Týdenní horoskop 14.2.-20.2. Co nese úplněk ve Lvu?

Co nás čeká na začátku druhé poloviny února? Uran v Býku dodá odvahu. Nevyhýbejte se konfrontaci s těmi, kteří vás nemusí. Tak můžete překonat veškerou konkurenci. Neptun v Rybách zvýší vaši citlivost. Během těžkého rozhodování naslouchejte intuici a dopadne to dobře. Nebojte se pokládat nepříjemné otázky.

V pondělí 14. 2. vejde Merkur do znamení Vodnáře. Můžete mít nutkání napravovat nebo přehodnotit staré záležitosti. Nemusíte hned všechno říkat, v lásce si uchovejte jistou auru tajemství.

 

V úterý 15. 2. přinese kvadratura Luny s Uranem a opozice se Saturnem nával práce a závazků. Šetřete proto své síly.

 

Ve středu 16. 2. konjunkce Venuše a Marsu přinese spontánní náladu. V milostném i rodinném životě vás mohou čekat milá překvapení. Tento den vstoupí úplněk do znamení Lva. S tím je spojená srdeční slabost. Náhlý pokles tlaku a pocit na omdlení vyřešte lehnutím a zvednutím nohou do výšky. Dbejte na pitný režim a příliš se nerozčilujte.

Úplněk ve Lvu 16.2. je zajímavé datum z hlediska energií dne. Skvěle by mělo vyjít plánování na delší čas pomocí vizualizace a magie, třeba byť jenom zapálená svíčka s myšlenkou na to, kde chcete zazářit. Mají vás potěšit potomci a satisfakci můžete získat i od partnera v kariéře, financích, prestižních oceněních… Dejte si tu nejvyšší metu, které chcete docílit. Vesmír se tento den spojí, aby vaší touze napnul plachty dobrým větrem.  Kormidlo pomyslné lodi máte vy. Stačí si správně přát.

 

Ve čtvrtek 17. 2. přispěje Luna v opozici s Jupiterem a v trigonu s Uranem k plánování nových předsevzetí. Spontánně vyrazíte na nákupy, do cukrárny, nebo si dopřejete relaxační masáž.

 

V pátek 18. 2. chystá sextil Jupitera s Uranem překvapení. Dovolte učinit něco, co by od vás nikdo nečekal. Nespěchejte a zvažte všechna pro a proti, než se k něčemu rozhodnete. Opozice Luny s Neptunem v Rybách a Slunce vcházející do téhož znamení otevřou duši pro hledání smyslu života a pomůžou se vypořádat s bolístkami posledních let.

 

V sobotu 19. 2. přinesou příjemný a klidný den trigony Luny s Plutem a Merkurem a luna vcházející do znamení Vah. Je to ideální den odpočinku bez shonu a stresu.

 

V neděli 20. 2. přichází skvělá příležitost probrat všechno, co je důležité. Nicméně kvadratury Luny s Venuší a Marsem říkají, abyste se měli na pozoru, nečekají vás vždy milé rozhovory.

 

Čeká nás poslední týden ve znamení Vodnářů, kteří nemají rádi jednotvárnou práci. Pokud musí poslouchat někoho jiného, moc dlouho v daném zaměstnání nevydrží. Jsou to snílci, kterým se bude lépe dařit na volné noze, kde si budou moci dělat to, co chtějí. Dobře se budou cítit jako humanitární pracovníci, ekologové, psychiatři či neurologové.

Vodnáři, tento týden vám s největší pravděpodobností dojdou síly a nápady. Nic vás ale nezviklá od toho, abyste přesto poradili kolegům s určitým problémem.

Ryby, všímejte se maličkostí a nenápadných signálů kolem vás. Nenakládejte si příliš mnoho práce, jinak jí budete sotva stíhat.

Berani, pokud se kolem vás motá zajímavá osoba, dejte šanci se lépe mezi sebou poznat. Do života vám tak může vstoupit někdo důležitý.

Býci, není od věci stále se zdokonalovat v jisté zálibě. Je možné, že vás časem tato činnost může docela dobře živit.

Blíženci, budete bojovat s citelným úbytkem sil. Není to nic, co byste nepřekonali, ale spíš vás to zaskočí. Jednoduchá rada tedy je, abyste volili více odpočinku.

