterem a Uranem. Uvidíte, že léto ještě nekončí. Nejhezčí chvále zažijete na výletech, ke kterým vás zve konjunkce Luny s Merkurem.

V sobotu 19. srpna zatoužíte vychutnávat život plnými doušky. Konjunkce Luny s Marsem a opozice s Neptunem podpoří jakýkoliv šílený nápad. Odpoledne vejde Luna do znamení Vah, a to vám umožní přeladit se na vyrovnanější vibrace a čas strávit s vašimi blízkými mnohem poklidnějším způsobem.

Neděle 20. srpna slibuje poklidnou atmosféru provázenou sextilem Luny s Venuší. Odpočinete si jak psychicky, tak fyzicky.

Hvězdy jsou ve znamení Lva, které těžce snáší kritiku, což je také jeho slabou stránkou. Lvi si nikdy z připomínek neberou ponaučení. Musí si na to přijít sami. Jsou houževnatí a jdou si za svým.

Lvi, tento týden se můžete dočkat zajímavé a lákavé pracovní nabídky. Není nutné dlouho váhat s přijetím. Nemusela by se už opakovat.

Panny, někdo z rodiny se snaží vám neustále radit, a i když to myslí v dobrém, účinek je bohužel zcela opačný. Řekněte mu to.

Váhy, v hlavě sice máte představu o tom, co a jak chcete zrealizovat, ale stále to není ono. Chce to ještě trochu na vašich plánech zapracovat. Raději vše dotáhněte k dokonalosti, pak sklidíte úspěch.

Štíři, v tomto týdnu počítejte v lásce a milostné oblasti s výkyvy, které vám nebudou vůbec vyhovovat a budete spíše zklamaní. Možná byste si měli s partnerem promluvit.

Střelci, mnozí z vás mohou nyní oplývat nápady, které by se možná v minulosti báli zrealizovat. Využijte příznivých dní naplno.

Kozorozi, týden bude plný splněných zážitků, které jste si s rodinou naplánovali. Není důvod se bránit novým věcem a zkušenostem.

Vodnáři, nebojte se dát najevo radost z toho, že jste úspěšní. Ať už to bude v jakékoliv oblasti života, chválu nebo lichotky si opravdu zasloužíte. Nesmíte se ale jen nechat konejšit, ale také svou radost musíte sdílet dál.

Ryby, mohou vás potrápit bolesti zad. Bude nutné se naučit pár rehabilitačních cviků, které vám od bolesti uleví.

Berani, připusťte si, že ne vše v milostné oblasti vám nyní klape a děláte více kompromisů, než byste sami chtěli. Zvažte vše, co vám na vztahu vadí a co byste naopak uvítali. Podle toho se rozhodujte.

Býci, vaše optimistická nálada vás docela úspěšně provede tímto týdnem, kdy se vaše emoce mohou hýbat na všechny strany.

Blíženci, disponujete velkým přívalem energie a jste ve vynikající kondici. I tak se ale šetřete, ať se o to hned nepřipravíte.

Raci, frustraci můžete zažívat v práci, kde vám chybí dobré nápady a trpělivost. Přeskakováním z úkolu na úkol ale nic nevyřešíte. Možná by vám prospěl pořádný odpočinek.

Pro Kartářky světla Hel a Pet

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy po ruce, stejně tak, jako váš telefon. Rády vám odpoví.

Co nám věští hvězdy v květnu?

Velké výkyvy nálad nás čekají hned na začátku měsíce. Mezi 1. a 5. květnem ovládne naše emoce Venuše v kvadratuře s Plutem. Dávejte si pozor na ...

Líbání podle horoskopu: Které znamení vás vystřelí k výšinám?

Nastává období polibků. Se Lvem se vám podlomí kolena, Štír vám připraví  metafyzický zážitek, Panna líbá jako z pohádky. Víte, které znamení vás vystřelí do ...

Runový horoskop a rituály na květen 2024 vám prozradí, koho potkáte a co vás čeká

Berani, vaše květnová runa štěstí je Tiwaz Ostražitost vás neopustí ani v květnu. Hodně se soustředíte zejména na své vlastní síly a odhad. Všechno dění ...
/ Články

Blíží se květen. Využijte ideální čas udělat si čarodějný rituál

Květen býval z hlediska dávných tradic považován za měsíc, kdy byly více otevřeny brány mezi naším světem a světem zemřelých předků. Duchové navštěvovali náš svět ...

Samuelčiny šamanské vzkazy pro týden 29.4.-5.5.

Berani   Kouzla – přiznejte si svou sílu. Tento týden si berani přiznejte svou sílu v situaci, kterou je nutné opustit pro váš prospěch ...

Karta týdne 29.4.-5.5. je Eso disků. Mocný talisman nese štístko

Vodnáři, zatoužíte po dobrých stránkách života, které však uspokojí příjem peněz. Sentimenty stranou, zaměříte se na peníze. Raci, na cestě jsou investice do rodiny a ...

Horoskop na květen

Býci, zpomalte trochu ve svém tempu. Odjeďte na prodloužený víkend, zajděte si zacvičit nebo s přáteli do kina. Blíženci, květen bude ve znamení nových zážitků ...

Týdenní horoskop 29.4.-5.5. Mars v Beranu nese odvahu

V pondělí 29. dubna si neberte příliš moc úkolů. Konjunkce Marsu s Neptunem by vám mohla přinést zbytečné komplikace. Naštěstí vejde Venuše do znamení Býka, ...

Kdo seje vítr, může sklidit i obrovskou bouři

Poklidné nedělní odpoledne na Malé Straně rozrážel snad jen hukot nekonečných hloučků všudypřítomných turistů z ulice. Kocour spal spokojeně v kovové pyramidě. Uprostřed ní, na proutěném ...
/ Články, láska magie

Karmické slunce v Býku

NENÍ NÁHODA, ŽE JSTE SE NARODILI SVÝM RODIČŮM Býk má za úkol postavit dům a obrnit se proti útokům z venčí. Zabezpečit, aby se ...