Raci, v zaměstnání marně hledáte nové nápady a inspiraci. Zasekli jste se v jednom bodě a nejste schopní se posunout dál. Bude potřeba rady od zkušenějšího kolegy. Požádejte o ni včas a bez ostychu.

Lvi, setkáte se s někým, kdo vás bude naprosto fascinovat svými cestovatelskými zážitky. Může mezi vámi vzniknout dlouhodobé přátelství.

Panny, budete se zabývat hlavně svou psychickou stránkou. Máte uvnitř sebe značný chaos a je třeba ho dát do pořádku, abyste mohli fungovat dále.

Váhy, vašemu psychickému zdraví by prospělo, kdybyste si každý den našli čas na kratší meditaci. Stačí i poslech oblíbené hudby, nebo krátká procházka přírodou.

Štíři, máte opravdu specifický smysl pro humor a také vyjadřování. Proto vám lidi kolem těžko rozumí. Víc se ovládejte.

Střelci, jestliže se budete více času pohybovat ve virtuálním prostředí sociálních sítí, buďte opatrní. Může se vám jednoduše stát, že o sobě prozradíte něco velmi důvěrného. Nenechte se zatlačit do kouta a braňte se.

Kozorozi, potřebujete v životě také jedince, kteří jsou o něco dále před vámi, abyste si z nich mohli brát dobrý příklad a motivaci. Není jich málo, jen si dobře vyberte, podle koho se budete řídit.

Pro Kartářky světla Hel a Pet

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy po ruce, stejně tak, jako váš telefon. Rády vám odpoví.

Karmické slunce v Býku

NENÍ NÁHODA, ŽE JSTE SE NARODILI SVÝM RODIČŮM Býk má za úkol postavit dům a obrnit se proti útokům z venčí. Zabezpečit, aby se ...

Víkendový horoskop: Luna ve Střelci si chce užívat

V pátek 26. dubna vnese Luna, vcházející do znamení Střelce nadšení a chuť něco podniknout. Podpoří tak náladu na výlety do svěží zeleně přírody, či ...

Starý cikánský horoskop je považován za velmi přesný. Víte, jaké je vaše znamení?

Stejně, jako v západní astrologii máme zvěrokruh s 12 znameními, i v tom starověkém romském jich je 12. Tím ale jeho podobnost se standardním zvěrokruhem končí. Romský ...

Gabriel je andělský ochránce zrozenců v Býku. Jak pomůže i vám?

Býkům se připisuje Hagiel a podle některých tvrzení i Gabriel  Kdy Gabriela volat? Když mate z něčeho velký strach. Nevíte, co je či není pravda ...

Umění relaxovat

Cítí se často bez energie? V noci se budíte a nemůžete znovu usnout? Býváte často vystaveni stresu a trvá dlouho, než se zklidníte? Tělo vám naznačuje, ...
/ Články

Jak si získat Býky?

Býci ztělesňují krásu v pohybu. Mají cit pro přírodu a také na peníze. Z jejich investic by se mohlo hodně lidí poučit. Býci cítí, že ...

8 univerzálních snů a jejich význam

Každý z nás má sny a jejich symbolika může být u každého člověka trochu jiná. Přesto existují některá „univerzální témata,“ která se objevují ve snech různých ...

Ve středu 24. dubna se připravte na neobyčejný den. Nastane úplněk ve smyslném znamení Štíra

Úplněk, kterému se říká Růžový vrhne světlo na skrývané city, posvítí na tělo, smysly a sexualitu. Proklepne strachy z opuštění a city. Instinktivně budete vyhledávat vše, ...

Samuelčiny šamanské vzkazy na týden 22.4.-28.4.

Berani Navigace – důvěřujte svým instinktům, bezpečně vás povedou. V určité situaci jste zahnání do kouta možná i nějakou osobou, které moc nevěříte. Nebo celý ...

Karta týdne 22.4.-28.4. je Sedmička mečů. Pochopíte, co je to štěstí

Váhy čekají složité debaty. Vodnáři si budou z nepřátel rekrutovat přátele. Střelci zabojují se svou vášní… Mečová sedmička věští různá protivenství, která nakonec, dříve, či ...